מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שימוש יומיומי בסלולרי בצורה מוגנתיוסי06/06/2013
אני מחפש את השיטה האידיאלית לשימור יום יומי בסלולרי תוך הימנעות מקסימלית מקרינה.
מבין השיטות הבאות, מה עדיף?
אשמח אם תתיחסו לדרכים הבאות ויעילותן /חסרונותן.
בזמן שיחה:
1. אוזניות אוויר המחוברות לדיבורית בלותות' שהמקלט/משדר בלותות' מחובר עם קליפס או קשור בשרשרת לצוואר באזור החזה.
2. אוזניות אוויר חוטיות רגילות עם כבל מוליך שמסתיים במיקרופון שבאיזור החזה וממנו ממשיכות האוזניות החלולות והלא מוליכות.
3. האם יש שיטה אחרת שמומלצת יותר?
בזמן שאין שיחה:
1. להחזיק את המכשיר ביד.
2. להחזיק אותו על שולחן במרחק מסוים ממני (אשמח אם תוכלו לכתוב מאיזה מרחק הקרינה נחשבת זניחה).
3. נשיאה בתיק גב או צד, בתא הרחוק ביותר מן הגוף.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש יומיומי בסלולרי בצורה מוגנת - תגובה
רם דישון06/06/2013כל הכללים הללו טובים. ההבדל ביניהם זניח. מרחק של חצי מטר מהנייד נחשב בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בעיה עם הקרינה מדיבורית BT לחזה?
יוסי06/06/2013כיוון שדיבורית בלותות' היא אלחוטית, גם היא משדרת וקורנת.
האם קיימת בעיה עם המיקום שלה צמוד לבית החזה בשרשרת או קליפס?
תודה רבה! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש בעיה עם הקרינה מדיבורית BT לחזה? - תגובה
רם דישון06/06/2013אין בעיה, כי הקרינה סופר חלשה ובאיזור החזה אין רגישות לקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בעזריאלייוסי05/06/2013
שלום רב למומחים, אני מעריך מאוד את עזרתכם!
שמעתי שבשל האנטנות שבקריה האזור מאוד קורן.
רציתי לשאול לגבי עבודה של שנה בערך בקניון עזריאלי בת"א.
האם השהות בקניון באופן ממושך וקבוע עלולה לגרום נזק? במילים אחרות, האם ידוע בוודאות שכמות ועוצמת הקרינה באזור של קניון עזריאלי זהה או גבוהה (בשל זויות השידור) לרמה של הקרינה בקריה? האם המרחק מספיק גדול מספיק כדי להפוך את הקרינה לזניחה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה בעזריאלי - תגובה
רם דישון05/06/2013לא ניתן לענות על השאלה הזו ללא מדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בצה"לעידו04/06/2013
שלום,
אני כיום לקראת השחרור. אני משרת בבסיס סגור, ובמקרה מעל הראש שלי במיטה
יש שקע חשמל. למשך כשנתיים בערך הייתי על בסיס יום יומי מטעין את הנייד שלי למשך כל הלילה כאשר הוא מחובר לשקע הזה. המרחק בין הנייד לראשי היה קרוב (פחות מחצי מטר). עד שלאחרונה חבר העיר לי על כך, ועשיתי על זה כמה ברורים באינטרנט וחשכו עיניי...
רציתי לשאול האם גרמתי לעצמי נזק מאוד חמור ואם יש סיכוי טוב שבגלל אחלה יום אחד בסרטן?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בצה"ל - תגובה
ד``ר דני וולף05/06/2013נזק מזערי, אם בכלל. כיוון שהפלאפון נטען במצטבר פחות משעה, ורק זה זמן הקרינה. היחידה הקורנת היא השקע והשנאי שבתוכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמיעה מרדיו מחשב או פלאפוןלילי03/06/2013
האם שמיעה ממחשב של רדיו מקרין?ֿ
האם כמו מפלאפון או פחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמיעה מרדיו מחשב או פלאפון - תגובה
רם דישון03/06/2013השאלה אינה ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המחשב פולט יותר קרינה
לילי05/06/2013האם המחשב פולט יותר קרינה בזמן האזנה לרדיו ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם המחשב פולט יותר קרינה - תגובה
רם דישון05/06/2013לא. אין קרינה הנובעת מההאזנה לרדיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונה מים אלחוטישרון03/06/2013
האם מונה מים אלחוטי פולט קרינה? אם כן באיזה מרחק צריך למקמו מחדרי מגורים וממקומות בהם שוהים בתדירות גבוהה?
תודה, שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מונה מים אלחוטי - תגובה
רם דישון03/06/2013מונה מים אלחוטי פולט קרינה. במרחק שני מטר הקרינה זניחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלת המשך
שרון03/06/2013האם המונה עצמו משדר את הנתונים או שיש אנטנה (או משהוא אחר) בנוסף שגם כן פולט קרינה?
שוב תודה, שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלת המשך - תגובה
רם דישון04/06/2013המונה עצמו משדר את הנתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדיו מאייפוןלילי03/06/2013
האם האזנה לרדיו מאייפון מגבירה את הקרינה שהוא פולט באופן רגיל??
ואם כן באיזו מידה?
האם התרחקות ממנו תמנע את הגעת הקרינה אליי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רדיו מאייפון - תגובה
רם דישון03/06/2013האזנה לרדיו באייפון אינה משפיעה כלל על הקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמל עם דלת פתוחהיהודית03/06/2013
תודה.
האם אתה יכול להמליץ על מכשיר או על מודד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארון חשמל עם דלת פתוחה - תגובה
רם דישון03/06/2013פני בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממיקרוגלנוי02/06/2013
במשרד שבו אני יושבת בעבודה יש מיקרוגל מאחורי במרחק קטן. כאשר מחממים בו אני זזה. אבל אני מפחדת שיש גם קרינה כאשר לא מחממים בו מזון. האם כדאי להוציא אותו מהחשמל גם כדי למנוע קרינה לחלוטין? האם גם מיקרו כבוי מסוכן במרחק קטן? אני מרגישה בפניקה וזה מפריע לי לעבודה. לא ממש ניתן להזיז אותו. עד כמה אני צריכה לדאוג. זה מיקרו ישן ואולי הדלת שלו לא מאובטחת במיוחד... כפי שאמרתי אני זזה אם מישהו מחליט לחמם. אבל אם המיקרו לא טוב הוא מסוכן גם שלא מחניים בו? אשמח לעזרה ולהבהרות. אני לא יודעת איך לנהוג ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממיקרוגל - תגובה
רם דישון02/06/2013מיקרוגל שאינו פועל, גם אם הוא מחובר לשקע, אינו מסוכן כלל. את עושה טוב כשאת זזה כאשר הוא פועל. אין צורך לעשות דבר מעבר לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו מרחק סביר כאשר הוא פועל?
נוי17/06/2013האם 2 מטר, מטר וחצי עדיין בעייתי?
תודה,
נוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מהו מרחק סביר כאשר הוא פועל? - תגובה
רם דישון18/06/2013לא בעייתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמל פתוח באופן קבועיהודית02/06/2013
שלום,
בתי גרה בבית על קרקע, לא גדול . ישנם 2 חדרי שינה קטנים ועוד חצי חדר שמשמש
כחדר עבודה.
בחצי החדר , על הקיר החיצוני בפינה עליונה ,בקיר הנמצא בתוך החדר, ישנו ארון החשמל של הבית,כאשר הוא נפתח פנימה אל תוך החדר.
הבחנתי שדלת הארון תמיד פתוחה , וממנו משתלשים כל מיני חוטי חשמל המשמשים כנראה בהטענת המחשב שבחדר.
נכדי בן השנתיים, צופה במחשב זה מידי פעם, כשהוריו רוצים להתפנות לעניניהם.
הוא נמצא שם פרקי זמן קצרים.
לבתי יש גם תינוק בן 3 חגשים הלן עם הוריו בחדר הגובל עם חדר זה,
אך הקיר המשותף אינו הקיר עם הארון.
האם ישנה סכנת קרינה מארון זה הנמצא פתוח תדיר?
בברכה
סבתא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארון חשמל פתוח באופן קבוע - תגובה
רם דישון02/06/2013לפי התיאור שלך אין סכנה, אבל אם את מודאגת- רכשי מכשיר ומדדי בעצמך. הדלת הפתוחה אינה מעלה ואינה מורידה. היא שקופה לקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחקת הנייד ב 2ס"מ מהאוזןעידו02/06/2013
שלום רב,
לפני כמה שנים הודיע ד"ר סטליאן גלברג, ראש אגף הקרינה במשרד איכות הסביבה שהרחקת הסלולרי בכשני ס"מ מורידה את הקרינה לרמה אפסית.
רציתי לשאול מה אתם חושבים על כך? (אני הבנתי שהמרחק מוריד את הקרינה פי אחד לחלק למרחק בריבוע). אם כן מהו המרחק שלדעתכם אם מרחיקים את הנייד הקרינה יורדת לרמה אפסית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרחקת הנייד ב 2ס"מ מהאוזן - תגובה
רם דישון02/06/2013על מנת שהקרינה תרד לרמה אפסית צריך להרחיק את הנייד לאינסוף. המושג אפסית לא מוגדר כאן נכון.
במרחק של שני ס"מ הקרינה חלשה יותר, אבל בפירוש אינה אפסית. היא יורדת לפי ריבוע המרחק רק במרחק יותר גדול (לא אכנס כאן להסברים הנדסיים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, שאלה אחרונה
עידו03/06/2013אם לדעתך 2 ס"מ אינו מרחק רב מספיק בשביל להניח שהקרינה זניחה
אז מה כן? זה פשוט מאד מוזר שראש אגף הקרינה יוצא בהצהרה כזאת שאינה מדוייקת, הציבור יכול לקנות מדבקות שמרחיקות את הנייד ב2 ס"מ מהאוזן ולחשוב שהכל בסדר
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה, שאלה אחרונה - תגובה
רם דישון03/06/2013במרחק חצי מטר הקרינה נמוכה ובמרחק מטר היא זניחה.
אם אתה סבור שהצהרתו שלראש האגף למניעת רעש וקרינה מוזרה- אתה יכול לכתוב לו על כך. פעולות רבות שלו לא נראות גם לי- אבל זו זכותו.
אני חושב שהוא ציטט את ההנחיות של אפל בנושא האייפון. הם ממליצים להרחיק את הנייד מהאוזן מספר סנטימטרים (כנראה שגם הם הגיעו למסקנה שיש כאן בעיה).
בעיה נוספת היא שהנייד מתוכנן פיזית להיות צמוד לאוזן, אחרת שומעים גרוע.
אז מה הועילו חכמים בתקנתם?
לאור כל זאת אנחנו ממליצים להשתמש באוזניה (או לקצר בשיחות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהרותי02/06/2013
יש לנו ארון קקן לחשמל וארון קטן לתיקשורת מיתחת לארון חשמל כפי שהיום בונים בדירות החדשות רציתי לישאול לגבי קרינה אני רוצה ליתלות ממש על יד זה תיק כובע מעילים ועוד ולשים את כל המיסמכים שלי בצמוד לארונות אלה האם הקרינה במידה ויש עוברים לבגדים אוכל ודברים שלאחר כמה שעות בצמוד לארונות אלא אנחנו אוכלים או לובשים את הבגדים הקרינה יכולה לעבור לדברים כאלה ואז יכולה להיות סכנה מאוד מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לענות
רותי02/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר לענות - תגובה
רם דישון02/06/2013הקרינה הזו לא עוברת לשום חפץ. את יכולה לשים ליד הארונות כל מה שאת רוצה ללא שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי העכבר- מצאתי אותו במייקרוסופטרם31/05/2013
לדעת אם יש סיכון כל שהוא, או שאין כל חשש.
וכמו"כ אשאל, כמה צריך להתרחק משנאי של הנייד.
תודה שוב !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי העכבר- מצאתי אותו במייקרוסופט - תגובה
רם דישון31/05/2013משנאי של נייד- חצי מטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
משה31/05/2013כל הכבוד לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוש שאלות בבקשהרם31/05/2013
ראשונה תודה לכם !
כמה שאלות
1. עכבר אלחוטי מדגם דלהלן, יש בו סיכון כל שהוא ? מומלץ שלא להתשמש בו או שניתן להשתמש ללא חשש ?
Wireless Mobile Mouse 3500
GMF-00195
סוג אלחוטי ממשק USB
BlueTrack Technology
Plug-And-Go Nano Transceiver
---
שאלה 2. אם ניתן.
אני יושב הרבה עם מחשב נייד על המיטה, וזה בפועל ממש קרוב אלי, לא מומלץ ?
כמה להרחיק מינימום ?
---
שאלה 3.
מטר מראוטר VDSL, זה תקין גם לתינוקות ? נגיד שיש 2 וחצי מטר ממיטת תינוק לראוטר .
זה בסדר ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלוש שאלות בבקשה - תגובה
רם דישון31/05/20131. סיכון מזערי ביותר. אני עצמי משתמש בעכבר אלחוטי.
2. רק לא על הברכיים. אם אין מגע עם הגוף- תקין.
3. 2.5 מטר זה בסדר, אבל הייתי מנתק אותו בלילה כאשר הוא אינו בשימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמל ביתי צמוד לחדר שינהלירון30/05/2013
ערב טוב,
בגן הילדים של בני ארון החשמל נמצא בקיר שבצד השני שלו, לכל אורכו מוצבים לולים בהם ישנים הילדים.
האם יש קרינה וסיכון במצב הזה?
מהו המרחק הבטוח להציב את הלולים?
האם זה משנה שהארון הוא למעלה בקיר והלולים הם למטה בקיר?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארון חשמל ביתי צמוד לחדר שינה - תגובה
רם דישון30/05/2013קרוב לוודאי שאין סיכון, בדיוק בגלל שהלוח למעלה והלולים למטה.
אני הייתי מודד, בין אם לבד או מזמין מודד עצמאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ותתגלה קרינה
לירון30/05/2013באיזה מרחק מהקיר כדאי להציב את הלולים?
הקרינה היא רק באזור/בגובה של הארון ולא לאורך כל הקיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במידה ותתגלה קרינה - תגובה
רם דישון30/05/2013כן. הקרינה היא רק באזור/בגובה של הארון ולא לאורך כל הקיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי קירורלימור30/05/2013
שלום,
האם יש להתרחק מהמזגן שמותקן על הקיר וכמה?
האם מאוורר מאלה מהסוג החדש פולט קרינה? ומאוורר תיקרה?
ובחורף תנור ספירלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמצעי קירור - תגובה
רם דישון30/05/20131. לא.
2.מה זה "מהסוג החדש"?
3. מאורר תקרה- המרחק ממנו בכל מקרה סביר. במרחק המסוכן ממנו לא תוכלי לעמוד.
4.תנור ספירלה- כנ"ל. לא תוכלי להתקרב למרחק בו יש סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוורר מגדל
לימור02/06/2013שלום,
התכוונתי למאוורר מגדל, האם יש קרינה ואם כן כמה צריך להתרחק?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאוורר מגדל - תגובה
רם דישון02/06/2013חצי מטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)