מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מפט סיטי כולל חומר רדיואקטיבימתיעצת10/07/2017
שלום רב ברצוני לברר האם יש הרבה קרינה מבדיקות פט סיטי הכוללים הזרקה של חומר רדיואקטיבי והאם ביצוע בדיקה כזאת כמה פעמים בשנה היא מסוכנת מבחינת הקרינה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש קרינה לא מבוטלת בבדיקה זו.
רם דישון10/07/2017השאלה היא האם הבדיקה חיונית. ברוב רובם של המקרים הסיכון בבדיקה אפסי מול התועלת שבביצועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מפט סיטי כולל חומר רדיואקטיבי
מתיעצת10/07/2017תודה לתשובתך למה הכוונה הסיכון הוא אפסי זה לא יכול חלילה וחס לגרום לנזקים עתידיים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אינני מכיר מישהו שיכול לתת תשובה אמינה לשאלה הזו.
רם דישון11/07/2017כשרופא ממליץ על בדיקה כזו, הוא לוקח בחשבון סיכון נמוך מאד של בעיה עתידית לעומת התועלת המיידית שבבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם ידידי המלומד המהנדס רם דישון. אם יורשה לי רק להבהיר כמה נקודות.
ד``ר דני וולף12/07/2017PET CT היא אחת הבדיקות היותר מקרינות מצד אחד, מן הצד האחר בדיקה זו עושים כמעט רק לחולי סרטן ודאי בשביל לעקוב אחרי המהלך של החמרה או הטבה. מתוך כך ברור שאין כלל לחשוב על הנזק, לעומת חיוניות הבדיקה. החלמה מלאה מכל הלב, ולחשוב רק חיובי זה אחד הגורמים המסייעים מאוד להחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת קרינה ממעמד מתכת לפלפוןאני10/07/2017
שלום,
יש לי מעמד לפלפון(מין כורסא קטנה שהפלפון מונח עליו שאדע איפה הוא) שעשוי ממתכת (לדעתי אלומיניום)
האם כדאי להימנע לשים את הפלפון בתוך המעמד הזה כי המתכת מגדילה את הקרינה? או שזה בטוח
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המעמד הזה מונע קרינה אחורה ומנתב את כולה קדימה.
רם דישון10/07/2017כדאי להרחיק אותו חצי מטר מהגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לקרינת רנטגןליאת09/07/2017
הי אני בשבוע 8 להריון. אני עובדת במרפאה שיש שם מכון רנטגן. היום לא ידעתי שהטכנאית באמצע צילום ודפקתי לה על הדלת ( הדלת מעץ ) והדלת היתה סגורה כמובן ! האם בגלל שהיתי קרובה לדלת יש סיכון לקרינה ? אני ממש חוששת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדרך כלל הדלתות של החדר בונערכים צילומי רנטגן כוללים שכבת עופרת מגינה. אין ממה לחשוש.
רם דישון09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודם מחובר למחשב ביתי וסלולארירות09/07/2017
שלום רב, בביתי יש מודם מחובר קווי למחשב הביתי לא ראוטר בזמן שאני גולשת בפאלפון מסוג סמארטפון LG בוואצאפ או פייסבוק או גוגל הפלאפון מתחמם מאוד אבקש לדעת האם העובדה שאין ראוטר בבית רמת הקרינה בגלישת הפלאפון גבוהה יותר? האם ההתחממות המכשיר מעידה על רמת קרינה גבוהה? אודה לתשובתכם המהירה
התשובה חיובית לכל השאלות.
רם דישון09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודם מחובר למחשב ביתי וסלולארי
רות10/07/2017תודה על תשובתך המהירה האם המסקנה מתשובתך היא שעדיף לחבר ראוטר למחשב הביתי? אני חוששת מהקרינה מהראוטר האם זה מקביל לאנטנה שנמצאת בתוך הבית? ומה לדעתך הזמן הזניח לגלישה ליום באמצעות הפלאפון? שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיף לחבר ראוטר אבל להתקין אותו רחוק (לפחות מטר) מבני הבית.
רם דישון10/07/2017לא ברור לי מהי אנטנה בתוך הבית.
אין זמן זניח. לא קיים מושג כזה. כמה שפחות- עדיף, במיוחד בתוך הבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודם מחובר למחשב ביתי וסלולארי
רות11/07/2017לא ברור לי איך לשמור מטר מבני הבית אם הראוטר מחובר לכונן המחשב עם כבל כך שאיך אפשר להשתמש במחשב הנייח במרחק של מטר הרי צריך להגיע למקלדת לא ברור לי איך אפשר לשמור על מרחק מטר מהמחשב כשגולשים עליו
יש כבל מאריך גם לראוטר. בדקי בחנויות לאלקטרוניקה.
רם דישון11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מגורים מקו מתח 400יהודה09/07/2017
ראיתי בית שלד שיש שני עמודי מתח 400 סמוכים אליו אחד במרחק של כ 100 מטר אולי פחות והשני כ 200 מטר (לא בדקתי עדיין מרחקים מדוייקיןם) , האם זה תקין להתגורר במרחק שכזה מקווי מתח כאלו.
תודה
לא מומלץ.
רם דישון09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר שתפרט קצת בבקשה
יהודה10/07/2017מה המרחק שצריך להתרחק
לפחות 200 מטר.
רם דישון10/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת מגרש עם קרינה אלקטרומגנטיתריטה07/07/2017
אני מעוניינת לרכוש מגרש שבפינה שלו ממוקם עמוד מתח גבוה עם שנאי וכן פילר. מדידות שדה מגנטי בתוך השטח הראו רמה מקסימלית של 4.5 מיליגאוס בגובה 1 מטר.מדידה בגב הפילר בסמוך לגדר המגרש הראה 38.4 מיליגאוס. האם הרמות תקינות למגורים במתחם המגרש? מה ניתן לעשות על מנת להוריד את הרמות בהנצחה שלא ניתן להעתיק את העמוד או הפילר.
תודה
ריטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרמות גבוהות.
רם דישון08/07/2017ניתן למגן נגד הקרינה, אבל זה עסק יקר. בדקי ברשת מיהם הגורמים המקצועיים שעוסקים בנושא ובקשי את המלצתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מזון שבושל במיקרו חלוד עלול לגרום סרטן?רמי06/07/2017
שלום
במיקרו שלי קיימת חלודה מתחת לצלחת הזכוכית המסתובבת,ואני מישתמש בו בכל מקרה,היות ואין לי יכולת להחליף אותו
האם זה מסוכן לאכול ממיקרו כזה? ישנן השלכות? מהן?
האם אכילה ממיקרו חלוד עלולה לגרום סרטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוכן בכלל
ד``ר דני וולף06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידת מסוכנות של wifi וטלפוןטל05/07/2017
שלום רב, ברצוני לדעת מה יותר מסוכן קרינה של wifi או קרינה של פלאפון בעת שימוש באינטרנט? האם יש מרחק שמומלץ להתרחק מהמודם בעת הפעלת הwif?
האם יש צורך להגביל את זמן השימוש בwifi?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי במרחק הפלאפון מהאנטנה. קרינת ה- 'WI-FI " בדרך כלל חלשה יותר מהפלאפון. מרחק של מטר אחד מהמודם מספיק
ד``ר דני וולף06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוני מים וחשמל אלחוטיים (חכמים) - האם בעייתי?אלעד03/07/2017
שלום,
אנו מעוניינים לעבור דירה לעיר אחרת, ומתברר שבעיר זו יש לפחות מוני מים אלחוטיים חכמים, ויתכן שגם מוני חשמל אלחוטיים.
1. מה המשמעות של מגורים בעיר שבה יש מונים כאלה? כמה הקרינה חזקה ומשמעותית לעומת ערים שהמונים אינם חכמים? האם בהכרח ניחשף לקרינה מסוכנת? או שאם נתמגן כמו שצריך, אזי לא נהיה חשופים?
2. כיצד ניתן להתגונן מפני קרינה כזו לאלו שגרים בעיר שכולה מרושתת בכאלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פנה אלי בפרטי.
רם דישון03/07/2017חפש את המייל שלי ברשת- האתר אינו מאפשר ציון של כתובת דוא״ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מתורן אנטנות סלולאריאורן03/07/2017
בוקר טוב. האמת היא שאני מאוד מבולבל ממידע סותר שמופיע באינטרנט לגבי קרינה מתורן אנטנות סלולארי. אני מבקש הכוונה. מול בית שאני מתכוון לשכור יש על הגיבעה ממול אנטנה . אני מעריך שמדובר בלפחות קילומטר עם קו ראיה לחלונות. אם יש כינון ישיר ביני לבין האנטנה או הגורם המשדר האם זאת בעיה או שמעל 700 מטר אין חשש כי הקרינה לא קיימת? או זניחה? מה המשמעויות? האם חא נאמר שאם " עומדים מול האור של הפנס אז הוא מסנוור יותר" ? ומה אם אני משתדל רוב הזמן להיות מאחורי קירות הדירה שחוצצים ביני לבין האנטנה או מתקין רדיד על החלונות? כל כך הרבה שאלות אבל אולי זה מיותר כי המרחק ממני לאנטנה באמת רב מידי מכדי שתהייה למרחק משמעות?
קילומטר אחד מבטיח שהקרינה שמגיעה זניחה.
רם דישון03/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה סלולארית
אורן03/07/2017מה משמעות זניחה? יש צורך למדוד? אם אני רוב הזמן מאחורי קירות? אני אשהה בדירה עד סוף נובמבר כ 5 חודשים בלבד.
אם רוב הזמן אתה מאחורי קירות- אין אפילו צורך למדוד.
רם דישון03/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה סלולארית
אורן03/07/2017ןאם לא ? יש גם מרפסת וחלונות מטבח גדולים. אני בטוח שאני כל הזמן בקו ראיה. השאלה היא מאיזה מרחק אין בכלל קרינה? 700 מטר. קילומטר? קילומטר וחצי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה סלולארית
אורן04/07/2017אני מבולבל מאוד מתשובתך. אם אתה אומר שמאחורי קירות לא צריך למדוד. משמעות העניין שאם אני לא נימצא מאחורי קירות אז כן צריך למדוד? הרי אמרת מקודם שזה זניח ממרחק קילומטר. אנא הסבר.
ממרחק של קילומטר הקרינה זניחה.
רם דישון04/07/2017אם זה אינו מניח את דעתך, ניתן למדוד על מנת לדעת בדיוק כמה.
אם רוב הזמן אתה מאחורי קיר, ומדי פעם עובר ליד חלון הפונה לאנטנה, אינני רואה בעיה מהסיבה הנ״ל.
לעניות דעתי, ממרחק של קילומטר הייתי יורד מכל הענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה סלולארית
אורן04/07/2017אני מצטער אבל התשובה לא עוזרת לי . מה זאת אומרת לעניות דעתי. זה לא מדע מדוייק? קילומטר בעייתי או לא? יש טווח שמעבר אליו אין קרינה ? 700 מטר? קילומטר? קילומטר וחצי? אפשר בבקשה לקבל תשובה ברורה? אודה לך מאוד.
אז זהו בדיוק. זה לא מדע מדויק.
רם דישון05/07/2017יש קרינה אפילו מהגשושית על המאדים שמגיעה עד כאן. השאלה היא מהי הרמה שמשפיעה על גוף האדם? זה שונה מאדם לאדם, לכן אני מתבטא בזהירות. לדעתי קילומטר אינו בעייתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה סלולארית
אורן05/07/2017האם הקולגות שלך בפורום שותפים לדעתך? ואם זה קילומטר וחצי?
הפורום אינו שוק למיקוח.
רם דישון06/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה סלולארית
אורן06/07/2017לא מתמקח. פשוט לא בטוח לגבי העניין כי התשובות שאני מקבל לא יד משמעויות. עימך הסליחה. אבל ומה אם אני טועה והמרחק הוא 800 מטר? או 900 מטר? האם גם זניח?
תמדוד ותדע. אבל מה עם הסף? גם הוא לא ערך מדעי אלא הערכה מושכלת בלבד.
רם דישון08/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלוויזיה בטכנולוגיית LCDעדנה30/06/2017
הי, ברשותי טלוויזיה ישנה ושמנה מהדגם הישן שלאחרונה התחילה לרצד. אני מעוניינת להחליף אותה לטלוויזיה שטוחה LCD. הבעיה היא שיש לי רגישות לקרינה. למשל, לאחר חודש של שימוש בסמארטפון התחילו לי כאבי ראש עמומים בלתי נסבלים ועברתי לנוקיה הישן שלי. בילדותי משחק בטטריס גרם לי לכאבי ראש וחשיפה של מספר דקות בשמש גם כן גורמת לי לכאבי ראש. גם נורת לד חזקה ששמתי בבית גרמה לי לאותו כאב ראש. האם בLCD יש יותר קרינה מאשר בטכנולוגייה הישנה של הטלוויזיה השמנה? אשמח למענה לפני שאני קונה את המכשיר. תודה.
במסך בטכנולוגית LCD או LED יש הרבה פחות קרינה מאשר בדגמים הישנים ה״שמנים״. יחד עם זאת
רם דישון01/07/2017אני ממליץ לך לנסות להיות בקרבתה מספר ימים (אצל ידידים או קרובים) על מנת להיות בטוחה שאין לך תסמינים ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאנטנה סלולרית ביער שוהםעילום שם29/06/2017
שלום. ביער שוהם יש בכניסה ליער אנטנה סלולרית, וביציאה מהיער יש קווי חשמל ענקיים. האם מותר לטייל שם עם הילדים ? אם התשובה שלילית- מדוע לא חוסמים את השבילים לכניסת מטיילים ? ואם כבר טיילתי שם עם הילדים מה עלי לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון29/06/20171. מחשיפה מקרית לא קבועה אין סיכון.
2. ללא מדידה לא ניתן לענות בוודאות על השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפנייה לצילום גב סקוליוסיסמאיה28/06/2017
אני בת 46 ,
יש לי כאבי גב באמצע אחרי עמידה ממושכת וכאבי גב תחתון /עצם זנב אחרי ישיבה ממושכת.
ראומטולוגית הפנתה אותי ל2 צילומי גב מותני וצילום אגן.
אורתופד הפנה אותי לצילום עמוד שדרה סקוליוזיס.
האם עדיף לעשות צילום אחד גדול או כמה מבחינת הקרינה?
יש לי פחד מקרינות רנטגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרינה זניחה לחלוטין. כל צילום יש לו את המטרה שלו, ואת עמדת הצילום שלו וזה שמצלמים את כל עמוד השדרה על פלטה אחת לסקוליוזיס אינו זהה לצילום ממוקד לעמוד שדרה מותני ולאגן.
ד``ר דני וולף03/07/2017בקיצור עשי את כל הצילומים שביקשו, כל צילום הוא למטרה אחרת, ואל תדאגי מהקרינה של 6 צילומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לגבי קרינה מהראוטרמור28/06/2017
שלום ותודה על תשובתך. מתח באוויר כוונתי היא כמו שמרגישים כשנכסים למקום שיש בו הרבה מכונות צילום כמו למשל באוניברסיטה. יש לחץ באוזניים ומרגישים כובד נשימה בסביבת המקום של הראוטר מעבר לבחילות ולכאבי ראש. גם רציתי לשאול גם אם לא ניתן להסתמך על האפליקציה, עדיין - מה הסיבה שהמד wifi מראה מספר גבוה רק מה- wifi של השכנים וכל השאר מראה מספרים נמוכים מ-0. ושל השכנים הכי גבוה 160%. ומה עליי לעשות כדי לוודא שאכן אין פגיעה באזור של הראוטר שלהם עם מספר קרינה כזה גבוה. תודה רבה.
שוב, לגבי המתח באויר-
רם דישון29/06/2017התופעה מוזרה, כיוון שהקרינה ממכונות צילום אינה גבוהה כלל.
לגבי הויי פיי- מה שמגיע מהשכנים הוא זניח כיוון שהקירות מנחיתים את רוב הקרינה (זו הסיבה שבדירות גדולות קליטת הראוטר בעיתית). לגבי זה את יכולה להיות רגועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מראוטר לחץ וברחבי הביתמור28/06/2017
שלום רציתי לשאול בבקשה הורדתי אפליקציה למדידת קרינת wifi וזה מודד את הקרינה של השכנים לידינו כ 100% nw/cm2 לפעמים יותר ולפעמים פחות. כשאני עומדת ליד הראוטר שלנו הכי גבוהה היה % 50.10 nw/cm2. מה זה אומר והאם זה מסוכן? עליי לציין שאני מרגישה לחץ וכאבי ראש ויש כמו מן מתח באוויר. האם זה קשור לקרינה. שאר השכנים כתוב קרינה של 0.02 תודה.
תשובות.
רם דישון28/06/2017אינני מכיר את האפליקציה ואינני יודע באיזו מידה ניתן לסמוך על התוצאות שהיא מציגה. מדידת עוצמת הויי פיי היא בעיתית מבחינה טכנית, ולא הייתי מסתמך על האפליקציה.
לגבי כאבי ראש- בהחלט יתכן שהם נובעים מהראוטר. אני ממליץ לנסות לכבות את הראוטר למספר ימים ולראות אם כאבי הראש חולפים או מתמידים.
על ״מתח באויר״ עדיין לא שמעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)