מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ארון חשמלמיכל14/09/2013
שלום רב. במקום עבודתי ישנו ארון חשמל בגודל של כמטר וחצי על 2 מטר. בבירור שערכתי עם החברה שהתקינה את הארון במקום מדובר בארון חשמל של 160 אמפר.
אני ממוקמת כ 4 מטר מן הארון. ראשית, אני מעוניינת לדעת האם קירבה לארון מסוכנת ואם כן באיזה סוג קרינה מדובר. יש עובדת שיושבת כ 1.5 מטר מהארון האם היא חשופה באופן קבוע לקרינה בשיעור גבוה? בנוסף, מחשמלאי נאמר לנו שניתן לצפות את הארון בציפוי אלומיניום שחוסם כל סוג של קרינה מן הארון. האם יש צורך בכך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארון חשמל - תגובה
רם דישון15/09/2013לא ניתן לענות על השאלה ללא מדידה של השדה בפועל, הן במקום בו את יושבת והן במקום של העובדת השניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מארון חשמל
מיכל15/09/2013האם צריך לרכוש מכשיר מיוחד? כיצד נקרא המכשיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה מארון חשמל - תגובה
רם דישון15/09/2013מד קרינה מרשת החשמל (או מד קרינה בתדר הרשת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איי פדשרון12/09/2013
בני בן ה-3.5 משחק הרבה באייפד ובין היתר שם אותו הרבה על ברכיו, קרוב לאשכים. האם יכול להגרם נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איי פד - תגובה
רם דישון12/09/2013לא מומלץ, אפילו אם מנתקים את התקשורת הסלולרית .(החימום נותר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי קרינהיעל12/09/2013
האם יש מאמר העוזר להדיוטות להתמצא בסוגי הקרינה השונים ומסביר מהי קרינה בתדר גבוה, מהי קרינה בתדר נמוך, מהי קרינה אלקטרומגנטית/סלולרית/רדיו וכו'? אם יש, אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי, אפשר גם באנגלית. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי קרינה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א12/09/2013אנא שלחי לי מייל לדוא"ל הפרטי שלי, ואשלח לך חומר טוב בעברית.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרה סגולאסף11/09/2013
האם מנורת אולטרה סגול מסוכנת?האם היא מוציאה קרינה מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סגול - תגובה
ד``ר דני וולף12/09/2013למה הכוונה מנורת אולטרה סגול??
כעיקרון בסקלה של האור הנראה, ככל שמתקרבים לסגול,(ומתרחקים מהאדום) הפגיעה בעור גדולה יותר, אולם השאלה מה עוצמת הקרינה. מנורה בצבע סגול ממרחק של 2 מטר לא תעשה כלום. בנוסף גם אסור להסתכל על אור סגול כי הוא מזיק לרשתית העין. אבל הכול, הכול תלוי בעוצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגון ארון חשמל דירתיניר11/09/2013
שלום,
האם ישנה אפשרות למגן ארון חשמל תלת פאזי דירתי כך שניתן יהיה למקם עמדת מחשב בקרבת כ- 70 ס"מ ממנו?
תודה,
גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיגון ארון חשמל דירתי - תגובה
רם דישון11/09/2013פנה בפרטי, ואתן לך שם של חברה שעוסקת בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקן גישה ומודם אלחוטי - שאלותי.א.10/09/2013
שלום ותודה מראש על תשובה
1. אני גר בקומת קרקע, 3 קומות מעלי ישנם 3 מתקני גישה של חברות סלולריות שונות.
האם זה מסוכן עבור משפחתי? יש לנו גם חצר שבחזית רוחבה 2 מטר לאורך כל חזית הבנין, ובעורף רוחבה 5 מטר. האם השהיה בחצר מסוכנת לילדים ולנו?
2. יש לי מודם אלחוטי/קווי של הוט. מה המרחק שצריכים למקמו כדי שלא יגרום לי נזק. כרגע הוא על השולחן מחשב במרחק של כ- 30 עד 40 ס"מ ממני.
שנה טובה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקן גישה ומודם אלחוטי - שאלות - תגובה
רם דישון10/09/20131. קרוב לוודאי שאין לך בעיה ממתקני הגישה, הן בבית והן בחצר.
2. שמור מרחק של מטר מהמודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מארון חשמליוסי10/09/2013
במקום עבודתי אני יושב במרחק של כמטר מארון חשמל. לאחרונה נבדקה הקרינה ונמצא ערך של כ- 1.2 מיליגאוס. נאמר לי שעד 4 זה נחשב תקין.
ברצוני לציין שהבדיקה נערכה בשעת בוקר לפני שמרבית העובדים הגיעו ומזגנים עדיין לא פעלו..
האם לעובדה זו יש השפעה על הקרינה מארון חשמל? האם הוא מושפע מהשימוש בחשמל?
האם יכולים להיות הבדלים מהותיים?
שמעתי שיש מכשירים לבדיקת קרינה חשמלית שעולים כ- 250 שקל. האם הם אמינים?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מארון חשמל - תגובה
רם דישון10/09/2013כן, יש השפעה של הפעלת המזגנים על השדה המגנטי (ה"קרינה"). שווה לבדוק שוב כשהעומס ריאלי.
המכשירים הזולים אמינים, אבל דיוקם נמוך. ניתן למדוד ולהתיחס לסף של 1 מיליגאוס. ערך זה לוקח בחשבון את אי הדיוק של המכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,בתשבע09/09/2013
שלום לכם, בתחילת הריון. הזמנתי בגדי הריון מחברה בארה"ב שישלחו לעבודה של ידיד שם ושם יחכו לו עד ישוב תוך כמה ימים לעבודתו. הוא עובד כמתכנת בבנק ומי יודע מה יש במחלקה שלו - ראוטרים? שנאים? מקורות קרינה חזקה וגבוהה? אולי אפילו ימקמו את החבילה שהזמנתי על אחד ממקורות הקרינה?? האם זה בעייתי. אני מניחה שהבגד קולט חופולט קרינה לאחר שמזיזמם אותו מהמקום הבעייתי אך אשמח לתשובתכם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, - תגובה
ד``ר דני וולף09/09/2013לא בעייתי, שום חומר לא מעביר קרינה אלקטרומגנטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
בתשבע09/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר במסדרוןMoses09/09/2013
שלום
אני רוצה לשים ראוטר בתקרה אקוסטית במסדרון הבית.
ואני רוצה למנוע קרינה לראש שעוברים במסדרון, האם לשים נייר כסף מתחת לראוטר יעשה את העבודה?
אם כן, אז כמה שכבות, ואיך לשים את זה?
אם לא... אז עדכנו אותי בבקשה מה ניתן לעשות.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוטר במסדרון - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א09/09/2013אל תשים נייר אלומיניום על הנתב, כי אסור למסך אותו.
מרחק של 1 מטר מראשי העוברים מספיק בטוח,
כל טוב,
ושנה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ותודה - שאלה
Moses09/09/2013אני מתכוון לשים נייר כסף מתחת לראוטר, הראוטר עצמו יהיה חשוף לגמרי, רק שהוא יהיה מונח על שכבות נייר כסף, האם גם זה נקרא למסך אותו?
תודה רבה
הבעיה שאין מטר עד לראש, אולי 30 ס"מ.
תןדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום ותודה - שאלה - תגובה
רם דישון09/09/2013אם תשים נייר כסף מתחת לראוטר, לא תצליח לקלוט את האות כמעט לגמרי, לכן לא מומלץ.
כל עוד אנשים לא עומדים שעות ארוכות מתחת לראוטר- אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראוטר
זמיר שליט"א09/09/2013מספיק להסתיר אותו מקו ראייה, אבל שיהיה פתוח ליתר הצדדים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רם10/09/2013אתה מתכוון לשים נייר כסף בקו ראייה, ושאר הצדדים שיהיו פתוחים ?
כי זה מה שתכננתי לעשות, שרק מלמטה יהיה נייר כסף, שלא יקרין לראש ישירות.
שאר המקומות שיהיה פתוח.
אז, המלצתך לשים נייר כסף מתחת לראוטר על התקרה האקוסטית ? או שלא לשים ?
תודה רבה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלסטיקיעל08/09/2013
שלום, יש לי מספר שאלות לגבי מוצרי פלסטיק:
1. בגנים של בנותי אוכלים ארוחת צהריים חמה על צלחות פלסטיק (לא חד פעמי). האם זה מסוכן (מבחינת שחרור של חומרים מסוכנים)?
2. אני יודעת שאסור להשאיר בקבוקים/מוצצים וכו' מפלסטיק ברכב כדי שלא יתחממו מדי. שאלתי היא- אם בטעות שכחתי באוטו בקבוק של התינוקת או שלי למספר ימים, האם אני צריכה לזרוק אותו או ששטיפה יסודית במים וסבון תוציא את החומרים הלא טובים?
3. האם מותר לאכול אוכל חם בכלים חד פעמיים מפלסטיק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלסטיק - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א09/09/20131. אם לא מחממים את הצלחת בתנור, ורק שמים עליה אוכל, לא נראה לי סיכון.
2. בקבוק פלסטיק שהיה במכונית בשמש , פשוט לשטף היטב במים.
עם מכונית, הבעייה יותר חמורה: ציפויי הפלסטיק של המושבים, והפנלים הקדמיים, מתחממים בשמש ופולטים מסרטנים, בפרט ביספנול A, בכמויות מדאיגות. לכן יש לפתוח את דלתות המכונית לאיוורור, לכמה דקות, לפני שנכנסים.
כל טוב, ושנה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלחוטישרון05/09/2013
חמותי מתעקשת לדבר בטלפן אלחוטי ובסלולרי כשבתי בת ה-10 חודשים על ידיה כלומר יד אחת אוחזת במכשיר והשניה בבתי. האם זהו מרחק מספיק? היא עושה זאת הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלחוטי - תגובה
רם דישון07/09/2013אכן רצוי לצמצם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משנאיעידן05/09/2013
התלוננתי בחברת חשמל שהשנאי שקרוב לביתי עושה רעש מטריד, לאחר כשבועיים הם הגיעו והתיזו חומר/מים בכמות ובזרם גבוה סטייל כיבוי שריפה.
מאז השנאי לא מרעיש, האם אתם יכולים להגיד לי מה הם עשו? האם זה מוריד את רמת הקרינה מהשנאי ומהכבלים של המתח הגבוה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה משנאי - תגובה
רם דישון07/09/2013אין לזה כל קשר לקרינה. הם ניקו את האבק,שכשהוא לח גורם לפריצות קטנות שמרעישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהיובל04/09/2013
יש לי שאלה מוזרה:
קניתי מיטה יד שניה לבת שלי (בלי מזרון)
במידה והמיטה היתה בשימוש ע"י מישהו שהיה בטיפול רדיואקטיבי, האם יש חשש שיש שאריות במיטה?
אם כן, אחרי כמה זמן הקרינה אמורה להתפוגג?
האם יש דרך לבדוק את הקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה - תגובה
רם דישון07/09/2013איזה טיפול רדיואקטיבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה
יובל11/09/2013השאלה היא היפוטטית. (קנינו מיטה משומשת ורציתי לדעת מה במידה ו...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה - תגובה
רם דישון11/09/2013אחרי שבוע לא נשאר כלום מהחומר הרדיואקטיבי. זמן מחצית החיים שלו הוא מספר שעות בדרך כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריון וסלולארירויטל04/09/2013
אני בהריון בשליש הראשון וחברה התקשרה אלי חמש פעמים ודיברתי איתה כל פעם שעה בפלאפון. הפלאפון היה ממש קרוב אלי כלומר החזקתי אותו קרוב אל הראש.
עשיתי לעוברים שלי נזק אני משערת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהריון וסלולארי - תגובה
רם דישון07/09/2013לא, כי הנוזל ורקמות הגוף בולעות את הקרינה ומגינות עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רם, בקשר לתשובה שענית לי
רויטל07/09/2013כתבתי לך שדיברתי הרבה בפלאפון קרוב מאוד לאוזן שיחות במשך כשעה שעתיים רצוף, משהו כמו 6 שיחות כאלה. שאלתי אותך אם יכול להיות שנוצר נזק לעוברים וענית לי שלא, כי הנוזל ורקמות הגוף בולעות את הקרינה.
אבל לפי מה שאני קוראת בכל המחקרים, כתוב שמחקרים גילו בצורה מפורשת שאישה בהריון שמדברת בפלאפון אפילו מספר שיחות קצרות ליום כשהפלאפון קרוב לאוזן, מעלה ב 50% את הסיכון לילדים עם בעיות התנהגותיות. ויש הרבה מחקרים כאלה שכתובים באינטרנט. ואני לא דיברתי שיחות קצרות, דיברתי ממש שיחות של שעה ושעתיים, כמה וכמה שיחות כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום רם, בקשר לתשובה שענית לי - תגובה
רם דישון07/09/2013אם כך קראת באינטרנט על מחקרים אלו- מדוע את שואלת בפורום?
רשמת "אפילו מספר שיחות קצרות ליום "- הכוונה היא במשך ימים רבים; את שוחחת סה"כ 6 שיחות.
למרחק מהנייד לאנטנה הקרובה יש חשיבות רבה למחקר כזה; האם מישהו בדק והשווה נקודה זו? (בארץ צפיפות האנטנות גדולה יחסית לחו"ל, ולכן הספק השידור של הנייד נמוך, ולנקודה זו משמעות כבדה).
על סמך נתונים אלו לא הייתי מסיק מסקנה שנגרם נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפון רגיל עם חוט ולחצניםרויטל04/09/2013
רציתי לדעת האם טלפון רגיל עם חוט ולחצנים פולט קרינה?
יש לי טלפון קטן הכי פשוט של חברת יונדאי.
דיברתי היום שלוש שעות רצוף ופשוט יצאתי מהשיחה עם כאבי אוזניים. אני חייבת לדעת אם יש לטלפון הזה פליטת קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלפון רגיל עם חוט ולחצנים - תגובה
רם דישון07/09/2013לא. טלפון חוטי אינו מקרין כלל.לכאבי האזניים אין שום קשר לקרינה.
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)