מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכים בבדיקות אלקטרומגנטיות וסללולריותרוני09/04/2018
שלום רב
הבאתי מודד קרינה לדירה שבכוונתי לקנות. דירת מגורים בקומה שניה מתוך 6.
המודד אמר שהערכים תקינים. אשמח שתסתכלו גם על התוצאות בכדי שאהיה בטוחה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכים אכן תקינים ובטוחים.
רם דישון10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק בטוח מגגות אסבסטנועה09/04/2018
מהו המרחק הבטוח מגגות אסבסט במידה ויש בקרבת מגוריי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במידה והאזבסט שלם, אין ממנו כל סיכון, בכל מרחק.
רם דישון10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גן ילדיםמיכל09/04/2018
שלום,
רציתי לברר בנוגע לגן ילדים בו בקיר מאחורי המקרר נמצא שולחן משחק של הילדים עם ספסל צמוד לקיר. ממדידה בבית ראיתי שבקיר מאחורי המקרר הקרינה הגיעה אף ל סביב 7 מילי גאוס. מה דעתכם? נשמע לי לא הכי בטוח שילד ישב מאחורי המקרר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי להרחיק את הספסל חצי מטר מהקיר.
רם דישון10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכון בשימוש בכיריים אינדוקציה בהריון?דודי08/04/2018
האם משנה סוג הכיריים, היצרן, שלב ההריון או כל דבר אחר?
רצוי להתרחק מהכיריים בזמן שהן פועלות.
רם דישון10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה חשוב איוורור ביתליטב08/04/2018
שבתי נולדה לא הקפדנו אף פעם לאוורר בית..עד כמה זה נורא ? היום היא בת 4 ורק לא מזמן התחלנו לאוורר את הבית . איזה נזק יכול להגרם כתוצאה מכך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין נתונים להתייחס לשאלה
ד``ר דני וולף09/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה נתונים אתה צריך
ליאור09/04/2018איזה נתונים אתה צריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מראוטר במקום עבודהמיכל08/04/2018
שלום,
אני בהריון ובדיוק עברתי לחדר חדש בעבודה ויש לי שתי שאלות:
1. מעבר לקיר יש מכונת צילום- מה המרחק הבטוח ממנה?
2. האם היא פולטת קרינת חשמל בלבד?
3. בפזורדור בכניסה לחדר על התקרה יש ראוטר. גובה הקיר הוא בערך 2.3. האם יש מרחק בטוח מהראוטר שבו אין לי שום סכנה? או שלא כדאי להיות בחדר זה
אני מתלבטת אם לבקש לעבור חדר בגלל שני נושאים אלו אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון08/04/20181. חצי מטר.
2.היא פולטת כל מיני דברים, בעוצמות נמוכות מאד.
3. האם יש בינך לבין הראוטר קיר או קו ראיה חופשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מיכל08/04/2018הי תודה על תשובתך,
2. בנוגע למדפסת איזה מרחק כדאי להיות כדי להיות בטוחה?
3. אין ביננו קיר יש דלת עץ והראוטר על התקרה ממש מחוץ לדלת בקו ראיה מולי. האם לצרף תמונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונה
מיכל08/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונה
מיכל08/04/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה צולמה ממקום מושבי
מיכל08/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי המדפסת רשמתי- חצי מטר.
רם דישון08/04/2018לגבי הראוטר- אני מציע להכין פרופיל אלומיניום בצורת האות ר בחתך, ולהצמיד אותו לתקרה ליד הראוטר בעזרת שני ברגים כך שיסתיר את הראוטר ממקום מושבך. זה יקאין את הקרינה אליך בצורה משמעותית ואינני צופה בעיות תקשורת של עמיתייך אל הראוטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מיכל08/04/2018תודה אבל לא נראה לי שאוכל לעשות דבר כזה. אני רוצה להבין- בגלל שהוא קו ישיר ממני ואני רואה אותו אז זה לא טוב? ואין מרחק ישיבה מהראוטר שממנו אין קרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאחר ואת בהריון, אני ממליץ על מרחק של שני מטר.
רם דישון10/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק הבטוח בין תחנת דלק לסביבת מגוריםיוסי07/04/2018
אבל אולי יש לכם מושג ? כי איני יודע באיזה פורום אפשרי לשאול..
ידוע לכם מהו המרחק הבטוח בין תחנת דלק לסביבת מגורים ? 200 מטר אולי קצת יותר מביתי ישנה תחנת דלק..יש לציין שאף פעם לא הרחנו ריח של בנזין ..האם זהו מרחק בטוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן מחוץ לתחום הפורום.
רם דישון07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אנטנות סלולריותלירןן05/04/2018
היי . אתמול שאלתי את דר ורד קויפמן ( פורום בטיחות וגהות ) אם מסוכן שיש מול הבית שלי אנטנה סלולרית , אגב הערכים שנמדדו הם פחות מטלפון אלחוטי ) היא אמרה שמשרד הבריאות יצא בהצהרה כי אין סכנות באנטנות סלולריות ושימוש בסלולר ..האם כך הדבר ? אני ובעלי מאוד מקפידים לא להשתמש בנייד ליד הילדים ..
תשובות.
רם דישון05/04/2018אתם נוהגים בתבונה כשאינכם משתמשים בסלולרי ליד ילדים. לגבי האנטנה ליד ביתכם- כדאי למדוד את עוצמת הקרינה בביתכם.
לא ידוע לי על הצהרה של משרד הבריאות שאין סכנה באנטנות ובשימוש בסלולרי. ההיפך הוא הנכון. פרופ׳ סיגל סדצקי (האורים ותומים בנושא זה במשרד הבריאות) גורסת שיש סיכון ומונה שורה של אמצעי זהירות להקטנתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי מצבי לאחר בדיקת סיטי חזההודיה אלוני04/04/2018
לפני כחודשיים וחצי עברתי בדיקת ct חזה ושלושה ימים אחר כך התחלתי להרגיש כאבי ראש טשטוש ראייה ולא לאט נוספו עוד דברים חולשה חזקה מאוד בגוף שגורמת לחוסר תפקוד כאבים בלתי מוסברים זרמים ברגליים..השאלה מה אני עושה עם זה ואיך ניתן לבדוק אם לא נפגעתי מהקרינה
לא סביר שבדיקת ה- CT היא הגורם לתסמינים אלו.
רם דישון05/04/2018פני לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
הודיה05/04/2018אז מימה זה כן יכול לנבוע? לפני הסיטי הייתי אחרת ועכשיו אחרי השתניתי 180 מעלות מרגישה כל כך רע בגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה מאנטנות בבסיסמאיה03/04/2018
עד כמה מסוכנות 5-6 האנטנות הצבאיות בבסיס המודיעין גלילות למשרתים בבסיס? (לא עובדים עם האנטנות אך נמצאים,בבסיס,בקרבתן באופן קבוע)
לא ניתן לדעת אלא ע״י מדידה.
רם דישון03/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מסוללה בטלפונים ישניםשרון03/04/2018
שלום, רציתי לדעת האם יש קרינה מסוללה בטלפונים ישנם. והאם בטוח לתת לילדים לשחק בהם.
כדאי להעביר אותם למצב טיסה ליתר בטחון.
רם דישון03/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הערך הזה שנקלט בקורנט תקין?אבירם03/04/2018
שלום מצב תמונה של הערך שהמכשיר קלט
תודה!
כן. תקין.
רם דישון03/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון סיגרה ליד תינוק קטןליאור03/04/2018
לא קשור לפורום אבל אשמח לדעתכם
היום חברה שלי עישנה ליד הבן שלי בן חודש וחצי אני מניחה שהריח ..האם יכול להגרם מאירוע חד פעמי סיכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכון מאירוע חד פעמי.
רם דישון03/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה של דני וולף הרופא ילדים
ליאור04/04/2018דני וולף אשמח אם תתיחס לשאלתי...האם יש סיכון מכך שחברה שלי עישנה ליד תינוק בן חודש וחצי באויר הפתוח ואני מניחה שהריח , האם מאירוע חד פעמני יכול להגרם נזק לטווח הרחוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם מהנדס כזה לא צריך רופא. מסכים מאוד עם התשובה
ד``ר דני וולף06/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל מול בניין מגוריםרועי03/04/2018
שלום
מעוניין לרכוש דירה ומול הסלון מעבר לכביש ישנו העמוד חשמל שבתמונה. איזה סוג עמוד זה? ומה עוצמת הקרינה ממנו? אודה לתשובתכם.
זה מתח נמוך (230 וולט). חייבים למדוד.
רם דישון03/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר טרנספורמציה בבנין חדש שעדין לא אוכלסבני03/04/2018
אני מעונין לקנות דירה בקומה 4 בבנין חדש כאשר חדר טרנספורמציה היא תת קרקעית (מינוס אחד). השאלות שרציתי לדעת את חוות דעתכם:
1. האם המרחק בקומה 4 מבטיחה שלא תהיה קרינה מזיקה? ( הבנין עדין ללא טופס 4)
2. האם ישנו סכנת קרינה בשטח הלובי?
3. האם הדירים בקומה ראשונה בסכנת קרינה מזיקה (מה המרחק המומלץ במטרים לגובה?
4. היכן ניתן לקבל מה עוצמת ההספק של השנאים?
5. איזה מכשיר ניתן למדוד את הקרינה והיכן קונים או משכירים.
תודה מראש
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון03/04/20181. בקומה 4 אין בעיה.
2. צריך למדוד כשהבנין יהיה מאוכלס.
3. כנ״ל.
4. ומה זה יתן לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשוובות.
רם דישון03/04/20181. בקומה 4 אין סיכון.
2. חייבים למדוד.
3. כנ״ל.
4. ומה זה יתן לך?
5. חפש באתר norad4u.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)