מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינהגל10/11/2009
בת שנה עוד שבוע , בזמן האחרון שבוע אחרון היא לא ישנה טוב, היא מסתובבת מצד לצד הרבה זמן ושהיא נרדמת זה לשינה קלה, במהלך הלילה היא מתעוררת מס' פעמיים אני מביאה לה מוצץ וממשיכה לשיון אבל שמתי לב שאין לה שנה חזקה, לקראת הבוקר היא כבר ישנה יותר חזק ומתעוררת ב 9 וחצי בבוקר בגלל שלא הייתה לה שינה טוב.
היא לא רעבה, ושינים אומנם צומחות לה אבל כרגע היא לא סובלת מהן מה זה יכול להיות? מה כדי לבדוק?
היא מקבלת ויטמינים פרוייט יותר משבוע, בגלל שלא היה לה תאבון כל כך (הייתה מצוננת לפני כשבועיים).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
ד''ר קווין שרייבר10/11/2009אם סיפור כזה אני חושב על כמה דברים:
שיניים
אוזניים
עצירות
ותולעים
לפעמים זה גם יכול להיות משהוא התנהגותי
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול מתמשךיעל10/11/2009
שלום, ביתי בת השנה וחודש סובלת מזה זמן רב משיעול שרובו עם ליחה. השיעול מופיע בעיקר לאחר שמסיימת לאכול בקבוק דייסה (בבוקר ובערב) וכן בשעת השינה מתעוררת לעיתים קרובות מהתקפי שיעול. רופא הילדים בדק מספר פעמים את ריאותיה ואמר שהן נקיות. היא לא מצוננת ויחד עם זאת השיעול אינו פוסק. היאלא מצליחה להוציא את הליחה ורק משתעלת.
הקושי הרב הוא בעיקר בלילה כאשר יש התקף שיעול שמעיר אותה ומקשה עליה להירדם שוב.
האם ניתן לעשות משהו...?
תודה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
ד''ר קווין שרייבר10/11/2009המון פעמים אפילו שאן נזלת מכשיר אדים עוזר משמאותי!
הייתי מנסה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהעיןשיר09/11/2009
שלום,
בתי בת שבועיים וחצי קמה עכשיו עם עין אחת סגורה על ידי הפרשה לבנה ודביקה. ניקיתי לה עין עם צמר גפן טבול בתה. אין לי מושג האם זה דלקת או משהו אחר. במידה וזה דלקת מה הטיפול בגיל כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי10/11/2009שיר שלום רב
מדובר בדלקת הלחמית אשר מאוד שכיחה בגיל הזה.
בחלק מהמיקרים נגרמת הדלקת עקב חסימה של צינור ניקוז הדמעות.
קומפרסים עם תה אכן עוזרים בנוסף אם מדובר בהפרשה מגלתית ניתן לטפל על ידי טיפות עיניים ומשחת עיניים.
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג מד חום וילדה חמה.איילת09/11/2009
האם מד חום לאוזן או מד חום מוצץ נחשבים אמינים? הייתי רוצה להמנע ממדידת חום בטוסיק לביתי בת ה- 4 חודים והייתי שמחה לדעת אם יש אלטרנטיבות אמינות.
בנוסף, הילדה קיבלה אתמול חיסונים - פרבנר ומחומשת. היא חמה מאחר הצהריים והיה לה 37.8 בטוסיק. במגע שפתיים היא מרגישה לי חמה יותר מ - 37.8.
לא נתתי לה אקמולי. האם כדאי?
יש לה נפיחות באזור אחת הזריקות - יש דרך להקל עליה בזה?
אם נותנים אקמולי בגיל הזה, עדיף טיפות או נרות?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי09/11/2009איילת שלום רב
ככלל מדי חום אינפרה אדום לאוזן או מדי חום מוצץ אינם אמינים .
המדידה הטובה ביותר בגיל של ביתך היא מדידה רקטלית .
בגיל יותר מאוחר ניתן למדווד בבתי השחי ולהוסיף חצי מעלה עד מעלה.
ובגיל מאוחר יותר תחת הלשון.
אין צורך לתת אקמול כאשר החום נמוך מ 38
כאשר יש נפיחות באיזור ההזרקה ניתן להקל על ידי קומפרסים עם מים פושרים.
אקמול בנרות יעיל כמו טיפות או סירופ . עדיף בנוזל מאשר בנרות מאחר וניתן להגיע לדיוק יותר טוב במינון.
שלך
ד"ק איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד חום רקטלית
אילנה10/11/2009אז איזה מדחום קונים? רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
איילת10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמותריבי09/11/2009
שלום
בתי בת 6 וחצי חודשים, במהלך היום כשאני משכיבה אותה לישון קשה לה להרדם והיא בוכה,
לא מפריע לה כלום, רק אחרי שאני מרימה אותה קצת ומרגיעה היא מצליחה איכשהו להרדם.
בלילה אין בעיה ישנה כל הלילה
מדוע זה קורה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע
ד''ר קווין שרייבר09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברונכיטאורטל08/11/2009
שלום רב
לפני כחודש וחצי בערך סבלה בתי בת ה- 10 חודשים מדלקת ריאות, שטופלה באמצעות אנטיביוטיקה.
מאז היה לה שיעול חנוק שכזה שיצא בעיקר בזמן מאמץ, אם היא הרימה את קולה, צחקה בכתה....
בשבוע האחרון היא התקררה, הייתה לה נזלת, ובמקביל היא מוציאה שיניים אז אולי זו הסיבה גם לחוסר תיאבון שמאפיין אותה, והיא גם משתעלת, שיעול עם ליחה.
רופא ממוחה לריאות שבדק אותה היום איבחן ברונכיט, ומכיוון שהיא לא נקייה, כדברו, הוא נתן לה טיפול, שיפורט בהמשך, על מנת שיוכל לומר בעוד כשבועיים אם היא אסמטית, חס ושלום....
הטיפול כולל אנטיביטיקה אזניל ל- 5 ימים ואינהלציות עם ונטולין, בודיקורט ומי מלח לשבוע, ואז שבוע הפסקה ושוב בדיקה.
ביתי התנגדה נחרצות לאינהלציות, ובמקום 3 פעמים ביום עשיתי לה זאת פעם 1 כשאני מקרבת את המסכה.
האם האנטיביוטיקה לבדה יכולה לפתור את בעיה?
האם האינהלציות כאשר המסכה קרובה ככל האפשר מסייעות?
האם יש דרכי טיפול נוספות?
אציין שאני לא אצליח בשום אופן להצמיד לה את המסכה.
תודה רבה אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל שלום
ד''ר קווין שרייבר09/11/2009האם האנטיביוטיקה לבדה יכולה לפתור את בעיה?
ממולץ האנטיביוטיקה
האם האינהלציות כאשר המסכה קרובה ככל האפשר מסייעות?
כן
האם יש דרכי טיפול נוספות?
ברפואה קונוונציונלית לא
השתדלת חדר מלח?
בברכה דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ספירת דם לתינוק בין 6 שבועותמתן08/11/2009
שלום לרופא\ה
מצורף תוצאות בדיקת דם לתינוק. ישנם כמה ערכים חריגים. הבידקה בוצעה עקב כאבי בטן עזים ותכופים של התינוק המלווים בגזים ובצרחות. האם יש מקום לחשש מהתוצאות?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן שלום
ד''ר קווין שרייבר09/11/2009הספירה תקינה לגילו
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה ד"ר הדר ירדני????שירלי08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שירלי שלום
ד''ר קווין שרייבר09/11/2009דר ירדני הייתה צריכה לעזוב את הפורום
אתכם הסליחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות בעקבות ליחההדס08/11/2009
שלום רב,
ביתי בת ה - 10 חודשים מצוננת כבר כמה שבועות, מה שהוסבר לי שטבעי בעיקר בגלל שהיא נכנסה לגן ונחשפת ליותר חיידקים.
בשבוע האחרון מצטברת אצלה ליחה ולאחר כמה שיעולים מאומצים היא מקיאה אותה. רוב ההקאות נעשות בערב (לאו דווקא אחרי האוכל) ולמעשה זו הקאה מלאה בכמות של כל האוכל שאכלה ולא רק ליחה, הורים אחרים אמרו לי שהקאה זה בסדר - זו הדרך להוצאת הליחה, השאלה שלי האם 3 הקאות בערב זה סביר? יש ימים בהם היא לא מקיאה בכלל או מקיאה רק פעם אחת. זה נמשך בערך שבוע שבועיים. כמו כן היא אוכלת מטרנה חלבי האם מעבר למטרנה צמחי יכול להוריד את כמות הליחה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי08/11/2009הדס היקרה,
לעיתים שיעול מהווה גורם להקאה רפלקסיבית, התופעה נורמלית ואינה מחייבת טיפול
אין צורך לעבור לתזונה על בסיס צמחי, לא הוכח שזה מפחית הליחה
ניתן להקל בעזרת מכשיר אדים-אז הליחה נוזלית יותר ופחות צמיגה ויותר קל להוציאה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביתי בת 3 חודשים ושבועיים בערך-רובענת08/11/2009
הזמן מכניסה את 2 כפות ידיה ,כל פעם כף יד אחרת לפה ומוציאה רוק. מה זה אומר?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי08/11/2009בשלב הזה מתחיל גירוי של החניכיים לקראת הבקיעה של השיניים בגיל של כ 6 חדשים
התופעה ידועה ונורמלית לגמרי
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת לתינוקת בת שבועייםשיר08/11/2009
שלום,
בתי בת שבועיים קיבלה נזלת, זה מאד הפריע לה בלילה לישון וגם עכשיו היא לא שקטה.
מה אפשר לעשות, במה מותר להשתמש בשביל להקל עליה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי08/11/2009שירלי היקרה
ניתן להשתמש במי מלח אותם ניתן לקנות בכל בית מרקחת בצורת ספריי
יש מספר תכשירים למשל סטרימר ועוד
כמו כן יש משאבות ידניות באמצעותן ניתן לשאוב את הנזלת-מיועד לגיל יותר מאוחר בדרך כלל
מעבר לזה בגיל הזה לא ניתן לעשות הרבה
ד"ר לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיקור בקבוקיםאמאלה07/11/2009
שלום,
בני היקר בן 5 חודשים
עד עכשיו הייתי שוטפת את הבקבוקים ושמה אותם במיכל מים עם טבלית של טהר-טף.
כעת רציתי לקנות עוד טבליות והורוקחת אמרה שאין צורך יותר לעקר בקבוקים בגיל הזה.
האם מספיק לשטוף במים וסבון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיקור וחיטוי בקבוקים
פרופ' יצחק לוי07/11/2009בהחלט אין צורך להמשיך לעקר או לטהר אלא לשטוף במי סבון חמים.
כמו כן ניתן להשתמש במדיח כלים לשטיפת הבקבוקים בתנאי שמקררים אותם לפני השימוש.
לא להשתמש במים רתוחים להכנת האוכל מחשש לזליגת ביספינול. יש לקרר את המים שהורתחו ורק אחרי כן להשתמש בהם.
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעימות לתינוקשלי06/11/2009
שלום
אני אמא לתינוק בן 4.5 חודשים
התחלתי לתת לו טעימות
אני שמה לב מאז שתהתחלתי לתת לו טעימות
הטוסיק שלו נעשה אדום בצורה מחרידה
הרופאה נתתה לי משחה למרוח לו ולחשוף את הטוסיק
האם זה מצב טבעי להאכלה של טעימות
ואם כן מה עליי לעשות ?
להמתין עם הטעימות עד שהמצב ישתפר?
או להמשיך ולתת לו טעימות
מצפה לתשובה
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי שלום
ד''ר קווין שרייבר06/11/2009אני לא בטוח שיש קשר
יכולים להמשיך לתת לו טעימות.
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אושרת09/11/2009מטרתן של הטעימות היא לבדוק למה התינוק רגיש,
על כן, נותנים במנות קטנות למשך כ-3 ימים,
ואז בודקים אם יש תגובה אלרגית למזון זה או אחר.
להבא, כאשר את נותנת לבנך טעימות,
היי ערה לכל שינוי בעורו או בהתנהגותו.
אני מכירה תינוק שכאשר היה אוכל עגבניה,
אז החומציות של העגבניה היתה עושה לו אדום בטוסיק.
שיהיה בהצלחה.
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת בגיל חצי שנהאיגי06/11/2009
שלום רב!
אשמח אם תוכלו לענות לי, כיוון שאנחנו, ההורים, כבר ממש מיואשים.
יש לי בת, בת חצי שנה ושבוע. מזה כשבועיים וחצי היא מנוזלת, אך הנזלת לא יוצאת לאף, אלא מצטברת בפנים. הילדה פשוט לא נושמת בלילות, משמיעה חיריורים איומים ולא נרדמת.
כמובן שפנינו לרופא הילדים שאמר כי מדובר בווירוס ושאין מה לעשות, מקסימום להשתמש בתרסיס מי מלח. השתמשנו והתרסיס פשוט לא עושה כלום, רק גורם לה להבהל ולבכות.
הילדה עצבנית, בכיינית ואומללה וגם אנחנו. פשוט נופלים כבר מהרגליים, כי היא מתעוררת כל 20 דקות בערך, בימים ובלילות ולא נחה בכלל.
אשמח, אם תגידו לי, מה אפשר לעשות במקרה כזה?
מחקה מאוד מאוד לתשובה!!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
איגי06/11/2009שכחתי להוסיף, שלצערי אין לי חלב מזה כ-3 חודשים, כך שאני לא יכולה לטפטף לה חלב לאף גם כן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיגי שלום
ד''ר קווין שרייבר06/11/2009הייתי מנסה עוד כמה דברים
ראשון מכשיר אידים (בן קרים בן חמים)ץ זה עוזר שהנזלת לא תסתום את האף אלה יפריש
ג"כ יכולים לשים את המיטה שלה בשיפוע
על תתיאשו!
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקסקרן05/11/2009
1. הייתי היום עם בני בן ה 3 חודשים אצל הרופאה והיא איבחנה אצלו ריפלוקס קל. היא ביקשה לתת לו לאכול 90 cc מטרנה עם כפית אחת של קורנפלור... הבעייה שבימים האחרונים (סוף סוף) הוא התחיל לאכול יותר בערך 150cc וכאשר היום ניסיתי לתת לו 90 עם תוספת קורנפלור הוא ממש צרח שהוטר רוצה עוד אז ניסיתי להרגיע אותו בעזרת מוצץ ומשחקים והוא לא הפסיק לבכות עד שהכנתי לו עוד 30cc... רציתי לדעת האם אני יכולה לתת לו 120cc בתוספת כפית של קורנפלור כדי שהוא לא יהיה רעב או שזה יותר מידיי...
2. דבר נוסף - איך אני יכולה להגביה לו את העריסה? האם בעזרת שמיכת צמר מקופלת זה בסדר?
תודה על העזרה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף ששכחתי לשאול
קרן05/11/2009הוא אוהב לישון על הבטן ובאמצע הלילה ממש מתלונן ומבקש או על הבטן או על הצד...אני משתמשת בביבי סנס ועם הגבהה לא נראה לי שניתן להשתמש בביבי סנס...השאלה שלי האם עם הגבה בעריסה ניתן לשים אותו על הצד ועל הבטן או רק על הגב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר למה לא ענית לי?
קרן ברקו06/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
ד''ר קווין שרייבר06/11/2009על הצד בסדר לא הייתי שם אותו על הבטן
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
ד''ר קווין שרייבר06/11/2009את יכולה לתת יותר אבך זה יכול לגרום להחמרה בריפלוקס
למיטה-
הייתי שם מתחת למיזרון משהוא להגביע צד אחד כמו שמיכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)