מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול אנטי אייגינג עם גלי רדיומיכל11/01/2019
שלום
רציתי לדעת מה אתם חושבים על טיפולים כאלה
היום יש מכשירים ביתיים
אין לי את הנתונים של התדרים וכו
האם זה מסוכן
בכלזאת יש אישור של הFDA
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין לי מושג. אישור של ה- FDA לא עושה עלי רושם כלל.
רם דישון12/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אנטי אייגינג עם גלי רדיו
מיכל14/01/2019שולחת קצת מידע על תדרים הספק וכו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המידע הוא על הכניסה (מתח הרשת) ולא על היציאה, כך שאין די מידע לענות.
רם דישון17/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש יציאה וכניסה ותדר
מיכל17/01/201950/60hz
רשוםoutput:2A* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא אומר דבר על הקרינה.
רם דישון26/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ילדים בשעון שיאומינירית08/01/2019
שלום,
קניתי לילד שלי בן ה 11 צמיד-שעון שיאומי mi band 2. מסתבר שהמכשיר מתחבר לטלפון הנייד. באם זה בעייתי? האם לדאוג שהבלוטוס של הטלפון הנייד יהיה כבוי? בעיקר בלילה? הילד מעוניין לישון עם השעון. את הטלפון הנייד אנו מטעינים בחדר שהוא לא ישן בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה בעייתי, וצריך לכבות גם את הבלותות׳ של השעון, לפחות בלילה.
רם דישון09/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לבלותות' בטלפון הנייד?
נירית09/01/2019או שאפשר לכבות גם בשעון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם וגם.
רם דישון11/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מעינית למזנון בסלוןרותם08/01/2019
שלום קנינו מזנון ויש לנו בתוך המיזנון מקום לממריר ראוטר ושאר הדברים ששייכים לממיר כשסגרנו את הדלת של המזנון השלט לא העבירלנו דברים את הקול שנישמע ערוצים ועוד שמענו שיש עינית ששמים או מדביקים על מזנון הדלת שהממיר ושאר הדברים ובזכות אותה עינית השלט יכול להעביר את כל מה שצריך האם יש קרינה לדבר כזה האם ידוע על דבר כזה כמו עינית אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרוב לוודאי שהעינית פועלת על אור איפרה אדום ולא קורנת כלל.
רם דישון09/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מארון חשמל שנמצא בביתשלומי08/01/2019
שלום
אני ישן בחדר שהמיטה שלי צמודה לקיר שיש בו ארון חשמל.
מדדתי את המרחק בין המיטה שאני יישן עליה לארון חשמל (הארון חשמל נמצא מעל המיטה באותו הקיר אבל יותר גבוה)והמרחק בין הארון חשמל למיטה,הוא 70 ס"מ האם מבחינת הקרינה זה מרחק בטוח ולא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה שבטוח, אבל לא ניתן להתחייב ללא מדידה.
רם דישון09/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מארון חשמל ביתי
שלומי09/01/2019קצת בעייתי למדוד כי זה מקום שגרתי בו לפני 8 שנים ואני שואל בדיעבד כי אז לא הייתי מודע לקרינה.האם יש סיכון לקרינה שמזיקה אם ישנתי בחדר הזה במשך שנתיים במרחק 70 ס"מ מהארון חשמל כמו שציינתי
אל תבכה על חלב שנשפך.
רם דישון12/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורות לד שמסנוורות מאדחמי07/01/2019
האם לא מסוכן?
כיצד לבחור תאורה נכונה במנורות לד?
מה עושים עם נורות הצפה קיימות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון07/01/2019יש טוענים שנורות לד מסוכנות. אני אינני חושב כך.
מה זה תאורה נכונה? אם לדעתך הצבע הכחול בעייתי, אתה יכול לבחור לד ״חם״, שהוא צהבהב.
מה הן נורות הצפה? תרגום של Flood light? לשיקולך. נורות לד יעילות פי 10 מנורות ליבון רגילות. נורות הליבון תיעלמנה בהדרגה מחיינו, כמו הפתיליות והכרכרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן נורות יעילות יותר וירקות יותר
חמי07/01/2019הבעיה היחידה היא הסנוור שמזיק לעיניים. האם מוכר לכם פתרון שמספר את האור?
הפתרון הפשוט הוא להשתמש בנורה עם הספק יותר נמוך.
רם דישון09/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתי שמח גם לשלוח דוח ולקבל חוות דעתאבי06/01/2019
לאיזו כתובת אפשר לשלוח את הדוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חפש באתר את כתובת המייל שלי. האתר אינו מאפשר להעלות כתובות מייל בתגובות.
רם דישון06/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק קרינה מכונן מחשבאבי06/01/2019
שלום
האם כונן של מחשב מקרין ברמה מסוכנת?
במידה וכן ,מהו המרחק המומלץ להתרחק מהכונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כמעט קרינה מהכונן.
רם דישון06/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק קרינה מכונן מחשב
אבי07/01/2019אז מה המרחק בטחון שיש לקחת מהכונן
10 ס״מ.
רם דישון07/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבל אינטרנט מחובר לממירנתן05/01/2019
שלום, לממיר שלנו בטלויזיה בחדר השינה חיברנו כבל אינטרנט לצורך צפיה בתכני vod (אין לנו בבית אינטרנט אלחוטי!) שמחובר לממיר. המודם אליו מחובר הכבל נמצא בכלל בחדר אחר. האם יש בעיה לישון בחדר בו עובר כבל אינטרנט במרחק מטר וחצי מהמיטה?
לא. אין בעיה.
רם דישון06/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מארון חשמל ביתיאסף05/01/2019
שלום
איזה מרחק יש לקחת מארון חשמל שנמצא בתוך בית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כחצי מטר.
רם דישון06/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מארון חשמל ביתי
אסף07/01/2019שלום
האם באופן כללי ארון חשמל מקרין בדומה בקרינה שלו למשל למנוע מזגן או מקרר,או שיותר מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יותר. תלוי במספר המכישרים הפועלים בו זמנית.
רם דישון07/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממיר Fiberbox של הוטמורן03/01/2019
שלום,
האם הנ"ל מקרין? האם זו קרינה מייננת ומסוכנת?
אני בהריון וחרדה כיוון שהוא ממוקם בדיוק מול הספה בסלון.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינני מכיר את המכשיר הזה. שלחי תמונות מלפנים ומאחור.
רם דישון05/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונות של הממיר
מורן09/01/2019מצ"ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצ"ב תמונות
מורן09/01/2019.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצ:ב תמונות
מורן09/01/2019תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצ"ב
מורן09/01/2019.
כמו שנראה מהתמונות, הוא לא מקרין כלל. לא ראיתי כל אנטנה.
רם דישון09/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתכן?
מורן09/01/2019יש בתוכו ראוטר.
ושאלה נוספת בבקשה האם הוא יכול לפלוט קרינה מייננת? מהם מקורות קרינה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל לא ראיתי אנטנה בתמונות. אין כאן קרינה מייננת בשום מקרה.
רם דישון12/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישה של מכשיר מדידהאודי03/01/2019
היכן אני יכול לרכוש מכשיר מדידה אמין וטוב וכמה זה עולה?
תשובה.
רם דישון05/01/2019אצל עמיר בורנשטיין, 049914413.
אפ תפנה אלי בפרטי- אמציא לך את כתובת האתר שלו. הפורום אינו מאפשר כתיבת אתרי אינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בעת גלישה באינטרנטאסף02/01/2019
שלום
האם הקרינה מהפלאפון בזמן גלישה זהה לאותה קרינה בזמן שיחה בפלאפון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן.
רם דישון05/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטת קרינה משואב אבקשרה02/01/2019
שלום וברכה, אני רוצה לקנות שואב אבק וקראתי שזה פולט קרינה האם יש שואבים שרמת הקרינה שלהם פחותה ? כמו כן יש שואבי אבק עם קרינת uvc להשמדת קרדית האבק . האם אכן זה לא מסוכן כפי שהם מציינים באתר או שרמת הקרינה שלהם מוגברת? תודה מראש
הגזמת. רדי מהנושא. הקרינה חלשה ומאחר ואינך שואבת אבק יום שלם אינני רואה שום סיכון.
רם דישון02/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משעון דופק פולר a370נילי31/12/2018
שלום
לאחרונה רכשתי שעון דופק של פולאר מסוג a370 אשר מתחבר לנייד דרך הבלוטוס וגם עוהד עם GPS.
יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי שנמצאת על הידיים רוב שעות היום, רציתי לדעת אם יש לשעון קרינה? האם אני מסכנת את התינוקת שלי שאני עונדת את השעון והיא על הידיים שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקרינה חלשה יחסית, אבל מאחר ומדובר בתינוקת שנמצאת זמן רב על הידיים, הייתי מעדיף לא לענוד באותו זמן את השעון.
רם דישון01/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מפלאפון שנמצא בכיס האחוריאסי30/12/2018
שלום
אני שם תמיד את הפלאפון בכיס האחורי של המכנס.
ובאופן קבוע אני לא לובש תחתונים בגלל שיש לי שפשפות אז אני רק עם מכנסים כל הזמן ללא תחתונים.
שאלתי היא כזאת האם בגלל שאני בלי תחתונים אז הקרינה על האזור התחתון היא יותר גבוהה בגלל שהתחתונים מהווים מעיין חוצץ ואני לא שם תחתונים.האם הקרינה על האשכים יותר מוגברת כי אני בלי תחתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון01/01/20191. התחתונים אינם מגינים כלל.
2. במעבר מהכיס האחורי לאיזור האשכים הקרינה נבלעת ברובה בגוף, כך שלאשכים לא מגיעה קרינה חזקה. לדעתי כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)