מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוסטאופורוזיס טראנזיאנטאסתר26/02/2009
שלום רב בתי ילדה לפני שבוע וסובלת מכאבים עזים במפרק הירך. אובחנה במחלה זו.מה ניתן לעשות?האם יכולה להניק?מה משך המחלה?קבלה זריקות בגב לכאבים אך ללא הועיל.נזקקת לכסא גלגלים.מקבלת כדורי ויטמין די. מהניתן עוד לעשות? אודה על תשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאסתר
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק27/02/2009שלום רב. transient osteoporosis of hip היא תופעה די נדירה שסיבתה אינה ברורה מאוד. קיימים מספר תכשירים לנוסו לטיפול ואני לא רוצה סתם לזרוק לך כאן שמות, חשוב שהיא תהיה במעקב משולב אצל אורטופד ואנדוקרינולוג טובים. בדרך כלל המחלה חולפת ללא שום סימן אך הכאבים עלולים להמשך מספר שבועות או אף חודשים. לגבי הנקה - אין המלצה חד משמעית לא להניק ברוב המקרים. רפואה שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hypovitaminosis וכריתת שחלות מונעתיפעת26/02/2009
שלום, אני בת 38. לפני שנה עברתי כריתת שחלות מונעת. אני לוקחת טיפול הורמונלי של אוורל 50. לאחרונה בזמן ספורט, אני מרגישה כאבים באגן ובשוקי הרגליים , כמו שברי מאמץ. בבדיקת דם של ויטמין D נמצא ערך של 17 Hypovitaminosis. רמת הקלציום 9.4. האם הכאבים יכולים להצביע על אוסטיאופרוזיס? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעת
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק27/02/2009שלום רב. מספר נקודות: ראשית, אוסטאופורוזיס אינה גורמת לרוב לכאבים. חוסר ויטמין D דווקא כן. האם היחידות של הערך שציינת הן nnmol /liter? או ng/ml? בכל אופן, אני מקווה שאת מטופלת ע"י תוסף ויטמין D . הטיפול באוורל "מתורגם" ע"י העצם שלך כהמשך השפעה חיובית של אסטרוגן. אם היה חלון זמן שבין הניתוח להתחלת הטיפול - אפשר לבצע בדיקת צפיפות עצם. רפואה שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שברי פוסלן?אירנה25/02/2009
שמעתי על תופעה שנקראת "שברי פוסלן" על מה מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאירנה
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק27/02/2009שלום רב, אם אני מבינה למה את מתכוונת, מדובר במקרים אחדים שדווח בספרות מקצועית רפואית - מטופלות שנטלו שנים טיפול בפוסאלן ושברו את עצם הירך באזור שאינו אופייני לאוסטאופורוזיס - לא אזור הצוואר , כתוצאה מטראומה מינימלית. הנושא נדון בקהילה הרפואית וטרם הוחלט סופית איך " לאכול" אותו. רשויות בטיחות תרופות - כמו ה FDA האמריקאי, לא שינו את מדיניותם כלפי פוסאלן בעקבות דווחים אלו. רפואה שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשברי פוסלן
חווה05/03/2009האם זו בעצם הסיבה להפסקת פוסלן לאחר 5 שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשברים
ד''ר עמיאל פיגנבאום07/03/2009שלום רב
פוסלאן ניתן ליטול בין חמש לעשר שנים מעבר לכך אין מחקרים המעידים על התועלת או הנזק שהתרופה עלולה לגרום כמו כן יש להזהר באנשים הסובלים מפרפור פרוזדורים כי קיימים דיווחים שתרופה זו עשויה לגרום לארועים של פרפור פרוזדורים.
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם ...
חווה11/03/2009הבנתי שחוץ מארועים של פרפור פרוזדורים עלולים להיווצר עוד בעיות כמו דלקת וושט העלול להתפתח לסרטן וושט האם זה נכון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחווה
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק13/03/2009שלום רב
לגבי פרפור פרוזדורים - המידע המקשר בין תרופות אלו לפרפור הינו סותר - יש בעד ושי נגד. לגבי דלקת בוושת - בהחלט. לגבי סרטן הוושת - דיווחים בודדים. רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסטופורוזיסמיקי פרנס25/02/2009
שלום רב היות ויש לי בעיות ספיגה של כדורים עקב כריתת קיבה לפני הרבה שנים בשל לימפומה. אני סובלת מאוסטופורוזיס והרופאה נתנה לי לעשות זריקה בעירוילתוך הוריד בשם aclasta רציתי לדעת במשך כמה זמן ניתן העירוי בתוך ==הווריד. שעה ,שעתיים או פחות. על תופעות הלוואי כבר קראתי בפורום זה. אודה לכם מאד על תשובתכם תודה מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקי
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק25/02/2009שלום מיקי
מדובר בעירוי קצר 15 דקות לערך. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחיות ללקיחת סידן+ ויטמין Dרינה ינקילבי23/02/2009
אני סובלת מאוסטאופורוזיס קלה ולוקחת כבר למעלה מ8 שנים VITA CAL+D+MINERALS פעם ביום שזה 600 מ"ג, לפני חצי שנה עשיתי בדיקת דם והסתבר שאין לי בכלל ויטמין D. התחלתי לקחת כדור פעם ביום במינון של 400 . שאלתי היא: איזה מזונות צריך לאכול כדי לעזור לכדורים להספג טוב יותר בגוף. האם יש לקחת עם אוכל או זה לא משנה. האם יש חשיבות לזמן נטילת הכדורים בבוקר או בלילה. כמו כן נאמר לי שאסור לקחת סידן עם מאכלי חלב האם זה נכון? אני בת 64 תודה עבור תשובתכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינה
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק24/02/2009שלום רב,
סידן מומלץ ליטול עם אוכל ונכון, לא אוכל חלבי. ספיגה של ויטמין D אינה תלויה באוכל כך שלא משנה מתי נוטלים את הכדור. המינון שאת נוטלת, 400 יחידות, הינו נמוך מדי לתיקון חסר ויטמין D כפי שאת מתארת אותו, אנא התייעצי עם הרופא שלך. רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסטאופורוזיס והשתלות שינייםלירי22/02/2009
האם לאישה בת 68 הסובלת מאוסטאופורוזיס סיכוי נמוך יותר בהצלחת השתלות שיניים? ובכלל האם יש קשר? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירי
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק22/02/2009שלום רב.
אין על כך תשובה חד מספרות מקצועית. ככל הנראה הסיכוי להצלחת השתלים הוא דומה לאנשים ללא אוסטאופורוזיס. בוודאי שאין הוראת נגד. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין D ותוסף סידןאפרת16/02/2009
מתי מומלץ לקחת ויטמין D ומתי תוסף סידן. קיבה ריקה / מלאה . בוקר? ערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת סידן וויטמין Dי
ד''ר עמיאל פיגנבאום01/03/2009שלום רב,
את הסידן מומלץ ליטול שעתיים לאחר הארוחה ורצוי לא לאחר ארוחה חלבית את הויטמין D כיוון שהינו מקבוצת הויטמינים המסיסים בשומן מומלץ ליטול עם הארוחה רצוי בטיפות ואת הטיפות מומלץ לטפטף על פרוסת לחם המגבירה את ספיגת הויטמין D.צריכת הסידן צריכה להיות בממוצע ליום כ1200 מ"ג והתוסף של ויטמין D נקבע אישית לפי הרמה בדם.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אפרת02/03/2009א- האנדוקרינוגולוג המליץ לי לקחת את הסידן על קיבה ריקה (בגלל ריבוי אוקסלטים במזון והסיכון ליצירת אבנים). בכל מקום כתוב לקחת עם האוכל. מה רצוי? לא הבנתי מה תפקיד הלחם בספיגת ויטמין D . האם כל פחמימה אחרת גם טובה? (יש לי צליאק)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין די
ד''ר עמיאל פיגנבאום07/03/2009שלום רב,
סידן מומלץ לקחת עם מזון כי השומן במזון משפר את ספיגת הסידן.את הויטמין די ניתן לקחת עם כל אוכל הספיגה של ויטמין זה אינה קשורה לפחמימות אלא לסיבים שבלחם.
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפיפות עצם-גלית15/02/2009
שלום רב אמי בת 56 ולפני כשנה בערך הופנתה לצפיפות העצם בגלל תלונות על כאבים כיום המצב לא טוב היא מתלוננת על כאבים בעצם הזנב, בגב תחתון ובקושי יכולה ללכת האם צריך לחזור על הבדיקה של צפיפות העצם מדיי שנה, או שזה לא מקובל האם הבדיקה כרוכה בקרינה כמו כן אמי היתה לוקחת 600 מ"ג סידו ביום וכעת הרופא אמר להעלות את סידן ל-1200 לא נראה לי הגיוני שזה הטיפול היחיד שמתאים לאימי, היא צריכה טיפול נוסף, דרך אגב נתנו לה גם לעשות פיזוטרפיה ותרגילים בבית תודה על תשובתך מהמודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפיפות עצם
ד''ר עמיאל פיגנבאום15/02/2009שלום רב,
בדיקת צפיפות עצם לאנשים הנוטלים תרופות נגד אוסטיאופורוזיס מומלץ לבצע אחת לשנתיים ולאלה שאינם נוטלים תרופות ההמלצה היא אחת לחמש שנים לנשים החל מגיל ששים וגברים החל מגיל שבעים.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הבדיקהמיכל12/02/2009
שלום רב! אני בת 60 משקל 54 ק'ג סובלת מיתר לחץ דם מטופלת בתרופות . תוצאות בדיקת צפיפות העצם אמה T: -1.3 BMD: 0.343 עמוד שדרה T:-2.4 BMD 0/786 צוואר הירך T:-2.0 BMD:0.625 יש לציין שירדתי בגובהה ב4 ס'מ שאלתי האם צריך להתחיל בטיפול תרופתי או תוספות של וויטמינים . אינני אוכלת בשר/ עוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק12/02/2009שלום רב. תוצאות הבדיקה מראות על צפיפות עצם נמוכה, בעיקר בעמוד שדרה, שם הערך גובל בהגדרה של אוסטאופורוזיס. אין תחליף לפגישה אישית עם רופא שישוחח איתך, יבדוק אותך, ימליץ על בדיקות וטיפול. טיפול זה יכלול ככל הנראה שולוב זה או אחר של סידן, ויטמין D ותרופות. רפואה שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין D נמוךלאה10/02/2009
שלום בת 51 . לאחרונה עשיתי בדיקות דם כלליות. ויטמין D 18.9 אני לוקחת מזה שנה וחצי ויטה קל ויטמין ג פלוס סידן . הרופא הוסיף לי טיפות A פלוס D 10 טיפות ליום. האם זה מסוכן.. האם אפשר עדין בגילי לטפל מהר לפני חלילה אוסטפרוסיס.. האם יש קשר לזה שיש לי נרופיברומטוסיס מצפה בבקשה לעזרה מאד חוששת. אגב אני הולכת די הרבה ברגל... תודה לאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללאה
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק10/02/2009שלום רב.
ראשית, אל תדאגי, מדובר בתופעה מאוד שכיחה, חסר ויטמין D , אפילו בישראל מאוד נפוץ. לפי מיטב ידיעתי, אין קשר לניורופיברומטוזיס. האם את בטוחה שקבלת A פלוס D ? לרוב מקובל לטפל ע"י טיפות של ויטמין D בלבד, ללא ויטמין A. המינון נשמע סביר. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזון ואוסטופורוזיסרלי09/02/2009
נאמר לי שנשים רזות עשויות לחלות יותר באוסטופורוזיס. האם הדבר נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרלי
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק09/02/2009שלום רב. נכון. בעיקר כאשר מדובר ברזון שעובר את גבול התקין - מדד BMI (משקל בק"ג חלקי גובה בריבוע במטרים) מתחת ל 19. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, והאם לקיחת אקטילן
רלי11/02/2009עוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרלי
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק12/02/2009שלום רב,
אקטונל הינה תרופה שמורידה סיכון לשבר בחולים עם אוסטאופורוזיס. אין לו השפעה שונה על אוסטאופורוזיס שנובע מרזון קיצוני, יתרה מזאת, אם הרזון הינה תוצאה של תזונה לקויה, יש לשפר תחילה את התזונה , בעיקר כזאת שמכילה סידן ורק לאחר מכן להתייעץ עם רופא לגבי לקיחת תרופות. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ליז14/02/2009בהמשך לשאלה, איזו תזונה עשירת סידן מומלצת למי שמטופלת בתרופה? האם יש דברים שחשוב לצרוך כדי לשפר את פעילותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
נעמי16/02/2009מצטרפת לשאלה על תזונה עם אקטונל, האם כדאי לפנות לדיאטנית ע"מ שתוכל להתאים דיאטה? האם יש דיאטניות מיוחדות לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקלסטהמילה06/02/2009
שלום רב אימי סובלת הרבה שנים מאוסטיאופורוז היא בת 50 ולצערי בנכות לצמיתות בגלל דלקת פרקים במשך הזמן היא החליפה הרבה כדורים אבל לא עזר כלום לכן בהמלצת הרופא עשתה זריקה של אקלסטה ועכשיו כבר תקופה ארוכה אחרי הזריקה סובלת מכאבים חזקים בגב רציתי לדעת האם זו תופעת לווי מוכרת או שזה דבר חריג האם הזריקה בכלל מתאימה לה אגב רציתי לציין שלפני חצי שנה היא נפלה ושברה את הירך לאחר שיקום ארוך מתחילה ללכת בלי מקל ובקיצור משתקמת לאט לכן רציתי לדעת האם יש קשר בין הדברים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל..
דליה08/02/2009גם לא מכירה את אימך אני יודעת מבדיקות שעשיתי ומחברה שלזריקה יש תופעות לוואי רבות וקשות ועדיף להימנע אם אין הכרח....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לתשובה
נעמי16/02/2009לפי מה שאני יודעת לזריקה הרבה תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"רליאורה05/02/2009
שלום רב, אימי בת 58, לאחרונה אובחנה כחולה באוסטיאופורוזיס, הייתי שמחה לקבל מידע אודות המחלה, דרכי טיפול שונות ויעילות תודה רבה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על תגובתך
ליאורה24/02/2009רופא רשם לה אקטונל כטיפול +תוספים. ראיתי בפורום תשובות כבר אבל אשמח לדעת יותר על יעילות התרופה, ההשפעה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופא-המשךדפנה03/02/2009
בהמשך לשאלתי הקודמת -המלצה לרופא אוסטאופורוזיס באזור ירושלים -קופח כללית או פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא
ד''ר עמיאל פיגנבאום04/02/2009שלום רב
לשאלתך עניתי בתשובתי הקודמת.
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופא לאוסטאופורןזיסדפנה03/02/2009
אשמח לקבל המלצה לגבי רופא מומחה באזור ירושלים לטיפול באוסטאופורוזיס חמור לאשה בת 75
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לרופא
ד''ר עמיאל פיגנבאום04/02/2009שלום רב,
בכל בית חולים בארץ יש רופאים המטפלים באוסטיאופורוזיס הם יכולים להיות רופאים אנדוקרינולוגים או ראומטולוגים.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)