מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה נוספתשאלה17/06/2013
ושכחתי לשאול דבר נוסף..
1. האם אוזניית בלוטוס שמחוברת רוב שעות היום לאוזן מסוכנת?
כלומר האם יש הבדל בין כך שהאוזניה רק בעת השיחה באוזן לבין כך שהיא כל שעות היום באוזן בזמן העבודה
2. ואם כן למה זה מסוכן?
3. האם הקרינה מסוכנת יותר כאשר מתרחקים מהטלפון (ואז מתחילים בצד השני של הקו להיות רעשים מוזרים)
תודה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
ד``ר דני וולף17/06/2013באוזניות בלוטוס יש קרינה מזערית. הצרה שאם שמים גם את הקרינה המזערית הזאת, בתוך האוזן, ורוב הקרינה נספגת באוזן ולא מתפזרת, ואת זה שעורת רבות מאוד ביום, זה כבר בעייתי. אם שמים את האוזנייה רק בזמן הדיבור זה מצוין, וטוב עוד יותר אוזניות בלוטוס עם צינורית אויר שאז הקרינה ממש אפסית ואפשר ללכת עם זה כל שעות היום.
לגבי השאלה השנייה לא הבנתי את השאלה, לא הבנתי על איזה טלפון מדובר. כך או כך, רעשים וצפצופים על הקו אינם שייכים לקרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותשאלה17/06/2013
שלום
1. האם מכשיר נגד ג'וקים מסוכן... כזה שמחובר לחשמל ועובד כמו נגד יתושים (על רעש?)
2. האם יש סכנה בלייזר להסרת שיער
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות - תגובה
ד``ר דני וולף17/06/2013מכשיר לג'וקים על רעש, לא מסוכן בכלל לבני אדם, ו...... גם לא לג'וקים.
אין סכנת קרינה (עם דגש על הקרינה) בלייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות בנושא רדון...יעל16/06/2013
שלום,
יש לי ברשותכם שתי שאלות:
1. אנחנו עוברים בקרוב לדירה חדשה שקנינו בקומה שניה (שנבנית עכשיו). מקריאה פה בפורום הבנתי שאתם לא ממליצים לשכן ילדים לישון בממד. בשנים הקרובות (כשהבנות עוד קטנות) אני יכולה לעשות את החדר הרגיל לחדר השינה של שתיהן ואת הממד חדר המשחקים... אבל מטריד אותי עניין הראדון... האם הוא "נדבק" למשחקים שבחדר ? הרי מדובר בילדות קטנות ששמות כל הזמן דברים בפה ואני לא יכולה לשטוף כל הזמן את כל הצעצועים....
2. אני עובדת במקום מסוים ובחודש אוגוסט אצטרך להעביר פעילות בתוך מקלט (שמעל הקרקע עם חלון קטן לרחוב אך לגמרי מקלט) במשך 3 פעמים, 3 שעות כל פעם. אני אוכל לפתוח את החלון רק כשאגיע (כלומר בתחילת הפעילות). וזה חדר ענק עם חלון אחד קטן. אני מוטרדת מאוד בעיקר כי אני מניקה את בתי הקטנה... שאלתי היא אם אני נחשפת לקרינת ראדון האם זה עובר לחלב ומשפיע על התינוקת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות בנושא רדון... - תגובה
ד``ר דני וולף16/06/20131. בממ"ד בקומה שנייה (בייחוד ממד חדש) אין בעיית קרינה, רצוי לאוורר את החדר היטב מידי פעם ולשאוב אבק. לשאוף את האבק גרוע יותר מאשר לבלוע אותו, אבל הסירי דאגה מליבך, אין רדון בממד.
2. לגבי המקלט זה כבר מאוד בעייתי, כדאי למדוד רדון, על ידי חברה אמינה. הרדון לא יעבור בחלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר וולף לגבי מקלט
יפעת16/06/2013שלום רב,
ראיתי את תשובתך לגבי המקלט ורציתי לדעת-
בני משתתף בחוג קרטה (כבר שנה וחצי) בדר מקלט שנמצא בבית ספר השכונתי.
ראיתי שיש בחדר מזגן ואני מניחה שמשתמשים בו גם במהלך היום מלבד לחוג זה -
האם זה מסוכן ?
האם נגרמה לו חשיפה מזיקה?
האם בהנחה שהחדר מאוורר ובשימוש זה בסדר?
תודה מראש.אשמח לתשובה בהקדם - בעקבות תשובתך נלחצתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה...
יפעת16/06/2013החוג מתקיים פעם בשבוע למשך 45 דקות עד שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה - כנראה התפספס בבוקר...
יפעת17/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה... - תגובה
ד``ר דני וולף17/06/2013אם החסר מאוורר היטב אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
יפעת17/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה ההרשמה לחוגים היא השבוע
יפעת29/08/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לדר' וולף
תמר18/06/2013תודה רבה על תשובותיך...
לגבי המקלט- כפי שציינתי אני אהיה בו רק 3 פעמים 3 שעות כל פעם (סך הכל 9 שעות). אני עובדת באופן קבוע בחדר אחר ורק לשלוש הפעמים האלו אצטרך להיות שם. כמובן שאפתח את החלון. הצעת לי להביא חברת בדיקה אבל כמובן שאני לא יכולה לעשות זאת בשביל 3 פעמים בלבד שאהיה שם...
יש לציין שהמקלט הזה משמש כחדר לימוד ג'ודו וילדים נמצאים בו המון!!
אני בעיקר מודאגת מההעברה של קרינת הראדון לתינוקת דרך החלב (בהנקה)- האם בטוח שאין כל מעבר של הראדון לחלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לדר' וולף - תגובה
ד``ר דני וולף18/06/2013אין מעבר של הרדון לחלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה אפשרית?יפעת16/06/2013
שלום רב,
היינו אתמול במסיבה בחדר אירועים של בניין רב קומות בעיר חיפה.
החדר בקומת קרקע - לא נראה לי שהוא מקלט - כיוון שהיו לו חלונות עם סורגים ומזכוכית, נכון?
החדר ממוקם מעל חניון.
בכל אופן הייתי שם עם ילד ותינוק - לחדר היה ריח מחניק מחוסר איוורור.
האם יש סכנה של חשיפה לרדון?
האם נגרם אם כן נזק לילדים ו/או לציוד שהיינו איתו(דהיינו יש לנקות את העגלה, לזרוק את בקבוקי התינוק?)
אשמח לתשובה מהירה.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה אפשרית? - תגובה
ד``ר דני וולף16/06/2013מחשיפה חד פעמית לא ייגרם נזק. את העגלה כדאי לשאוב או לאוורר היטב באויר בחוץ, ואת הבקבוקים לרחוץ כמו בשיגרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
יפעת16/06/2013שלום רב,
לאור תשובתך - שאלה:
האם יכול להיות ראדון בחדר זה (שאינו מקלט- ביררתי היום) או שפשוט היה שם ריח של טחב?
למה ציינת שכדאי לשאוב - זו כוונתי ? ממה?
אגב - העגלה הייתה יום שלם בבית והילדים נגעו בה- האם זה בעייתי לפני השאיבה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואב
יפעת16/06/2013והאם אפשר ששואב האבק הבייתי יהיה במגע עם העגלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה - כנראה התפספס בבוקר...
יפעת17/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואב - תגובה
ד``ר דני וולף17/06/2013אין קשר בין ריח הטחב לרדון. שאלת בקשר לעגלה אז ציינתי אבל שום נזק לא יקרה אם לא תשאבי את העגלה, מספיק טיול קצר מחוץ לבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה גרם לתשובה זו?
יפעת17/06/2013תודה על המענה המהיר...
אני רק רוצה להבין מדוע אמרת לשאוב?
בגלל רדון? בגלל הריח?
האם היה שם סיכוי לרדון?
האם אפשר לעשות טיול בחוץ כשהתינוק בעגלה?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה גרם לתשובה זו? - תגובה
ד``ר דני וולף18/06/2013אין רדון בעגלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למר דישוןפאולינה15/06/2013
שלום,
בעבר הפנית אותי כיצד ניתן למצוא באתר להגנת הסביבה טבלת אקסל עדכנית המפרטת אנטנות סוללריות בהקמה. איננני מצליחה למצוא אותה, אודה לך להכוונתך בשנית
תודה, פאולינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחתי, תודה רבה
פאולינה15/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל ליד גן ילדיםמירב13/06/2013
שלום
ביקרתי בגן ילדים על מנת לבדוק אפשרות רישום לשנה הבאה. כשיצאתי מהגן ראיתי עמוד חשמל הממוקם במרחק של 2-3 מטר לכל היותר מהמבנה.
צירפתי תמונות, אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עמוד חשמל ליד גן ילדים - תגובה
רם דישון13/06/2013הצילום גרוע מאד. צלמי שנית, במיוחד את החלק העליון של העמוד, ושלחי אלי בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך לפרטי - תודה!
מירב13/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדים שמשחקים בטלפון סלולאריחיימון13/06/2013
שלום,
האם יש סכנה לילדים קטנים (גילאי 3-6) המשחקים באייפון. האם זה משנה אם הוא מחובר באותו זמן ל- WIFI?
האם עדיף להעביר אותו למצב טיסה?
תודה רבה,
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ילדים שמשחקים בטלפון סלולארי - תגובה
רם דישון13/06/2013אם זה חד-פעמי- אין בעיה, אבל אם המשחק תדיר- עדיף לעבור למצב טיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור לאינטרנט טלפוןלילי11/06/2013
היי האם אייפון שמחובר לאינטרנט פולט יותר קרינה מהרגיל?
נגיד בעת שימוש באפליקציות שדוררשות אינטרנט של המכשיר/אלחוטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיתי שכבר עניתם על זה
לילי11/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מסלולרי שמחובר למחשבקרינה מסלולרי11/06/2013
שלום
אשמח לדעת, יש ברשותי מחשב נייד ואני מחבר אליו את הפלאפון שלי בכניסת USB לצורך טעינתו.
האם יוצאת קרינה מהפלאפון מההטענה ואם כן איזה מרחק צריך להרחיק את הפלאפון ממני?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מסלולרי שמחובר למחשב - תגובה
רם דישון11/06/2013לא. אין קרינה כלל בזמן הטעינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרינה מסלולרי12/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם זה מחובר לחשמל יש הבדל נכון?
קרינה מסלולרי12/06/2013שמעתי שרצוי להרחיק כאשר ישנים בלילה והטלפון נטען מהחשמל, אז לכאורה יש הבדל בגלל עוצמת המתחים? מה המרחק שצריך להרחיק את הפלאפון מהגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואם זה מחובר לחשמל יש הבדל נכון? - תגובה
רם דישון16/06/2013הבעיה אינה בטלפון אלא במטען. יש לשמור חצי מטר מהמטען.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרינה מסלולרי19/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מסלולרי וכן סירי אלומניוםאושרת10/06/2013
שלום רב,
אני נעזרת לא מעט בפורום שלכם ומודה לכם על המקצועיות ועל האדיבות.
יש לי שתי שאלות שונות:
1. האם נפלטת קרינה מסוכנת מטלפון סלולרי כאשר הוא לא נמצא בשימוש? כלומר, כאשר הוא דולק אבל לא מדברים בו. בגן של ביתי הגננות שמות את הסלולרי על מדף גבוה בחדר שהילדים משחקים בו, כשהוא דולק. האם זה מסוכן?
2. שאלה שונה לחלוטין: האם מסוכן לבשל בסירים מאלומיניום? האם סירי נירוסטה עדיפים? (הכוונה, בכל הנוגע לחומרים הנפלטים מן הסיר בשעת הבישול).
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מסלולרי וכן סירי אלומניום - תגובה
רם דישון10/06/2013הסלולרי משדר פולס קצר כל מספר דקות. אם הוא מונח על מדף גבוה (דהיינו רחוק מהילדים)- אין בעיה.
לגבי סירי אלומיניום- הם בטוחים, והיו בשימוש שנים רבות. סירי הנירוסטה עמידים ויפים יותר, זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רדיאטור ביתי פולט קרינה? תודהזטה10/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

האם רדיאטור ביתי פולט קרינה? תודה - תגובה
רם דישון10/06/2013אינני יודע- יש למדוד. תלוי כיצד מחווט גוף החימום ברדיאטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר.
זטה11/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באינטרנטלילי10/06/2013
האם שימוש באינטרנט מפלאפון של החברה הסלולרית או ווידפי מגדיל את הקרינה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש באינטרנט - תגובה
רם דישון10/06/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
לילי11/06/2013איזה מרחק צריך לשמור מאייפון שמחובר לאינטרנט כדי שלא יזיק??
או כל מרחק מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם כך - תגובה
רם דישון11/06/2013חצי מטר הוא מרחק בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
לילי11/06/2013בשמירה של חצי מטר לפחות זה לא יזיק??
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם כך - תגובה
רם דישון11/06/2013חצי מטר הוא מרחק בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה אלקטרו מגנטית ממכונת כביסהד``ר דני וולף08/06/2013
שלום,
האם מכונת כביסה פולטת קרינה אלקטרו מגנטית גם שאינה פועלת? וזה מכיוון שיש לנו קיר חדר שינה משותף עם המכונה (והמיטה)
בתודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
רם דישון09/06/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה רדיואקטיבית מאריחי שיש רצפה .ליאור08/06/2013
שלום רב ,
לאחרונה רכשנו דירה המרוצפת בשיש טבעי ,מסוג קרמה המיוצר בטורקייה .
האם היווצרותו של השיש במעמקי האדמה עשוי הוביל לפליטת חומרים רדיואקטיביים ?
לתשובתכם אודה
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה רדיואקטיבית משיש
ליאור09/06/2013אודה לתשובתכם אודות שאלתי מיום : 8.6.2012 אודות קרינה רדיואקטיבית משיש .
תודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני משאיר את השאלה לד"ר וולף,
רם דישון09/06/2013כי אינני מתמצא כלל בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי היכית את המומחה, אינני יודע
ד``ר דני וולף10/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטענה ורמקוליםלילי07/06/2013
חברה שלי במשרד מחברת תאייפון למכשיר שמטעין אותו ובמקביל משמיע את השירים מרמקול מובנה שמחובר למטען כלומר חיב להיות בטעינה כדי להשמיע שירים מהרמקול הזה האם זה יותר מקרין או מסוכן להיות בקרבתו בגלל ההטענה?
הטענה ורמקולים - תגובה
רם דישון07/06/2013לא, זה לא מסוכן, אבל שמרי מרחק של חצי מטר מהמטען (החלק שמתחבר לשקע החשמל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובשמירה של חצי מטר זה בטוח לחלוטין?
לילי11/06/2013?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ובשמירה של חצי מטר זה בטוח לחלוטין? - תגובה
רם דישון11/06/2013כן.
לילי11/06/2013רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)