מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממדרוני08/09/2015
בחדר הממד בבית יש תינוק שישן שם הבנין בן 8שנים האם הממד בטוח אין אפשרות לחד אחר לתינוק והאם ניתן ליתלות תמונות בחדר ממד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממד - תגובה
ד``ר דני וולף08/09/2015הממד בטוח כדאי לאוורר את החדר ואין בעיה לתלות תמונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה
רוני08/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רוני08/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במקום העבודה והריוןיונית08/09/2015
שלום רב, הנני בהריון.
רכשתי מד קרינה ביתי (מ norad4u) ומדדתי במקום העבודה, מד הקרינה מצפצף במשרד שאני יושבת בו ובמשרדים הקרובים. יש לציין שמחוץ לחלון המשרד מצוי אתר בניה ולידו בניין עם אנטנות סלולריות.
הערכים לקרינת RF במכשיר נמדדים מיליוואט למטר רבוע mW/m2 ומגיעים גם ל 40 ו 50 במקסימום. הממוצע במקום הישיבה שלי הוא בערך 2-3 במדידה של כמה דקות, אבל הערכים מטפסים ויורדים כל הזמן.
הערכים לקרינה ELF במכשיר נמדדים ב uT והם גם גבוהים, מגיעים ל 4-5.
אשמח לדעת האם אלו ערכים גבוהים ומסוכנים? כאמור המד מצפצף וזה ממש מפחיד אותי.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה במקום העבודה והריון - תגובה
רם דישון08/09/2015הערכים אכן גבוהים קצת, ורצוי לעבור למשרד אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! כמה שאלות המשך
יונית08/09/2015תודה רבה,
האם היית ממליץ לעבור משרד גם אם לא הייתי בהריון? כלומר האם גם האחרים שיושבים אתי בסכנה?
האם לדעתך קרינת RF יכולה להיות מאתר הבניה הסמוך או ממקור אחר?
והאם מודד מוסמך שלבטח יזמין המעביד שלי יכול לטעון שהערכים תקינים כי הממוצע הוא נמוך יחסית? כלומר האם מודדים קרינה ממוצעת או מתייחסים לערכים הגבוהים?
שוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה! כמה שאלות המשך - תגובה
רם דישון11/09/2015הסיכון לאלו שאינן בהריון הרבה יותר נמוך.
קרינת RF אינה יכולה להגיע מאתר בניה אלא מאנטנה בלבד.
הבעיה עם המודדים המוסמכים היא שאני נוטה לסמוך על המדידות שלהם אך לא על הפרשנות של התוצאות. לכן- כן, הוא יטען שהערכים תקינים כי הספים של הממסד היום גבוהים מאד ואינם מגינים על כלום. המשרד להגנת הסביבה מודע לכך אך מסיבות השמורות עמו לא מוציא את האצבע מהמקום בו לא זורחת השמש ולא עושה דבר בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלאי נפחאילנית07/09/2015
שלום רב
האם מגלאי נפח קווים יש קרינה?
ולמה בכל פעם כשאני עוברת יש תזוזות של צבעים בגלאי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלאי נפח - תגובה
רם דישון08/09/2015יש קרינה חלשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה קווית שאלה
אילנית08/09/2015תודה רבה
האם יש קרינה כל הזמן או רק כשדורכים את האזעקה?
האם מרחק של מטר תשעים מעל מיטות הילדים מספיק?
בלילה האזעקה מופעלת בכל הבית חוץ מחדרי הילדים -( גלאים מסוימים
אלה מנוטרלים) האם עדיין יש מהם קרינה עקב החיבור לחשמל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אזעקה קווית שאלה - תגובה
רם דישון08/09/2015כמו שכתבתי, לא בדקתי מערכת כזו וזה איננו תחום מומחיותי. צר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה ליד גן ילדיםאילנית07/09/2015
שלום רב
ליד גן ילדים של ביתי
בסמוך לחצר הבחנתי במן אנטנה של קוצים דקים מאד שיוצאים מעל פנס תאורה
היא ממש מולבשת על העמוד של הפנס בשרוול מפלסטיק
ומבצבצת מעליו כשישה קוצים דקים באורך 40 ס"מ
מה זה?
האם זה צורך בדיקת מודד?
אני מקווה שניתן לראות אותה בצילום שלי בין השיחים
תודה
אילנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנה ליד גן ילדים - תגובה
רם דישון08/09/2015בתמונה לא ניתן לראות דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר וולףמאיה07/09/2015
שלום
התחלתי לעבוד בעבודה חדשה. החדר שנתנו לי נמצא בקומת קרקע, ואין לו חלון.
אני יכולה להשאיר את הדלת פתוחה (למסדרון) אך אין אף חלון בקרבת החדר.
אני מודאגת מאוד מקרינת ראדון.
האם יש סיכון? ואם כן, מה כדאי לעשות בנידון?
יש לציין שאני מתכננת הריון בקרוב (אם זה רלוונטי לעובר....)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר וולף - תגובה
ד``ר דני וולף08/09/2015להזמין מדידה מספיק קצרה של מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין מדידה ארוכה וקצרה מבחי
מאיה09/09/2015אמינות התוצאות?
האם ניתן לבצע את הבדיקה עצמאית?
האם התוצאה של הבדיקה תקפה לזמן ארוך או שיתכן ויהיה שינוי בכמות גז הראדון ויהיה צורך לחזור על הבדיקה בהמשך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין מדידה ארוכה וקצרה מבחי - תגובה
ד``ר דני וולף09/09/2015בדיקה קצרה מספקת במקרה זה, רק מומחים יכולים לבצעה, והיא תקפה לאורך זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפליקצייה עם לוויןyaacov07/09/2015
שלום, אני משתמש באפליקציית היכרות בסמרטפון שדורשת שהgps יהיה פתוח. אני משתמש בה מספר שעות ביום, כמובן שהמכשיר קרוב לאזור הבטן והלב , האם הדבר מסוכן? האם יכול להיות שכאב קל שהתחלתי לחוש באיזור הבטן נגרם בעקבות הקרינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפליקצייה עם לווין - תגובה
ד``ר דני וולף08/09/2015הבעיה כלל לא טמונה ב- GPS. הגלישה בנכה קיימת ברקע, והכי פעילה היא ה ווטס-אפ. דומני שקשה להישאר בימנו בלי הקרינה המזערית הזו, אלא אם נגרור את הפלאפון בעגלת קניות אחרינו, ותתקנו אותי אם אני טועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטבלאטאופק06/09/2015
האם יש קרינה מהותית מטבלט?,שמעתי שיש קרינה ממחשבים ניידים ושמומלץ לא להניחם על הברכיים.( אני רוצה להשתמש בטבלט בישיבה על כסא סטודנט באונ')
האם המקלדת שמגיעה עם הטבלט פולטת קרינה או שעיקר הקרינה מגיע מהטבלט עצמו ועקב כך הטבלט בטוח ממחשב נייד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מטבלאט - תגובה
רם דישון06/09/2015אם תעבירי למצב טיסה- לא תהיה כל קרינה מהטבלט.
עיקר הקרינה באה מהטבלט עצמו. הקרינה מהמקלדת זניחה (אם היא אלחוטית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר חשמל מאחורי הקירברכה06/09/2015
שלום,
נכנסתי היום למשרד חדש בעבודה וגיליתי שדיוק בצד השני של הקיר לידו אני יושבת (החדר הצמוד לחדר שלי) ישנו חדר חשמל ותקשורת.
מצורפות תמונות.
התמונה המצורפת להודעה זו היא מה שיש על קיר זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה של ארון החשמל באותו קיר
ברכה06/09/2015כדי להמחיש את גודלו הטבעי (זה לא ארון חשמל נוסף, אלא זה שהיה בתמונה הקודמת, פשוט בהגדלה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הקיר ממול
ברכה06/09/2015על הקיר ממול מה שצולם בתמונה הקודמת (הקיר הנגדי באותו חדר חשמל ותקשורת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמצע החדר ישנו ארון תקשורת
ברכה06/09/2015ארון התקשורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המרחק אותו צריך לשמור מהחדר?
ברכה06/09/2015תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובתכם
ברכה07/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובתכם - תגובה
רם דישון07/09/2015רק מדידה תאפשר תשובה לשאלה זו.
ואין צורך לתזכר אותנו- זמני התגובה של מנהלי הפורום סבירים בהחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיר משותף עם מעלית
איציק06/10/2015שלום רב . ברצונינו לרכוש בית שיש לו קיר משותף עם המעלית של הבנין (משותף עם הסלון) בנוסף קיר אחר של המעלית נמצא במרחק כמטר מהכניסה לבית. בהתחשב בעובדה כי מנוע המעלית הוא על גג המעלית (ולא על גג הבנין) האם קיימת סכנה כלשהיא? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קיר משותף עם מעלית - תגובה
רם דישון06/10/2015אין סכנה כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאזעקה אלחוטית של ויסוניקאלון05/09/2015
שלום,
התקנתי בביתי מערכת אזעקה אלחוטית של ויסוניק מדגם powermax plus.
המערכת מורכבת באופן הבא:
בדלת הכניסה יש מגנט,בסלון יש גלאי וילון, בפינת האוכל גלאי נפח, בחדר השינה גלאי נפח.
הלוח בקרה, כלומר המח של המערכת, הותקן אצלי בחדר השינה ממש בסמוך למיטה, קרוב מאוד לראש בשמן השינה.
לדברי המתקין אין עם זה שום בעיה והדבר מקובל.
הוא טוען שהמערכת לא משדרת יותר מפעם ב-24 שעות אלא אם כן מישהו עובר ליד הגלאי (מה שלא קורה במהלך הלילה, אלא אם כן זה מזהה תנועות בזמן השינה, שכן יש גלאי בחדר שינה)
בלילה המערכת מופעלת רק עם הגלאי וילון שבסלון ועם המגנט שבדלת הכניסה.
למרות ההסבר של המתקין יש לי תחושה לא טובה, האם כדאי להזיז את הלוח בקרה (מח) מחדר השינה או שההסבר שלו אכן נכון וזה מקובל להתקין כך ואין שום בעיה?
בתודה מראש,
אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מאזעקה אלחוטית של ויסוניק - תגובה
רם דישון05/09/2015נראה לי שאין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית
אלון05/09/2015תודה על התגובה.
האם מנסיונך מערכות אזעקה אכן פועלות כך? כלומר שיש שידור רק כאשר הגלאי מגלה תנועה (גם כאשר המערכת לא דרוכה, אך ההנחה היא שבלילה אף אחד לא מסתובב בבית), ופעם במספר שעות שדר ספונטני שהמערכת חיה.
שנית האם הגלאי שבחדרנו יגלה את התנועות במהלך שינה(אם כך, זה אומר שהוא ישדר)?
האם נכון להגיד שרמות הקרינה המצטברות ממערכת האזעקה בחדרנו כל לילה היא זניחה/אם בכלל, בהשוואה לקרינת הראדון הקיימת בעולמנו למשל?
תודה מראש,
אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראשית - תגובה
רם דישון05/09/2015לצערי טרם בדקתי מערכות אזעקה. מבלי לראות בעיניים ולמדוד בפועל לא ניתן לתת כל חוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
אלון05/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וולף- אשמח לדעת מה אתה חושב
אלון05/09/2015בנושא.
בתודה מראש,
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה- בתודה מראש!
אלון06/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה- בתודה מראש! - תגובה
ד``ר דני וולף07/09/2015בנושא זה המהנדס רם דישון בקיא ממני ואני רק לומד מתשובותיו המלומדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלתי בנושא הנזק הביולוגי
אלון07/09/2015אם קיים מהשדה החשמלי/המגנטי שהמערכת יוצרת(שכן הלוח בקרה ממש ליד המיטה).
הבנתי שהלוח בקרה לא משדר, אלא רק קולט, אז מבחינה זו אין חשיבות למיקומו.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מעמוד חשמלדנה04/09/2015
שלום.
רציתי לשאול האם המרחק מביתי לעמוד החשמל שבתמונה תקין ומספיק? התמונה מצולמת מחלון הבית.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מעמוד חשמל - תגובה
רם דישון04/09/2015האם את מצפה שמצילום ללא כל נתונים אוכל לדעת מה המרחק האמיתי? לצערי אני חייב לקבל מרחק מדויק ולא צילום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה05/09/2015זה המרחק בין הבית לעמוד. לצערי אין לי דרך להעריך במטרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
רם דישון05/09/2015נראה לי שאין בעיה, אך תשובה זו אינה רצינית ללא המרחק (אפילו מקורב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
דנה05/09/2015חשוב לי למיין כי ערכתי לפני מספר חודשים בדיקת קרינה גם סלולרית וגם חשמל ולפי המד הכל היה תקין. אבל בגלל שראיתי שכתבת שצריך מרחק של 40 מטר לששתי שמא יש בעיה.
האם ניתן לסמוך על בדיקה שערך בודק מוסמך מטעם המשרד להגנת הסביבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
רם דישון05/09/20151. ניתן לסמוך רק על התוצאות, אבל לא על חוות הדעת. אם תשלחי לי את הדו״ח- אוכל לתת חוות דעת שלי (יותר מחמירה).
2. מרחק של 40 מטר מתיחס למקרה אחר. נראה לי שכאן ניתן להסתפק בפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קרינה
דנה06/09/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תמונות
דנה06/09/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה06/09/2015
המשך - תגובה
רם דישון06/09/2015אין לך שום בעיה. הקפידי על שמירת מרחק על פי המלצת המודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגביי עמוד החשמל
דנה14/09/2015תודה, לגביי עמוד החשמל אשמח לדעת מה עוצמתו (איזה סוג קו מתח זה) ומה המרחק הרצוי במטרים מעמוד מסוג זה. תודה ושנה טובה
שאלה לגביי עמוד החשמל - תגובה
רם דישון15/09/2015נסי לצלם תמונה טובה יותר ושלחי לי בפרטי.
דנה18/09/2015איך שולחים בפרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנת קשר צבאיתמוטי04/09/2015
הי,
אני גר מול אנטנה קשר צבאית כ 350 מטר מהאנטנה.
עשו בדיקות קרינה באזור ולא מצאו קרינה.
שאלתי היא כך.
מה פולט יותר קרינה אנטנת קשר(תדר נמוך פחות מ 4) או סלולר?
האם ניתן להסתמך על בדיקות הקרינה בצבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנת קשר צבאית - תגובה
רם דישון04/09/20151. אי אפשר לסמוך על כלום.
2. לא יתכן שלא מצאו קרינה- אין דבר כזה. יתכן שמצאו עוצמה נמוכה- ואז תלוי בדיוק כמה.
3. תדר פחות מ-4 מה?
4. בכל מקרה, מדידה בתדר קשר דורשת מכשור שונה לחלוטין ממכשור למדידת קרינה סלולרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמנת בדיקה
מוטי04/09/2015OK,אז מי יכול למדוד קרינה של אנטנת קשר +סלולרי?
אני מעונין לבצע בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזמנת בדיקה - תגובה
רם דישון04/09/2015חפש ברשת. הדגש את נושא התדר השונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר וולף נזק מקרינהאילנית02/09/2015
לדר וולף שלום רב
גיליתי שיש לי מערכת אזעקה אלחוטית כארבע שנים בבית
אלה גלאים של חברת ויסוניק וילון פנימי שמותקן בין החלון לתריס
הגלאים עובדים על סוללת ליטיום 3v ועובדים על שיטת fm דיגיטלית על ידי שליחת אותות
לרכזת הנמצאת באותה קומה כ15 מטר מהם
בכל חדר יש שני גלאים המותקנים בגובה 150-160ס"מ מהמזרון
מאחר ואני מתכננת להביא מודד אבל מאד מפחדת מהתוצאה
שאלתי היא:
אם במידה ויש קרינה חזקה מהגלאים האם יכול להגרם נזק
בארבע השנים שהילדים ישנו במיטות במרחקים שציינתי ( 150_160 ס"מ)?
כמו כן יש לי בכל חדר גם גלאי נפח קווי 180 סמ מעל המיטות
האם לאור כל מה שציינתי יכול להיגרם נזק מהקרינה?
מברור אצל מתקין האזעקה הבנתי שהיא עובדת כל הזמן , לא רק כשדורכים אותה
תודה רבה
מאמא לחוצה מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדר וולף נזק מקרינה - תגובה
ד``ר דני וולף03/09/2015אפשר להבין את הפחד שלך, אולם הוא מוקדם מאוד, ונראה לי שלאחר המדידה לא יהיה עוד צורך בדברי ההרגעה שלי.
אגב כיוון שמדובר בקרינה שלא בתדר השגרתי (מסוכן אפילו פחות), צריך מודד מומחה עם מכשיר מקצועי משוכלל יותר מאלו שנמצאים בשוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר וולף נזק מקרינה - תגובה
ד``ר דני וולף03/09/2015אפשר להבין את הפחד שלך, אולם הוא מוקדם מאוד, ונראה לי שלאחר המדידה לא יהיה עוד צורך בדברי ההרגעה שלי. הקרינה תהיה אפסית עד זניחה לחלוטין.
אגב כיוון שמדובר בקרינה שלא בתדר השגרתי (מסוכן אפילו פחות), צריך מודד מומחה עם מכשיר מקצועי משוכלל יותר מאלו שנמצאים בשוק. ורצוי למדוד במיטת הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה אלחוטית
אילנית03/09/2015דר וולף תודה רבה עבור התשובה המהירה והמרגיעה
מאחר והיה לי מודד מומחה לפני כשנתיים ובדק את כל הבית
ואני די פאנטית בנושא הקרינה המצפון רובץ עלי איך שכחתי לבדוק את האזעקות
ולכן הפחד והלחץ שאני נמצאת בו
האם המרחקים מטר חמישים עד מטר שישים מהגלאי למזרון
הוא מספיק?
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה אלחוטית
אילנית03/09/2015דר וולף תודה רבה עבור התשובה המהירה והמרגיעה
מאחר והיה לי מודד מומחה לפני כשנתיים ובדק את כל הבית ואני די פאנטית בנושא הקרינה, המצפון רובץ עלי איך שכחתי לבדוק את האזעקות ולכן הפחד והלחץ שאני נמצאת בו
האם המרחקים מטר חמישים עד מטר שישים מהגלאי למזרון הוא מספיק? שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספק לחלוטין. אין חשש
ד``ר דני וולף04/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ותודה שאתם קיימים לעזור
אילנית04/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערכת אזעקה
אילנית25/09/2015דר וולף שלום רב
בעקבות השאלות הקודמות שלי אליך בקשר לאזעקה
( אשמח אם תקרא את ההתכתבות )
בנוסף לשני גלאים וילון אלחוטיים בכל חדר
יש לי גם גלאי נפח אבל קווי לא אלחוטי
שמותקן מטר שמונים מעל המזרונים
בלילה הוא מנוטרל בחדרי ילדים אבל בכל זאת כל פעם כשעוברים לידו הוא מאותת באורות
כך שלא הצלחתי להבין אם הוא מקרין כל הזמן
או רק כשדרוך
שאלתי היא במקרה והוא מקרין כל הזמן
שני גלאי וילון אלחוטיים במרחקים מטר חמישים-מטר שישים מהמזרונים
וגלאי נפח קווי מטר שמונים מעל המזרון
זה תקין בחדרי הילדים מבחינת הקרינה? אפילו שהבנתי שהמרחקים תקינים?
( בינתיים הוצאתי את כל הבטריות עד לבואו של המודד... והבית חשוף
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי אזעקה
אילנית25/09/2015דר וולף שלום רב
בעקבות השאלות הקודמות שלי אליך בקשר לאזעקה ( אשמח אם תקרא את ההתכתבות )
בנוסף לשני גלאים וילון אלחוטיים בכל חדר יש לי גם גלאי נפח אבל קווי לא אלחוטי שמותקן מטר שמונים מעל המזרונים
בלילה הוא מנוטרל בחדרי ילדים אבל בכל זאת כל פעם כשעוברים לידו הוא מאותת באורות כך שלא הצלחתי להבין אם הוא מקרין כל הזמן או רק כשדרוך
שאלתי היא: במקרה והוא מקרין כל הזמן, שני גלאי וילון אלחוטיים במרחקים מטר חמישים-מטר שישים מהמזרונים וגלאי נפח קווי מטר שמונים מעל המזרון
האם זה תקין בחדרי הילדים מבחינת הקרינה? אפילו שהבנתי שהמרחקים תקינים? ( בינתיים הוצאתי את כל הבטריות עד לבואו של המודד... והבית חשוף תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי אזעקה - תגובה
רם דישון26/09/2015אין די נתונים על מנת לענות תשובה אמינה. חייבים למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אילנית26/09/2015תודה
אבל המרחקים תקינים?
150-160סמ מהמזרון אזעקה אלחוטית וילון
180 -190 סמ מהמזרון אזעקה קווית גלאי נפח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לאזעקה
אילנית26/09/2015תודה
עד שאמדוד
האם המרחקים תקינים
150-160 סמ גלאי וילון פנימי מהמזרון
180-190סמ גלאי נפח קווי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי אזעקה -אל תדלגו בבקשה
אילנית26/09/2015דר וולף שלום רב
בעקבות השאלות הקודמות שלי אליך בקשר לאזעקה ( אשמח אם תקרא את ההתכתבות )
בנוסף לשני גלאים וילון אלחוטיים בכל חדר יש לי גם גלאי נפח אבל קווי לא אלחוטי שמותקן מטר שמונים מעל המזרונים
בלילה הוא מנוטרל בחדרי ילדים אבל בכל זאת כל פעם כשעוברים לידו הוא מאותת באורות כך שלא הצלחתי להבין אם הוא מקרין כל הזמן או רק כשדרוך
שאלתי היא: במקרה והוא מקרין כל הזמן, שני גלאי וילון אלחוטיים במרחקים מטר חמישים-מטר שישים מהמזרונים וגלאי נפח קווי מטר שמונים מעל המזרון האם זה תקין בחדרי הילדים מבחינת הקרינה? אפילו שהבנתי שהמרחקים תקינים? ( בינתיים הוצאתי את כל הבטריות עד לבואו של המודד... והבית חשוף תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי אזעקה -אל תדלגו בבקשה - תגובה
רם דישון26/09/2015כמו שכבר כתבתי- חייבים למדוד או להבין היטב איך המערכת פועלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה עזרה בבקשה
אילנית27/09/2015שלןם רב
מצאתי חומר בפרוספקט
אולי זה יעזור להבין יותר
זה החומר של האזעקה האלחוטית ויסוניק
שממוקם אצלי גלאי וילון פנימי בין החלון לתריס
בין מטר וחמישים ס"מ למטר שישים מעל מיטות הילדים
תודה
וסליחה על הנדנוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה בבקשה
אילנית27/09/2015
עוד תמונה בבקשה - תגובה
רם דישון27/09/2015כמו שכבר כתבתי- חייבים למדוד. התמונות שצירפת לא עוזרות הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה אלחוטית עוד נתונים
אילנית01/10/2015שלום רב ,הצלחתי לברר בחברה נתונים נוספים אני מקווה שיהיה לעזר
גלאי וילון פנימי אלחוטי של חברת ויסוניק, יש לי 15 כאלה שמפוזרים בשלוש קומות והמרכזת ממוקמת באמצע.
בכל גלאי יש סוללה של ליטיום 3 v ,השידור הוא דיגיטלי בשיטת fm בתדר 433MHZ
הגלאים שהם המשדרים, משדרים רק פעם ב12 שעות למרכזת או כשחוצים את הקרן והנורה האדומה נדלקת (מאחר ורובם מותקנים אצלי בחלונות מוגבהים מהרצפה , כך שהם לא משדרים מעבר לפעם ב 12 שעות, למעט 4 חלונות יציאה)
כאשר המערכת דרוכה יש שידור רק כשחוצים את הקרן. את הסוללות אנו מחליפים בין שנתיים לשלוש. שאלותי הן
1. בערך 10 פעמים שידור ב 24 שעות האם המערכת מסוכנת?
2. הבנתי מתשובתו של דר וולף לגבי המרחק מטר חמישים מהמיטות שזה תקין
האם הכוונה לגבי המעגל החשמלי מהסוללה?ומה לגבי השידור שנעשה פעם בלילה.? האם המרחק תקין מהילדים?
3. במידה והטעו אותי בחברה לגבי השידור והגלאי באמת משדר 24 שעות ללא הפסקה ,האם הגיוני שסוללה כזאת תחזיק שנתיים?
תודה רבה וסליחה על הנדנוד אני פרקתי את האזעקה ולכן לא יכולה להביא מודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אזעקה אלחוטית עוד נתונים - תגובה
רם דישון01/10/2015על פי הנתונים שסיפקת, אינני רואה כל בעיה במערכת אזעקה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בנושא
אילנית02/10/2015רם היקר תודה רבה
עזרת המון
יש לי שאלה אחרונה בנושא
במידה והטעו אותי לגבי השידור והוא כן ברצף של 24 שעות
האם סוללת ליטיום 3v יכולה להחזיק בין שנתיים לשלוש?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמודרוני02/09/2015
שני ילדי התחילו ללכת לבית ספר חדש ישנו עמוד חשמל ממש ענקי שנימצא ממש על המידרכה המידרכה צרה ביותר זאת אומרת כשהם עוברים שם בדרך לבית ספר וחזרה מבית ספר גופם ניצמד לעמוד חשמל האם מעכשיו אצטרך לידאוג האם יש סכנה גדולה לילדי עוברים שם המון ילדים זאת הדרך היחידה אחרת הם ילכו על הכביש האם יכול אני להיות רגוע או שמע עלי להתחיל לידאוג אשמח לתשובה
עמוד - תגובה
רם דישון02/09/2015אין שום סיכון במעבר של מספר דקות, אפילו כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאים פוטו וולטאים על הגגיעלה02/09/2015
האם גג בית הספר שהותקנו עליו תאים פוטו וולטאים, עלולה לפלוט קרינה או סכנה אחרת? ומהי? האם מדובר בסיכון לקרינת חשמל אלקטרומגנטית גבוהה. האם נכון יהיה להזמין מדידה באמצעות מד אלקטרומגנטי של המקום?
אודה לכל מידע בנושא.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאים פוטו וולטאים על הגג - תגובה
ד``ר דני וולף02/09/2015תאים פוטו - וולטאים פולטים קרינה אלקטרומגנטית שאינה נעצרת בבטון או בקירות ולכן צריך למדוד, את הקרינה. מובן שמדובר רק בקומה העליונה שעל הגג שלה נמצאים הקולטנים.
תוספת לתשובת ד״ר וולף.
רם דישון02/09/2015הרכיב פולט הקרינה הוא הממיר ולא הלוחות. אם הוא ממוקם 3 מטרים מהכיתות- אין צורך במדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ועוד שאלה קטנה בבקשה
יפעת03/09/2015כיצד נראה הממיר של התאים הפוטו וולטאים והאם מדובר במתקן גדול?
היכן נוהגים להתקין אותו על הגג או מתחתיו?
מה דעתכם על כך שהמערכות הללו הותקנו בלא מעט בתי ספר ואם לא ימדדו אותן הן עלולות לחשוף את התלמידים לקרינה מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה, ועוד שאלה קטנה בבקשה - תגובה
רם דישון03/09/2015כמו ארון חשמל. ניתן למצוא אותו במקומות שונים. אם הממירים מותקנים במרחק 3 מטר מהכיתות- אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלאי מתכותיהודה01/09/2015
שלום וברכה,
המאבטח בקניון הצמיד את גלאי המתכות הידני הפועל לילד בן ארבע וחצי, לראש ולחזה (אני מעריך שעד כעשרים שניות בסה"כ).
האם מדובר בסיכון חמור (אני יודע שבדרך כלל המאבטחים עצמם מודעים שלא לקרב כלל מכשירים אלה לילדים) ?
ככלל מה המרחק הבטיחותי ?
בתודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלאי מתכות - תגובה
ד``ר דני וולף02/09/2015לא מדובר בסיכון, השאלה היא רק מה המאבטח חיפש בתוך הראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלאי מתכת
יהודה02/09/2015דר וולף תודה רבה !
האם זה אומר שמלכתחילה אין בעיה לאפשר שיבדקו ילדים בגלאי כזה? וזה גם אם יש סכנה שיעבירו אותו ליד הראש ? (דרך אגב, במקרה הזה הוא הצמיד את הגלאי כשניסה להזיז את ילדי ...).
בתודה רבה, כרגיל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלאי מתכת - תגובה
רם דישון02/09/2015אין שום בעיה עם מכשיר זה, גם לילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמר דישון - תודה רבה !!
יהודה02/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)