מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ראוטר בממד יש לי שאלהאורית19/06/2017
היי המחשב שלנו נמצא בממד אני בהריון ממש בהתחלה ואני נמצאת בחדר הזה מדי פעם גולשת במחשב האם אתה מציע להמנע ? האם נגרם נזק לעובר ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם רק המחשב נמצא בממד או גם הראוטר? אם רק המחשב נמצא בממד האם מדובר במחשב נייד או נייח.
ד``ר דני וולף21/06/2017אם מדובר במחשב נייח, בלי ראוטר בממד, כדאי לשמור מטר מהמחשב, גם מחשב נייד צריך לשים על השולחן ולהשתדל לשמור מרחק של יד פשוטה ממנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילתי אנטנה סלולרית מול הבית שליליאל19/06/2017
קניתי מד קרינה ונמדד בסלון ערכים שנעים עד 0.09 מיליוואט למטר רבוע !!!!!ראיתי באתר של ללא קרינה בשבילך שמעל 0.04 מיליוואט זה בעייתי ! מה אתה מציע לעשות ? האם זה מסוכן ? יש לי ילדה קטנה כל היום היא בסלון רואה טלויזיה ! אני ממש לחוצה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט למסך את קו הראייה מהסלון לאנטנה, כלומר למגן חלונות מול האנטנה, ולסגור את החלונות. אפילו לסגור את התריס יספיק, או רשת מברזל נגד יתושים
ד``ר דני וולף21/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך . בבקשה התתיחסות
המשך21/06/2017אלה הערכים כשהתריס אלומניום סגור ! לרוב הערכים 0.05 מילוואט למטר רבוע ! האם מסכן אותנו? /פוגע בפוריות /גורם לסרטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין
ד``ר דני וולף22/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מצוין? אשמח שתפרט בבקשה אני בלחץ
שירה26/06/2017כשהתריס אלומניום סגור הערכים בבית שלי עד 0.1 מיליוואט למטר רבוע . האם זה מסכן אותנו ? פגיעה בפוריות / סרטן ? יש ילדים קטנים שכל היום בסלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מספת טלוויזיה חשמליתשרון19/06/2017
שלום,
יש היום ספות טלוויזיה שניתן לכוונן אותן באמצעות מנגנון חשמלי (במקום הידית המכנית המסורתית).
האם מדובר בקרינה חשמלית שעדיף לוותר עליה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך למדוד, כי ראינו שמיטות מתכווננות לפעמים מקרינות די חזק
ד``ר דני וולף21/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדות אלקטרומגנטים חידוד שאלהדינה19/06/2017
הכוונה שלי לשדות מגנטיים שנפלטים מטלפון סוללרי האם לאחר כיבוי המכשיר שדות אלו לא פועלים יותר בחדר. או שעדיין נשארים לזמן מסויים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרינה האלקטרומגנטית עוברת ישירות ממקור הקרינה, לא מועברת על ידי שום מדיה, וכשהטלפון נסגר הקרינה מפסיקה לגמרי
ד``ר דני וולף21/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאנטנה סלולארית 2 קילומטראורן18/06/2017
שלום. שאלתי בפורום לגבי תורן אנטנות אדום לבן . מרחק עם קו ראיה 2 קילומטר נאמר לי שאין קרינה ממרחק כזה. במדידה חוזרת 1.8 ק"מ. האם זה משנה או שגם ב 1.8 קילומטר אין קרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם חצי קילומטר קרינה זניחה אם בכלל
ד``ר דני וולף22/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וסיכון מחדר שרתיםורד18/06/2017
שלום, אני ממש בתחילת הריון (שבוע 6) ונכנסתי היום לחדר שרתים לכמה דקות. אני לא נוהגת להיות בו בדרך כלל אבל היום נכנסתי אליו בלי לחשוב שזה יכול להזיק.
האם זה בעיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א. כניסה לזמן קצר כל כך לא בעייתית כלל. ב. האם הראוטרים נמצאים בתוך תא השרתים? אם חדר השרתים הוא בלי ראוטרים אלא רק חיבורים קוויים אין סכנה כלל
ד``ר דני וולף19/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- הראוטרים כנראה נמצאים שם...
ורד19/06/2017תודה על התגובה- אני חושבת שגם הראוטרים נמצאים שם...אני לא אכנס לשם יותר אבל אני עדיין מפחדת ממה שהיה. יש דרך לבדוק שלא עשיתי נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה זניחה, אם בכלל, לא נגרם נזק
ד``ר דני וולף21/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ורד21/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מייננת מצילום מפרק ירך אצל נער צעיררעות18/06/2017
דר יקר
בני בן 16 ביצע 2 צילומים באזור ללא כל הצדקה רפואית. אבל זה כבר עבר ואני לא יכולה לתקן את זה אלא רק להכות על חטא שלקחתי אותו למוקד בשביל מתיחה אקוטית בשריר. כתבת לי שהקרינה זניחה, אולם בגלל נתונים סותרים שנמסרו לי מהרנטגן לבין מה שאני מוצאת באינטרנט אני מודאגת. צפיתי בצילומים ונבהלתי. ברנטגן לא אמרו לי שהצילום כה נרחב ומופיע שם גם צוואר הירך ואפילו עצם הכסל והשתקפות של ע.שדרה מותני. אני לא מקבלת את ההסבר שלהם שזה צילום פרק ירך סטנדרטי. בנוסף, הם נתנו לי את נתוני הקילוולט והמאס אבל אני לא יודעת לחשב את הקרינה. האם תוכל לעזור לי בשאלות אלה:
1. מה הקרינה שאמורה להיספג מ 2 צלומים שכל אחד מהם 70 קילוולט ו 32 מאס?
2. האם מח העצם סופג את הקרינה באזור עצם הירך? כתוב באינטרנט שמח העצם הוא אזור רגיש לקרינה. בכלל כלל המידע באינטרנט הלחיץ אותי כי כל החומר מבדיל בין צילום פרק ירך לבין כל איבר אחר של הגפיים ואני לא מבינה מדוע למשל צילום יד או ברך כרוך בקרינה אפסית וצילום זה היה כרוך בככ הרבה קרינה? אני חוששת מאד
תודה רבה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שינוי בתשובה, הקרינה זניחה
ד``ר דני וולף19/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניית דירה בקרבת מקורות קרינהמשה17/06/2017
שלום,
אני ואשתי שוקלים לקנות דירה.
במסגרת בחינת סביבת המגורים, בדקנו גם האם יש בקרבת מקום אנטנות סלולריות, שנאים, כבלי מתח גבוה וכו'... הממצאים:
במרחק אווירי של 50 מטר מהדירה יש שנאי (מצורפת תמונה בעמוד הראשון בקובץ).
במרחק אווירי של 80 מטר יש גם כן לדעתי שנאי (מצורפת תמונה בעמוד השני בקובץ).
במרחק אווירי של 150 מטר יש 2 אנטנות סלולריות (מצורפת תמונה בעמוד השלישי בקובץ).
אני מבין שהתשובה הטובה ביותר לשאלתי היא לבצע מדידות ועל סמך זה להחליט, אבל בטרם אתקדם למדידות, אשמח לקבל תשובה תיאורטית מושכלת לגבי מידת הסיכון, והאם יש סיבה לחשש.
להתייחסותכם אודה מאוד!
משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משנאי של עמוד חשמל יש לשמור מרחק של 7 מטר. האנטנה הסלולרית אם יש קו ראייה עלול להקרין. בכול מקרה רכשי מכשיר מדידה זו ההוצאה הזולה ביותר בכול הסיפור
ד``ר דני וולף19/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על מכשיר (חברה, דגם וכו׳)
משה19/06/2017ראשית, תודה על התשובה.
האם תוכל בבקשה להמליץ לי על מכשיר פשוט (לתפעול והבנת המשתמש שאינו בקיא בתחום) ואיכותי, שאוכל למסור את התוצאות שיציג להתייעצות בפורום?
אם יש גם ספק רלוונטי בארץ אשמח לשמוע...
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר הקורנט מצוין, יש כמה מודלים, ככל שהמספר גדול יותר איכותו טובה יותר. ניתן לרכוש בארץ וגם ב EBAY
ד``ר דני וולף22/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדות אלקטרומגנטים לאחר כיסוי סלולרידינה16/06/2017
בוקר טוב
האם לאחר כיבוי הטלפון הסוללרי נמצאים בחדר עדיין שדות מגנטיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם כוונתך לקרינת רדיו, נמצאים ברמה כזו או אחרת, אבל זה זניח לחלוטין
ד``ר דני וולף16/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדות אלקטרומגנטים.........
דינה16/06/2017הכוונה שלי לשדות אלקטרומגנטיים שנפלטים מטלפון סוללרי האם לאחר כיבוי הטלפון שדות אלו עדיין קיימים או שאם כיבוי מכשיר הטלפון הם אינם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון בריאותי מהפעלת כמות גדולה של מחשביםאיב16/06/2017
האם אני נתונה לחשיפה מוגברת מקרינה של 14 יחידות מחשב הפועלות מעל ביתי בו קים עסק. המחשב שלי מראה ליד שם בית העסק
סימן של הווי פיי מספר 2.4 וסימן קריאה. מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה זניחה לגמרי
ד``ר דני וולף16/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מראוטר ואיך למנוע זאתאלה15/06/2017
שלום
1. אני עוברת בשבוע הבא לתשתית של בזק וקו טלפון של בזק (מהוט). אחרי שהיה לי כל השנים מודם של הוט. אמרו ליבבזק שכדי למנוע את השימשו במודם כראוטר אניאצטרך להתקשר לאנשהו כדי שיגידרו אותו רק כמודם. שאלתי היא - האםאין אפשרות לעשות זאת מהבית? במודם החדש של הוט יש לחצן שמכניס את הראוטר לפעולה תחת ראוטר וכיבוי שלו- הופך למודם.
שאלתי השנייה, אני יודעת שרצוי להימנע מהתחברות לתשתית שמתחברות אווירית (!) כי אז השימשו בראוטר הכרחי. האם אני יכולה להיות בטוחה שהתחברות דרך בזק גם לקו הטלפון וגם לתשתית וספק כלשהו שאבחר- אחרי שאגדיר מה שצריך מול השרות לקוחות שלהם- תמנע קרינת ראוטר בבית? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטקסט לא לגמרי ברור, ובכל מקרה זו שאלה לטכנאים של החברות
ד``ר דני וולף16/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מווי פי אלחוטיאורן15/06/2017
אם עמדתי מספר שניות קרוב מאוד סנטימטרים ספורים ממכשיר ווי פי למפשעה. רק עברתי לידו ולא הייתי יותר ממספר שניות צמוד אליו. האם זאת בעיה? אורך משך החשיפה קטח מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זניח לחלוטין
ד``ר דני וולף16/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה מאנטנה סלולאריתאורן15/06/2017
שלום. אם יש אנטנת תורן על גבעה מרוחקת כ 2 קילומטר קו אווירי עם קו ראיה זה בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממרחק כזה אין קרינה
ד``ר דני וולף16/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה סלולארית
אורן17/06/2017הי. מדובר באנטנה גדולה מאוד תורן גבוה אדום לבן . מרחק של 1.8 קילומטרים. עם קו ראיה. מהווה בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה סלולארית
אורן16/06/2017ואם זה רק 1.8 קילומטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה מעמודי חשמליניב15/06/2017
שלום רב,
אנחנו מתארחים במלון מרביעי עד שבת.
כשיצאנו בערב אתמול למרפסת גילינו שזה הנוף ממנה...
מצורף בתמונה.
ישנו ככה לילה אחד והיום נבקש לעבור חדר.
1. האם יש נזק לישון ככה לילה אחד?
2. כמה להתעקש על החלפת החדר? דהיינו מה הנזק בשלושה לילות?
יש לציין שאנחנו משפחה עם 3 ילדים בגילאי 4 8 10.
ובנוסף אישה בהריון בחודש 7.
נשמח לתשובה בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשך זמן כזה לא מסוכן כלל
ד``ר דני וולף15/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה! ובטח כשזו תשובה מרגיעה...
יניב15/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מwifi הנובעים ממשרד בו 10 עמדות מחשבאיב15/06/2017
מעל ביתי קימת חברת כם אדם בו נמצאים 10 עמדות מחשב. וה-wifi חוגג. האם כמות הקרינה גבוהה. כי יש לי כאבי ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות הקרינה בדירתך זניחה. אתה אגב יכול לראות את עוצמת הקרינה של ה- WI-FI אם תסתכל על הרשתות במחשב שלך
ד``ר דני וולף16/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדר. וולף
איב16/06/2017תודה על תשובתך המהירה
כמות הקרינה המצוינת ליד שם בעל העסק היא כך:2.4 !
מה זה אומר. מה גם שצוין סימן קריאה לי המספר.
אני מאד דואגת...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה זניחה
ד``ר דני וולף19/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)