מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיפרחת חיתולאתי11/09/2009
הבן שלי בן 4 חורשים ,אני מניקה בילבד אלה עם יש אירוע ואני משאירה אותו אצל סבתא הוא אוכל סימילאק , ויום או יומיים אחרי יש לו אדמומיות חזקה באיזור החיתול,השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה מהסימילאק או מדבר אחר שאתה חושב תודה מראש אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום
ד''ר קווין שרייבר11/09/2009יכול להיות קשר, קצת אלרגיה, אבל בד"כ לא
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמדמת?לירון10/09/2009
שלום,
הבת שלי בת 9 חודשים. לפני שבוע עלה לה החום במשך 3 ימים (39) ובאיזשהו שלב התחילה לה פריחה על כל הגוף (בשלב הזה החום כבר התחיל לרדת אבל לא לגמרי). אח"כ היו 3 ימים בלי חום במהלכם היינו אצל הרופאה שאמרה שזה משהו ויראלי וכששאלתי אם זה אדמדמת היא אמרה - "משהו כזה". היום אחרי 3 ימים ללא חום - שוב עלה לה החום. הפריחה עדיין לא עברה.
מה זה יכול להיות והאם הגיוני שהחום עכשיו קשור עדיין לאותה מחלה או שזה נראה משהו אחר?
הפריחה נמצאת על כל הגוף (הבנתי שבאדמדמת הפריחה לא מגיעה לרגליים, הרגליים שלה מלאות בפריחה). והנקודות האדומות מעט בולטות, זאת אומרת שאם מעבירים את היד על העור מרגישים עור מחוספס. לא נראה שזה מגרד לה.
כמו מה זה נשמע?
תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשר שלום
ד''ר קווין שרייבר11/09/2009אני חושב שאין קשר בין שני הדברים. הראשון נשמע כמו אדמדמת.
אם הפיחה ממשיכה הייתי נוסע לבדיקת רפא
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק רגזןאיטה10/09/2009
בני בן 5 חודשים,
שמתי לב שכאשר הוא מחזיק בידיו משחקים,
נראה שכולו מרוכז, ונראה שהוא ממש מתרגז כולל קולות שנלווים לזה...
הוא לא משחק ברוגע בכלל
האם צריך לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תקין,
ד''ר קווין שרייבר11/09/2009איו צורך לבדיקה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם של תינוקתגלי10/09/2009
בתי עשתה השבוע בדיקות דם, רופאי הילדים שלנו אינם זמינים עד השבוע הבא והתוצאות מראות לדעתי אנמיה - אשמח לפרושכם לערכים החריגים:
HB 10.2
HCT - 31.8
MCV - 67.8
MCH - 21.7
RDW - 16.5
PLT - 458
MICRO % - 23.5
HYPO % - 11.5
MICRO%/HYPO% - 2
CH - 20.9
LYMP.abs - 5
BASO abs - 0.04
כל שאר הערכים בתוך תחומי הנורמה.
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי שלום
ד''ר קווין שרייבר10/09/2009בת כמה היא?
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 15 חודשים (וחצי)
גלי10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי שלום
ד''ר קווין שרייבר11/09/2009הכל נראה כמו חוסר ברזלץ מיגיע לה טיפול
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובשרית10/09/2009
ברצוני לדעת כיצד אוכל לעזור לביתי לעשות את צרכיה.
ביתי בת שבוע ו-3 ימים ולפני 4 ימים הפסיקה לעשות את צרכיה מלבד פעם אחת שלשום בלילה.
בעזרת מדחום ושמן זית ניסיתי לגרות את האזור מעט, לעשות לה תרגילים עם הרגליים, אך ללא הועיל.
מה לעשות? כיצד אוכל לעזור לה להשתחרר?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
ד''ר קווין שרייבר11/09/2009אם הצואה רכה כשזה יוצא לא צריכים לעשות כלום אפילו עד שבוע
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקטיה10/09/2009
דר' שלום! מה שלומך?
היום בעת טיול נפל מוצץ לילדה בת כמעט חצי שנה. נפל לצד הפלסטיק ולא סיליקון.שמתי אותו בעגלה ליד הרגליים שלה , שכחתי כנראה לרגע שהיא לא בת חודש ומכניסה כל דבר לפה. ונכון, היא פשוט הכניסה אותו לפה. הוצאתי מיד, הרתחתי אותו, שטפתי לה ידיים עם סבון. לדאוג?
אני מבניה זאת הדרך שלה לגלות את העולם, והכל עוד לפנינו , אבל בכל זאת, פעם ראשונה, דואגים. אגב, ניזונה מהנקה בלבד, בריאה לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטיה שלןם
ד''ר קווין שרייבר11/09/2009על תדאגי
סתם שטיפה זה בסדר
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת תינוקדלית09/09/2009
שלום לך,
בני בן 4 חודשים, נולד במשקל 3.640 ק"ג.
שוקל היום 8.300 ק"ג , גובהו 66.5 ס"מ.
האם זה חריג ודורש בדיקה,
יש לציין שאני ובעלי אנשים גבוהים (אנ בגובה 1.72 מ, ובעלי 1.85 מ' משקלנו סביר.
התנוק ניזון מסימילק ואוכל 5 ארוחות ביום.
מבקשת תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית שלום
ד''ר קווין שרייבר10/09/2009לא חריג בכלל
לעכשו לא צריך בירור
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דלית15/09/2009מה קצב הגדילה שבעקבותו יש צורך בברור, ומתי יש צוורך לעשותו ?
צה עושם במידה וקצב הגדילה ממשיך להיות כל כך מואץ, האם עוצרים אותו בשלב מסוים או משאירים את זה לטבע ?
תודה מראש על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלית שלום
ד''ר קווין שרייבר17/09/2009צריכים לעקב אחרי עקומת משקלו דרך טיפת חלב כל 1-2 חודש. אם האחות דואגת, היא תפנה אתכם לרופא
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דלית23/09/2009אני מבינה כי הביטוי "חילוף חומרים מתייחס ליציאות.
אכן לבני אין הרבה יציאות (יש רק אחת ליום ולפעמים אחת ליומיים).
האם החלפת תחליף המזון (למטרנה) יכולה לשנות את כמות היציאות ובכך להאיט את קצב העליה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבד"כ לא
ד''ר קווין שרייבר24/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדילת תינוק - תגובה
ר.ח20/09/2009גם בתי בגיל 4 חודשים ושבוע שקלה 8200 והאורך 66.5. כיום בגיל 5 וחצי חודשים שוקלת בערך 9 ק'ג (יש לנו משקל בבית). גם אני דואגת מקצב הגדילה אבל נראה בהמשך (גם אני 1.73 ורזה והייתי שמנמונת כתינוקת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם -שאלה
דלית23/09/2009האם אמרו לך משהו על כך ב"טיפת חלב" (אני מתכוונת לגבי המשך קצב הגדילה)
מה התינוקת שלך אוכלת (האם רק תחליף)
שמחתי לקרוא את תגובתך ושבני אינו חריג במימדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידותאמא בוגרת09/09/2009
שלום,
הילדה שלנו בת 3 חודשים. מהבוקר שמנו לב שהיא נשמעת לפעמים קצת צרודה (לא כל הזמן, אלא מדי פעם). חוץ מזה הכל רגיל, כשהיא בוכה יותר חזק, אז הצרידות לא נשמעת, רק בקולות חלשים.
האם יש סיבה לדאגה? מה זה יכול להיות? היום היא ישנה רוב יום, אולי בגלל זה היא קצת נדמעת צרודה, מן צרידות של קימה מהשינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לנויה שלום
ד''ר קווין שרייבר09/09/2009האם יש סיבה לדאגה?
לא
מה זה יכול להיות?
סתם היתקררות
היום היא ישנה רוב יום, אולי בגלל זה היא קצת נדמעת צרודה, מן צרידות של קימה מהשינה
אפשרי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמעות בעיניים-לא דלקת.אני שמה על צמענת09/09/2009
צמר גפן טבול בתה -כמובן פושר על העין. אבל העים עדיים דומעת. אומנם לא הרבה.
אחות בטיפת חלב אמרה שזו לא דלקת והמליצה על הטיפול הזה.מה עושים?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
ד''ר קווין שרייבר09/09/2009זה נשמה כמו כיס דמעות שקצת סתום. קוצפרקדדןמע חמים פלוס מסז' בחיבור בין האף לעין יספיק
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמתחות, ועוד שאלה בבקשהענת09/09/2009
ביתי בת חודש ושבועיים נוהגת להתמתח המון עם הידיים,גם באמצע שינה-האם זה בסדר?
ופעמים,מתוך שינה היא כאילו נבהלת,מרימה את הידיים ,לפעמים קצת בוכה,אז נרגעת.זה תקין?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
ד''ר קווין שרייבר09/09/2009בגיל כזה זה בסדר גמור
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול של תינוק.....יעל09/09/2009
היי, בני בן ה- 9 חודשים משלשל 4 פעמים ביום מזה כ- 4 ימים. אמרו לי שזה יכול להיות מצמיחת שיניים, האם נכון? מה ניתן לעשות עבורו? האם לקחת לרופא? תודה ברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
ד''ר קווין שרייבר09/09/2009אמרו לי שזה יכול להיות מצמיחת שיניים, האם נכון?
כן
מה ניתן לעשות עבורו?
אם הוא אוכל בסדר אין משהוא במיוחד שצריכים לעשות
האם לקחת לרופא?
אם ממשיך לעוד 3 ימים הייתי לוקח
כל טוב
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל
יעל09/09/2009היי,
תודה על התגובה המהירה. הוא לא כ"כ אוכל טוב, הוא יונק יותר ופחות אוכל מוצקים. כיוון שאני עובדת ולא נמצאת איתו, יוצא שהוא לא אוכל זמן רב עד שאני מגיעה ומניקה אותו. מה כדאי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ד''ר קווין שרייבר09/09/2009בגיל כזה לא הייתי עושה כלום
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל
יעל09/09/2009היי,
תודה על התגובה המהירה. הוא לא כ"כ אוכל טוב, הוא יונק יותר ופחות אוכל מוצקים. כיוון שאני עובדת ולא נמצאת איתו, יוצא שהוא לא אוכל זמן רב עד שאני מגיעה ומניקה אותו. מה כדאי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המנגיומה בעיןסזי09/09/2009
יש לי תינוק בן 7 חודשים שהתגלתה אצלו המנגיומה כבר בגיל חודשיים וחצי, בביקורי הראשון אצל הרופא המטפל נאמר לי שהראיה בעין בסדר ושום דבר לא נפגע. נשלחתי לעשות אולטרה סאונד בעין ולחזור אליו עוד חודשיים וחצי. ויחד עם התוצאות (שלאחר הרבה זמן עקב אינספור דחיות של המכון אולטרה סאונד באיכילוב) הגעתי לרופא. נשלחתי לעשות הרחבת אישונים ולאחר המתנה חזרתי לרופא אשר בדק אותו והתגלה שהילד בקושי רואה מרחוק והוא חייב משקפיים- בעין הבריאה 3 צילינדר ובעין עם ההמנגיומה 4 וחצי צילינדר. יחד עם זאת הוא אמר שאני חייבת לקחת אותו בדחיפות לבי"ח איכילוב לקרדיולוג על מנת לתת לו את התרופה החדשה לטיפול בהמנגיומה שהיא תרופה לטיפול בבעיות לב. לאחר ההסבר הארוך, השאלה שלי אם מישהו יודע על התרופה הזאת, כדאי/ לא כדאי? והאם זה הגיוני שתוך 3 וחצי חודשים הילד הפך מ-רואה טוב לילד עם משקפיים בעל מספר גבוה של צילינדר?. תודה על ההקשבה ובבקשה לכל מי שיכול לעזור לי לחשוב מה לעשות הלאה ולתת לי עצות אני ממש צריכה אותם. תודה רבה, סוזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סזי שלום
ד''ר קווין שרייבר09/09/2009אם מישהו יודע על התרופה הזאת, כדאי/ לא כדאי?
איזו תרופה זאת?
והאם זה הגיוני שתוך 3 וחצי חודשים הילד הפך מ-רואה טוב לילד עם משקפיים בעל מספר גבוה של צילינדר
הגיוני !
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריחריבי09/09/2009
בוקר טוב
האם אפשר להכניס תינוקת בת 4 וחצי חוד'
למכון יופי כשיש בפנים ריחות של אצטון ו-לקים?
שאלה קצת מוזרה אבל אשמח לתשובה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד''ר קווין שרייבר09/09/2009עדיף שלא אבל יכולים
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנה ו-2 חסר תאבון 4 ימיםמוריה08/09/2009
שלום!
בני בן שנה וחודשיים. אוכל אוכל מוצק. אוהב בעיקר טחון (אוכל כ400 cc) אך אוכל גם רגיל כגון: אורז פסטה מלפפון...) לפני כ4 ימים החל לסרב לכל סוג של אוכל. אוכל כמה כפיות מדי פעם גם של דברים שהוא ממש אוהב כמו פירות טחונים או גמדים, וגם זה לא בהתלהבות. הוא בכלל לא מתלונן על רעב , רגוע וישן טוב בלילה, לפני יומיים ניסינו להכריח אותו לאכול יוגורט כי הוא כבר נראה חלוש מחוסר אוכל, ואז הוא הקיא.אין שילשולים, יציאות רכות מהרגיל צהבהבות.
מה זה יכול להיות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוריה שלום
ד''ר קווין שרייבר09/09/2009אם יציאות רכות, כיל להיות שיש לו כצאת כאבי בטן ולכן לא רוצה לאכל
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתיכות שחורות קטנות בקקיהילי08/09/2009
היי,
בני בן 5 חודשים, יונק מלא.
לא יודעת אם קשור לשאלותיי שלהלן, אבל- נמצא במעקב של אורולוג עקב אגני כליה מורחבים בלידה וגם כיום.
הבחנתי בקקי שלו בשתי חתיכות זעירות בצבע שחור. בהתחלה חשבתי שזה ירוק כהה אבל שהתקרבתי ראיתי שזה שחור כפחם.
כמו כן, יציאה לפני זה החלפתי לו חיתול והיה לו כמה יציאות, ואז הוא השתעל ויצא לו קקי בשפריץ וממש אף למרחק מטר, קקי נוזלי ירוק/חום אדמדם.
כמו כן, היה לו פעמיים דם בצואה (אדום) ואמרו לי שזה פצע ובאותם פעמים נתנו לנו לשים לו משחה לטחורים של מבוגרים למשך שבוע (אמרו שזה מה שיש לטפל גם לתינוקות..)
עוד שאלה, הצבע חום אדמדם בנוזל בא לפעמים מתחת לקקי הירוק.. יכול להיות מהברזל? כי זה לא שינה את צבע הקקי רק מופיע כאילו בנוסף מתחתיו..
קצת מודאגת, האם עליו להיבדק ?
אנא עזרתכם,
תודה,
הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום
ד''ר קווין שרייבר08/09/2009הכל יכול להייות קשור לברזל אבל אם זה ממשיך כדאי בדיקה
לעכשיו על תדאגי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)