מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש סיכון בזמן צילוםעדי07/08/2017
הבן שלי בן ה14 עשה צילום לכל השיניים הנייד נישאר בכיס בזמן הצילום האם זה מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין קשר ולא מסוכן.
רם דישון08/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק של ארון חשמל מחדר ילדיםגלית07/08/2017
שלום,
בדירתנו הארון החשמל שמחוץ לבית המכיל 3 שעוני חשמל נמצא בצד החיצוני של קיר בחדר הילדים.
בצד הפנימי של הקיר בבית הצבתי ארון בגדים. המרחק של הקיר מקצה מיטות הילדים הוא 2.5 מטר ו2.2 מטר (ולראש המיטה 4 מטר ומטר אחד בהתאמה). האם זה תקין או שזה מהווה בעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין.
רם דישון08/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לסכנת רעליםליה06/08/2017
, היום קניתי פלאפל ושמתי בשקית רגילה( כמו של המכולת ) וחיכתי ל2 שקיות ציפס , המוכר נתן לי את ה שקיות ציפס עוד שהציפס היה רותח ואני שמתי את השקיות ציפס מעל הפלאפל בתוך השקית . האם יכול להיות שהשקית פלטה רעלים מתוצאה מהחום של הציפס לתוך הפלאפל שלי ? הפלאפל היה ארוז כמובן . אני בתחילת הריון בגלל זה חוששת.
יי אני חושבת שהשאלה שלי לא קשורה אבל אשמח לדעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוב לודאי שבקונסטלציה זו אין שום רעלים
ד``ר דני וולף07/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל ליד המרפסת של הבית שליאשכר06/08/2017
אוצה שיגיע איש מקצוע לבדוק אם העמוד הזה פולט קרינה מסוכנת, נאמר לי מחשמלאי מקצועי (שכן שלי) שאין על העמוד הזה שנאי אבל אני רוצה לברר באופן סופי שאכן אין סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מרחק הבית לעמוד החשמל והאם לא מדובר על עמוד חשמל המביא חשמל לבית במתח של 220 וולט, או בכלל בעמוס עם קו טלפון?
ד``ר דני וולף07/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטת קרינה ממכשיר רנטגןליאת05/08/2017
היי, אני עובדת מזכירה ברפואה דחופה יש לנו כאן צילומי רנטגן גם. רציתי לדעת האם המכשיר רנטגן פולט קרינה רק שהטכנאית לוחצת על הכפתור לצילום ? או כל הזמן? כי אני רואה שלפעמים הצלמים משאירים את הדלת של החדר רנטגן פתוחה (כשאין צילומים) . וזה מדאיג אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המכשיר פולט קרינה רק בזמן שמצלמים איתו, ייתכן גם כמה שניות אחרי עד שהקרינה מתפזרת
ד``ר דני וולף07/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וילונות יכולים לצמצם קרינהשוב אני04/08/2017
יש לי אנטנה סלולרית במרחק כ300 מטר מהבית שלי. אני מעוניינת להקטין את הקרינה ממנה וקראתי שוילונות יכולים לצמצם את הקרינה המגיעה דרך החלון. האם מדובר על וילונות מבד מיוחד או רגיל? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וילונות אטומים שיסתירו את קו הראייה לאנטנה יספיקו. בוודאי שיש חומרים מיוחדים ואפילו שקופים שבולמים קרינת רדיו אולם במרחק שאת מתארת ובייחוד אם אין קו ראייה ישיר לאנטנה הקרינה זניחה גם כך
ד``ר דני וולף07/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בהריון בשבוע 21רינת03/08/2017
שלום רב. אני בשבוע 21 להריון וחוששת לטוס בגלל הקרינה הקוסמית וגלאי המתכות בשדה. אומרים שקרינה מטיסה היא כמו צילומי רנטגן ,אז איך מאפשרים לטוס בהריון? האם זה אינו מסוכן לטוס והאם אפשר לעבור בגלאי מתכות בשדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלאי המתכות לא בעייתיים. בהיריון מומלץ לטוס כמה שפחות שעות, ולהשתדל לא לטוס טיסות ארוכות במטוסיפ גדולים שטסים גבוהה יותר בדרך כלל
ד``ר דני וולף07/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה בהריון בשבוע 21
רן10/08/2017היי האם טיסה לבולגריה (סופיה) בעייתית לאישה בהריון שבוע 21 מבחינת קרינה משך הטיסה היא בין שעתיים וחצי לשעתיים וארבעים וחמש דק' גובה טיסה משוער כ 17 אלף רגל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWOW איזה דיוק נתונים, הצרה שהרפואה היא לא מדע מדויק כל כך.
ד``ר דני וולף11/08/2017זאת אומרת, אפשר לחשב את כמות הקרינה, שגם היא משתנה בהתאם לתנאי מזג האויר, ואפשר לחשב את הסיכון הסטטיסטי, שגם זה לא לגמרי חלוט. בקיצור נסיעה כזו קצרה לא נראיח לי בעייתית, וכששני ילדיי נולדו ולא היינו מודעים כלל לקרינה (לפני 28 שנים) הכול היה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מד קרינה ומרחק מאנטנותעדי03/08/2017
במקום עבודתי מספר אנטנות
המשרד שלנו נמצא בבניין שמעליו אנטנה ובנוסף אנטנה נוספת מבניינים סמוכים אחד קרוב ואחד רחוק שלא רואים אותם בקו ישיר.
נעזרנו במד קרינה של קורנט וראינו קרינה גבוהה בחדרים האם יש לזה תוקף כי לפי הידוע לי אם האנטנות לא בקו ישיר אין סיכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם עובדות, או עם מדידות לא מתווכחים. המכשיר לא משקר, השאלה היא רק אם המדידה נכונה, אם האינטרפרטציה של היחידות נכונות וכיו"ב.
ד``ר דני וולף07/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממשחק xbox אלחוטיאיתן03/08/2017
שלום,
האם מתקן ה- xbox, שעובד בשילוב עם הטלוויזיה, הכולל גם גו'יסטיקים אלחוטיים, מקרין בצורה משמעותית או זניחה? בעיקר האמור בילדים שמשחקים בשימוש ב- xbox.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זניחה לגמרי
ד``ר דני וולף07/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדפסת ליזר משרדית וקרינהאפרת03/08/2017
האם מדפסת ליזר משרדית מקרינה אם היא ממוקמת מאחורי קיר גבס אליו שולחן העבודה שלי צמוד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיר גבס או כל מדיה אחרת לא עוצרת "קרינת" חשמל ביתי, אולם עם קיר או בלעדיו קרינתה זניחה ובוודאי ממרחק של חצי מטר מהגוף
ד``ר דני וולף03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדפסת לייזר משרדית קרינה
אפרת03/08/2017אבל הכיסא עבודה שלי צמוד לקיר. לצערי לא ניתן להרחיק אותו רק ממש טיפה ועדיין הגב קרוב מאוד לקיר. האם זה עדיין בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות לצמצום קרינה מטלפוןרותי02/08/2017
שלום,
איזה סוג אוזניות הכי מצמצם את הקרינה מטלפון סלולרי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטוס בתנאי שהוא לא תקוע כל היום באוזן אלא רק בזמן שיחה. לאחריו אזניות עם צינור אויר. ואולי הטוב ביותר לדבר דרך רמקול של המכשיר אם ניתן, ואם לא מפריע לסביבה
ד``ר דני וולף03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשת על מנועי מזגניםשירלי02/08/2017
שלום רב,מחוץ לביתי יש 5 מנועי מזגנים. אני מעוניינת לצפות אותם ברשת רביץ או יתושים להפחתת הקרינה הנפלטת מהמנועים.מה עדיף רשת צפופה כמו זו של יתושים ממתכת או רביץ שיותר מחוררת ועוברת יותר קרינה?
האם יש חשיבות לחומר הרשת אלומיניום , ברזל מבחינת מתכות?האם יש חומר מועדף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השטף המגנטי - "הקרינה" מחשמל הרשת (בניגוד לקרינת הרדיו) לא נעצר על ידי שום חומר, עובר את כולם כאילו היו אויר
ד``ר דני וולף02/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשת על מנועי מזגנים
שירלי02/08/2017אולי לא אמרתי את המינוח נכון. הבנתי שיש לוחות מתכת המסיטות קרינה . הבנתי שלוחות אלו יקרים והומלץ בפורום זה על רשת רביץ או רשת יתושים. מה עדיף לרכוש רשת צפופה יותר ? והאם יש חומר מועדף מתכתי אלומיניום או ברזל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמינוח נכון והבנת נכון. אין שום מדיה שעוצרת שטף מגנטי ("קרינה"} של חשמל ביתי
ד``ר דני וולף03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרבה למאווררים בחדר קירורחדר קירור01/08/2017
שלום
מצורפת תמונה
עמדתי כמה דקות קרוב מאוד למאוררים בחדר קירור.
האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין שום סיכון מאירוע כה קצר וחד פעמי.
רם דישון01/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשב נייח מרחק קרינהעדי31/07/2017
מה המרחק שיש לשמור ממחשב נייח?
ומה המרחק שיש לשמור מהחוטים שמחוברים למחשב נייח
שנמצאים בד"כ על הרצפה קרוב לרגלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה ממחשב נייח.
רם דישון01/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זאת אנטנה סלולרית?דנה31/07/2017
האם זאת אנטנה סלולרית? ואם לא איך אני יכולה לדעת איזה אנטנה זאת ואם יש בה קרינה?
זאת אינה אנטנה סלולרית.
רם דישון01/08/2017בתמונה באיכות כה נמוכה לא ניתן לראות דבר. בררי אודות האנטנה עם דיירי המבנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לך מקרב לב לתשובה על שאלה זו
מיכל14/08/2017אין ספק שהתמונה לא מספיק ברורה..אך האם זו אנטנה שמשדרת קרינה לא משנה לי איזו אנטנה זאת? או שאין באפשרותך לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ניתן לדעת.
רם דישון14/08/2017למרות זאת, הסיכוי שהיא משדרת הנו נמוך מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)