מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סלולריגבריאל22/01/2015
שלום אצלי בעבודה אין קליטה חזקה של פלאפון והמעביד התקין איזה קופסא כזאת שזה מחזק את הקליטה רציתי לדעת האם זה בטיחטתי והאם צריך לשמור מרחק מיזה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלולרי - תגובה
רם דישון23/01/2015שמור מרחק של מטר מהקופסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגון לטאבלטגבריאל21/01/2015
מה אפשר לעשות להימנע מקרינה והאם יש איזה כיסוי מיוחד לזה והאם כדאי לשמור מרחק תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגון לטאבלט - תגובה
ד``ר דני וולף22/01/2015חצי מטר מהטאבלט יספיק, והכוונה מהגוף כולל אברי מין. הידיים, אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק אנטנה מגן ילדיםג21/01/2015
שלום, אני אמורה לרשום את הילדה לגן ילדים,האנטנה נמצאת על גג בניין 9 קומות כ 200 מטר מהגן.
האם זה מרחק מספיק טוב מהאנטנה, האם כדי לרשום את הילדה?
חשוב לציין שאני גרה בבניין ש100 מטר ממנו יש גם אנטנה אומנם לא לכיוון הבניין שלנו,
מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרחק אנטנה מגן ילדים - תגובה
רם דישון21/01/2015אני ממליץ לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד בגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדיד אלומיניוםגבריאל21/01/2015
שלום רציתי לדעת אני משתמש באנטנה וואי פיי WAPI רציתי לדעת האם רדיד אלומיניום עוזר בהפחתת הקרינה ומה המרחק צריך להיות מהאנטנה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רדיד אלומיניום - תגובה
רם דישון21/01/2015שמור מרחק של מטר.
רדיד אלומיניום חוסם את הקרינה, אבל גם את הקליטה. לא מומלץ במקרה זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופסת חשמלמירב20/01/2015
שלום רב,
בימים האחרונים גיליתי שבחדר התינוק יש קופסת חשמל שם מרימים את הפקק כשהוא קופץ. רציתי לדעת מה מרחק הבטחון ממנו בכדי למנוע קרינה ? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופסת חשמל - תגובה
ד``ר דני וולף20/01/2015התיאור שלך לא כל כך ברור, אני מניח שכול ארון החשמל נמצא שם. אם כך צריך למדוד כי ייתכנו הפתעות, כמו חיבור לא תקין של ההארקה וכל מני מריעים ומבישים.
בקיצור אם ארון החשמל של כל הדירה נמצא בחדר התינוק, רצוי להחליף לו חדר, או לפחות למדוד את הקרינה במיטתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארון חשמל
מירב20/01/2015שלום שוב ותודה על המענה,
הארון הוא קטן יחסית והוא אחראי על דירה של 20 מ"ר ... נמצא בתוך חדר מחולק לשניים שיש קיר בין הארון למיטת התינוק ורק שידת ההחתלה נמצאת בחדר עם הארון. השידה במרחק 2 מטר ממנו, האם זה מספיק גם ללא בדיקת קרינה כי היא יקרה ואין לנו כסף והדירה היא קטנה אז אין מקום אחר לחדר ילדים כל כך
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארון חשמל - תגובה
ד``ר דני וולף20/01/2015השידה לא בעייתית, אם הארון חשמל מעל 2 מ' ממיטת התינוק אפשר לותר על המדידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ארון חשמל - תגובה - תגובה
רם דישון20/01/2015קחי בחשבון שהקיר שקוף לקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקום ראוטר בביתאלון20/01/2015
שלום,
חדר העבודה עובר הסבה לחדר לתינוק ולכן צריך להעביר את הראוטר האלחוטי למקום אחר בבית. מהו טווח ביטחון ראוי מהמקום בו יבלה התינוק את רוב שעות היממה ?
האם יש עוד הנחיות לצמצום החשיפה לקרינה ? אולי למשל למקם את הראוטר גבוה יחסית ? דברים אחרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקום ראוטר בבית - תגובה
ד``ר דני וולף20/01/2015לא רצוי להשאיר ראוטר בחדר השינה של תינוק.
אם לא מדובר בחדש שינה של ילדים, מרחק של מטר מספיק, וברור שכדאי לשים על התקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מעבר לקיר חדר תינוק
מיכל23/01/2015אני מתלבטת האם אוכל למקם את מיטת התינוק בצמוד לקיר (קיר יסוד בבית) שמעברו השני ממוקמת טלויזיה , די וי די, ויי-פיי WIFI ושקע תלת פאזי שאינו מחובר למכשיר ואינו בשימוש. האם קרינה ממקורות כגון אלו עוברת קיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה מעבר לקיר חדר תינוק - תגובה
רם דישון23/01/2015השקע התלת פאזי- כן, אבל צריך למדוד כאשר מחובר אליו צרכן. אם אינו מחובר- אין בעיה.
את כל היתר הקיר לא מעביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם קרינת שנאים קטנים אינה עוברת ?
מיכל23/01/2015גם קרינת שנאים קטנים לא עוברת דרך קיר שמצידו השני אני רוצה למקם מיטת תינוק?
מדובר בשנאים קטנים של מחשב ואנטנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם קרינת שנאים קטנים אינה עוברת ? - תגובה
ד``ר דני וולף26/01/2015הקירות "שקופים" לקרינת החשמל, אבל שנאים קטנים במרחק של חצי מטר - מטר כבר זניחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרוגליהודה19/01/2015
שלום וברכה,
מכשיר המיקרוגל שלנו צמוד לקיר, שמעברו השני לעתים ילדתי (בת השנתיים) עומדת בצמוד לו, ויושבת,במרחק של כחצי מטר באוכל.
האם יש סכנת קרינה מגב המכשיר ? (אני מבין שלקיר אין משמעות).
האם כשמכשיר מיקרוגל כבוי אין כל סכנת קרינה (גם אם יסתבר שהוא לא הרמטי וסובל מדליפה ?)
תודה רבה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרוגל - תגובה
ד``ר דני וולף19/01/2015כשמכשיר המיקרוגל כבוי אין קרינה.
מהצד השני של הקיר אין שום קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' וולף, תודה רבה ויום טוב !
יהודה19/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיקרוגל - תגובה - תגובה
רם דישון19/01/2015אם הוא סובל מדליפת אדים- אין בעיה.
אם הוא סובל מדליפת קרינה- מהר לזרוק ולרכוש חדש! (ניתן לאימות רק בעזרת מכשיר מדידה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
יהודה19/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרוגל
רינה10/06/2015הי
איך אפשר לחשוד שמהמיקרוגל דולף קרינה?
והאם יכול לדלוף גם כשהוא כבוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיקרוגל - תגובה
רם דישון11/06/20151. לא ניתן לחשוד- אפשר רק למדוד מה קורה במציאות.
2. מיקרוגל כבוי אינו מקרין דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרוגל
יהודה15/06/2015שלום וברכה,
האם אין חשש לקרינה ממיקרוגל כבוי - שמחובר לחשמל (רק שאינו מופעל ?).
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייבש ידיםאורי18/01/2015
שלום רב,
בני השתמש במייבש ידיים לצורך ייבוש בגד במשך חצי שעה בבית הספר.
האם חשיפה חד פעמית כאמור מסוכנת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מייבש ידים - תגובה
רם דישון18/01/2015לא. מנוע קטן ורחוק מהידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בחורףקרן18/01/2015
אז כמה זה בעייתי לגור עם ילדים במקום שבחורף הקרינה בו היא 1.5 כל הזמן ורק אחרי 12 בלילה יורדת ל0.6 ובקיץ תקין תמיד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בחורף - תגובה
ד``ר דני וולף18/01/2015לא בעייתי. הייתי רק מציע לבדוק קרינה במיטת הילד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרניה במקום העבודהמיכאל17/01/2015
שלום,
אני עובד במחסן שנמצא בו בממוצע חמש, שש שעות ביום.
בחלל הזה יש שתי ארונות חשמל גדולים, הבאתי לשם את המכשיר שמודד קרינה.
מצורף שרטוט המראה את שטח המחסן, מיקום שלי במחסן וכמות מיליגאוס בחללים שונים במחסן.
בעיגולים מסומנים כמות מיליגאוס בכל מקום נתון,
X זה מיקום שאני נמצא בו רוב הזמן.
לפי החישוב שי אני נמצא בממוצע בסביבת 4,6 מיליגאוס במהלך העבודה.
מקווה שהמקרה מספיק ברור.
האם זה מסוכן ועד כמה?
תודה מראש על התשובה.
קרניה במקום העבודה - תגובה
רם דישון17/01/2015לא נורא (בהתחשב בזמן), אבל כדאי לשנות כך שתהיה רוב הזמן דוקא באזור של 4 מיליגאוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה במקום העבודה
מיכאל18/01/2015תודה על התגובה.
בעקרון אין לי אפשרות לעבוד באזור ה-4.
אני נמצא כל הזמן באזור המסומן.
האם אני בסכנה?
כפי שהבנתי לא מומלץ להיות באזור שיש בו קרינה מעל 2 מיליגאוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה במקום העבודה - תגובה
רם דישון18/01/2015הסיכון מזערי לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרימר ראוטרחיים15/01/2015
התקנתי ממיר של סלקום שהוא גם סטרימר האם הפעלת יישום הסטרימר בממיר תגביר את כמות הקרינה בחדר לרמה מסוכנת והאם בטוח בחדר כה קטן להפעיל ראוטר
גודל החדר הוא כ5 מטר
מה המרחק הבטוח ממכשירים אלו מרחק המיטה מהמכשירים הוא כ1.5-2.00 מטר זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטרימר ראוטר - תגובה
רם דישון15/01/2015המרחק מספיק, אבל הייתי מכבה את הראוטר בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרימר?
חיים15/01/2015מבחינת הסטרימר אין בעיה?
סטרימר? - תגובה
רם דישון15/01/2015זה היינו הך. גם הסטרימר משדר כמו הראוטר (אם אתה מפעיל את החיבור האלחחוטי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרימר
קרן27/10/2015שלום,
עברנו לסלקום ויותקן סטרימר בביתנו. מכיוון לא רציתי שהסטרימר בסלון יקלוט על ווי פיי, ביקשתי חיבור באמצעות כבל. העניין הוא שבמקרה כזה אצטרך לשים את הראוטר בסלון מה שלא רציתי מכיוון שיש לי ילדים קטנים.
בנוסף, לאחר עבודה בחדר ממ"ד במשך מס' שעות כל יום כאשר הראוטר במרחק חצי מטר מעל ראשי בזוית, החלטנו להעתיק את חדר העבודה לחדר רגיל ובו לשים את הראוטר.
השהייה בממ"ד ארכה כשנה. בשלב זה הראוטר בממד אך אני עובדת כרגע בחדר אחר.
האם יש מקום לדאגה לאור חשיפה ממושכת זו?
בנוסף, כיצד אוכל לפתור את עניין הראוטר בסלון והאם זה ממש משנה אם בסלון או בחדר מה גם שהוא עתיד להיות בחדר בו אעבוד (משרד ביתי).. אמרו לי על מגדיל טווח חשמלי שאז אוכל להשאיר את הראוטר בחדר העבודה ובסלון יקלטו עם הכבל, אך אינו מתאים לחשמל תלת פאזי. כמו כן, עדיין בחדר השינה הטלוויזיה תחובר לסטרימר עם וויפיי
מצטערת על כל המלל אך נראה לי שאולי פשוט אבטל את העסקה אם לא אמצא פתרון לסטרימר כי הבנתי שהקרינה גבוהה יותר בבית..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סטרימר - תגובה
רם דישון27/10/2015השאלה מורכבת מדי. נסי לפשט אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
קרן27/10/2015תודה עם התגובה המהירה.
1. האם יש הבדל למיקום הסטרימר- בחדר העבודה או בסלון (סלון קטן)
2. האם מיקום סטרימר נוסף בחדר שינה (קיימת טלוויזיה שם) בעייתית מבחינת חשיפה ממושכת? יתכן ועדיף בכלל לא להכניס סטרימר לבית עם ילדים? יצוין כי כבר קיימת רשת ווי פיי בבית.
3. האם יתכן נזק/פגיעה לאור ישיבה ממושכת למשך כמעט שנה בממ"ד עם ראוטר ומודם במרחק חצי מטר ממקום הישיבה? (בלי קשר לסטרימר)
4. האם חיבור כבל ישיר ולא דרך ווי פיי בסטרימר בסלון תקטין משמעותית את החשיפה לקרינה, למרות שהראוטר יהיה ליד הסטרימר? האם כדאי מגדיל טווח חשמלי המאפשר למקם את הראוטר בחדר נפרד מהסטרימר?
מקווה שהייתי ברורה יותר, במידה ויש ספק בבטיחות הקרינה מסטרימר בבית עם ילדים, אבטל את העסקה.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חידוד השאלה - תגובה
רם דישון28/10/2015צר לי, לא ירדתי לסוף דעתך.
דין סטרימר כדין ראוטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רב שקעשרון14/01/2015
שלום,
האם רב שקע שגם מגן מנחשולי חשמל ומתח גבוה מפזר יותר קרינה מרב שקע רגיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רב שקע - תגובה
רם דישון15/01/2015לא. כמו שקע רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדי רכבשושי14/01/2015
שלום רב,
בטעות עמדתי ליד רכב שבדיוק הותנע, והיה ריח חזק מאוד שאופייני לריח הדלקה פעם ראשונה ביום.הבנתי שאדי החומר נדבק לבגדים.רק אחר כך חשבתי שזו הייתה טעות להישאר עם הבגדים מכיוון שישבתי על כסא מספר שעות ,ונבהלתי שאולי החומר נכנס לחלל הרחם כתוצאה מחום הגוף, ובכלל עובר לעור?(אם הנני בהריון).
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אדי רכב - תגובה
רם דישון14/01/2015אל חשש- כלום לא קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה הבהרה
שושי14/01/2015אך דר זמיר שליטא בזמנו אמר לי שזה נצמד לבגדים ומזה אני ממש בלחץ שעלי להתרחץ מיד , ולזרוק את הבגדים .ואם זה נספג בבגדים אולי חלק עבר לעור,או נמצא באדי חום הגוף??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה הבהרה - תגובה
ד``ר דני וולף15/01/2015אל תבני תיאורייט דיפוזיה חדשה. ממה שאת מתארת לא קרה שום נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמיר14/01/2015
בני ביצע 3 צילומי חזה בבת אחת בשניידר האם יקבל מזה גידול?
שאלה - תגובה
רם דישון14/01/2015לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אמיר14/01/2015האם זה מסוכן?
האם יש לזה השלכות?כמה צילומים כאלה ילד בן 12 יכול להיחשף בשנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משאיר לד״ר וולף לענות.
רם דישון14/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר דני וולף15/01/2015לא מסוכן בכלל, כמות קרינה זניחה לחלוטין. הקרינה שכל אחד ואחד מאיתנו חשוף לה במשך שנה היא יותר מ- 100 צילומי חזה!
רצף הצילומים אינו מגדיל את הסיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת אנטנה ועמוד חשמלדנה14/01/2015
שלום,
1. האם בית במרחק של כ- 120 מטר מאנטנה סלולרית הפולטת קרינה גבוהה בעוצמה של 70 חשוף לקרינה? הבית נמצא נמוך יחסית לאנטנה, הנמצאת על ראש בניין גבוה בראש גבעה.
2. אותו בית נמצא במרחק של 23 מטר מעמוד חשמל שכונתי שהוא תחילת קו החשמל ויש בו קופסה. האם המרחק מספיק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינת אנטנה ועמוד חשמל - תגובה
רם דישון14/01/2015חייבים למדוד. אין אפשרות להעריך עם כה מעט נתונים.
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)