מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ראוטררון11/01/2014
שלום
התברר לי שבחדר שישנתי עם בתי במשך חצי שנה היה ראוטר פעיל.
הוא היה במרחק כ מטר ממני ומטר וחצי מביתי
האם זה מסוכן?
האם העובדה שהייתי מכבה את המחשב בלילה הפחיתה את הקרינה של הראוטר?
תודv
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראוטר - תגובה
רם דישון11/01/20141. לא מסוכן.
2. לא. הראוטר משדר כל הזמן גם את המחשב כבוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רון13/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בקרבת מתח גבוההרון11/01/2014
שלום רב
אני מחפש דירה להשכרה
כאשר מדברים על קרינה גבוהה בקרבת כבלי מתח גבוה ( בעובדות המדעיות שהשפיעה על ילדים במשך שנים)
מה הכוונה מבחינת המרחק מהבית?
תודה
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה בקרבת מתח גבוהה - תגובה
רם דישון11/01/201415 מטר מהקו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודם קווי וכבל תקשורת?אלון10/01/2014
הבנתי שמהמודם הקווי עצמו אין קרינה.
1. האם חוט התקשורת שמחובר בין המודם לבין המחשב פולט קרינה? (לא חוט החשמל)
2. האם החוט שמחבר בין המודם לשקע הטלפון בקיר פולט קרינה?
תודה.
3. האם יש בעיה שמי מהכבלים האלה (לא החשמל) יעבור מתחת למיטה או ספה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודם קווי וכבל תקשורת? - תגובה
רם דישון11/01/2014שלילי לכל השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרים מסוכנים לנשימהאסף10/01/2014
שלום רב,
הבנתי שלא מומלץ במיטות של ילדים ולדעתי אנשים בכלל שיהיו בנויים מ MDF.
האם נכון?
ראיתי מיטה שבסיסה והמגירות עשויים ממזונית/שבבית דחוסה - האם גם זה מסרטן ולא מומלץ?
האם מומלץ רק עץ מלא מבחינה בריאותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומרים מסוכנים לנשימה - תגובה
רם דישון10/01/2014אחרי מספר ימים, כאשר שאריות הממיס של הדבק נמוג לגמרי, אין סיכון.
מעבר לזה, החומר לא מתאים למיטות ילדים כי לדעתי הוא אינו מספיק חזק ויציב.
גם בעץ מלא יש דבק עם ממיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוודא
אסף11/01/2014חייב לוודא - זאת אומרת שאני מבין מתשובתך שלא משנה איפה קונים תמיד עד שהמוצר מגיע לחנות מהמפעל (מוצר מיובא) החומר הרעיל התפוגג ואין בעיה.
מדובר במיטה רק על המגירות מתחת ולא על הבסיס עצמו.
ולסיכום - להערכתך אין שום בעיה,נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לוודא - תגובה
רם דישון11/01/2014נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לגבי חומרים
אסף25/01/2014מצטרף לשאלה.
אני רוצה לקנות באיקאה היום מיטה וכתוב עליה בדיוק את המזונית/שבבית
האם זה בטוח? או שחנויות שמוכרות בזול יכולות להשתמש בחומרים זולים /מסוכנים/מסרטנים ?
אשמח לתשובה מהירה(יש מכירה שנגמרת מחר..)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה לגבי חומרים - תגובה
רם דישון25/01/2014מבחינה בריאותית זה בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה מכיריים אינדוקציהד``ר דני וולף09/01/2014
שלום,
אני מעוניין לקנות כיריים אינדוקציה.
האם יש לכיריים אינדוקציה קרינה ובאיזה כמות והאם היא מסוכנת.
תודה
דני לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיריים אינדוקציה - תגובה
רם דישון09/01/2014לכיריים אינדוקציה יש שדה מגנטי חזק (זה למעשה עקרון הפעולה שלהן), אבל אם שומרים מרחק בזמן שהן פועלות- או רוב הזמן- אינני רואה בעיה. זאת מאחר וזמן הבישול אינו ממושך אלא קצר יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סלולריתבלה09/01/2014
שלום רב,
אנו מתעניינים בדירה לרכישה אשר במרחק של 140 מטר אווירי ממנה ממוקמות 3 אנטנות סלולריות.
מהו המרחק המינימלי שיש לשמור מאנטנות סלולריות? והאם זה מהווה סכנה?
בברכה,
בלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנה סלולרית - תגובה
רם דישון09/01/2014ראי בשאלות נפוצות או הזמיני מדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים בקרינה בסרטןשולה09/01/2014
שלום
טיפולי קרינה בסרטן מבוצעים בקומה מינוס 2 בבית החולים.
האם מחוץ לחדרי ההקרנות יש מעט קרינה שנפלטת?
האם רק מי שבתוך חדרי ההקרנות סופג קרינה או גם מי שיושב בבמתנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולים בקרינה בסרטן - תגובה
רם דישון09/01/2014חדרי ההקרנות מצופים בדרך כלל בעופרת, כך מי שנמצא באיזור ההמתנה לא סופג כל קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם, אני שואלת שוב כי לאעדי08/01/2014
קיבלתי תשובה , אנו גרים בדירה עם ממ"ד בן 16 שנה שהוא מעין המשך של המטבח,
במשך היום דלת הממ"ד אינה פתוחה (אין בו חלון) ואני משאירה את דלת הממ"ד פתוחה כל הלילה, כשהפתח הוא למעשה לכיוון המטבח.
האם יש סכנה שחלקיקים רדיואקטיביים מהממ"ד ייפלטו למטבח ולאוכל שמונח חשוף על השולחן או על השיש?
בנוסף, הארון בממ"ד זה משמש לאחסון של דברים, נעליים ובגדים,
האם, למרות שמאוורר במשך הלילה, יש לנער או לשטוף כל דבר כל פעם שמוציאים משם ולובשים או משתמשים?
תודה רבה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם, אני שואלת שוב כי לא - תגובה
ד``ר דני וולף09/01/2014קשה מאוד להגיד על בטוח ולנבא. המטבח לא יזוהם וגם לא האוכל. רצוי לשאוב אבק מרצפת הממ"ד, ולשכוח מכל היתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! דחוף! שאלה בנושא מטרידנועה07/01/2014
שלום,
יש לי שאלה שמטרידה אותי מאד.
אני בהריון.
היום, בעת ביקור במרפאת קופ"ח, אחות כיוונה לעברי קורא בר-קודים.
מהקורא נפלט אור אדום.
היא לא רצתה לגעת במבחנה (באופן מכוון, עקב סיכסוך ביני לבינה). ולכן, לאחר מכן ביקשה שאני אעביר את הברקוד שבמבחנה - בקורא האופטי (וכך יצא, שהיד שלי היתה קרובה מאד לקורא האופטי).
מכיוון שאני מאד מאד מוטרדת, אנא השתדלו בבקשה להשיב על 3 השאלות הבאות:
1. האם יש סכנה לעובר עקב חשיפה לקורא האופטי?
2. האם הקרינה בקורא האופטי - הינה קרינת לייזר?
3. ובנושא אחר אבל דומה- האם גלאי מתכות (כמו זה שבעמדות מאבטחים בכניסה לבתי חולים, למשל) - עלולים לגרום נזק לעובר (אני משתדלת לא לעבור דרכם).
בכבוד רב ובתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף! דחוף! שאלה בנושא מטריד - תגובה
רם דישון08/01/2014אין שום סיכון לעובר או לך. הקרינה היא אכן קרינת לייזר, ואסור להסתכל אל תוך המקור, אך היא אינה חודרת לגוף כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רם, אשמח לקבל הסבר גם ל-
נועה08/01/2014רם דישון שלום רב,
ראשית - רב תודות.
שנית - אם מדובר בקרינת ליזר, ואם קירבתי את היד לסורק - הרי שמדובר במרחק קצר מהגוף.
האם בכל זאת אין סכנה? (עקב המרחק הקצר?)
אם האחות שהחזיקה את קורא הברקוד כיוונה למולי - עדיין הסתכלתי לסורק....
וכמובן, אודה אם תוכל להשיב לסעיף ג' בשאלתי.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רם, אשמח לקבל הסבר גם ל- - תגובה
רם דישון09/01/2014אם אינך מרגישה שום שינוי בראיה, הרי שלא נגרם לך שום נזק. זה הגיוני גם בגלל החשיפה הקצרה לליזר.
אין בעיה לנשים בהריון במעבר דרך המגנטומטר. הוא משפיע רק על מתכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמל בדירהשואלת07/01/2014
שלום,
א. בקומה השנייה של הבית שלי יש לוח חשמל שמסתעף מלוח החשמל הראשי של הדירה. האם שינה מעבר לקיר כאשר הראש במרחק כ- 120 ס"מ מהארון (והגוף רחוק עוד יותר) היא בטוחה?
ב. האם הגדלת חיבור החשמל לבית מגדילה את הקרינה מלוח החשמל? האם הקרינה מהלוח קבועה או תלויה במספר המכשירים הפועלים בו זמנית?
מה ההבדל בקרינה בין לוח של 3*25 ל- 3*40 אמפר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארון חשמל בדירה - תגובה
רם דישון07/01/2014א. מרחק של 120 ס״מ הוא מרחק בטוח.
ב. הקרינה תלויה בעוצמה של המכשירים הפועלים ובצורת חווט המוליכים בבית.
ג. חיבור של 3x40 מן הסתם יביא לשימוש של יותר מכשירים, ולכן לקרינה מעט יותר גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרינה סלולרית פרטיתדנה06/01/2014
ברצוני לברר בצורה יסודית האם יש אנטנה סלולרית בסמוך לבניין בו אני רוצה לרכוש דירה (באיזור ירושלים).
המידע שמצאתי באינטרנט, כולל באתר של המשרד להגנת הסביבה, אינו עקבי ומבלבל.
לכן החלטתי להזמין מדידת קרינה באופן פרטי.
האם יש לכם המלצות בנושא? למי לפנות? למה עלי לשים לב? ומה העלות של כזו בדיקה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת קרינה סלולרית פרטית - תגובה
רם דישון06/01/2014פני בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממונרת פלורוסנטאילנית06/01/2014
שלום רב
בבדיקת מיגון בביתי התברר לי כי מנורת הפלורוסנט שהיתה מותקנת אצלי בממד בתיקרה, פלטה 70 מיליגאוס.
מעל חדר זה נמצא אצלי חדר משחקים של הילדים כאשר רב הזמן הם שחקו על הריצפה. קרוב לשנתיים.
גובה התיקרה בממד עם כל הגמרים היא 70 ס"מ.
האם ילדי נחשפו לקרינה גבוהה בזמן שישחקו על הריצפה?
תודה
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממונרת פלורוסנט - תגובה
רם דישון06/01/201470 מיליגאוס נראה לא הגיוני. מדדתי אצלי בבית ולא הצלחתי להגיע לערכים כאלו. נא שלחי לי את הדוח בפרטי (אני מניח שקיבלת את דוח הבדיקה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלורוסנט
אילנית06/01/2014שלום רם ותודה עבור התשובה
אין לי את הדוח אבל עמדתי ליד המודד וזה הראה בין 60-70
ראיתי במו עיני מנורה מאד ישנה כבת 6 שנים
כמו כן בחדר אחר עם אותו סיפור המנורה הראתה 60 וברצפה בחדר מעל זה היה 2 מליגאוס על המכשיר כאשר התיקרה היתה בעובי 30 ס"מ
במידה והמדידות נכונות
האם ילדי נחשפו לקרינה חזקה
תודה
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלורוסנט - תגובה
רם דישון06/01/2014עובי התקרה חסר משמעות. אם על הרצפה בחדר מעל נמדדו 2 מיליגאוס- אין שום בעיה. כנ״ל לגבי הממ״ד. ילדיך לא נחשפו לקרינה מסוכנת כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אילנית06/01/2014תודה רם עבור התשובה
ציינתי את עובי התקרה כדי לציין מרחק מהמנורה האם זה חסר משמעות?
בחדר זה ילדי ישנו בלילה שנתיים כאשר המנורה עבדה במשך 24 שעות ללא הפסקה.
האם במרחק של 110 ס"מ ( 70 תקרה ו40 מיטה ) כאשר המנורה למטה פולטת 70 מיליגאוס
עדיין אין סיכון ?
תודה
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
רם דישון06/01/2014קראי שנית את תשובתי בעיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה בסמוך לסלולרי- מצב טיסהשלומית05/01/2014
שלום
אני ישנה ליד הפלאלפון (כמובן לא צמוד אלא במרחק בגלל שעון המעורר )
השאלה שלי גם שאני ישנה כל לילה במצב טיסה , המכשיר פולט קרינה רבה שמסוכן לישון לידה ?
אני צריכה להפסיק את ההרגל הזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שינה בסמוך לסלולרי- מצב טיסה - תגובה
רם דישון05/01/2014אין קרינה במצב טיסה. אין שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה סמארטפון - המכשיר לא פולט קרינה
שלומית05/01/2014גם במצב טיסה ?
אז אני יכולה להמשיך לישון בסמוך אליו ?
תודה על התשובה המהירה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה סמארטפון - המכשיר לא פולט קרינה - תגובה
רם דישון05/01/2014זו בדיוק ההגדרה של מצב טיסה- המכשיר אינו משדר דבר, גם לא סמרטפון. את יכולה להמשיך לישון לידו במצב טיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי קולאברהם04/01/2014
שלום,
האם מכשירים נגד מזיקים לרבות עכברים ויתושים המבוססים על גלי קול עלולים להזיק לאדם למשל למערכת העצבים?
תודה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלי קול - תגובה
רם דישון04/01/2014למיטב ידיעתי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלאי עשן , איפה לזרוק?שרה03/01/2014
יש לי 2 גלאי עשן שהתקלקלו, וכיוון שהם מכילים קמצוץ של חומר רדיואקטיבי אני לא רוצה לזרוק בפח בבית. איפה אפשר לזרוק גלאים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלאי עשן , איפה לזרוק? - תגובה
רם דישון04/01/2014זו אחת השאלות הטובות ביותר בפורום.
בדקי בבית חולים, במחלקת הדימות (רנטגן ורפואה גרעינית). הם מטפלים בחומרים רדיואקטיביים, ומן הסתם יוכלו לענות על שאלתך. אני מאמין שיש להם מנגנון סילוק של חומרים כאלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלאי עשן , איפה לזרוק? - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף06/01/2014למעשה רק רפואה גרעינית, אבל אני הייתי שואל את מנכ"ל איכות הסביבה, ואת המשרד לאיכות הסביבה. הם צריכים לתת פתרון. יתרה מזה, הם צריכים להביא לידיעת הציבור את הבעיה ואת פתרונה, ולדאוג שכול גלאי העשן יגיעו למקום הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)