מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרחק משנאי של אורגנית בזמן נגינה של ילדיםורד19/06/2023
שלום. יש לי שני ילדים בני 3 ו5 שאוהבים לנגן באורגנית. הם יושבים מול שולחן האורגנית כך שהשנאי של האורגן לא רחוק מהם מן הסתם.
א. באיזה מרחק מהשנאי הקרינה ממש מזערית כך שנגינה ממושכת לא תהווה סכנה?
ב. איך מומלץ להתנהג בשאר הזמן שהם לא מנגנים. אני לא רוצה כול כך להתעסק כול הזמן עם הוצאה והכנסה של השנאי הזה... מצד שני הם לפעמים משחקים גם ליד האורגנית ולא היתי רוצה שהם יספגו מזה קרינה מיותרת. ראיתי שיש מפצלים עם מתג עליהם... האם קנייה של אחד כזה כך שאכבה ואדליק אותו כול פעם היא מתאימה לעניין הדאגה שלי? קצת חוששת שזו תיהיה עוד התעסקות קרובה של הילדים כול פעם שיכבו וידליקו ואז סתם אצור עוד בעיות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חצי מטר.
רם דישון20/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר שרתים במשרד והריוןלינוי19/06/2023
שלום ,
בעבודה המשרד שלי נמצא צמוד לחדר שרתים , יש הפרדה של קיר גבס ודלת זכוכית אטומה .
בחדר יש מספר שרתים וגם סוויצים , ארונות חשמל.
אני נמצאת בעבודה כל יום מעל 9 שעות ואני בהריון
האם יש סיכון בקרינה מהחדר הזה ?
מה אני יכולה לעשות כדי לבדוק זאת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקרינה מחדר שרתים אינה גבוהה, אבל
רם דישון19/06/2023למען השקט הנפשי שלך אני ממחיץ לרכוש מכשיר מדידה ביתי ולמדוד במקום הישיבה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ערכים הם תקינים בבדיקה במכשיר כדי לדעת שזה לא מזיק?
לינוי19/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
2 מיליוואט למ״ר ו-2 מיליגאוס.
רם דישון20/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין מהירות גלישה לרמת קרינהאלוני אורלי18/06/2023
היי
כרגע יש לנו באינטרנט מהירות גלישה 30
הציעו לי להגדיל את המהירות ל200
שאלתי היא האם במהירות 200 תהיה קרינה חזקה יותר מאשר במהירות 30 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם זה כרוך בהחלפת הראוטר?
רם דישון18/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ערכים של קרינה במכשיר בדיקה כזה הם תקינים
לינוי19/06/2023בשביל לדעת שזה לא מזיק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק אנטנה סלולרית מסטודיו אימוניםש15/06/2023
ערב טוב,
פתחו בישוב שלנו סטודיו אימונים מהמם אבל מאוד קרוב לאנטנה סלולרית. הסטודיו בקומה ראשונה מרחק דקה הליכה מהאנטנה כ-10 מטר לדעתי אולי 15.
כל אימון נערך שעה, שלוש פעמים בשבוע. האם יש כאן בעייתיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לדעת ללא מדידה.
רם דישון16/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק ישיבה מהראוטררונית14/06/2023
מה המרחק הבטוח לישיבה ליד הראוטר שמחובר למחשב נייח
הראוטר ממוקם על הרצפה מול הרגליים שלי כשאני יושבת ועובדת עם המחשב המרחק בין הגאוטר לרגליים שלי הוא בערך מרצפת של כ 45 ס"מ האם זה מסוכן מבחינת הקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף למקם אותו במרחק של מטר ממך.
רם דישון15/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק ישיבה מהראוטר
רונית15/06/2023תודה על תשובתך ישבתי רצוף 4 ימים במרחק פחות מחצי מטר מהראוטר האם חלילה יכול להזיק ישיבה רצופה כזאת במשך כמה ימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא קרה כלום. נזק ייגרם רק בחשיפה לאורך זמן.
רם דישון15/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה על מחשב ניידיהודה13/06/2023
שלום וברכה, נשפך לי תה חם על מחשב נייד (בעיקר דרך המקלדת ...). ניתקתי את המחשב וניקיתי אותו חצונית. יש סכנה אם התה נגע בסוללה או רכיבים אחרים ומגע של התה שיצא החוצה ספוג בחומר מסוכן ? תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין שום סיכון אבל כנראה שהמחשב הלך. התה שנשפך אינו נגוע בכלום,
רם דישון14/06/2023אבל לאורך זמן תתפתח קורוזיה על הלוח והמחשב יפסיק לפעול. דאג לגיבוי כל עוד המחשב פועל וחסוך כסף למחשב חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה שנשפך
יהודה16/06/2023רם תודה רבה.
אעדכן - גם לא בוכים על תה שנשפך 🙂.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוצמת קרינה ממסך מחשבמיכאל12/06/2023
היי, האם יש קרינה כלשהי ממסך מחשב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זניחה.
רם דישון12/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליחת סרטון דרך הפורוםנוגה12/06/2023
היי, האם יש דרך לשלוח לך סרטון?
המייל שלי מופיע באתר.
רם דישון12/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת טלפון סלולרי ברכביוסף10/06/2023
שלום וברכה
כמה שאלות:
1. האם הקרינה שסלולרי פולט ברכב כאשר אין שיחה היא משמעותית מבחינת סיכון? האם משמעותי לעשות מצב טיסה?
2. האם כאשר הנתונים הניידים פתוחים זה מעלה משמעותית את הקרינה? בכללי וברכב?
3. ברכב שיש בלוטוס ללא אנטנה חיצונית האם עדיף לדבר דרך הבלוטוס או ישירות מהפלא' על רמקול?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון11/06/20231. לא, כי בדרך כלל הוא מוצב כחצי מטר מהגוף. לדעתי אין צורך לעבור למצב טיסה.
2. כן.
3. ההבדל אינו משמעותי. עיקר הקרינה בא מהתקשורת הסלולרית החוצה ולא בין הנייד והמערכת של הרכב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה- שאלת חידוד
יוסף12/06/2023כשהפלא' ברכב והנתונים הניידים פתוחים אבל הוא נמצא מעל חצי מטר ממני זה בסדר. או שיש עניין לכבות נתונים ניידים? תודה!! (וסליחה על החפירה😉)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה קשה.
רם דישון12/06/2023לרגישי קרינה עדיף לכבות נתונים ניידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה באיזור ללא קליטהאני09/06/2023
היי
בשכונה שלנו השכנים נלחמו שיורידו את האנטנות.
היום יש קליטה מאוד חלשה בכל השכונה וגם בתוך הבתים. האם המצב הזה יותר מסוכן מאשר שתהיה אנטננ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם היום הקליטה חלשה סימן שהאנטנות לא עוזרות ולכן יש הצדקה להורידן.
רם דישון10/06/2023לגבי מה יותר מסוכן- תלוי כמה מדברים/גולשים. אם הרבה- עדיף אנטנות. אם מעט-עדיף בלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורידו את האנטנות
אני11/06/2023תודה על תגובתך.
הורידו את האנטנות ומאז אין קליטה. כשהטלפון בכיס, הוא לא פולט הרבה קרינה כשאין קליטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כשהוא בכיס
רם דישון11/06/2023הוא פולט קרינה חזקה למשך מספר שניות כל 7 דקות לערך. לדעתי עדיף על אנטנה ליד הבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי האם זה מסוכן?יעל09/06/2023
היי מצרפת תמונה מבדיקה מהחדר שבו אני ישנה
המד נע בין 0.01 ל0.04 לפעמים גם עולה מעט יותר האם טווח זה יכול לפגוע בבריאות בצורה כלשהי?
בחדר של הילדה המד ממש נמוך עומד על 0.0006 וגם אצלי בחדר אין שום חיבור יש הסבר מהיכן הקרינה?
הערכים תקינים ולא מסוכנים כלל. הם נובעים מאנטנות סלולריות בסביבה.
רם דישון09/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה ערך נחשב למסוכן???
יעל09/06/2023מאיזה ערך נחשב למסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1 מיליוואט למ״ר.
רם דישון10/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם?
יעל12/06/20231 מיליוואט למ"ר זה הכוונה MW/M2?
כן.
רם דישון12/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה המצב במסדרון היכן שאני עובדת
יעל13/06/2023אז זה המצב במסדרון היכן שאני עובדת אז זה נחשב קרינה מסוכנת מה אני עושה עם זה בעצם?
מצרפת תמונה..
אם זה במסדרון- זה תקין.
רם דישון14/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה סלולרית במעון של הילדהנטע08/06/2023
היי, בדקתי קרינה סלולרית במעון של הילדה שלי יחסית נע בין ה0.4 ל4 mn במכשיר קורנט .
א. אשמח לשעת מהם הערכים התקינים?
ב. יש שם מודם/ ראוטר בגלל המצלמות אז כנראה כל הקרינה נובעת מזה, האם יש לך רעיון איך לצמצם את זה?
זה פשוט מקרין לכל המעון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי mw
נטע08/06/2023התכוונתי מדידה של mw
כל ערך מתחת ל-1 הוא סביר.
רם דישון09/06/2023לגבי מודם/ראוטר- צריך לבדוק במקום. אפשר להרחיק את הראוטר 2 מטר מהילדים (למשל להתקינו גבוה קרוב לתקרה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודם סלולארי m2m מה זה אומר?מיכל07/06/2023
שלום, מה זה אומר מודם סלולארי לעניין החלפת מיני חשמל?
האם במודם סלולארי יש אנטנה המשדרת כל הזמן?
להלן ציטוט מאתר חברת החשמל
"במרבית הבתים יופעל מונה חכם מסוג M2M: לכל מונה המצוי בקריאה מרחוק, מחובר מודם סלולארי ובאמצעות פרוטוקול ייעודי משדר את נתוני המנייה למרכז ניהול המניה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה בדיוק כמו טלפון סלולרי. בדקי עם חברת החשמל כל כמה זמן הוא משדר.
רם דישון07/06/2023בכל מקרה אני ממליץ לשמור מרחק של מטר מהמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וכמה שאלות המשך
מיכל07/06/20231. כלומר שבמונים עצמם אין אנטנה סלולרית?
כרגע זה משדר פעם ביום (אך אוגר את המידע כל הזמן) ויתכן שבעתיד ישדר בתדירות גבוהה יותר ואפילו רציפה.
בהינתן שכלל המונים הקיימים בבניין יוחלפו - מדובר על כ 30 מונים קיימים בסה"כ -
1. האם ישנה סכנה מסוימת לדיירים הגרים בדיוק מעל ארונות ריכוז המונים כאשר ההפרש הוא קומה 1 ביניהם? (נניח קומה 0 ריכוז מונים וקומה 2 דירה).
2. האם זה נכון שקירות מנחיתים את הקרינה ל0?
3. האם זה משנה לעניין החשיפה לקרינה אם יחליפו 10/15/30 מונים?
4. האם יש לך הצעה כיצד ניתן להימנע בכל זאת מההחלפה בהינתן ש50% ואולי יותר כן רוצים להחליף?
5. האם ישנה דרך להתמגן?
תודה על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון09/06/20231. במונה יש אנטנה סלולרית.
2. עם מרווח של קומה אחת הסיכון נמוך מאד.
3. לא לאפס אבל ל-10%. תלוי בחומר הקיר ועוביו.
4. כן.
5. לדעתי אין כאן דרישה להסכמה כוללת- כל אחד יכול להתנגד. לא ברור מה תהיה תגובת חברת החשמל.
6. כן, אבל מיגון דורש מדידה בפועל ובדיקה של מיקום המונים והאיזור שעבורו נדרש מיגון. מיגון פשוט של רשת מתכתית יכול להנחית הרבה מאד, אבל צריך לוודא שחברת החשמל תוכל לקלוט את השידורים, אחרת היא עלולה ״לעשות צרות״.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והאם עדיף מונה plc?
מיכל11/06/2023לפי מה שהוסבר זה לא ע"ב סים אלא ע"ב כבלי רשת החשמל הקיימים.
האם זה עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במפורש כן.
רם דישון11/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה ושאלה לגבי PLC
מיכל11/06/2023לפי הכתוב ברשת -
PLC זה תהיה שימוש בקווי החשמל במתח נמוך להעברת נתוני צריכה למרכז הבקרה הארצי. האם זה לא מגדיל את הקרינה משדות אלקטרומגנטיים הגם נחשבים בעייתים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש חילוקי דעות ביני לבין עמיר בורנשטיין.
רם דישון12/06/2023לדעתי plc עדיף. הסיבה- קצרה היריעה להסביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל לכתוב בקצרה?
מיכל13/06/2023אשמח לדעתך בנושא, בקצרה.
לפי מה שקראתי, קרינה של שדה מגנטי מכבלי חשמל elf יכול גם להוות סיכון,( למוני plc נדרש לשים רכזת מונים)
האם זה לא יגביר את הקרינה מסוג זה אשר עלולה להיות גדולה יותר כי זה כל הזמן על קווי החשמל לאורך כל המקום עד לרכזת מונים בניגוד לקרינת rf שיורדת בעוצמה ככל שמתרחקים ממנה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקרינה של ה- m2m מתפשטת בכל המרחב. ב-plc
רם דישון13/06/2023המידע עובר על קוי הרשת והקרינה הנפלטת חלשה בהרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלפון בזמן נהיגהלי07/06/2023
היי, האם פתיחת החלון יכולה לעזור להפחית את הקרינה ?
אם לא - מה כן יכול לעזור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פתיחת החלון חברת משמעות כי הזכוכית כמעט שקופה לקרינה.
רם דישון07/06/2023מה שכן יכול עזור הוא פשוט לדבר פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מטלפון בזמן נהיגה
לי08/06/2023ודה, לא הבנתי האם לפתיחת הלון יש ערך או לא ?
מה יעשה מישהו זצריך לנסוע בדרכים עם וייז למשל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פתיחת החלון חסרת ערך כי הזכוכית כמעט שקופה לקרינה.
רם דישון09/06/2023אפשר לנסוע עם וייז עם חלון פתוח וסגור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת WIFI שמגיעה מהשכנים/תקרה.איתן07/06/2023
שלום, החשיפה בחדר שלי לקרינה הוא מזערי חוץ מהWIFI שמגיע מהשכנים שגרים מעליי, אני מניח שהראוטר שלהם נמצא ישירות מעל החדר שלי.
יש דרך למנוע את החשיפה לכך?
האם צבע נגד קרינה יעשה משהו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה כי תקרת הבטון מנחיתה מאד את הקרינה.
רם דישון07/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)