מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ברכבת ישראלגלי12/02/2014
שלום רב,
הבנתי שרכבת ישראל "עשירה" בקרינה אלקטרומגנטית בעקבות השימוש הרב בטלפונים ניידים - שיחות וגלישה. אני נוסעת ברכבת פעם בשבוע כ-3 שעות ורציתי לדעת עד כמה כמות הקרינה שאני "חוטפת" משכניי לקרון גבוהה והאם היא סבירה ביחס לזמן שאני נמצאת שם.
האם ידוע לכם אם בקרון "מקומות שמורים" ששם אסור לדבר בניידים (אך מותר לגלוש) יש קרינה נמוכה באופן משמעותי.
אודה לתשובתכם.
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ברכבת ישראל - תגובה
ד``ר דני וולף13/02/2014לגבייך הקרינה סבירה בהחלט ולא מסוכנת.
חבל על אלו שנוסעים ברכבת שעות בכול יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרנט אלחוטיורד12/02/2014
בוקר טוב
מקווה להשתמש במונחים הנכונים...
תודה לאל עקב הכנסת תינוק לחדר פינת המחשב, אנחנו מעבירים את הפינה למקום אחר הדורש wifi - אנחנו מנסים לשמור כמה שניתן על דברים חוטיים ולא אלחוטיים - האם כאשר מכבים את ה wifi - רמת הקרינה נעלמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטרנט אלחוטי - תגובה
ד``ר דני וולף13/02/2014כבר עניתי בפרטי.
WIFI מכובה לא מקרין. מרחק של מטר מ- WIFI עובד בטוח.
אין להשאיר WIFI פתוח בחדר השינה של ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 אנטנות בגןמודאגת11/02/2014
ערב טוב, בגן פוטנציאלי לילד שלי יש אנטנה על הגג. נראה לי כמו אנטנה של טלויזיה, אבל היא ממש ממש ענקית!!! האם יש סכנת קרינה? הגן הוא בבית פרטי, כך שהגג הוא ממש מעל ראש הילדים. אני מצרפת תמונה.
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלחת הלווין
מודאגת11/02/2014כאמור בנוסף, יש עוד צלחת על הגג שנראית כמו צלחת לווין. בהאם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה של הצלחת
מודאגת11/02/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה אחרונה של הצלחת
מודאגת11/02/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמונה אחרונה של הצלחת - תגובה
רם דישון11/02/2014אנטנת הצלחת היא אנטנת קליטה של טלויזיה, ואינה מסוכנת כלל.
האנטנה ה״חוטית״ ההיא אנטנה של חובב רדיו. בררי מי מבין דיירי הבית חובב רדיו. אלו בדרך כלל משדרים בערב, כך שגם כאן לא נראה לי שיש סיכון.
אם יתברר שיש שידור חובבים ביום, כאשר הילדים בגן- המסקנה תהיה שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! מה הכוונה?
מודאגת12/02/2014מה הכוונה אנטנת רדיו? האם הכוונה שהיא משמשת מישהו שמשדר רדיו בצורה עצמאית?
כאשר הילדים נמצאים בגן אין אף אחד בתוך הבית הפרטי הזה, רק הילדים והגננות, אז אני משערת שאף אחד לא משדר מתוך הגן בשעות פעילות הגן.
1. האם יש סיכוי שמישהו מהשכנים משתמש באנטנה זו? יש בניין הצמוד לבית שבו נמצא הגן (כלומר יש לבית הפרטי הקטן של הגן ולבניין של 4 קומות ממש קיר משותף של דו משפחתי ויש כמובן עוד בניינים אחרים מסביב לבית הפרטי).
2. במידה ויש שידורים, כיצד ניתן למדוד? האם מכשיר מדידה של קרינה אלקטרומגנטית מתאים?
אני משערת שהגננת בעלת הגן לא תדע לענות במידה והדבר קשור לשכנים, ואז במקרה כזה אין לי מושג איך אפשר לברר את הסוגייה הזאת.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבל חשמלשירן11/02/2014
שלום,
אני מתגוררת בדירה שכורה, ובעל הבית אמר לי שבתוך הקיר בחדשרהשינה הוא העביר (יחד עם חשמלאי) "קו חי" (לא ברור לי מה זה אומר) באלכסון, שיוצא מהמתג שמדליק ומכבה את האור בחדר ועובר דרך השקעים בחדר (על פני שניים שלושה קירות). העניין הוא שאני בהריון ושוקלת היכן לשים ב"ה את העריסה. אני חושש שמא אם אשים אותה קרוב לאחד הקירות עליהם הוא דיבר אז כל פעם שהאור בחדר יהיה דלוק למעשה תהא קרינה בצמוד לעריסה.
האם אני צודקת?
האם זה יקרה רק כאשר החשמל בחדר יפעל או משהו יהיה מחובר לאחד מהשקעים ובמקרה שלא אז הכל בסדר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כבל חשמל - תגובה
רם דישון11/02/2014לא ניתן לדעת ללא מדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל כיצד ניתן למדוד?
שירן11/02/2014כיצד ניתן למדוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה אבל כיצד ניתן למדוד? - תגובה
רם דישון11/02/2014לרכוש מכשיר מדידה. לפרטים- פני בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוללה באופניים חשמליות האם זה בטוח?חיים11/02/2014
האם לאחר נסיעה סוללה חשמלית שנגעה במזון שהיה עליה או לצידה האם זה בטוח להשתמש במזון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוללה באופניים חשמליות האם זה בטוח? - תגובה
ד``ר דני וולף11/02/2014סוללה חשמלית זרם ישר לא מקרין.
קרינה אלקטרומגנטית לא מועברת בשום מדיה.פגיעת רק ישירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה באוטובוסספיר10/02/2014
שלום רב, האם כשאני נמצאת באוטובוס, ומישהו ליידי מנהל שיחה בטלפון, האם הקרינה יכולה להגיע לסובבים אותו, והאם היא מסוכנת? והאם כשבן אדם אינו מנהל שיחה בטלפון, אך מתעסק בו, האם הקרינה גם כן גבוהה ומסוכנת באותה מידה, ויכולה להגיע לסביבה הקרובה? או שהיא אינה מסוכנת כלל? בכמה כדאי להיות רחוק מאדם שמדבר בטלפון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה באוטובוס - תגובה
רם דישון10/02/2014עוצמת הקרינה באוטובוס או רכבת חזקה יותר מאשר באויר החופשי. מרחק של מטר ממנו הנו סביר.
מה זה ״משחק בטלפון״? אם מדובר במשחק- אין שום סיכון. מאידך, יש הרבה יישומים בסמרטפונים שמחייבים גלישה, ואז הנייד משדר כמו בשיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלאפון בכיסדני10/02/2014
האם פלאפון במצב סטנד ביי בכיס המכנס מזיק לרגל כאשר נמצא שם במשך רוב היום???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלאפון בכיס - תגובה
ד``ר דני וולף11/02/2014לא מזיק ברגל. הבעיה הגדולה יותר היא האשכים!!!! לא רצוי להחזיק פלאפון בכיס המכנסיים בגלל האשכים, וכבר הוכח בעבודות מדעיות שאיכות הזרע נפגעת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דני11/02/2014יש המלצה מסויימת איפה לשים את הפלאפון אם צריך להיות איתו כל הזמן במהלך עבודה???
תגובה - תגובה
רם דישון11/02/2014בתיק צד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה כטכנאידני09/02/2014
האם כטכנאי שעובד עם אנטנות סלולריות החשיפה מסוכנת למרות שהחשיפה לא כל הזמן ולא ממושכת, עובד במקצוע 3 שנים.
הבנתי שחשיפה רק לאחר שנים רבות משפיע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עבודה כטכנאי - תגובה
רם דישון09/02/2014פנה אלי בפרטי, כי הסוגיה אינה קשורה לגולשי הפורום. אל תהסס לפנות אלי- כי הנושא חשוב מאד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה כטכנאי - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף10/02/2014אני מקווה שפנית למהנדס רם בפרטי. רוצה להוסיף רק נקודה אחת שמתמסמסת בפורום מידי פעם.
מבחינת הסיכון לחשיפה יש הבדל בין חשמל ביתי (בתדר נמוך) שהנזקים שלו הוכחו בחשיפה של שעות רבות ביום למשך שנים רבות.
בחשיפה ל- RF הנזקים נמצאו בחשיפה של חצי שעה - שעה ביום ברמה של קרינת פלאפון.
והשאר אני משאיר לתותח העל בפרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נייד סלולארי האם זה בטוח ליד אוכל?חיים09/02/2014
אם אני שם בתיק את הנייד בתא אחד ואת האוכל באותו תיק בתא נפרד האם זה בטוח בזמן שהוא עדיין פועל ודלוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נייד סלולארי האם זה בטוח ליד אוכל? - תגובה
רם דישון09/02/2014כן, זה בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחבת חשמלית,מולטי שף האם זה בטוח?חיים09/02/2014
בוקר טוב האם מחבת חשמלית/מולטי שף מבחינת הקרינה בטוחים לשימוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחבת חשמלית,מולטי שף האם זה בטוח? - תגובה
רם דישון09/02/2014כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה של תינוק סמוך לשקעיובל07/02/2014
פעם בחודשיים לערך יוצא לנו להגיע להורים של אשתי לשבת, שם ליד המיטת תינוק במרחק של עשרות ס"מ ספורים לכל היותר מראש התינוק בן השנתיים (איפה שבד"כ מניח את ראשו) מחוברים שקעים של טלויזיה וממיר.
האם כדאי לנתק לפני השבת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שינה של תינוק סמוך לשקע - תגובה
רם דישון07/02/2014אני מניח ששני המכשירים אינם פועלים כשהתינוק לידם, כך שבכל מקרה אין שום בעיה ואין צורך לכבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגןדני06/02/2014
האם לעשות צילום רטנגן פעם בכמה שנים תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רנטגן - תגובה
ד``ר דני וולף07/02/2014צילום חזה?? בהחלט תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דני09/02/2014אני רוצב לקחת את כל האפשרויות גם גב, ורגליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה רוצה לעשות BOOK
ד``ר דני וולף10/02/2014לא לעשות צילומים בלי אינדיקציה רפואית. פנה לרופא ושאל אותו לצורך בצילום, ומה ההשלכות הטיפוליות שיהיו לתוצאות הצילומים. אמנם מקבלים תוצאות באותו יום אבל זה לא פוטו פרג'!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מארון חשמלספיר06/02/2014
שלום, בכיתתי אני יושבת ליד קיר שבצידו השני של הקיר ישנו ארון חשמל של קומה אחת של בית הספר. אני יושבת בערך במרחק של 3\4 מטר מהקיר, האם הקרינה מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מארון חשמל - תגובה
ד``ר דני וולף07/02/2014קודם כל מלוא הערצתי, ומיטב מחמאותיי על המודעות של בני גילך לנושא הקרינה. אני רק מקווה שאותה גישה של זהירות מונעת קיימת אצלך, ואולי אצל חברותייך בנושא הסמארט ואז הרווחנו את לחמינו, וכל העבודה בפורום הזה ובאחרים הייתה שווה.
בהערכה גסה אפשר לומר שמרחק של מטר אחד מארון חשמל מספיקה, אולם כדאי למדוד, וזו גם חובתו של בית הספר לדאוג למדידת קרינה אלקטרומגנטית מכול הסוגים בביתי הספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לתשובתך..
ספיר10/02/2014תודה רבה, לצערי, את חברות שלי הנושא פחות מעניין, אבל לדעתי חשוב לשאול בנושא הזה ולהיזהר כמה שאפשר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מארון חשמל - תגובה
ד``ר דני וולף07/02/2014קודם כל מלוא הערצתי, ומיטב מחמאותיי על המודעות של בני גילך לנושא הקרינה. אני רק מקווה שאותה גישה של זהירות מונעת קיימת אצלך, ואולי אצל חברותייך בנושא הסמארט ואז הרווחנו את לחמינו, וכל העבודה בפורום הזה ובאחרים הייתה שווה.
בהערכה גסה אפשר לומר שמרחק של מטר אחד מארון חשמל מספיקה, אולם כדאי למדוד, וזו גם חובתו של בית הספר לדאוג למדידת קרינה אלקטרומגנטית מכול הסוגים בביתי הספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממטען של אייפוןרונית06/02/2014
שלום רב! שמעתי שיש סוגים של קרינות שגורמות לנשירה ולהתקרחות. אתמול הייתי ליד המטען שהוא היה מחובר לשקע והחלק שמכניסים לאייפון כדי להטעין היה ליד הריסים שלי ואני בלחץ שהן ינשרו לי בגלל הקרינה. האם הקרינה של מטען (של אייפון) יכולה גם לגרום לנשירת הריסים? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממטען של אייפון - תגובה
ד``ר דני וולף07/02/2014קרינה לא גורמת לנשירה. אם במקום את האייפון "הטענת" את ריסייך, אז גם לא הייתה שום קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותבתשבע05/02/2014
שלום רב,
רציתי לדעת מה גובה מקסמילי הממולץ לנורה במנורת לילה? דומני שמאה זה קרינה בעייתית בשל הקירבה לגוף ואני חושבת שארבעים לא יספק מספיק אור. האם 60 זה בסדר או גבוה מדי?
שאלה נוספת: שקע הממוקם בקיר ומחובר למערכת המחשב והמודם. אם בצידו האחןרח צמודה מיטה עליה ישנים האם יש צורך לנתק את השקע מהתקע בלילה? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד``ר דני וולף07/02/2014שאלה כל כך לא ברורה, שחיכיתי שידידי המלומד המהנדס רם, (המבין גם מגילות גנוזות) יענה. מה פירוש מאה, שישים, ארבעים. חוזק המנורה או הגובה?? מה פירוש מנורת לילה? כזו מנורה עם 100 ואט שמאירה את כל הבית, כדי לא לישון בחושך לבד
שתי שאלות - תגובה - תגובה
רם דישון07/02/2014לגבי השאלה השניה- אין צורך.
לגבי השאלה הראשונה- ראי תגובתו של ד״ר וולף. האם המספרים הם גובה בסנטימטרים או עוצמה בוואטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
בתשבע07/02/2014תודה על תשובתכם לגבי שאלתי הראשונה. לגבי המספרים מדובר בוואט: האם ישון לצד צמנורת לילה של 100 ואט זה בעייתי? האם 60 זה בסדר? תודה
הבהרה - תגובה
רם דישון07/02/2014אין הבדל, אבל נורה של 100 ואט אינה מנורת לילה!
שינה לידן אינה בעייתית כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה
בתשבע08/02/2014תודה רבה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)