מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיר מעלית צמוד בחלקו לממ"ד ובחלקו לקיר חדר השינהלימי14/06/2017
שלום רב לכם,
בבניין שלנו מגישים עכשיו תוכנית לביצוע תמ"א 38
בתוכנית, מעוניינים להצמיד לחלק מהממ"ד שלנו ולחלק מחדר השינה פיר מעלית.(אנחנו גרים בקומה העליונה.)
השאלות:
1.האם יש חשש לקרינה כתוצאה מהצמדת הפיר לשני חדרים אלו?
2.האם אנחנו נשמע את רעש פעילות המעלית וזה יזיק לנו?
3.האם פיר כזה לא טוב לנו , מכל סיבה אחרת?
אנחנו אנשים מבוגרים, השכנים לוחצים עלינו והקבלן ואנחנו פוחדים לעשות טעות ואח"כ נסבול מזה.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלישי על כל שאלות הקרינה. לא תנזקו מקרינה בגין המעלית
ד``ר דני וולף14/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלילי על כל שאלות הקרינה
ד``ר דני וולף14/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. האם אפשר תשובותלשאר השאלות משאר חברי הפורום
לימי14/06/2017תודה גדולה ד"ר דני וולף.
האם אפשר תשובות לשתי השאלות הנוספות(פרט לקרינה) משאר חברי הפורום המכובדים?
שאלות אלו:
2.האם אנחנו נשמע את רעש פעילות המעלית וזה יזיק לנו?
3.האם פיר כזה לא טוב לנו , מכל סיבה אחרת?
אנחנו אנשים מבוגרים, השכנים לוחצים עלינו והקבלן ואנחנו פוחדים לעשות טעות ואח"כ נסבול מזה.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסך חדש בטלפון שחושף את פנים הטלפון האם משפיע על עוצמת הקרינה?נוגה גפני12/06/2017
שלום
נשבר לי הטלפון הנייד ותיקנו לי אותו, כלומר החליפו מסך. נודע לי שיש לי פגם בטלפון והמסגרת שלו גדולה מהרגיל, לכן המסך החדש קטן יותר ממסגרת הטלפון ויש חלק קטנטן
מפנים הטלפון שחשוף, ממש פס באורך של מילימטר. השאלה שלי היא האם זה משפיע על עוצמת הקרינה שהטלפון פולט כרגע, כי שמעתי שגם אם הטלפון נשבר ונחשפים חלקים פנימיים זה פולט יותר קרינה וזה באמת מקרה דומה.
אשמח אם תוכלו לעזור לי
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לראות ולמדוד. לא ניתן לענות ללא בדיקה יסודית.
רם דישון12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאנטנה סלולארית במרחק קילומטראורן11/06/2017
שלום. אנטנת תורן ממוקמת על גיבעה ממול. מרחק אומדן גס של קילומטר. האם יש סכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא.
רם דישון12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה סלולארית
אורן13/06/2017למרות שיש קו ראיה? מאיזה מרחק זה מתחיל להיות בעייתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משיקוף בכניסה לבניןמיכל11/06/2017
שלום,
אני אמורה לעבור למשרד אחר והוא נמצא קומה מעל הכניסה למקום עבודתי- שם יש מכשיר שיקוף כזה שעוברים דרכו וגם דלתות אוטומטיות. האם יש סכנה לקרינה ממכשיר השיקוף או מהדלתות האלו? מה המרחק שצריך להיות מהם(מעליהן)? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכון.
רם דישון12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
מיכל13/06/2017אין סיכון גם מבחינת הדלתות החשמליות וגם מבחינת השיקוף? לא יכול להיות שהמנוע של הדלתות נמצא בתקרה ומקרין מעלה?
שאלה נוספת- באיזה מרחק צריך להיות ממסך מחשב של מי שיושב מולי (יושבים שולחן מול שולחן במשרד).
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גר בסמוך לעמוד חשמל מ״גאיתמר10/06/2017
שלום, אני גר כבר 20 שנה בסמוך לעמוד חשמל מ״ג (בסביבות ה20-30 מטר).
אין לי מידע עליו אבל אם זה נותן אינדיקציה, הוא מוציא רעשי ״תססס״. מבחינת ראות, לא רואים שום דבר.
רציתי לדעת כמה דברים פשוטים:
1. יש סיכוי שמשהו לא תקין במיקומו?
2. אני מעוניין לקנות מד קרינה אלקטרו מגנטית ביתי בשביל לבדוק את הדבר - רציתי לדעת באיזה תחום תדרים המד צריך להתמקד? ראיתי שיש מספר רב של מודדי קרינה ופשוט רציתי לדעת איזה לקנות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון12/06/20171. לא.
2. בדוק באתר norad4u dot co dot il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לחפש בדיוק?
איתמר14/06/2017איזה מכשיר ואיזה דגם מומלץ?
כמו כן, האם הוא יהיה טוב בשביל למדוד גם קרינה אלקטרו-מגנטית של מכשירים אלקטרוניים כמו מכשירי קשר גדולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות על קניית מד קרינהשי10/06/2017
שלום רב,
אשמח להמלצה על קניית מד קרינה (כזה שמגלה קרינה חשמלית כמו מלפטופ + כזה שמגלה קרינת אינטרנט כמו מראוטר)
אשמח לפרטים על דגם איכותי אך לא יקר (אם יש כזה) והיכן ניתן לרכוש אותו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חפש מכשיר מסוג Cornet.
רם דישון12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חפש מכשיר מסוג קורנט.
רם דישון12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, היכן ניתן לקנות ?
שי13/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפש באינטרנט, או בזאפ או ב- EBAY . דע שיש כמה דגמים, ככל שהמספר של הדגם עולה, כן מחירו עולה
ד``ר דני וולף14/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ללא קו ראיהניר10/06/2017
האם יש סכנת קרינה מאנטנה שאין קו ראיה אליה מחלון ונמצאת במרחק של כ-450 מטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכון.
רם דישון12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ששמטען של לפטופרויטל09/06/2017
האם מטען של לפטופ מקרין באותה עוצמה כאשר הסוללה במחשב טעונה במלואה לעומת כאשר היא ריקה?
במילים אחרות, מבחינת קרינה והקירבה למטען, האם עדיף להשאיר את המטען תמיד מחובר למחשב נייד לעומת ניתוקו לפרקי זמן עד שהסוללה תתרוקן ואז לחברו שוב? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאשר הסוללה טעונה במלואה הוא מקרין פחות.
רם דישון09/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה ממטען מחשבחסוי09/06/2017
שלום ד"ר
הבן שלי אוהב לראות במחשב שירים לילדים
המחשב עד עכשיו היה מחובר למטען כי ניגמרת לו סוללה מהר והילד ככה היה רואה סרטוני ילדים למשך תקופה
אני חרדה מאוד לאור העובדה שעכשיו קראתי שצריך לשמור מרחק ש מטר לפחות אוף מה עליי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לנסות לשמור על מרחק של מטר, עד כמה שניתן.
רם דישון09/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב אוזניים מפלאפון אייפוןמאיה08/06/2017
ד"ר שלום רב
כבר תקופה ארוכה שאני משתמשת בפלאפוון אייפון 4 \ובכל זמן שאני מדברת אפילו שיחה הכי קצרה מתחילות לכאוב לי האוזניים \אני די מוטרדת מהעניין והאם עליי להיבדק כי הן כל הזמן כואבות מהסיבה הזו .תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נסי לשוחח עם אוזניות או רמקול ושימי לב האם התסמינים חוזרים.
רם דישון09/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך - קרנה מקטלן יתושיםרינת08/06/2017
שלום רב,
בהמשך לשאלתי רציתי לדעת מה המרחק הרצוי בין האדם לבין קטלן יתושים?
תודה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצי מטר עד מטר אם נמצא לילה שלם לידך
ד``ר דני וולף10/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מחומרים רעילים ממזרניםעדידי07/06/2017
היי,
ברצוני לרכוש מזרנים טובים ובריאותיים ללא חומרים מעכבי בעירה וכו". המליצו לי על חברת 'איירופלקס'- האם המזרן שלהם טוב?! ראתי בנוסף על חברת Dormiente שמיובאת לארץ, אך המזרנים שלהם רק בגודל של 80 על 2 מטר.
האם יש חברה מומלצת?! האם 'איירופלקס' בטיחותיים גם לילדים בני 12 ו 7 ?!
תודה על תשובתכם בברכה עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחוץ לתחום הפורום
ד``ר דני וולף08/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת רנטגן וקרינת רקערעות07/06/2017
שלום רב
האם בקרינת הרקע יש קרני x מייננים וזה כמו צילומי רנטגן או שזה לא נכון?
והאם פוטוטיימר שיש במכשיר רנטגן אכן חוסך בקרינה או שעובד הרנטגן רוצה רק להרגיע אותי?
מאם מאד מודאגת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת הרקע היא מכול הסוגים, קרינה מייננת. קרינות מצילומי רנטגן עם המכשירים כיום מוסיפים קרינה זניחה לגופינו לעומת כל השאר. הפוטוטיימר לא חוסך בקרינה, אלא המנגנון הדיגיטאלי
ד``ר דני וולף08/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולטי שמש - מעל גג בית ספרליטל07/06/2017
מעל גג ביהס יש קולטי שמש רבים
אני מניחה שהם לייצור חשמל
הבנתי מתשובותכם הקודמות שאין בעיה של קרענה מהקולטים אלא רק מהממיר, זה נכון?
איזה מרחק צריך לשמור מהממיר?
מי לדעתכם יכול לדעת היכן נמצא הממיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון07/06/20171. זה נכון.
2. בדקי באתר המשרד להגנת הסביבה- אם אני זוכר, 4 מטרים בוודאי בטוח.
3. צוות בית הספר יודע היכן הממיר. גודלו כלוח חשמל רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גן בתוך ממד בדירת גן קרקע שנבנה במסגרת תמא לפני מספר שניםס07/06/2017
אם חשוב שהממד יאוורר שעות רבות במהלך היום
ובשעות הגן הוא לא מאוורר..ואחרי שעות הגן הם משאירים את דלת הממד סגורה..יוצא מצב שכל הזמן הממד סגור והילדים מגיעים למחרת לשהות בממד שהיה סגור כל היום וכל הלילה..הפעילויות בממד ושנת הצהריים בממד...הילד הילדים נמצאים 9 שעות ביום בממ"ד. להעביר את הילד גן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שאת מתארת הממד ממש לא מאוורר. אפילו שממד חדש, חייב להיות מאוורר היטב לפחות בשעות הלילה.
ד``ר דני וולף08/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)