מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשב נייד שמתחמםיעקב11/03/2015
אהלן, יש לי שתי שאלות בנושא של מחשבים ניידים.
1. המחשב הנייד שלי לא ישן מאוד, האזור עליו אני מניח את הידיים כשאני מקליד דיי חם, האם החום מצביע על אזור שנפלטת ממנו קרינה? בכללי מאיזה אזורים מופצת קרינה מהמחשב נייד?
2. אני שוקל לכתוב בהרצאות בלימודים עם מחשב נייד, אבל בגלל המבנה של כסאות הסטודנט בכל האולמות זה אומר שהמחשב דיי יהיה קרוב לגופיף לאזור הבטן חזה הייתי אומר. האם הדבר מסוכן? (כמובן שאיני מדבר על מקרה חד פעמי)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשב נייד שמתחמם - תגובה
ד``ר דני וולף12/03/2015החום אינו מצביע על קרינה חזקה. דווקא המאוורר שבסביבתו הכי פחות חם מקרין הרבה.
כעיקרון מרחק של חצי מטר מהגוף ממחשב נייד אמור להספיק, הידיים לא בעיה. אם אתה כותב בשיעור ואינך צריך את הווי פיי כבה אותו, דרך לוח הבקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשב ניידאלה10/03/2015
היי
אני בהריון
כמה מרחק עליי לשמו רממחשב נייד - כשהו אמשמש כמסך?
וכמה כשאני חייבת הלקליד בו כלומר משמש כמחשב רגיל?
שנית, האם מסך מחשב ישן (השמנים של פעם, 15 שנה) פולט יותר קרינה מהחדשים והאם מרחק של מטר הופך אותו ללא מזיק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשב נייד - תגובה
ד``ר דני וולף11/03/2015מחשב נייד כשהוא משמש כמסך הוא עובד בדיוק כמו אם מקלידים עליו. השאלה אם הווי-פי פתוח. כך או כך חצי מטר יספיק, ומטר ממסך המחשב הישן CRT גם יספיק. אגב גם המסכים הישנים היו בינהם כאלו עם קרינה פחותה, וזה היה כתוב על מדבקה בפינת המסך.
היו זמנים............................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות לגבי שני סוגי קרינהדנה09/03/2015
שלום!
אני עובדת בחדר בדיוק מעל לחדר של רופא שיניים
1.לחרדתי הבנתי היום שמבוצעים בחדר הזה צילומי נשך (הצילומים הפשוטים יותר)רבים מידי יום .אני מעריכה את המרחק ביני לבין מכונת הרנטגן בכמטר וחצי (עם רצפה שלי/תקרה שלו בינינו).האם אני נחשפת לקרינת רנטגן ?
2 גיליתי גם שצמוד לחדרו של רופא השיניים יש ארון חשמל. זה אומר שהארון רחוק ממני בקו ישר כ2 מטר (שוב,עם רצפה שלי/תקרה שלו בינינו). האם יש סכנה של קרינה אלקטרומגנטית?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שתי שאלות לגבי שני סוגי קרינה - תגובה
רם דישון09/03/20151. בדקי עם הרופא האם התקרה שלו ממוגנת. בכל מקרה, הקרינה בצילומי שיניים ממוקדת מאד ומה שמגיע לתקרה הנו זניח.
2. 2 מטר הנו מרחק בו הקרינה כבר זניחה לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארון חשמל
עמיר22/03/2015שלום רב,
לא הייתי ממהר לומר כי במרחק 2 מטר הקרינה זניחה.
כל מקרה לגופו, נכון שקרינה בתדר נמוך יורדת בצורה משמעותית עם המרחק, אולם ישנם ארונות חשמל שמסכנים את הסובבים גם לאחר 3-4 מטר לפניהם.
יש צורך בבדיקה בעומס מלא על מנת לקבוע את רמת הקרינה במקום בו את יושבת.
עמיר בן חורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה - כיפת ברזלנעה09/03/2015
שלום.
בני התגייס ואמור לשרת כטכנאי מכ"מ בסוללת כיפת ברזל.
אני מודאגת מרמת הקרינה.
מה הדכנה בשירות זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה - כיפת ברזל - תגובה
רם דישון09/03/2015חשוב להתרחק ככל האפשר מהמכ״מ של הסוללה, ובשום מקרה לא להיות לפניו. למיטב ידיעתי, בטיחות החיילים בנושא קרינה הנו נושא מוזנח בצה״ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
נעה09/03/2015האם טכנאי המכ"ם לא אמור להיות קרוב אליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה נוספת - תגובה
רם דישון09/03/2015לא. הוא אמור להתקרב אליו רק כשהוא לא פעיל, ואמור לדעת מתי מותר ומתר אסור להתקרב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה - מובטח
נעה09/03/2015סליחה אבל אני דואגת. האם במידה והוא שומר על כללי הבטיחות אין סכנת קרינה או שבכל מקרה שהייה בשטח הסוללה במהלך השירות מסוכנת? אני מבינה שכל השירות הוא בסוללות.
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה אחרונה - מובטח - תגובה
רם דישון09/03/2015מאחר ונתוני המכמ של הסללה חסוים, אינני יכול להתיחס לשאלה זו. הטוב ביותר הוא לרכוש מד קרינה ולהסתובב אתו בכיס בשטח הסוללה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלאפון וקרינהסיון09/03/2015
באיזה מרחק מהגוף אפשר צריך לשים את המכשיר הסלולרי על מנת להמנע מקרינה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלאפון וקרינה - תגובה
רם דישון09/03/2015כמה שיותר רחוק. מטר אחד הנו אופטימלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסרק כינים חשמלירונית04/03/2015
שלום,
יש לי שתי שאלות:
1. מסרק חשמלי נגד כינים, אשר מזהה את הכינה והורג אותה. אני לא יודעת לגבי איך מתבצע הזיהוי של הכינה.
האם זה נשמע כמו משהו שעדיף להמנע ממנו או שאין חשש?
2. התינוק שלי ישן איתי בלילה במרחק של כמטר וחצי מהפלאפון הדולק. האם זה בעייתי?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מסרק כינים חשמלי - תגובה
רם דישון04/03/20151אין חשש.
2. רצוי להרחיק את הפלאפון למרחק יותר גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהרותי04/03/2015
יש לי במיטבח ארונות שצמודות לקיר שבאותו קיר מאחורי הארונות יש לוח חשמלי גדול מאוד של כל הדירים בבינין אני מאכסנת בארונות סכום צלחות כוסות שימורים ביקצור את כל מה שאנו אוכלים שאלתי האם כשאנו אוכלים אוכל שהיה צמוד לארון חשמל של כל הבנין או לוקחים מזלגות כוסות שתיה האם יש לנו סכנה של קרינה כי הרי אנו מכניסים לגופנו את האוכל לגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה - תגובה
רם דישון04/03/2015הקרינה אינה נצמדת לחפצים כלל. אין שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה גם לאוכל שאנו בולעים
רותי04/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה גם לאוכל שאנו בולעים - תגובה
רם דישון04/03/2015נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהמאיר03/03/2015
שלום,
רציתי לדעת האם קרינה מסוכנת ?
ואם כן איך אפשר למנוע אותה כי היא מסביבנו רוב הזמן?
תודה מראש
וחג שמח
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה - תגובה
רם דישון03/03/2015השאלה כללית מאד ולא מוגדרת.
חפש תשובות ברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגון בחוזה על איסור הקמת אנטנהיוסי01/03/2015
שלום,
אנחנו בעלי דירות המתכוונים לחתום על הסכם פינוי בינוי תמ"א 38. בחוזה דאגנו שיהיה אזכור שאסור להתקין אנטנות סלולריות על הגג. האם אנטנות סלולריות זהו שם כללי לכל צורות השידור האלחוטיות לצרכים מסחריים ? האם הסעיף שהזכרתי בחוזה מגן עלינו מפני הצבת אנטנות שידור מכל הסוגים שיכולים לסכן אותנו בריאותית ?
בברכה,
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עיגון בחוזה על איסור הקמת אנטנה - תגובה
רם דישון01/03/2015עדיף לרשום ״מתקני שידור בתדרי רדיו מכל סוג שהוא״. פרט לכך- מחוץ לתחום הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוסי02/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת קרינהנועם01/03/2015
שלום דר' וולף,
בהמשך לשיחתנו על גן ילדים בבית פרטי הנמצא בקומת המרתף , הגננת הראתה לנו דו"ח בדיקת קרינת ראדון שבוצעה לפני כשנתיים.
בבקשה אם אתה יכול להתייחס לתוצאת הבדיקה שכן אנחנו מאד רוצים לרשום לגן, גן מומלץ וחבל לנו לוותר עליו בגלל היותו במרתף
בפירוט הדו"ח רשום שהבדיקה נעשתה לפני כשנתיים ומצוין שנעשתה בתנאים פתוחים ובהתנהלות רגילה בחדר במשך כ-3 חודשים.
נמדדה רמה של 18.5 בריכוז הראדון
8% אי וודאות
הסף ייחוס 200 בקר"ל
האם התוצאה בטוחה מספיק על מנת לרשום לגן הנוכחי, הגן כאמור ממוקם בקומת המרתף , יש בו חלונות עם סורגים/חריצים קטנים כאשר מאחוריהם יש קיר בטון ובסיום הקיר למעלה יש פתח קטן מאוד שניתן לראות אותו מהחצר, כמו כן אין דלת שחוסמת את המדרגות המובילות לסלון הבית וכן יש מזגן.
בהתייחס לתוצאת הבדיקה והאם בדיקה שבוצעה לפני שנתיים האם זה תקין? האם זה תקף להיום ולשנת לימודים נוספת שתחל בספטמבר?
האם יכול להיות שינוי בערכי הראדון תוך שנתיים-שלוש
תודה רבה על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בדיקת קרינה - תגובה
ד``ר דני וולף02/03/2015בדיקה של 3 חודשים נשמעת אמינה, טובה ואיכותית. התוצאות מצוינות. אם לא היו שינויים במבנה בתקופה זו, והכוונה בעיקר לפתחים (של צינורות, כבלים ביובים וכיו"ב) בקירות שבתוך הקרקע, אין שום סיבה לסכנה והגן לעניות דעתי בטיחותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת
נועם02/03/2015תוצאה כזאת שהתקבלה בבדיקה נראית לך הגיונית בחדר שהוא מרתף? זה לא נראה לך נמוך מידי למרתף?
הגננת עצמה שלחה את הגלאי בסיום הבדיקה, יכול להיות שזה הטעה את התוצאה?
או שזה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
נועם03/03/2015תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה - תגובה
ד``ר דני וולף04/03/2015תשובה כזו נראית לי נמוכה מאוד ולכן הדגשתי ואני מדגיש שוב. אני יכול להתייחס רק לנתונים שאני מקבל. אם אומרים לי שחברה אמינה ומקצועית בדקה קרינה למשך 3 חודשים זה בוודאי מצוין. אם תגידו שאת הבדיקה הזאת ערך השכן ממול עם אפליקציה של CANDY CRUSH ...............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, החברה
נועם04/03/2015שבדקה ושחתומה בבדיקה היא ראד .טסט , בעל החברה חתום על הבדיקה
וכאמור הבדיקה נעשתה לפני שנתיים בתנאים פתוחים ורגילים ומצוין ששמו את הגלאי והוציאו אחרי 4 חודשים , רק שהגלאי הוצא ע"י הגננת והיא שלחה אותו..
האם היית מסתפק בזה וזה בסדר, התוצאה נמוכה מידי למרתף? מה הממוצע של הראדון שאמור להיות במרתף?
כמו כן, מוחלפות מרצפות עכשיו בגן ,לא ידוע לנו אם הן מודבקות על הנוכחות או לגמרי מוחלפות בהן. האם פעולה כזאת יכולה לגרום לשחרור גז ראדון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, החברה - תגובה
ד``ר דני וולף05/03/2015המדידה אמינה, זה שהגננת הביאה את המכשיר למעבדה לא משנה את המדידה. החלפת המרצפות גם כן לא משנה, כי לא המרצפות מונעות את זליגת הרדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה ברכבתגלי01/03/2015
שלום, אני כל יום נוסעת כמעט שעה הלוך ושעה חזור ברכבת, זה מסוכן? מה דעתך?
נסיעה ברכבת - תגובה
רם דישון01/03/2015אם הנוסעים שלידך לא משוחחים כל הזמן ברציפות- אין בעיה.
אם את חוששת- הקרון השמור הוא שקט ולא משוחחים בו בטלפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ג01/03/2015אם האנשים סביבי לא מסוחכים בטלפון אבל הם גולשים דרך הטלפון, האם זה לא מסוכן?
מה זה הקרון השמור זה עולה יותר כסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובתך - תגובה
רם דישון01/03/2015גלישה שוות ערך לשיחה.
כניסה לקרון שמור עולה 5 ש״ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שבשביל לנסוע בבטיחות ללא קרינה
גלי02/03/2015צריך לשלם יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוח חשמל דירתי - כדאי או לא?אפרת28/02/2015
האם כחלק מעבודות חשמל בדירה כדאי לי להתקין לוח חשמל דירתי או שהוא רק יגדיל את כמות הקרינה בדירה?
לוח חשמל דירתי - כדאי או לא? - תגובה
רם דישון28/02/2015השאלה מורכבת מאד.
נקודות למחשבה:
מה מצב הלוח הנוכחי? ישן או חדש?
מה המרחק של הלוח החדש ממיטות הילדים או מאזורים בהם שוהים אנשים ברציפות?
אם הלוח הנוכחי בחוץ, מה הסיכוי שמישהו יתעסק אתו?
בקיצור, יש להתיחס לפרמטרים רבים בשאלה זו. הקרינה היא חלק קטן בסיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אפרת28/02/2015הלוח הנוכחי ישן אבל עם מפסקי מגן ואין לי שום בעיה איתו. הקרינה זה הדבר היחיד שמטריד אותי - אם לוח דירתי קטן מקרין מעל 2 מיליגאוס לטווח של 2-3 מטרים זה כבר בעיתי. חצי מטר זה לא בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
רם דישון28/02/2015אם כך, לך על חדש. במרחק מטר צפוי פחות מ-2 מיליגאוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהאורם28/02/2015
היי עברתיבדיקת מיפוי עצמות והבנתי שלאחר הזריקה של חומר רדיואקטיבי הגוף של פולט קרינה במשך יומיים השאלה האם הבגדים שאני לובש ביומיים האלו סופגים קרינה ?
קרינה - תגובה
רם דישון28/02/2015לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךמאיה28/02/2015
רציתי לדעת מהיכן אפשר לרכוש את המכשיר למדידת קרינה . אשמח לקישור . תודה
המשך - תגובה
רם דישון28/02/2015פני בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן לפנות בפרטי
מאיה28/02/2015איך ניתן לפנות בפרטי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן לפנות בפרטי
מאיה03/03/2015?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנהמאיה27/02/2015
שלום. הוריי טוענים שליד הבית שלהם יש אנטנה של אורנג ' 80 מטר קו אוירי משטח מגורים ! עד כמה זה מסוכן ? יש לציין ש8 אנשים חלו בסרטן מהבניינים הסמוכים לאנטנה. עד כמה זה מדאיג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש קשר עין מחדר המגורים לאנטנה
ד``ר דני וולף28/02/2015צריך למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה28/02/2015רואים את האנטנה מהמרפסת ממש מול ביתם של הוריי מה עושים ? הזמינו אנשים לבדוק את רמת הקרינה והבנתי שהיא אפסית הגיוני ? עד כמה זה באמת אמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הזמינו אנשים מומחים למדוד בוודאי
ד``ר דני וולף01/03/2015היגיוני. השאלה אם גם מהחדר רואים את האנטנה, והאם נערכה המדידה מהחדר ממקום שממנו רואים את האנטנה.
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)