מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב שאלת השפעתקטיה13/08/2009
היום הייתי עם בתי בת 4.5 חודשים אצל רופאה שלנו (הילדה "פורחת"-אטופיק דרמטיסים).הרופאה איחרה (אני תמיד קובעת ראשונה), היו כמה ילדים שממש השתעלו שם. ניסיתי לכסות את העגלה עם חיטול טטרה, אבל כמובן ילדה הורידה אותו. בקיצור למה לשים לב (אני מדברת על השפעת). מנסה לא לחשוף אותה ליותר מדי מקומות ציבורים, בפרט למקומות בגורים. כמה זמן מהידקות חלילה, מתחילים הסימנים של השפעת?
מה קורה עם תינוקות יונקים? יותר מחוסנים? מקבלים נוגדנים עם החלב?הם בקבוצת סיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקטיה
ד''ר הדר ירדני13/08/2009שלום קטיה,
סימני שפעת החזירים הם חולי של מערכת הנשימה וחום.
ילדים יונקים בהגדרה מוגנים יותר מאחרים.
הייתי מתנהגת כרגיל.
תקופת הדגירה כשבוע. בילדים יכול להיות יותר.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון טטנוס דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אסתר13/08/2009
שלום רב !
נחתכתי מזכוכית של דלת (חלון ישן ובאמע הייתה זכוכית )במרמ נערכו לי 4 תפרים
והומלץ על חיסון ביום ראשון ניתן החיסון (לאחר התלבטויות קשות מאוד מפני שאני מניקה
ואף אחד מהרופאים לא ידע להגיד האם מותר לתת את החיסון בהנקה?)
כאמור בסוף ניתן החיסון ורופא ילדים טען שאפשר להניק....................
האם גרמתי נזק לילדתי אני מפחדת נורא שמעתי שמחלת טטנוס פוגעת במערכת העצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
תשובתך המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל בעיה
ד''ר הדר ירדני13/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים, פרבנר ומחומשתאושרת12/08/2009
שלום רב,
האם אפשר לקבל את החיסונים פרבנר ומחומשת בגיל 4 וחצי חודשים או שזה מוכרח להיעשות בגיל 4 חודשים בדיוק? מה מרווח הזמנים שבו יכולים להינתן החיסונים?
תודה רבה,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אןשרת שלום
ד''ר קווין שרייבר13/08/2009עדיף לתת בזמן אבו אין הבדל משמאותי בן 4-4.5 חודש.
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום שלשולים והקאות אצל בן שנהשרית12/08/2009
היי
בני עם שלשולים, הקאות כבר 5 ימים ביומיים האחרונים עם חום שנע בן 38.5 עד 40.
עשיתי לו בדיקת דם שערכיה היו תקנים מלבד כמה דברים.
יצא לו אחוז לימפוצטים מתחת לנורמה בערך 30% או 2 במדד.
אחוז הNEU יצא גבוה מהנורמה ועמד על 57
מה זה אומר?
האם התוצאות הן בגלל המחלה הוירלית?
תודה שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
ד''ר קווין שרייבר12/08/2009הבדיקות תקינות בגיל כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האכלה מבקבוק פעם אחת ביומייםאניענת12/08/2009
מניקה-אולם קראתי בכתבות שרצוי פעם ב-לתת לתינוק בקבוק עם חלב ששאבתי.שאלתי היאף
האם יש בקבוק מסויים לתת לתינוקת בת 3 שבועות?האם גם בבקובוקים יש שלבים?
ואיך נכון לתת לתינוק בקבוק?עד עכשיו רק הנקתי. יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
ד''ר קווין שרייבר13/08/2009אין בקבוקים מסוימים
יש פיתמות שונות. הייתי מתחיל במס' 1
מחממים את הבקבוק במים חמים ונותנים
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידק הליקובקטר.רות11/08/2009
שלום דוקטור.לבעלי יש הליקובקטר והוא מקבל אנטיביוטיקה לזה עכשיו .רציתי לדעת אים זה מדבק כי התינוקת שלנו היא בת שנה וחצי ואים כן מה הן הסימנים שרואים אצל תינוקת בגיל זה מכיוון שכבר יומיים יש לה יציאות רכות ובלילה היא מתעוררת מספר פעמים למרות שהיו לנו לילות שהיתה מתעוררת מספר פעמים וחלף. ואני יודעת שיכולות להיות סיבות שונות לכך שתינוקות מעוררים מספר פעמים בלילה אשמח לקבל תשובה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רות
ד''ר קווין שרייבר12/08/2009חידק הליקובקטר לא מדבק כל כך. הסימנים שרואים בד"כ הם כאבי בטן. לא הייתי דואג על הליקובקטר בילד בן 1.5 שנה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנה עם חום, שלשולים והקאותשרית11/08/2009
הי בנים עם שלשולים והקאות מיום שבת.
אתמול התחיל חום נע בין 38.5 עד 40.3 בלילה.
הוא מסרב לאכול ואני משתדלת להשקות אותו כמה שיותר.אני נונת לו אקמולי ונרופן לחלופיןץ
מה עלי לעשות?
לקחו בדיקת צואה ומחר אעשה לו בדיקות דם ושתן האם ידש משהו נוסף לבדוק?
איך לנהוג שיש חום גבוה?
מקלחות כן לא הלבשה חמה או דקה?
אשמח לעצות וחוות דעתך
תודה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרית
ד''ר הדר ירדני11/08/2009שלום שרית,
אמבטיה 20 דקות לפחות כולל הראש - מים פושרים.
להרבות בשתייה במנות קטנות.
להוריד בגדים ולראות שהבית לא מחומם מדי.
לראות שנותן שתן.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות...ליהי11/08/2009
שלום!
בתי בת 7 שבועות. יונקת מלא.
אתמול היתה לה יציאה אחת משמעותית ועוד מספר הכתמות במהלך היום - כשההכתמה האחרונה היתה ירקרקה. כמה יציאות צריכות להיות לתינוקות בגילה?
האם זה תקין?
בנוסף, עוד שאלת יציאות - שמתי לב שהיא ממש לא סובלת להיות עם חיתול רטוב, היא פוצחת בצווחות מיד לאחר מתן שתן. לפעמים היא מראה אי נוחות - עד צווחות לפני מתן שתן. ובאופן כללי מעדיפה לתת שתן כשהיא ללא חיתול - בזמן החלפה, אמבטיה (היא נראית הרבה יותר נינוחה ואפילו מחייכת חיוכים רחבים סביב כך) האם זו תופעה מוכרת? האם יש צורך בבדיקת שתן או משהו דומה?
פטריה - שתינו סובלות מפטריה. מטופלות בדקטרין - הבעיה היא שאני לא מצליחה לתת לה את הדקטרין כפי שהתבקשנו ע"י הרופא - על מוצץ, 4 פעמים ביום, לאחר הנקה. אני לא מצליחה לתת לה משתי סיבות עיקריות - במהלך הבוקר, צהריים היא מסרבת לקחת מוצץ כרגיל, ובמהלך הערב היא יונקות המון במרווחים קצרים כך שיוצא שאני מפספסת את הרגע המתאים לתת לה את המוצץ...
אני לוקחת אוגמנטין ואדוויל עקב מסטיטיס, זו פעם שלישית מאז שנולדה שאני מקבלת אנטיביוטיקה מסוג זה. האם יכול להיות שהתינוקת מנומנמת יותר ושיש לה פריחה בגלל שימוש שלי באוגמנטין או אדוויל? (אני חושבת שזה המצב כיוון שלי יש את אותו הדבר - וזה מאז תחילת השימוש באנטיביוטיקה)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליהי
ד''ר הדר ירדני11/08/2009שלום ליהי,
נא לפנות לבדיקה. יתכן והתפרחת והנמנום הם סימן לאלרגיה לפניצלין.
בנוגע ליציאות - יתכן וגם קשור לאוגמנטין.
דקטרין אפשר גם למרוח בעדינות עם האצבע ואין צורך 4 פעמים ביום. גם 2 מספיק.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת התייבשות כתוצאה מוירוס מעישחף11/08/2009
אהלן,
לפני כשבוע לערך החלה ביתי לפתח סימני התקררות (חום עד 38, נזלת ושיעולים, הקאות) וחשבנו שזה כתגובה לחיסוני MNR, פרבנר ואבעבועות שקיבלה בתחילת שבוע שעבר. רופא הילדים טען כי מלבד להשפעת החיסונים הילדה "תפסה וירוס".
בשבת ראשון היה נראה שמרגישה טוב יותר, אך לפתע פתאום החלה לשלשל המון, לסרב לאכול/ לשתות והחום עלה עד 39 למרות נטילת אקמולי.
היינו על הבוקר במיון והתגלה שיש לה gastroenteritis ויראלי, אך הילדה ייתה סהכ חיונית ולא מיובשת לכן שוחררנו.
מאז השלשולים והתכוציויות הבטן החריפו, וכעת היא מסרבת לקבל נוזלים בכל צורה, והפכה חלשה ומעט אפתית. אני מבינה שעיקר הדאגה היא לסייע לה שלא להתייבש.
קניתי מים שיש בהם מינרלים ואני משתדלת לתת לה כל כמה דקות טיפה לשתות.
למה אני אמורה לצפות מבחינת משך השלשולים _יום יומיים/ שבוע?
במידה ואינה אוכלת כלום (גם לא תחליף חלב) ורק מקבלת את המינרלים הללו זה אמור להספיק למשך יומיים עד שזה יעבור?
איזה אינדיקציה יש לי לרמת ההתייבשות שלה?
אני מעדיפה לטפל בה בבית ולא להגיע לבית חולים, מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לסייע לה לא להתייבש ולהתגבר על המחלה?
המון תודה,
שחף.
מאז שחזרנו מהבית חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשחף
ד''ר הדר ירדני11/08/2009שלום שחף,
באם ממשיכה לשלשל ואינה שותה או מקיאה, חום גבוה, אפטית, אינה נותנת שתן, הלשון יבשה, או כל סימן אחר להתייבשות יש לפנות לרופא.
באם שותה רק מים - כדאי להוסיף קצת סוכר שיהיו קלוריות.
לא להתעקש על אוכל.
באם מחר ללא הטבה, שווה בדיקה מחודשת.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון פרבנראושרת11/08/2009
שלום,
בני בן שנתיים ו-3 חודשים, האם גם הוא יכול לקבל את החיסון?
תודה, אושרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאושרה
ד''ר הדר ירדני11/08/2009שלום אושרה,
גילאים 24 חדשים עד גיל 5 שנים: מנה בודדת של 0.5 מ"ל.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה טיפשית-אבל חייבת לשאול-לפניענת11/08/2009
כשבועיים וחצי ילדתי בת מקסימה. אבל כבר כמה ימים יש לי כאבי טחורים.קיבלתי משחה
ונרות עם המלצה למזון ולשתיה מרובה-אבל אני לא מצליחה לשים את הנר .ניסיתי בכל מיני
תנוחות.מאוד קשה לי.יש אולי טיפול אחר לתפועה?עליי לציין שאני מניקה.יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרוית
ד''ר הדר ירדני11/08/2009שלום רוית,
כדאי לפנות לפורום המתאים, או לרופא.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מהנקה למטרנהטיטי11/08/2009
שלום,
בתי בת שלושה חודשים וקיבלה רק הנקה , עקב בעייה בריאותית עליי לקחת כדורים שאינם טובים עם הנקה. ברצוני לדעת האם עליי להעבירה למטרנה בהדרגה או שאפשר פשוט ביום אחד להפסיק הנקה לגמרי , בעבר ניסיתי לתת לה מטרנה והיא אכלה ללא בעייה ועל כן אם לתינוקת אין בעייה האם בכל זאת כדאי לעשות זאת בהדרגה? אם אתן לה רק מטרנה תוך כמה זמן לערך יתייבש החלב שלי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטיטי
ד''ר הדר ירדני11/08/2009שלום טיטי,
קרוב לוודאי שאם תפסיקי להניק היא לא תחזור לינוק. וחבל.
מדוע לא ניתן לקחת תרופה שמתאימה להנקה?
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות ברזלאושרת10/08/2009
שלום,
כמה טיפות ברזל יש לתת לתינוק בן 4 חודשים?
תודה, אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3
ד''ר הדר ירדני10/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת חלב-אני מניקה כבר 3 שבועותענת10/08/2009
ברצוני לצאת ביום חמישי לשעתיים ואני רוצה לשאוב חלב לתוך בקבוק.
שאלותי היא:האם התנוקות לא תתרגל לבקבוק ותעש בעיות בהנקה אחר כך? היכן שומרים
את החלב? ואיך נותנים לה-צריך לחמם קצת?להשאיר קצתב חוץ?ישר מהמקרר?אשמח לתשובה.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
ד''ר קווין שרייבר10/08/2009היא לא תתרגל
שומרים במקרר. יכולים לשים מיד במקרר
כדי לחמם את הבקבוק במים חמים
יכולים להשאיר את החלב במקרר ל8 ימים
כל טוב
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-כמה כמות צריך לשים בבקבוק?
ענת11/08/2009זאת אומרת איך אני יודעת כמה כמות היתי צריכה לאכול?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית שלום
ד''ר קווין שרייבר11/08/2009אני ממליץ לתת מנות של 30CC . כך לא מבזבזים הרבה מהחלב.
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני
נועה11/08/2009אני הרבתי לצאת מהבית ולהשאיר חלב שאוב. בסופו של דבר התינוק שלי התרגל לבקבוק ולא רצה שד אבל זה היה אחרי מספר רב של האכלות מבקבוק ולכן פעם - פעמיים לא יגרמו נזק. אני נתתי מנות קטנות של 30 אחת אחרי השנייה משום שאם התינוק לא מסיים את המנה אין לך אפשרות לקרר ולחמם מחדש ובניגוד לפתגם הידוע - בוכים גם בוכים על חלב שנשפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקבוק טומי טיפי עם זרימה איטית
קטיה13/08/2009היי!
אני יניקה כבר כמעט 5 חודשים את התינוקת, החל מגיל חודש בערך פעם ביום, בדרך כלל בערב הייתי נותנת לה בקבוק עם חלב שאוב, היום אנחנו בבלל לא יוצאים מהבית בלי בקבוק . והיא לא התרגלה לבקבוק ובכיף יונקת מהשד. ממליצה על בקבוקים של טומי טיפי- הכי קורב לאמר (ככה הם נקראים)עם פיטמה לגיל 0- זרימה מאוד מאוד איטית.יועצות הנקה ממליצות שמישהו אחר יתן בקבוק ולא אמא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 5 חודשים רוצה לישון כל הזמן מאתמטל10/08/2009
שלום רב,
יש לי תאומות בנות 5 חדשים .
אחת מהן מאתמול אוכלת ואחרי חצי שעה מקסימום רוצה רק לישון.
נראית סמרטוטי, לפעמים בוכה מאוד ונרגעת , לא מחייכת לא כמו שהיא תמיד.
אין לה חום היא לא משתעלת , לא מצוננת,לא כלום פשוט סמרטוט ושקטה ומצוברחת.
לקחתי אותה אתמול לרופאה שבדקה אותה, ריאות, גרון, אוזניים, אמרה שלילדה אין מלבד הוצאת שיניים בגיל זה.
אני קוראת היום באינטרנט בכל מיני מקומות על סימפטומים בבקיעת שיניים, ואכן ישנם לא מעט סימפטומיםאך אני לא רואה סימפטומים מעין אלה שציינתי מעלה וזה גורם לי לחשש ודאגה.
מה גם שגם היום היא כך .
האם נראה לכן תקין ונורמאלי שילדתי מגיבה לבקיעת שיניים כך ?
אשמח לתשובתכם המהירה
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל שלום
ד''ר קווין שרייבר10/08/2009האפשרות שזה שיניים בודאי אפשרי אבל עם היא ממשיכה ככה הייתי חוזר לביקרת מחר
יש לה חום? הקאות? שילשולים? שיאולים? משתינה?
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר קווין
טל10/08/2009ד"ר קווין,
ראשית תודה רבה על תשובתך.
אין לילדה כלום , היא לא משתעלת לא חום לא שלשולים לא הקאות שום סימפטומים אך עם זאת בכיינית נודניקית לפעמים אך הרוב היא רוצה לישון ונראית כמו סמרטוט.
לא מחכיית וממש לא כמו שהיא תמיד.
זה ממש מדאיג אותי ומעציב אותי לראות את התינוקת המתוקה שלי שתמיד מחייכת ושמחה לא מחייכת ושקטה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)