מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה בעת הטענת סללורירועי10/04/2013
שלום רב
אני חייל בן 19 והשאלה שלי היא כשאני סוגר בבסיס, אז אין לי ברירה להטעין את הפלאפון בשקע שאני ישן ליד המיטה,שמעתי שהפלאפון בעת ההטענה מפיץ קרינה רדיואקטיבית,הייתי רוצה לדעת אם הקרינה הזאת היא בעוצמה גדולה ומסוכנת
שיש להימנע מהתופעה הזו בדחיפות? כמה קרינה הוא כבר פולט?
אם הפלאפון יהיה על מצב טיסה ויכובה בעת ההטענה,אני יוכל להטעין אותו לידי מבלי לחשוש?
אשמח אם תענו בפירוט לשאלות ותודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה בעת הטענת סללורי - תגובה
רם דישון10/04/2013אין שם שום קרינה רדיואקטיבית, אלא קרינת רדיו בלבד (וגם זה כמעט רק בזמן שהטלפון בשיחה).
בזמן טעינה יש שדה מגנטי בתדר נמוך (של הרשת) שמקורה במטען.
אם מדובר רק כשאתה סוגר בבסיס- אין שום סיכון. אם אתה רוצה להיות יותר בטוח- הרחק את המטען למרחק של מטר ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממדרותי08/04/2013
אני שוטף פעמים בשבוע את הממד האם זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממד - תגובה
ד``ר דני וולף09/04/2013כן, אבל צריך לאוורר כל הזמן. בייחוד אם מדובר בממד ישן לפני 15 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארונות חשמלרותי08/04/2013
אני השכרתי דערה חדשה הבנין הוא בן 4שנים ויש 2ארונות קטנות אחת לחשמל והשניה לטלויזיה וטלפון הארונות ממוקמות בסמוך לכל חדרי השינה שירותים ומיקלחות אצל כל הדיירים זה באותו מקום האם אני יכולה לישון בשקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
רותי09/04/2013ך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה לא עונים - תגובה
רם דישון09/04/2013מנהלי הפורום נוהגים לישון בלילה. איננו יושבים על האינטרנט ללא הפסקה. אנו חושבים שמענה תוך יום הוא מעל ומעבר לנדרש. זכרי שניהול הפורום הוא בהתנדבות.
ולגופה של שאלה- כן, את יכולה לישון בשקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה צודק ותודה על התשובה
רותי09/04/2013ך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםטלי08/04/2013
האם מעבר בכל השערים האלקטרונים (לא הדלתות החשמליות אלא שערי האבטחה) בעייתי לאישה בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
רם דישון08/04/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טלי08/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- oct בדיקתליאור07/04/2013
שלום רציתי לדעת אם בדיקת oct של העיינים שכוללת קרינת אינפרא אדום מסוכנת..?בהתחשב בעבודה שלפני שבועיים עשיתי mri ראש...תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר oct בדיקת - תגובה
ד``ר דני וולף08/04/2013לא מסוכנת וחיונית מאוד ויש מחלות עיניים שחוזרים על הבדיקה כל כמה טיפולים וזה חיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפת אנטנותשאלה06/04/2013
איפה אפשר לראות מפה של אנטנות שעתידות לקום במקום מסוים? המפה באתר של הגנת הסביבה לא עובדת כבר הרבה זמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מפת אנטנות - תגובה
רם דישון06/04/2013ברר(י) במשרד להגנת הסביבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות ממחשב ניידרן05/04/2013
שלום.
כאשר אני צופה בסרטים און ליין במחשב הנייד. הלפטופ מתחבר לרשת דרך ווי פיי (הראוטר אלחוטי). אם אני מאזין דרך אוזניות שמחוברות ללפטופ (אוזניות רגילות חיבור חוטי) - האם יש מעבר קרינה לראש / אוזן? (קראתי אצלכם שזה בעייתי ממכשיר טלפון סלולרי. מה לגבי לפטופ?). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוזניות ממחשב נייד - תגובה
רם דישון05/04/2013הרבה יותר חלש. זניח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה04/04/2013
פי כמה קטנה התוצאה בתחום ה-LF שמוצגת במכשיר הקורנט המשולב מהתוצאה שבסוגריים מתחתיה (במילאגוס)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
רם דישון04/04/2013השאלה לא ברורה.
1 מיקרוטסלה שווה ל-10 מיליגאוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמיעת מוזיקה דרך בלוטוסרונית03/04/2013
היי יש לנו ברכב מערכת שמע הכוללת בלוטוס. לעיתים קרובות אני שומעים מוזיקה דרך זה במשךכל הנסיעה ויש לנו ילדים באוטו האם יש קרינה בפעלה זו?
תודה ,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמיעת מוזיקה דרך בלוטוס - תגובה
רם דישון03/04/2013מה מקור המוסיקה? בנייד או במערכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקור המוסיקה הוא בנייד ושומעים במער
רונית03/04/2013מקור המוסיקה הוא בנייד ושומעים במערכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקור המוסיקה הוא בנייד ושומעים במער - תגובה
ד``ר דני וולף04/04/2013מקור המוסיקה הוא אמנם בנייד אבל כשהוא משמש כ- MP, ולא בנייד בדרך של גלישה באינטרנט, ואז הקרינה זניחה אבל נשמע מה יש לתותח העל שלנו רם דישון להגיד על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקור המוסיקה הוא בנייד ושומעים במער - תגובה - תגובה
רם דישון04/04/2013מחזק את דעתו של ד"ר וולף- אמנם יש קרינה, אך היא נמוכה וזניחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנושאלילי03/04/2013
הי אשמח לתשובה לשאלותי
1.יש לנו פילטר לאקווריום הממוקם בתוך ארון. בין החדר שינה לאקווריום מפריד קיר ואיזה 2 מטרים ובין הסלון לאקווריום יש מרחק של איזה 3 מטר האם בסדר מבחינת הגנה של קרינה?
2.האם שיש קליטה נמוכנה של wifi נגיד מטבלט או אייפון זה אומר שהמכשיר מקרין יותר מאשר שיש קליטה מלאה?
3.האם גלישה בסמארטפון עדיפה דרך המפעיל נגיד דרך גולן טלקום או דרך wifi מבחינת כמות קרינה?
4.האם בזמן שמיעת מוזיקה באייפון עדיין יש קרינה שנפלטת?
תודה רבה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות בנושא - תגובה
רם דישון03/04/20131. כן, זה בסדר.
2. כן.
3. ב-WIFI הקרינה נמוכה יותר.
4. אם הוא מעדכן נתונים מהאינטרנט באותו הזמן- נפלטת קרינה מועטה. על מנת למנוע אותה יש לבטל את הגלישה והקשר לאינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה
לילי04/04/2013תודה
1.כלומר שעדיף להיות קרובה יותר לראוטר עם הטבלט כדי שתהיה קליטה יותר טובה וככה פחות יקרין?
2.האם האייפון שלא מחובר לאינטרנט ואני שומעת ממנו מוזיקה עדיין מקרין שהוא מחפש את הרשת הסלולרית או בכלל שלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה - תגובה
רם דישון04/04/20131. כן.
2. מקרין מעט מאד. שניה כל 7 דקות לערך. למעשה זניח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה
לילי05/04/20131.אם כך למה לא מומלץ לשים סלולרי בכיסים קרוב לגוף שהוא לא מחובר לwifi?
2. האם פילטר 60w בתוך האקווריום קטן ביותר מקרין? הוא צמוד אלינו מה המרחק המומלץ לשמור ממנו אם בכלל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה - תגובה
רם דישון05/04/20131. כי יש כאלו שמודאגים גם מהמעט הזה.
2. חצי מטר יספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
לילי05/04/2013תודה על התשובות
ועוד שאלות
1. בעבודה אני שמה את האייפון במגרה משמאלי האם בסדר מבחינת קרינה?
2. האם דיבורית בלוטוס ברכב מקרינה או בטוחה?איך ניתן לוודא אם יש לזה אנטנה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
רם דישון05/04/20131. כן, זה בסדר.
2. הבעיה איננה בדיבורית אלא בעובדה שהנייד משדר מתוך הרכב בזמן השיחה. הקרינה של הבלותות' זניחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטוס
לילי05/04/2013אם כך דיבורית בלוטוס ברכב מומלצת או לא? לא הבנתי..
בלוטוס - תגובה
רם דישון05/04/2013היא לא מומלצת בגלל שבצורה זו הנייד נשאר בתוך הרכב. הבעיה אינה בבלותות' עצמו. עדיפה דיבורית קבועה מסוג ספיריט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מסלולרמיטל02/04/2013
שלום!
אני בהריון בשבוע 19 ואני נוהגת להיות עם האייפון מלא! אני לא מדברת מלא באייפון אך גולשת באינטרנט.
אני עובדת כקופאית בסופר ואת האייפון אני שמה ליד הקופה עצמה!
האם קיימת קרינה גם אם אני לא מדברת בפלאפון ורק גולשת?
האם קיימת סכנה לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מסלולר - תגובה
רם דישון03/04/2013כן, קיימת קרינה גם בזמן גלישה בלבד. השתדלי לצמצם את הגלישה מהאייפון לפחות לתקופת ההריון. לגבי סכנה- נכון להיום- איש אינו יודע, ולכן עדיף להזהר קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתמיטל02/04/2013
שלום
אתמול הכנתי מופלטות במחבת. לאחר שאכלתי ראיתי כי הכף בחלקה העליון(חלק קטן שעשוי מפלסטיק שחור נמס קצת)כי הוא נשען על דפנות המחבת והיה על דפנות המחבת את השחור שנמס מהפלסטיק. אני ממש מודאגת שהחומרים שזה הוציא הגיעו לאוכל במיוחד כי אני בהריון ומפחדת מנזק לעובר.! מה הסיכון בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מיטל02/04/2013כי החלק של הפלסטיק לא נגע במזון . הוא רק נגע בדופן המחבת
שכחתי לציין - תגובה
רם דישון03/04/2013בוודאות לא קרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה01/04/2013
האם אפשר לקבל מידע רב יותר על רגישותם של אנשים שחלו במחלה קשה לקרינה סלולרית ו/או קרינה ממתח גבוה (כיצד רגישות זו באה לידי ביטוי ומדוע).הבנתי שרגישותם גבוהה יותר וברצוני לדעת יותר בנושא זה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
רם דישון01/04/2013חפש באתר norad4u
מנהל האתר הוא רגיש קרינה ובאתרו תמצא מידע רב בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף01/04/2013אין קשר בין רגישות לקרינה לבין סרטן. אמנם שתי המחלות נגרמות מקרינה אלקטרומגנטית, אולם, אילו שתי מחלות שונות, במנגנונים שונים, ואין קשר אפילו לא סטטיסטי בין רגישות (אלרגיה) לקרינה, לבין סרטן מקרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
ש02/04/2013תודה רבה על תגובתך. באמת כאשר קראתי את החומר באתר ראיתי שמדובר בתסמינים לתופעה שנגרמת מקרינה אך לא ראיתי שום אזכור לסרטן. האם אתה יכול להגיד לי אם אנשים שחלו בסרטן (דם) נמצאים בסיכון גבוה יותר ורגישים יותר לקרינה סלולרית ולקרינה ממתח גבוה?
המשך השאלה - תגובה
רם דישון03/04/2013קיימת דעה שאנשים שחלו בסרטן דם רגישים יותר לקרינה מאשר אחרים. כמה ולאיזו קרינה- עדיין לא החלטי. אני מציע שתיצרי קשר עם ד"ר וולף בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בקטלן יתושיםרותם31/03/2013
שלום רב,
רציתי לדעת מהי עוצמת הקרינה שיש בקטלן יתושים של TOPSON עם הספק 19W?
האם מותר לי לישון עם זה בחדר?
תודה רבה,
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בקטלן יתושים - תגובה
ד``ר דני וולף31/03/2013קרינת החשמל ממכשיר זה זניחה לחלוטין. מרחק של מטר ממנו בוודאי יספיק. הבעיה היא לא הקרינה האלקטרומגנטית, אלא אם אתה מדבר על קטלן עם אור אולטרה סגול, כדאי שלא יקרין עליך. קטלן זה גם אין צורך לשים ליד המיטה, כי אופן הפעולה שלו לא שייך לקרבה לאדם, אלא, הוא פשוט מושך את החרקים, (אלו שבהסכם, ויודעים את זה) אליו ומטגן אותם, כך שרצוי לשים אותו כמה שרחוק שאפשר מהאדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אך עוד שאלה..
רותם08/04/2013אכן מדובר בקטלן עם האולטרא סגול.. אם אני ישנה עם זה בחדר- כמה מטרים ממני המכשיר צריך להיות על מנת שלא תגיע אליי הקרינה?
תודה!
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אך עוד שאלה.. - תגובה
ד``ר דני וולף09/04/2013מטר אחד מספיק, אבל למה לא לשים אותו בקצה החדר???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רותם09/04/2013אני שמה אותו בקצה החדר... רק שהחדר לא מספיק גדול...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישותשאלה30/03/2013
האם אנשים אשר חלו במחלה קשה בעבר רגישים יותר לקרינה סלולרית?
רגישות - תגובה
רם דישון30/03/2013עד כמה שאנו יודעים היום, התשובה חיובית לצערי.
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)