מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה, תינוקות וקצת אנחנו..גלית01/09/2015
שלום,
חברה שברשותה מד קרינה סיפרה כי הקרינה ה"מומלצת" היא 0.0+, והקרינה מהמכשירים הסלולארים אצלם בזמן שידור +קרינת מיקורגל , היא משהו כמו 300. האם זה נכון?
אני אמא לפעוטות, מעונינת לדעת:
1.באיזה מרחק מ י נ י מ ל י מומלץ להשאיר את הפלאפון והמסך מחשב ממני ומילדיי?
2. האם יש הבדל בהשפעת הקרינה עליי מול השפעתה על תינוק?
3. האם יש צורך לכסות את המזון במיקרוגל כהגנה מקרינה? המזון נספג בקרינה? אף פעם לא הבנתי את זה..
תודה רבה! גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה, תינוקות וקצת אנחנו.. - תגובה
רם דישון01/09/20151. אין קרינה ברמה 0.
2. 300 מה?
3. אין קשר בין קרינת מכשיר סלולרי לבין מיקרוגל. התופעה דומה, אך העוצמות והמרחקים שונים מהותית, לכן החשיפה מהם שונה לגמרי.
4. מומלץ לשמור מרחק של מטר מהנייד לילד, רצוי אף יותר.
5. מסך מחשב (אם אינו מחובר בויי פיי) אינו מסוכן.
6. אם תכסי את המזון במיקרוגל על מנת לא לחשוף אותו לקרינה, תעשי שתי שטויות: המזון לא יתחמם והמיקרוגל ייהרס. (כיסוי פלסטי נגד התזה הוא תקין; כיסוי מתכתי אסור בהחלט מהסיבות הנ״ל)
7. המזון אינו ״צובר״ קרינה. הוא רק מתחמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי סיכוןיעקב01/09/2015
במדידה במכשירELECTROSMOG מה הם הערכים לפי דרגות הסיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי סיכון - תגובה
רם דישון01/09/2015תדר גבוה- 2 מיליוואט למ״ר.
תדר רשת- 0.2 מיקרוטסלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוללה ליתיום פולימראני01/09/2015
דר נכבד
למכשיר מסוק חשמלי ,ישנה סוללה ליתיום פולימר 7.4 v, בהלתי מאוד כאשר בעלי אמר שכאשר הסוללה "מתנפחת" היא כבר לא בסדר, מה המשמעות של זה מבחינת רעילות פליטת חומרים לאוויר או במגע עם הסוללה??
מאוד מואגת ענה עזור לי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוללה ליתיום פולימר - תגובה
ד``ר דני וולף01/09/2015האם הסוללה התנפחה, או שאת נבהלת שמא הסוללה תתנפח בעוד שנים?
ברור שליתיום הוא חומר רעיל כמו כל המתכות, אבל הוא לא מתפשט באוויר ואם אין לכם כוונה ללקק סוללה שעדיין לא התנפחה אז גם אין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוללת ליתיום
אני01/09/2015דר נכבד
בעלי טוען שהיא התנפחה,יש לנו את המכשיר כמה ימים,עכשיו אני מאוד לחוצה מהתשובה שתאמר, ניתן להתקשר אליך בבקשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוללת ליתיום - תגובה
רם דישון01/09/2015לא קרה דבר כל עוד היא לא ״נקרעה״. מאידך, היא אינה תקינה ומומלץ להחליפה. נראה שהמטען אינו תקין, או שיש קצר במסוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המרגיעה!שאלה אח
אני01/09/2015דר נכבד
אם היא נקרעה רואים בעין נכון?
שוב תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על תשובתך המרגיעה!שאלה אח - תגובה
רם דישון01/09/2015כשהיא נקרעת רואים זאת היטב היטב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מד קרינה ביתיחן30/08/2015
אשמח לקבל המלצה על מד קרינה אמין (ובמחיר סביר...) לשימוש ביתי עבור קרינה מאנטנות ומתקני גישה אלחוטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מד קרינה ביתי - תגובה
רם דישון30/08/2015פנה בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמך חיצוני מאחורי החצר של גןג30/08/2015
שלום,
בגן ילדים של ביתי יש ארון חשמל הצמוד לגדר של החצר, הוא נמצא כ4 מטר ואף יותר מבניין הגן וכ 2 מטר מהמשחקייה, האם זה בטיחותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארון חשמך חיצוני מאחורי החצר של גן - תגובה
ד``ר דני וולף30/08/2015על פניו נראה בטיחותי, אולם כיוון שמדובר בגן ילדים אני תמיד מציע לבדוק את הקרינה בגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממדחס אויר קטן לאקווריוםאיציק30/08/2015
שלום
בבדיקה שנערכה בביתי עקב קרבה לקו חשמל שעובר בשכונה נתגלתה קרינה פי 30 מהמותר דווקא בתוך הבית, בקרבת האקווריום.
הקרינה נובעת ממדחס אוויר קטן שבתוכו מגנט שמרטיט זרוע שמייצרת זרימה של בועות אוויר שבוקעות במימי האוקווריום.
האם יש המלצות כיצד להקטין את הקרינה?
עטפתי את המדחס הקטן בנייר אלומינים....
האם העטיפה צריכה להיות הרמטית?
אמצעי מגן קרינה אחר מוצע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממדחס אויר קטן לאקווריום - תגובה
רם דישון30/08/20151. מה קורה כשמתרחקים קצת מהמשאבה? מה שחשוב הוא מהי הקרינה במקום בו אנשים נמצאים, ולאו דוקא בצמוד למשאבה.
2. ניר אלומיניום אינו יעיל למיגון זה. נדרש חומר אחר, מאד יקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CT בטן ואגןשירן28/08/2015
שלום ד'ר
מהן הסיכויים לפתח סרטן, אחרי CTבטן ואגן עם חומר ניגוד
למיטב ידיעתי מצלמים כ683 מסגרות, שווה ערך ל683 צילומי רנטגן רגילים
בתודה עבור התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT בטן ואגן - תגובה
ד``ר דני וולף28/08/2015אין שום טעם לחשב סיכון של כל צילום או CT וכיו"ב, (אם כי החישוב ניתן בשאלה 23 בשאלות הקבועות). הסיכון הוא זניח עד אפסי לגבי כל פרט בפני עצמו, ומחושב לגבי מליוני בני אדם. גם חישוב מספר המסגרות מוטעה כי צילום מסגרת של CT אינו שווה לצילום רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרבה לעמוד חשמל ושנאייהודה27/08/2015
שלום וברכה,
במרחק של פחות מעשרה מטר ממקום בו ילדיי ישבו כארבעים דקות, ואמורים לשבת כפעמיים בחודש זמן דומה, ממוקם עמוד חשמל ועליו שנאי (למיטב הבנתי) - כמופיע בצילום הרצ"ב
האם שהות חד פעמית בקרבה כזו מסוכנת ?
האם בכל מקרה להמנע לחלוטין מכך, אם מדובר בכמה פעמים בחודש ?
בתודה רבה !!
קרבה לעמוד חשמל ושנאי - תגובה
רם דישון27/08/2015מפעמיים בחודש 40 דקות אין שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמר דישון, תודה רבה ושבת שלום
יהודה28/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מפלאפוןרוית27/08/2015
שלום
כשאני מחזיקה את הפלאפון הרבה(מסמסת)יש לי אחרי זה חולשה בידיים וקשה לי להזיז את היד,כשאני לא משתמשת עם הפלאפון הרבה אין לי את החולשה,מה זה אומר?
האם יש השפעת קרינה גבוהה עליי?
האם אני צריכה להפסיק להשתמש?
ממש מורגשת החולשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מפלאפון - תגובה
רם דישון27/08/2015יתכן שהסיבה היא המאמץ של השרירים, ויתכן שהסיבה היא הקרינה. נסי ״לסמס״ לאורך זמן כאשר הפלאפון כבוי לחלוטין, וכך תוכלי לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
רוית27/08/2015יכול להיות שבכשיר שלי רמת הקרינה עוברת את התקן?
שאלתי אנשים והם לא מרגישים את מה שאני מרגישה
מה ניתן לעשות?
זו הקרינה לדעתי
אני עובדת יום שלם במחשב וכשאני לא מסמסת אני לא מרגישה כמו שאני מרגישה אני מסמסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לתשובתך - תגובה
רם דישון27/08/2015לא סביר שבמכשיר שלך יש קרינה חריגה.
אם הגעת למסקנה שהתסמינים הם עקב הקרינה- פני בפרטי ואפנה אותך לבחור שעשוי לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משקעאילנית26/08/2015
שלום רב
האם בשקעי חשמל שאין בהם כלום יש קרינה וכדאי להרחיק את המיטות?
קרינה משקע - תגובה
רם דישון26/08/2015אין קרינה משקע שלא מחובר אליו דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אילנית27/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלאי אזעקהאילנית26/08/2015
שלום רב
יש לי מספר שאלות לגבי גלאי אזעקה שבביתי אשמח לתשובה
1. האם גלאי נפח שמחוברים במתח נמוך פולטים קרינה?
הם ממוקמים אצלי בכל החדרים בגובה 2.40 האם זה בסדר?
2. יש לי בכל החלונות גלאי וילון אלחוטיים של ויסוניק
הגלאי עושה שימוש בטכנולוגית fmדיגיטלית לאיבוד אותות מה זה?
הגלאים ממוקמים בין החלון לתריס 2 מטר מהרצפה, בערך מטר וחצי מעל המיטות
האם זה מספיק?
3. האם גלאים הנ"ל פולטים רק כשדורכים את האזעקה?
תודה וסליחה על ריבוי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלאי אזעקה - תגובה
רם דישון26/08/2015במערכת כזו יש קרינה חלשה רק כאשר דורכים את האזעקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלאי אזעקה
אילנית27/08/2015תודה רבה
האם המרחקים שציינתי הם מספיק רחוקים כדי להימנע מהקרינה?
( גלאי נפח ב 2.40 מהרצפה גלאי וילון מטר וחצי מעל הילדים)
תודה
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת גלאי וילון
אילנית27/08/2015שאלה נוספת ברשותכם
אם אני מזיזה את הגלאי וילון לצד השני של החלון
כדי להרחיק יותר מהילדים
האם יש לזה משמעות או שהקרינה בכלל מגיעה מהקרן ולא משנה איפה נמצא
הגלאי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת גלאי וילון - תגובה
רם דישון27/08/2015האם האזעקה פועלת כאשר הילדים בחדר? מדוע?
לא ניתן לענות על שאלותייך מבלי לראות את החדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלאי וילון
אילנית27/08/2015זהו בית קרקע ויש המון פריצות דרך החלונות
גלאי נפח מנוטרלים בליליה אבל גלאי וילון על החלונות מופעלים
זהו המיגון בלילה היחיד שנותן לי שקט
לכן שאלתי לגבי הקרינה
האם מרחק של מטר וחצי מהמיטות מספיק
כי הם ממוקמים בגובה העליון של החלון בין הזכוכית לתריס
אשמח לשמוע את דעתך בנושא
גלאי וילון - תגובה
רם דישון27/08/2015הבנתי.
קרוב לוודאי שאין בעיה עם גלאי וילון. אם גלאי הנפח לא פועל- אינני רואה בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלאי וילון ויסוניק
אילנית27/08/2015שלום וסליחה על הנדנוד
מצאתי באינטרנט חומר על הגלאי
גלאי וילון חיצוני ויסוניק clip mcw
עושה שימוש בטכנולוגית fmדיגיטלית ומופעל על סוללת ליתיום סטנדרטית
מאחר ובימלא אני לא אשן מהפחד של הקרינה או הגנבים
אשמח אם תאמר לי לגבי המרחק מטר וחצי ממיטות הילדים האם זה תקין?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלאי וילון ויסוניק - תגובה
רם דישון28/08/2015לגבי גלאי וילון המרחק תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגן קרינה למחשב ניידישי26/08/2015
שלום, בבדיקה התגלתה אצלי רגישות גבוהה לקרינה הנפלטת מהמחשב הנייד שלי.
אני מחפש בנרות מגן קרינה. איפה ניתן להשיג כזה? אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מגן קרינה למחשב נייד - תגובה
רם דישון26/08/2015יש מגיני קרינה מסחריים, אבל הם ייצרו בעיות בקליטה.
אם התגלתה אצלך רגישות לקרינה- הטוב ביותר הוא לעבוד עם חיבור קוי למחשב, ולא אלחוטי. זאת על מנת למנוע החמרה ברגישות.
פנה בפרטי ואכוון אותך לאדם שמתמחה במיגון נגד קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםרינת25/08/2015
שלום רב ותודה רבה מראש,
חברה שלי צריכה לעבור צילום רחם עם הזרקת חומר ניגוד על בסיס יוד
אני יודעת שיודיכול להקרין. כמה זמן לא ניתן להחזיק תינוק לאחר הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם - תגובה
רם דישון25/08/2015בררי אצל הטכנאי שמבצע את הבדיקה. למיטב ידיעתי חומר ניגודי אינו מקרין כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף26/08/2015היוד לא מקרין בכלל הוא רק חומר ניגוד. ההדמיה, התמונה מתקבלת על ידי קרינת רנטגן שהיא המקרינה ואחרי הצילום לא נשארת שום קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- WIFI במלונותשרון24/08/2015
שאלה שטרידה אותי מאוד ידוע שהיום ברוב המלונות אם בארץ או בחו"ל יש WIFI כך נתקלנו בשהותנו בחו"ל במלון שיש בו WIFI ומעל לדלת חדרנו במלון היתה הקופסא של הWIFI כאשר ביקשתי להחליף חדר ללא מכשיר כזה מעל הדלת הכניסה הודיעה לי הפקידה שיש בכל קומה כמה קופסאות כאלה וגם יש מלונות שהקופסאות בכלל מוסתרות ולא ניתן לראותם אבל בכל קומה ובכל מקום במלון יש חיבור לWIFI למה הכוונה האם יש בזה סיכון בלינה בקרבת חיבורי WIFI שכן למיטב ידיעתי זה נהוג ברוב המלונות
אודה לך מאוד לתשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר WIFI במלונות - תגובה
ד``ר דני וולף25/08/2015רצוי שלא יהיה WIFI בתוך החדר בלילה. אם ה- WIFI בחוץ אין מחוץ לחדר אין בעיה. כך בבתי מלון, כך גם בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWIFI
שרון25/08/2015תודה על תשובתך המהירה אז מתשובתך אפשר להבין שאין בעיה לנפוש במלון שמצוייד בWIFI גם אם מדובר בנופש של שבוע ימים האם גם אם הWIFI מותקן בחוץ לדלת החדר בו ישנים ? האם הקיר חוסם קרינה? שכן נאמר לי במלונות שבכל קומה במלונות יש כמה מערכות של ה WIFI
תודה רבה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
WIFI - תגובה
רם דישון25/08/2015יש למישהו בעיה בהבנת הנקרא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת קרינהנועם24/08/2015
שלום, רצינו לברר דבר שמטריד אותנו לגבי אנטנות סלולריות במלונות.. אנחנו רוצים לצאת לנופש במלון בו שמנו לב שיש אנטנות סלולריות והעניין הוא שלא רק במלון זה ממוקמות אנטנות, זה ממש נהפך לנורמה ברוב המלונות.. השאלה היא, האם יכולה חלילה להיות סכנה בשהייה של 3 ימים מלאים במלון שבו ממוקמות אנטנות סלולריות?? ולצורך העניין גם במלונות הסמוכים למלון זה ממוקמות אנטנות, ככה שהמרחק הוא קרוב בכל מקרה לאנטנות.
במלון הספציפי שבדקנו רשום באתר להגנת הסביבה שיש 2 אנטנות בגג ויש עוד אנטנה שנקראת אתר זעיר פנימי בתוך המלון בו עוצמת הקרינה היא 27.955 ואחוז החשיפה רשום 4.929 השאלה היא אם העוצמה היא לא מסוכנת לשהייה של 3 ימים עם ילדים ומה הכוונה אתר פנימי זעיר? זה אומר שהאנטנה מקרינה בכל שטחי המלון?חדרים?בריכה? רשום שהמקום בו נמצאה תוצאת הקרינה המירבית היא מפלס הריצפה - מה הכוונה?
האם יש סיכון בשהייה במלון ככה? מה דעתכם?
שאלת קרינה - תגובה
רם דישון24/08/2015אתר זעיר פנימי נמצא כמעט בכל מקום, ולא רק במלונות. לא תמיד בולט לעין, אבל בכל קניון ישנם עשרות כאלו.
לגבי אנטנות סלולריות על גג המלון- אין שום בעיה בשהיה של מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך
נועם25/08/2015האם האתר פנימי זעיר הזה שנמצא במלון ורמת הקרינה שלו היא 27.955 לא מהווה סיכון לשהייה רצופה של 3 ימים עם ילדים? שכן כשנמצאים בקניונים אז לא נמצאים 3 ימים רצוף.. האם העוצמת קרינה שלו היא גבוהה? האם בכל שטחי המלון?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה אך - תגובה
רם דישון25/08/2015רמת הקרינה שנמדדה אינה בהכרח במקום בו תהיי, אלא בנקודה ספציפית קרובה מאד למשדר. הערך הזה חסר משמעות מעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)