מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מנתב עם כאבל בהריוןמיילי13/02/2018
שלום רב
היום עבדתי על המחשב בידיעה שאני מחוברת לנתב עם הכבל. בפועל עבדתי על הרשת האלחוטית על אף שהכבל היה מחובר. אני בהריון בחודש 5 והנתב צמוד לנייד קרוב לעכבר היות והכבל קצר. עבדתי במחשב כ 5 שעות מתוכם 3 שעות רצוף...הפסקה ועוד שעתיים רצוף. הפלאפון היה איתי בחדר והתכתבתי בפלאפון. שלחתי וקיבלתי הודעות. האם העובר נחשף לקרינה רבה כולכך היכולה לגרום לנזק?
תודה
מיילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה חד פעמית לא גורמת נזק
ד``ר דני וולף15/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מכיריים חשמליות אן אינדוקצהטלי13/02/2018
שלום רב
אנו מתלבטים אם לקנות כיריים קרמיות או אינדוקציה. נושא הקרינה מאוד חשוב לנו. האם יש קרינה ומה רמתה מכל אחש מהמכשירים? עד כמה זו קרינה מסוכנת? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חפש באתר norad4u. הוא כולל חומר רב בנושא.
רם דישון13/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דירה מעל חדר שנאיםאפרת12/02/2018
שלום,
אני שוקלת לקנות דירה בקומה 3 מעל קומת עמודים. בקומת הקרקע ישנו חדר שנאים. האם הדבר בטוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי אין בעיה, אך הטוב ביותר הוא למדוד.
רם דישון12/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה ליד נייד האם מסוכן?חיים12/02/2018
אני די מקפיד לישון כשהסלולארי לא בחדר שהאי ישן בו אבל יצא במהלך החודש האחרון באופן חריג שנרדמתי איתו כשהוא לידי במיטה וקרוב יחסית(2-3 במהלך החודשהאחרון) האם נוצר בזה נזק בריאותי כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאירוע חד פעמי אין שום סיכון.
רם דישון12/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מנתב עם כבל בהריוןמיילי12/02/2018
שלום רב
היום עבדתי על המחשב בידיעה שאני מחוברת לנתב עם הכבל. בפועל עבדתי על הרשת האלחוטית על אף שהכבל היה מחובר. אני בהריון בחודש 5 והנתב צמוד לנייד קרוב לעכבר היות והכבל קצר. עבדתי במחשב כ 5 שעות מתוכם 3 שעות רצוף...הפסקה ועוד שעתיים רצוף. הפלאפון היה איתי בחדר והתכתבתי בפלאפון. שלחתי וקיבלתי הודעות. האם העובר נחשף לקרינה רבה כולכך היכולה לגרום לנזק?
תודה
מיילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה להתייחסותכם
מיילי15/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידה במכשיר קורנט - עזרהרמי11/02/2018
שלום,
ברשותי מכשיר קורנט ואני בודק את הקרינה של האנטנות מחוץ למקום העבודה שלי / ראוטר - והערכים רוקדים... זה יכול להיות שניה 2 ושניה אחר כך 20 ולפעמים אפילו פחות מ1..
למה עליי להתייחס?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזור על המדידה כאשר אתה מוודא שאין סמרטפון פועל במרחק של פחות מעשרה מטרים.
רם דישון12/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורנט ומדידה ליד גן ילדיםמד קרינה קורנט11/02/2018
יש אנטנה ליד גן ילדים על בניין גבוה מאוד. בניין משען. מדדתי עם המד והערכים היו נמוכים מ0.1 וזה היה על הירוק התחתון האם זה תקין ? ואני יכולה להיות שקטה ? האם לגובה של הבניין יש השפעה על הקרינה מסביב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון11/02/20181. זה תקין.
2. כן, לגובה הבנין יש השפעה על הקרינה מסביב.
3. את יכולה להיות שקטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מצורפת תמונה
ליבנת11/02/2018מצורפת תמונה של האנטנה על גג הבניין.
האם להערכתך הבניין גבוה מספיק בשביל שהאנטנה לא תקרין על הגן שנמצא בסמוך וזאת בנוסף למדידות שכפי שציינתי היו בקו הירוק התחתון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיות ופלסטיק שנשכחו ברכבלילך11/02/2018
שלום רב
1. לעיתים נשכחים ברכב שקיות של חטיפים..בקבוקי מים ריקים..וצעצועי פלסטיק...האם כל אלו פולטים רעלים לאויר הרכב המסכנים את יושבי הרכב? במיוחד עם חלונות סגורים.
2. כיסא הבטיחות מורכב מקלקר. בימי שמש הכיסא מתחמם. ידוע שקלקר רעיל. האם ישנה בעיה לשבת על כיסא כזה? הקלקר חשוף.
תודה על המענה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחוץ לתחום הפורום.
רם דישון11/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחנה מטארולוגית על גג בית ספרערן11/02/2018
שלום,
בשכונה שלנו יש בית ספר יסודי. על גג בית הספר יש תחנה מטאורולוגית לימודית, המחוברת למערכת המחשבים ובעתיד תאפשר גישה חופשית לקבלת מידע מטאורולוגי מכל מחשב ביתי.
האם יש סכנת קרינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. אין שום בעיה.
רם דישון11/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חיבור חשמל של 3X25מספיק בבית חדשאריה שחל11/02/2018
בני קונה בית חדש האם יש צורך בחיבור חשמל של 3X40 או ש 3X25 יספיק, כולל מיזוג הבית כולו.
תשובות.
רם דישון11/02/20181. מחוץ לתחום הפורום.
2. תלוי בגודל הבית, שטח האיזור הממוזג, מספר מכשירי החשמל הכבדים ופרמטרים נוספים. לדוגמה, מיזוג הסלון וחדר השינה בדרך כלל אינם בו-זמנית. לדעתי האישית 3X40 הוא הגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משימוש רב בפלאפוןליאור08/02/2018
שלום
רציתי לדעת האם שימוש רב בפלאפון(אסמסים)
יכול לגרום כתוצאה מהקרינה לנשירת שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שלא
ד``ר דני וולף10/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מנתב המחובר בכבלחגית06/02/2018
שלום רב
חיברנו את הנתב בכבל למחשב הנייד. האם ישנה מגבלה למרחק ישיבה ממנו? כעת הנתב צמוד לעכבר המחשב היות והכבל קצר.
הישיבה במחשב כ3 שעות רצופות ביום . האם ישנה סכנת קרינה?
תודה מראש
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכון.
רם דישון06/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאנל אחורי בפלאפון שבור וקרינהנעמה06/02/2018
שלום,
נשבר לי הפאנל האחורי בפלאפון.
רציתי לדעת האם המכשיר שלי עכשיו פולט יותר קרינה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. אין קשר.
רם דישון06/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכשירים בזמן טעינהאריק04/02/2018
1. האם כשאני מטעין את הפלאפון הנייד כדאי לשים להטעין אותו בחדר מסויים, רחוק ממני מספר מטרים?
לגבי פלייסטיישן 4:
השלט של המכשיר הוא אלחוטי ומכיל סוללת ליתיום-יון,ועובד על BLUETOOTH אני חושב, אבל קראתי במדריך של הפלייסטיישן שבשלט יש עוצמה חשמלית של:
מתח חשמלי: DC 3.65 V
דירוג קלט חשמלי: DC 5 V, 800 mA
א. האם יש בשלט קרינה?
ב. כמו כן, במדריך כתוב כי לא כדאי לפתוח את מכשיר הפלייסטיישן 4 כי קיימת סכנה של קרינת לייזר. בהנחה ואני לא פותח אותו האם עדיין יש מהמכשיר קרינת לייזר?
כתוב במדריך כי "מכשיר זה מסווג כמוצר CLASS 1 LASER..."
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראה תשובה למטה.
רם דישון05/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה ניתן לשכור מד קרינה?שי04/02/2018
מד לקרינת חשמל וסלולאר?
מה טווח המחירים בערך?
חפש ברשת.
רם דישון06/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)