מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שימוש בשעוני ספורט בקרב ילדים ומבוגריםנירית14/12/2018
שלום,
תודה על פורום חשוב זה.
מבקשת לשאול שתי שאלות לגבי שעוני ספורט:
1. אני עונדת שעון פולאר m430 במשך כל היממה. אני מפעילה את ה GPS ומד הדופק רק בזמן ריצה, אך בשאר הזמן, כאמור, השעון גם כן על היד שלי. האם הדבר בעייתי?
2. אני מעוניינת לרכוש לילדיי שעון ספורט. האם רצוי להעדיף שעון ספורט ללא GPS וללא מד דופק שיש לו מד צעדים?
האם ילד בן 11 יכול לענוד שעון פולאר m400 ללא סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש לשעון קישור לסמרטפון, או הוא עצמאי? אם עצמאי- אין בעיה.
רם דישון17/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לקנות רכב חדש ( יש לי תינוק)אלה12/12/2018
מתכננת לקנות יפנית ספורטיבית.
איך אדע אם הרכב בטוח או שיש בו קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרכשי מד קרינה ותמדדי בנסיעת מבחן.
רם דישון12/12/2018ברכבים קונבנציונליים אין קרינה. בהיברידים יש- חפשי באתר ״ללא קרינה בשבילך״ ובאתר המשרד להג״ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבור בפלאפון קרוב לאוזןאסף10/12/2018
שלום
אני מדבר בפלאפון בד"כ באמצעות הרמקול ומשתדל כמה שפחות לדבר בפלאפון .
היום קרה שדיברתי בפלאפון כ5 דקות לא באמצעות הרמקול,אלא שהפלאפון קרוב לאוזן .
האם נחשפתי לקרינה מסוכנת ?
מה ההנחייה המומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאירוע חד פעמי אין שום סיכון.
רם דישון12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברשת שיניים חשמלית לילדיםיהודה07/12/2018
שלום רב, ילדתי בת 6 רוצה לצחצח שיניים במברשת חשמלית. האם יש בעיה של קרינה ? האם, ככלל, מברשת שיניים נטענת מקרינה יותר ממברשת עם סוללות חד פעמיות ? תודה רבה. שבת שלום וחנוכה שמח !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין קרינה ממברשת שיניים חשמלית, ללא קשר בסוג הסוללות.
רם דישון09/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל עם שנאיאפי 07/12/2018
שלום רב, אני גר בבית פרטי וצמוד לגדר הבית ישנו העמוד הנ"ל, במדידה שביצעתי העמוד עצמו במרחק 6 מטרים מקיר הבית והכבל הראשון שיוצא ממנו במרחק של 7 מטרים מקיר הבית, האם המרחקים מספיקים או שיש מקום לדאגה ויש לבצע מדידת קרינה, תודה רבה.
המרחק בטוח.
רם דישון09/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר במגנומטרים ומידת קרינהיורם06/12/2018
שלום
כמה מיליגאוס אדם "חוטף" במעבר במגנומטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זניח לחלוטין.
רם דישון09/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר חידוד?
הרצל12/12/2018זניח כמו 2-3 מיליגאוס?
האם לקרינה יש השפעה על הריסת תאי זרע למשל?
מאיפה יוצאת הכי הרבה קרינה מהצדדים? מלמעלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פחות מ-2 מיליגאוס, מה גם שהחשיפה קצרה מאד. שכח מכל הענין.
רם דישון12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשה ותודהחגית05/12/2018
1.האם מד קרינה מסוג קורנט 88ED פולט קרינה מייננת/בלתי מייננת?
2. מה פולט יותר קרינה שימוש במד הקרינה קרוב לגוף או בסלולאר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מד הקרינה אינו פולט שום קרינה. הסלולר כן.
רם דישון09/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בישל עם כיריים אנדוקציה - בהריוןאילנית05/12/2018
שלום,
אני בהריון בשבוע 9 אני מבשלת בכיריים אנדוקציה האם זה יפגע בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמרי מרחק של מטר ממהכיריים בזמן שהן פועלות.
רם דישון09/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלכות קרינה מצילומי סיטילילך05/12/2018
בשנה האחרונה נשלחתי ל-6 צילומי סיטי, היום מבינה שצילומים אלו היו מיותרים, מה השלכות מבחינת הקרינה לטווח הקצר ומה ההשלכות לטווח הרחוק ועד כמה רחוק ?
האם יש אופציה ליטול תוספי מזון לטיפול מונע ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פני לד״ר זמיר שליט״א.
רם דישון09/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממחשב נייד בהטענהאנונימי04/12/2018
שלום, אשמח לדעת האם קרינה ממחשב נייד בהטענה שווה לקרינת פלאפון בהטענה. האם הבעיה בהטענה של מחשב נייד היא ב"קופסה השחורה" במטען כך שהרחקה שלה תוריד את הקרינה? תודה
הבעיה אכן ב״קופסה השחורה״- המטען, ולא במכשיר עצמו. שמור מרחק של מטר ממנו.
רם דישון04/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינת תינוק רך בממדאלי04/12/2018
שלום רב
אנחנו לקראת הרחבת דירה, ההרחבה תכלול בניית ממד. קומה ראשונה מעל קומת קרקע, בירושלים.
אנחנו ההורים צפויים לישון בממד וסביר שיום אחד יצטרף תינוק חדש לחדר הממד..
האם ניתן להערך בבניית הממד כך שלא תהיה בעיה עם פליטת גז ראדון או בעיות אחרות מהממד עבור התינוק, או שעדיף יהיה להמנע מלשים תינוק בממד?
אם יש דרכים לשפר בבניית הממד, אודה מאוד להדרכתכם. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ד״ר וולף פרש מניהול הפורום, לכן איני יכול לענות על שאלה זו. צר לי.
רם דישון04/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם תדע לאמר לי איפה אפשר לשאול?
אלי04/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פנה אליו בפרטי.
רם דישון09/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות להריונית בתחילת דרכהרונה02/12/2018
שלום,
יש לי 2 שאלות (אני מצויה בשלבי תחילת הריון).
1. האם מברשת שיניים חשמלית פולטת קרינה?
2. אני משתמשת במסיר שיער באופן קבוע באיזור הבטן והמפשעות קרוב לעובר, המכשיר מופעל על סוללות נטענות (בדומה למברשת שיניים חשמלית) האם יש סכנה? האם גרמתי נזק לעובר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש קרינה זניחה שבזניחות. אל תתיחסי בכלל. סופר דופר זניחה.
רם דישון02/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוללה של טלפון סלולריאלכס02/12/2018
שלום. האם הסוללה של טלפון סלולרי פולטת קרינה? אם מנתקים את התקשורת הסלולרית וכל תקשורת הנתונים בטלפון ושמים אותו על מצב טיסה, האם המכשיר עדיין פולט קרינה ואם כן האם בכמות משמעותית? תודה רבה.
לא. במצב טיסה אין קרינה.
רם דישון02/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה לוח חשמל עם מודםמאי29/11/2018
שלום רב ,רציתי לדעת אם לוח חשמל בעבודה עם מודם מסוכן לאישה בהריון שיושבת לייד אם רצויי לזוז ממנו ? תודה רבה מוצרפת תמונה של הלוח .
רצוי לשבת מטר ממנו.
רם דישון01/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מפלאפון האם מזיקאסף29/11/2018
שלום
מצטער מראש על השאלה.
נרדמתי לכמה דקות שהפלאפון היה מונח באזור האשכים והייתי עם תחתונים בלבד.
האם נחשפתי לקרינה מסוכנת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאירוע חד פעמי וקצר אין שום סיכון.
רם דישון01/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)