מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרחורים בזמן אכילהטלי25/08/2009
שלום,
בני בן 7 וחצי חודשים, לעיתים קרובות בזמן אכילה של אוכל בכפית
הוא מחרחר ומתחיל להשתעל עד שהחרחור נפסק. מדוע זה קורה?
אני מושיבה אותו בזווית טובה (לא בשכיבה).
האם זה קשור למעבר של אוכל לריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
ד''ר קווין שרייבר25/08/2009החירחורים נובעים מהאף האוכל לא נכנס לראות. רוב הזמן עסיפטומים שייכים לנזלת וסתימה באף. יותר קשה בשבילם לאכול.
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אורלי25/08/2009אך אם התינוק איננו מצונן/מנוזל? מדוע החרחור מופיע בכל זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי שלום
ד''ר קווין שרייבר26/08/2009לפעמים הנזלת תקוע באף מאחורה. על תדאגי
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהיסטריהנטלי25/08/2009
שלום יש לי ילדה בת שנתיים ובלילה עלה לה החום ל39 מעלות היא מצוננת ומשתעלת רופא בדק אותה ואמר שזה ויראלי רופא אחר בדק אותה ואמר לי שזה סימנים של שפעת חזירים יש לציין שהיא לא סובלת מבעית נשימה והיא לגמרי מפוקסת ולא אפטית בבקשה תאמרי לי אם יש לי סיבה לדאגה הרופאים מאוד אדישים לנושא בבקשה תאמרי לי מה עליי לעשות תודה מראש נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנטלי
ד''ר הדר ירדני25/08/2009שלום נטלי,
להתייחס כמו אל כל מחלה וירלית.
כל עוד עירונית, חיונית, מגיבה היטב לטיפול בחום, אוכלת... אין סיבה לרוץ.
להשתדל לבודד אותה כמה שיותר.
באם חלה החמרה - לחזור לבדיקה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואת תינוק שחורהשרית24/08/2009
היי בני בהן השנה עם חום כבר יומיים. אינו מקיא או משלשל. הצואה שלו רכה בצבע שחור.
יש לציין שהיה לו חעעדק סלמונלה לפני שבועים.
ממה נובעת הצואה השחורה?
מה לעשות
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרית
ד''ר הדר ירדני25/08/2009שלום שרית,
בהחלט יתכן וקשור לסלמונלה.
מומלץ לשלוח בדיקה ולהבדק.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך צואת תינוק
שרית25/08/2009היי דר הדר
היום השתנה הצבע של הצואה לחום אפור נראה לי שמתחיל להשתנות הצבע לצבע המקורי
בכל אופן כבר שלחתי בדיקת צואה חוזרת ואני ממתינה לתוצאות.
היום כבר החום במגמת ירידה.
יש משהו נוסף לעשו.ת?
תודה על כל העזרה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשרית
ד''ר הדר ירדני26/08/2009שלום שרית,
לדאוג ששותה היטב ולא מתייבשת.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאותריבי24/08/2009
שלום
בתי בת 4 חוד' אוכלת 5 ארוחות ביום (אוכלת 160 מל לא תמיד מסיימת 160 כל ארוחה..)
ניזונה מתמל בלבד,
האם אמורה להיות לה כל יום יציאה?או שזה בסדר יום כן יום לא...
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לריבי
ד''ר הדר ירדני25/08/2009שלום ריבי,
זה בסדר כל עוד היא מרגישה טוב עם זה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק-נשימות אסמטיות (חנוקות)-הילה.24/08/2009
היי,
יש לי תינוק כבן 5 חודשים (עוד שבוע), יונק מלא.
בימים האחרונים התחיל להשתעל קצת.
ביומים האחרונים שמתי לב שבהנקה לפני היניקה הוא לוקח אוויר שנשמע כמו חנק או אסטמה (משהו מפחיד-לפחות אותי). לפני יומיים זה היה פעמים ספורות בהנקה, עכשיו זה כמעט כל נשימה. היה לו את הנשימה הזו גם מחוץ להנקה, אבל כמעט ולא. זה לא נראה כאילו הדבר מפריע לו..
הוא נראה בסדר רק הוא קצת יותר מתבכיין (לא בכי היסטרי רק התלוננות)
ביומיים אחרונים החום שלו היה 36.2 מה שנרא לי קצת נמוך.
מטעטעש מידי פעם (נראה לי מהמזגנים- חום/קר..)
עוד משהו- אנחנו ישנים עם חלונות סגורים (בגלל יטושים וחרקים) ועם מאוורר ומידי פעם במשך הלילה מדליקי מזגן, יכול להיות שמשהו מזה משפיע? למרות שתמיד ישנו ככה..
אני לא יודעת מה לעשות, או ממה יכול לנבוע.. האם כדי לקחת לרופא לבדוק ?
המון תודה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להילה
ד''ר הדר ירדני24/08/2009שלום הילה,
קרוב לוודאי שאכן ישנה מעט ליחה שחוסמת את דרכי הנשימה ולכן הוא נעצר. כדאי להבדק ולראות האם יש צורך במתן טיפול.
חום מתחת ל 38 נחשב תקין.
כדאי להכניס מעט לחות לאויר החדר - מכשיר אדים או כביסה יבשה. מזגן מאד מייבש.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון פרוונרגל24/08/2009
שלום רב,
בתי בת 9 חודשים טרם קיבלה את חיסון הפרוונר, הילדה אינה במסגרת כלשהי אלא איתי בבית
האם כדאי לחסן אותה?
ואם כן האם ניתן לדחות את זה כל עוד היא נמצאת לא במסגרת אלא איתי בבית.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגל
ד''ר הדר ירדני24/08/2009שלום גל,
החיסון נכנס לשגרת החיסונים של משרד הבריאות - ולכן כן.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה עם חוטי דםקטיה23/08/2009
שלום לדר'!
לבתי בת 5 חודשים (בעוד כשבוע) הייתה יציאה נורא מוזרה היום. מרקם קצת ג'לי עם חוטים אדומים דקים וקטנים. הילדה ניזונה מהנקה בלבד. כרגע מטופלת בפניסטיל עקב פריחה. פריחה ללא חום, בכל הגוף כולל בטן, גבף כפות רגליים. היינו אצל רופאה ביום שישי. האם צואה -חלק מתופעות לוואי? יש לציין כי בדרך כלל היציאות היו פעם ביומיים-שלושה, אבל היום כ-3 פעמים. רק פעם אחת-אחרונה עם חוטים. ילדה חיונית, משחקת, יונקת היטב, פיפי גם בכמות הרגילה. לפנות דחוף לבדיקה?
דואגת.
תודה.
קטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקטיה
ד''ר הדר ירדני24/08/2009שלום קטיה,
מקווה שכבר נבדקתם והכל בסדר.
אם לא, ועדיין תופעות, כדאי.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטיית שפה תחתונהשני23/08/2009
התינוקת שלי בת חודשיים ויש לה נטייה להטות את השפה התחתונה לימין או לשמאל לעיתים רחוקות, יש לציין כי כשנולדה זה היה קורה לעיתים קרובות . שבוע שעבר הגעתי לטיפת חלב בכדי לחסן אותה , האחות לא רצתה לחסן אותה ביקשה קודם שרופא יבדוק את הטיית השפה התחתונה עליי להילחץ ?הבנתי שיכולה להיות בעיה נוירולוגית אצל הילדה , עד כמה זה סימפטום שכיח אצל תינוקות עם בעיות נוירולוגיות (הטיית השפה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
ד''ר קווין שרייבר23/08/2009אם היא עושה את זה לשני הצדדים לא הייתי לחוץ לכלל! יש לאחיות הוראות והם צריכים להפנות אתכם אם הכל לא תקין ב 100%. אני לא הייתי חושד לבעיה נורולוגיתץ
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום לאחר חיסוןענת23/08/2009
ביתי צריכה עוד שבוע לעשות חיסון ראשון-שאלתי היא:איך מודדים חום לתינוק?
ומה נותנים במקרה חום? וכמה מעלות חום זה נקרא חום אצל תנוקות?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לורד
ד''ר הדר ירדני23/08/2009שלום ורד,
הכי טוב מדחום כספית ובפי הטבעת. מעל 38 מעלות נחשב חום. נותנים סירופ אקמולי במינון מתאים למשקל.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיהוקים אצל תנוקת בת חודשענת23/08/2009
מה התנוחה הכי טובה להחזיק את התנוקת בזמן גיהוקים? ואיך אפשר לעזור לה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לורד
ד''ר הדר ירדני23/08/2009שלום ורד,
במצב מאונך על הכתף.
ניתן לתת תפיחות קלות על הגב.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלותגל23/08/2009
יש לי מס'שאלות
בתי בת 9 חודשים מבחינה מוטרית היא קצת איטית כלומר היא עושה את השלבים אבל בקצב איטי ז"א שלהיתהפך ממש לשני הצדדים בחופשיות עשתה רק בגיל 8 חודשים, מבחינה מוטרית כרגע היא בשלב שהיא זוחלת גחון (דוחפת עם הידים ועם הרגלים כל הגוף על הריצפה) היא אינה יודעת לשבת השאלה שלי האם זה בסדר? ומתי היא אמורה לזחול על 6? מתי לשבת?
שאלה נוספת לגבי האוכל?
הסדר יום שלה כזה:
9:00-9:30 קמה מקבלת בקבוק אוכלת בין 180 ל 240 (היא לא אכלנית גדולה).
13:00 - ירקות - מרק אוכלת 150 גר לעיתים יותר
16:00 - פירות גם 150 לעיתים יותר / פחות
19:00-2000 עוד בקבוק.
כלומר ביום יוצא לתת לה 2 בקבוקים או 3 לכל היותר לאחרונה יוצא ממש רק 2 בקבוקים כי היא לא אכלנית ועיתים גם צריך להילחם איתה שתיקח בקבוק.
לגבי מים היא שותה מידי פעם ממש לגימות קטנות אולי 20 מייל מים לכל היום כאשר אני ציעה לה כל הזמן (מים לא ממותקים כי אני לא רוצה להרגיל).
השאלות שלי:
האם התזונה שלה תקינה מבחינה סדר יום?
דבר שני אם היא אוכלת ביום רק 2 בקבוקים (עם דייסה שכחתי לציין וסימילאק) האם זה בסדר מבחינת כמות נוזלים שאמורה להיות לה בגוף ?
שאלה נוספת אני ניסתי לתת לה אוכל גושי יותר בחתיכות קטנות אבל היא עושה כאילו בא לה להקיא / כאילו נחנקת והחתיכות ממש קטנות שאיני רואה ילדים בגילה אוכלים ללא בעיות האם תקין.
(הבאתי לה עוגיות ביבי בייס איתם דווקא הייתה מסתדרת עד שהייתה לה חתיכה ויחס לא גדולה, וממש עשתה סימינים של מין חנק כזה מאז אני לא נונת לה את זה).
תודה רבה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגל
ד''ר הדר ירדני23/08/2009שלום גל,
לכל ילד קצב התפתחות משלו. כמובן שישנם גבולות שבהם אנו מצפים שיעשו דברים מסויימים.
מקובל שבסביבות
גיל 7 ח' התינוק מסוגל לשבת בכוחות עצמו או מושך את עצמו לישיבה.
8 חוד' התינוק יושב, מתרומם על ידיים וברכיים ומתנדנד קדימה ואחורה.
9 חוד' התינוק זוחל היטב ומהר, עובר מישיבה לזחילה.
אז אכן ישנו איחור מה, אבל את מתארת התקדמות. ניתן להתייעץ עם רופא הילדים ואני בטוחה שהוא יבדוק את כל הדרוש ע"מ לברר אם צריך לעשות דבר מה - שליחה להתפתחות הילד, פיזיוטרפיה, ריפוי בעיסוק וכ"ו.
מבחינת הכלכלה בסך הכול נשמע בסדר, כי את נותנת דייסה וזה ממלא. מבחינת המשקל אני מבינה שאין בעייה.
לגבי מוצקים, להמשיך ולנסות לאט לאט.
בברכה, הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות מרובות ורכותשירה22/08/2009
שלום רב,
בני בן 7 חודשים.
ניזון מהנקה, מנה-שתיים של נוטרמיגן ביום, ארוחת פירות בבוקר ומרק ירקות עם עוף טחון בצהריים.
את המוצקים כארוחות ממש החל לפני כ-3 שבועות.
ככל שמגדיל את כמות המוצקים נראה שעולות גם מס' היציאות ביום והן היו עד עכשיו בד"כ מוצקות ירקרקות כהות. לפעמים מגיע עד 4 יציאות ביום.
בימים האחרונים היציאות שלו נהיו רכות וכתומות (מזכירות מאוד את מירקם וצבע המרק שהוא אוכל).
סליחה על התיאור....
יש לי 2 שאלות בבקשה:
1. האם בכללי כמות היציאות ליום היא תקינה? לפני שהתחיל מוצקים היתה לו יציאה אחת ליום בממוצע.
2. האם היציאה הרכה היא שלשול? אם-כן, מה עליי לעשות?
תודה,
שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירה
ד''ר הדר ירדני22/08/2009שלום שירה,
בהחלט יתכן ששינוי היציאות נובע משינוי הכלכלה בעיקר עם התחלתם הרבה דברים בבת אחת ולא בהדרגה.
כרגע, לא הייתי מוסיפה ולא משנה דבר ומחכה לראות מה יקרה.
באם שותה היטב, נותן שתן ואין כל סימן למצוקה, אין כרגע מה לדאוג.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת רעבה לא בוכהאבי22/08/2009
שלום,
יש לנו תינוקת בת שבועיים.
שמנו לב כי היא אינה בוכה כאשר היא רעבה.
אנו מזהים כי היא רעבה לפי התבוננות בה, זאת אומרת היא פותחת פה "ומחפשת" ולפעמים משמיעה קולות קצרים.
האם עלינו להרגילה לבקש אוכל (לבכות) ואז להניקה או שזה בסדר שאנו מניקים אותה לפי זמנים ולפי תנועות הגוף שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאבי
ד''ר הדר ירדני22/08/2009שלום אבי,
בהחלט יתכן שאם תמתינו מעט היא תבכה.
בגדול, לא כדאי להאכיל יותר מאשר פעם בשלוש שעות.
בלילה אם לא בוכה, לא להעיר.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניסטיל טיפותקטיה21/08/2009
שלום, בתי בת 5 חודשים קיבלה מרשם לפניסטיל. 7 טיפות 3 פעמים ביום. נתתי לה טיפות כמה דקות אחרי ההנקה.האם זה בסדר אחרי ההנקה? מוטרדת משום שכתוב לתת לפני האוכל.
סיבת למתן טיפות- פריחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
ד''ר קווין שרייבר21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Dאמא בוגרת21/08/2009
הבת שלנו בת החודשיים וחצי הקיאה פעמיים אחרי שנתנו לה טיפות ויטמין D. זרקנו את הבקבוק וקנינו חדש, והמצב הסתדר - היא מקבלת את הטיפות והכל בסדר.
השאלה היא איפה לשמור את הבקבוק עם הוויטמין? את הקודם איחסנו על השיש במקום מוצל, כמו שנאמר לנו, - וכנראה אחרי כחודשיים הוא התקלקל (אין הסבר אחר לפליטות/הקאות אחרי הטיפות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לנויה שלום
ד''ר קווין שרייבר21/08/2009לא משנה איפה שומרים
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)