מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מחוטי חשמל בקיר/רצפהOD23/07/2017
מהי רמת הקרינה בחוטי החשמל עצמם בקירות הבית כאשר פועל מכשיר חשמלי המחובר אליהם, והאם משנה מהו המכשיר? יש לנו חוט חשמל שמזין את מדחס המזגן ועובר ברצפה מתחת למיטת הילדים (עוברת שם גם צנרת המזגן). האם זו סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "הקרינה" האלקטרומגנטית בחוטי החשמל תלויה בהרבה גורמים, וכמובן בהספק המכשיר המחובר לקו החשמל הזה. במקרה שלך מזגן הוא בעל הספק גדול.
ד``ר דני וולף24/07/2017כמו כן זה תלוי בחיווט חוטי המדידה ובהרבה גורמים נוספים, כשהמרצפות, הבטון וכל שאר המבודדים והמכשולים הם כאילו אויר ולא עוצרים את ה"קרינה"
הדבר הטוב, האמין, הזול והבטוח ביותר הוא למדוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרוב לוודאי שמוליכי הפאזה והאפס למזגן הולכים יחד בקו מתחת לרצפה,
רם דישון24/07/2017ואז הקרינה השקולה שלהם נמוכה מאד. לכן אינני מודאג. אם אתה רוצה להיות בטוח- קנה מכשיר ומדוד בעצמך.
יש מקרים, בעיקר בקוי תאורה, שהמוליכים נפרדים ואז הקרינה יותר חזקה. בקוים שמזינים מזגן לא ניתן לחווט כך, לכן אל תדאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם במיקסר ידני חשמלי יש קרינה כשהוא בפעולהרון23/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

יש, אבל בהתחשב שאיש אינו דבוק למערבל ובזמן שהוא פועל, אינני רואה שום סיכון.
רם דישון24/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה ממנוע מזגן פועלמיכל23/07/2017
בוקר טוב
מול מרפסת כביסה שלי מרחק כ3-4 מטר מוצב מנוע מזגן של השכנים מנוע של מזגן מיני מרכזי.
האם כשאני תולה כביסה והמנוע פועל זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המרחק בטוח לגמרי.
רם דישון23/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממנוע מזגן ומטלפוןמיכל23/07/2017
שלום רב, לא מצאתי את ההודעה הקודמת אז אני רושמת שוב.
1.גיליתי שביתי ישנה עד היום בגן כ60-80 סמ מעבר למנוע מזגן. ביקשתי להרחיק אותה. שאלתי היא האם זה מרחק מספיק כי בעקבות.התוכנית קרינה בטלויזיה אני מאוד מודאגת.
2.כשהייתה בת חודש עד גיל חודשיים ישנה כ80-100 מטר מתחת לתושבת של טלפון אלחוטי שלא היה בשימוש מעולם וסולק גם. ברצוני רק לדעת האם זה נורא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים כל המזגן
מיכל23/07/20175700 W, או 5270W זה מה שרשום עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במפורש לא נורא. המרחק בטוח.
רם דישון23/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התשובה והמענה המהיר
מיכל23/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לשאלה על האלחוטי
מיכל25/07/2017האם התכוונת שזה לא נורא לחודשיים חשיפה ממרחק 80-100 ס"מ? (התושבת הייתה מחוברת לחשמל והטלפון היה בתושבת קבוע ללא שימוש זו הייתה כוונתי). פתום לא ידעתי אם הייתי ברורה במידע שנתתי לך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תלוי בדגם ובאפשרויות שיש לכוון אותו. לא ניתן לענות ללא בדיקה של המכשיר בפועל.
רם דישון25/07/2017נוסף לכך, אין טעם לבכות על חלב שנשפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג טלפון אלחוטי
מיכל28/07/2017שוב שלום,
מדובר בטלפון אלחוטי מהדגמים הישנים של DECT שמשדרים כל הזמן. אני זוכרת שבזמנו ביררתי כי זרקתי את הטלפון מזמן. בתושבת הייתה אנטנה מובנית קטנה. אני מסכימה שאין לבכות על חלב שנשפך אך העניין חשוב לי וכעסתי על עצמי זמן רב. האם אני צריכה לדאוג לגבי השלכות קשות מהמרחק שציינתי? כדי לעקוב בעתיד?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הטלפון
מיכל05/08/2017מילון תרופות
מחשבוני בריאות
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום קרינה סלולרית, סרטן
פורום קרינה סלולרית, סרטן - יש לך שאלה?
מנהלי הפורום
ד"ר דני וולף
זמיר שליט"א
רם דישון
הוספת הודעה חדשה
יעוץ אישי
הוספת הודעה לפורום
המייל לא יפורסם בפורום
אם את/ה רוצה שנחזור אליך
תמונה
מחסום חשמלי וסכנה לילדים
מארועים חד- פעמיים כאלו אין שום סיכון.
רם דישון
מר דישון תודה רבה !!
יהודה
ובאופן עקרוני- האם יש קרינה במחסומים אלו שנפתחים באמצעות הסלולר?
נירית
לא. המחסום רק קולט.
רם דישון
אנטנות לא מזוהות מעל גן ילדים
תמונה נוספת
גילי
לא ברור. בדקי עם ועד הבית- הם אמורים לדעת.
רם דישון
זיהוי אנטנות
גילי
צוות הגן וודאי יודע.
רם דישון
עזרה בזיהוי האנטנות חדשות
כנראה רכזת של מוני מים. בדקי מול תאגיד המים.
רם דישון
האם יש קרינה עוצמתית? האם הקורנט קולט את הקרינה ממוני המים?
מירב
כן. הקורנט קולט אותה.
רם דישון
מספר 2 בתמונה
גילי
ערכי קרינה גבוהים ליד מתגים בבית
המשך לשאלה בדקתי קצת יותר
ליאור הראל
המשך לשאלה בדקתי קצת יותר
ליאור הראל
כנ״ל. הסירי כל דאגה מליבך.
רם דישון
תקין לחלוטין. אין מה לחשוש. העליה ליד המתגים היא נורמלית.
רם דישון
בניין צמוד לבית ספר
תמונה נוספת
זוהר
אם המרחק גדול מחמישה מטרים- שכח מכח העניין.
רם דישון
האם יש קרינה מעכבר אלחוטי
הקרינה שלו זניחה.
רם דישון
קרינה מלפטופ שאיננו מחובר לחשמל
תשובה שלילית לכל השאלות.
רם דישון
חשיפה לקרינה מייננת וסרטן
קרינה ממנוע מזגן ומטלפון
פרטים כל המזגן
מיכל
במפורש לא נורא. המרחק בטוח.
רם דישון
תודה לך על התשובה והמענה המהיר
מיכל
הבהרה לשאלה על האלחוטי
מיכל
האם התכוונת שזה לא נורא לחודשיים חשיפה ממרחק 80-100 ס"מ? (התושבת הייתה מחוברת לחשמל והטלפון היה בתושבת קבוע ללא שימוש זו הייתה כוונתי). פתום לא ידעתי אם הייתי ברורה במידע שנתתי לך.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הוספת תגובהיעוץ אישי
תלוי בדגם ובאפשרויות שיש לכוון אותו. לא ניתן לענות ללא בדיקה של המכשיר בפועל.
רם דישון
נוסף לכך, אין טעם לבכות על חלב שנשפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הוספת תגובהיעוץ אישי
סוג טלפון אלחוטי
מיכל
שוב שלום,
מדובר בטלפון אלחוטי מהדגמים הישנים של DECT שמשדרים כל הזמן. אני זוכרת שבזמנו ביררתי כי זרקתי את הטלפון מזמן. בתושבת הייתה אנטנה מובנית קטנה. אני מסכימה שאין לבכות על חלב שנשפך אך העניין חשוב לי וכעסתי על עצמי זמן רב. האם אני צריכה לדאוג לגבי השלכות קשות מהמרחק שציינתי והאם אני צריכה לעקוב? תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קרינה מאקס-בוקסשירלי23/07/2017
שלום רב
קניתי לבן שלי בן ה7 אקס בוקס.האם יש קרינה מאקס-בוקס? האם השלט של האקס-בוקס פולט קרינה?(הוא מחזיק את השלט בידיים)
אני חוששת מאוד ומצטערת
שלא בדקתי את הנושא לפני כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקרינה חלשה מאד וזניחה.
רם דישון23/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגיוני 10000 (עשרת אלפים) מיליגאוס בפן?מיקה22/07/2017
מצאתי טבלה באינטרנט נראית ממקור אמין אבל משהו לא מסתדר לי שם.... מייבש שיער ומכונת גילוח נמצאות בראשית הרשימה כבעלות שדה מגנטי מטורף!!!! הייתכן שמייבש שיער מקרין 10,000 מיליגאוס???? לחשוב שאני נבהלתי מעושות חשבון ששם נמדד 1000. עכשיו אני בחרדה אטומית.
למרות שמעולם לא קירבתי את הפן 3 ס"מ לראש אלה 10 ס"מ בערך אבל עדיין אני בהלם.
דבר נוסף, איך אפשר להתגלח 30 ס"מ מהמכשיר??? זה חייב להיות אפילו פחות מ3 ס"מ אז הקרינה 8000 מיליגאוס??? הייתכן? בבקשה תסבירו
לו המידע הזה היה אמין, היינו רואים תחלואה אטומית.
רם דישון22/07/2017מאחר ואין תחלואה כזו, כנראה שהמכשירים אינם מסוכנים והערכים בפועל אינם כה גבוהים. תכנית הטלויזיה הכניסה רבים ללחץ ללא הצדקה (לדעתי), אפילו שאני בין אלו שמכירים בסיכוני קרינה. התכנית הוציאה דברים מפרופורציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לו המידע הזה היה אמין, היינו רואים תחלואה אטומית.
רם דישון22/07/2017מאחר ואין תחלואה כזו, כנראה שהסיכון קטן מאד, אם בכלל (לדעתי, כמובן, ויש להביא בחשבון שאני בין אלו שמכירים בסיכוני קרינה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על מוצרי גראונדינגמאיה22/07/2017
שלום רב,
מה דעתכם מוצרי גראונדינג (earthing) שטוענים להפחית את הנזק של הקרינה באמצעות הארקת הגוף לקרקע? האם זה עובד, ואם כן, זה טוב גם לקרינה מרשת החשמל או רק לקרינה סלולרית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינני יודע. לגבי קרינה סלולרית הם אינם מועילים כלל, לדעתי.
רם דישון22/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מעניין, קראתי את ספרו של המדען פרופ' אלכסנדר מיקולין
מאיה23/07/2017שהיה מהנדס חלל וחקר את תחום הבריאות בצורה סודית, והוא סיפר שהוא ישן כל לילה עם הארקה לקרקע (מתקן שהוא בנה לעצמו) כי המטען בגוף זקוק לאיזון על ידי אנרגיה מהקרקע.
אינני מכיר את הנושא.
רם דישון23/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה לשלוח לך סרטון
מאיה26/07/2017שמסביר איך המוצר הזה עובד ותגיד לי מה דעתך?
לך יש בטח הרבה יותר ידע ממני להעריך את זה.. ולא רוצה לעשות כאן פרסומת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלחי בפרטי.
רם דישון27/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודם חוטי בתוך ממדאני22/07/2017
כדי להימנע מגלישה אלחוטית בממד; האינטרנט מועבר דרך קו הטלפון שמתחבר בממד למודם שמשדר בצורה קווית למחשב. שאלתי האם מודם שמשדר אינטרנט בצורה קווית (או כל מכשיר חשמלי) מקרין יותר בממד? מה המרחק שעלי לשבת מהמודם כדי למזער קרינה? תודה מראש
אין כל קרינה ממודם קוי.
רם דישון22/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו לא קרינה אלקטרומגנטית שיש בדכ ממכשירי חשמל?
אני22/07/2017תודה על תשובתך.
מעט מאד, ורק מהספק שלו (שמחובר לשקע).
רם דישון23/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסתבר שהמודם בעצם ראוטר...
שוב אני23/07/2017סליחה על הבילבול אבל בדקתי שוב והמכשיר שבממד אשר מעביר אינטרנט מהקו טלפון למחשב באופן קווי נקרא ביספוט (מתאם G.HN) של בזק. התברר לי שזה כמו ראוטר שני אבל האפשרות של האלחוטי בו בוטלה. האם עדיין הקרינה ממנו מועטה כמו במודם? שוב תודה רבה על תשובתך!
אם האפשרות של האלחוטי בוטלה- אין ממנו שום קרינה.
רם דישון24/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממברשת שיניים חשמליתמיקה22/07/2017
הבן שלי בן 8 מצחצח שיניים עם מברשת חשמלית כבר מגיל 6. הבנתי שגם במברשת יש קרינה. הבעייה שהוא מצחצח יותר מ2 דקות.... לפעמים אפילו שעה ביום.
האם מסוכן?
האם להחליף למברשת עם סוללות אצבע? האם פחות קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מהמברשת עצמה כמעט אין קרינה. רק מהמטען.
רם דישון22/07/2017בנוסף, למיטב ידיעתי רופאי שיניים ממליצים על צחצוח של שתי דקות, ובוודאי יתנגדו לשעה עקב נזק לחניכיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטענת טלפון סוללרי וקרינה מעבר לקירמיכל22/07/2017
שלום רב
אני מטעינה טלפון על מיטה צמודה לקיר האם הקרינה מגיעה גם לחדר שמעבר לקיר?
והאם טלפון בהטענה מקרין יותר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינת הסלולר לא, קרינת החשמל כן עוברת לחדר שמעבר לקיר.
רם דישון22/07/2017הטלפון עצמו מקרין שווה בהטענה וללא הטענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת חשמל מעבר לקיר
מיכל23/07/2017תודה
האם קרינה זו מסוכנת? והאם היא עלולה לשבש מכשירים עדינים כגון מכשיר לחץ דם ומכשיר למדידת סוכר שנמצאים מעבר לקיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרוב לוודאי שלא משפיעה על מכשירים אלו.
רם דישון23/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משינה מאחורי מקררמיקה22/07/2017
בשנות נישואינו הראשונות גרנו בדירה מחולקת. החדר של בני היה צמוד למטבח אך המיטה הייתה ממוקמת חצי מטר מצידו של המקרר אך לא מאחוריו. אבל מה, בדירה השנייה עם הקיר לגב חדרו של בני היה ממוקם המטבח של השכנים. אין לי מושג איזה מכשיר חשמלי או ראוטר היה מחובר לקיר זה. בני ישן בצורה זו מגיל 4 ועד גיל חמש וחצי.
חייבת לציין שהתוכנית הזו היממה אותי ולפניה לא היה לי מושג על סכנות הקרינה. תמיד נזהרתי משמש ומסלולארי בלבד.
תודה על המענה המהיר והאמין. יישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חצי מטר מספיק והותר. הקרינה במרחק כזה נמוכה מאד.
רם דישון22/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת ממיקרוגל כמה צריך להתרחק ממנו?מיקה21/07/2017
אין ספק שהתוכנית אתמול הלחיצה ברמות וכעת כל דבר בבית מלחיץ אותי....
כמה צריך להתרחק ממקרוגל פועל? האם מכל צדדיו או רק מהפרונט שלו? הולכת לעשות שינוי בחלל המטבח. כרגע המיקרו נמצא על האי כך שהקדימה והצדדים שלו חשופים ועד כה הקפדתי שאף אחד לא יעמוד רק מקדימה בסביבות המטר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהתחשב בזמן הקצר יחסית שהוא פועל, מספיק להתרחק מטר ממנו. מכל צדדיו, אבל במיוחד מצידו הקדמי.
רם דישון22/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת ראדון וראוטר בממ״דמיכל21/07/2017
שלום רב.
מה ניתן לעשות על מנת למנוע קרינת ראדון בממד?
כמו כן. מה ניתן לעשות אם הממד משמש כמשרד ויש צורך באינטרנט בו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון21/07/20171. לשאוב אבק בתדירות גבוהה (פעם ביומיים).
2. הטוב ביותר הוא חיבור קווי לאינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אם חייבים אינטרנט אלחוטי לצרכי העבודה?
מיכל21/07/2017האם יש פתרון נוסף? אם הראוטר בחדר ליד ודלת הממד פתוחה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז רצוי להתרחק מטר וחצי מהראוטר.
רם דישון22/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טלפון במצב טיסה פולט קרינה?קרין21/07/2017
שלום!
רציתי לדעת בבקשה האם טלפון נייד במצב טיסה פולט קרינה וצריך להרחיקו
מהגוף?
תודה, אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא.
רם דישון21/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מפן/ מייבש שיערמיקה21/07/2017
ילדיי 4 ו8 בעלי שיער ארוך ולאחר המקלחת מאז גיל 2 לערך אני מייבשת את שיערם בפן.
ד"ר וולף רשם בעבר שהקרינה מפן זניחה ואילו ד"ר זמיר ואף בתוכנית עושות חשבון הפן הראה קרינה גבוהה.
עכשיו אני בלחץ. מה נכון?
כעיקרון אני סו שאוחזת בפן אבל הפיה של הפן די קרובה לראשם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהתחשב בזמן הייבוש אינני רואה סיכון כלל.
רם דישון21/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)