מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פל קלרותי30/04/2013
אצלי הדירה בת 26 גרים בה מאז הקמתה היא נבנתה מפל קל האם בריאותית זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר לקרינה רק לקריסה
ד``ר דני וולף01/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטרציפי30/04/2013
האם ראוטר מכובה שמשמש גם לטלפון קווי מקרין? בזמן שימוש בטלפון אין צורך שהראוטר יהיה דלוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוטר - תגובה
ד``ר דני וולף01/05/2013הטלפון עובד אמנם על האינטרנט, אולם הוא מחובר קוית לראוטר, כך שאם הראוטר מכובה אין קרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקן גישה אלחוטי מעל חדר מגוריםמודאג מאוד30/04/2013
שלום רב,
השכן מעליי התקין מתקן גישה אלחוטי במפרסת הפנטהאוס שלו.
אני גר ממש מתחת למתקן הזה (כמובן לא רואה יש קירות תקרה ).
הילדות שלי ישנות (בת שנתיים ו-5) מתחת למתקן הזה קרוב מאוד לקיר מתחת (כ-3-4 מטר עם קירות).
השכן אמר לי שהמתקן עדיין לא עובד והמשרד לאיכות הסביבה אמור לבצע מדידות ובדיקות.
לכשהתקן יעבוד הבנתי שאני יכול לקבל נתונים על המתקן ואז כדאי גם לבצע מדידות.
האם כדאי להתחיל להתנגד להקמת המתקן ?
מדובר על חדרי השינה שלנו. תודה רבה !
אחרי בירורים ארוכים בפורום הבנתי שכמעט ואין אלומות שידור אנכיות מהאנטנה, כמו
כן תקרה או קירות עבים חוסמים קרינה ומנחיתים. האלומה היא בקו ישר (ולא כלפי מטה) ממול יש מרפסות (כ-6-10 מטרים !)
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקן גישה אלחוטי מעל חדר מגורים - תגובה
ד``ר דני וולף01/05/2013כפי שנכתב בסיפא, הקרינה אינה יורדת אנכית למטה, אולם ייתכנו החזרים ממקומות שונים כמו קירות בתים ליד (אם יש) וכיו"ב, כך שתמיד עדיף לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתקן גישה אלחוטי מעל חדר מגורים - תגובה - תגובה
רם דישון01/05/2013מניסיוני, למרות שיש תקרה וקירות, מאד יתכן שאם יש מיטה מתחת לחלון שנמצא מתחת לאנטנות, ימדדו בה ערכים גבוהים יחסית לסף המקובל על מנהלי הפורום. מאידך, הערכים יהיו נמוכים יחסית לסף התקף רשמית היום, כך שמבחינת הרשויות והחברה המתקינה "הכל בסדר".
אני הייתי מתנגד להקמת המתקן.
אם למרות זאת לא תצליח- אתן לך מספר פתרונות להוריד את הקרינה.
הסבר לדייר שהסכים להתקנה בדירתו שהוא מוכר את נשמתו לשטן. ראה גם בשאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימום תת רצפתימיטל29/04/2013
שלום אשתי בחודש ה4 להריונה
יש לנו כ3 חודשים חימום תת רצפתי שפועל על צינורת מים
הוא עבד במשך חודשיים בתקופת החורף לא ברצף.
האם גם בחימום תת רצפתי שפועל על מים יש קרינה והאם זה מסכן את התינוק ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חימום תת רצפתי - תגובה
רם דישון29/04/2013בחימום תת-רצפתי שמופעל במים אין קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמיטל29/04/2013
אני בהריון בחודש 5
1.שקניתי תיק במשביר המוכרת שכחה להוציא לי את הזמזם והוא ציפצף כמה פעמים ביציאה מהחנות האם יש בזה קרינה ו סכנה?(בגלל ההריון)
2. רק אתמול נודע לי מהמאבטח שאסור לי לעבור דרך השער חשמלי שמגלה מתכות עד היום היתי עוברת. יש בזה קרינה שעלולה לסכן את העובר?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
רם דישון29/04/20131.אין בעיה מהזמזם. לא קרה כלום.
2.אין בעיה לאשה בהריון לעבור דרך שער חשמלי. הבעיה היא רק לבעלי קוצב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה דרך אוזניותשלומי29/04/2013
אני מחבר את האוזניות לאייפון ומדבר האם זה מפחית את הקרינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה דרך אוזניות - תגובה
רם דישון29/04/2013זה מפחית רק את הקרינה שמגיעה לאוזן (ולראש) שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותרותי29/04/2013
שאלה טיפשית זה מה שבעלי אומר אבל אני רוצה לישאולאנחנו שנינו מקבלים תרופות התרופות נימצאים על יד הנייד ועל יד המחשה האם הם יכולים לספוג קרינה ותוצאה של הלקיחה שלהם אנחנו ניפגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות - תגובה
רם דישון29/04/2013במפורש לא. התרופות אינן סופגות קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מרפיטר KISAM של אורנג'מושיק28/04/2013
שכן מבקש להתקין בדירה סמוכה רפיטר (של אורנג') לשיפור הקליטה מה הן השאלות שעלי לשאול בטרם אאשר ומה הן ההנחיות אחרי שיש לתת בעת התקנה במטרה להבטיח שאם יותקן הוא יותקן בצורה הבטוחה ביותר מבחינת קרינה.
תודה
מושיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מרפיטר KISAM של אורנג' - תגובה
רם דישון28/04/2013לרפיטר שתי אנטנות. וודא שמיקום ההתקנה של החיצונית הוא כזה שלא ניתן לראות אותה משום נקודה בדירה שלך. לגבי השניה, הפנימית, וודא שיש לפחות קיר אחד מלא בינה לבין הדירה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפיטר KISAM
מושיק30/04/2013רם , תודה רבה על תגובתך המהירה. לגבי הפנימית ברור לי כי יש אפשרות למצוא מיקום בו יש קיר מפריד אם בוחרים את המיקום בתוך הדירה. האם החיצונית לא חייבת להיות מחוץ לקיר החיצוני, אם כך הדבר הרי שבחוץ אפשר לראות אותה לפחות מאחד מחלונות הבית אשר יש לו ארבע כווני אויר. האם תוכל להרחיב / להבהיר או האם יש משהוא נוסף שתוכל להמליץ בנידון, כמו מינ. מרחק עוצמות וכו'.
שוב תודה
מושיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ריפיטר KISAM - תגובה
רם דישון01/05/2013אם ניתן לראות את האנטנה החיצונית מאחד החלונות, רצוי למדוד את העוצמה לאחר ההתקנה בתוך החדר. אינני צופה ערכים גבוהים, כיון שהאנטנה מכוונת לתחנת הבסיס הקרובה ולא לחלון, אבל בכל זאת שווה בדיקה. כמובן שככל שהמרחק מאותו חלון יהיה יותר גבול- יותר טוב.
ואם למדוד- רצוי כאשר השכן מוציא או מקבל שיחה.
כללית לא צפויה בעיה עם רפיטרים זעירים, כיון שהספקם נמוך מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפיטר KISAM
מושיק02/05/2013תודה על התגובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא בחרדה נוראיתנטלי28/04/2013
שלום רב לכם
עשיתי משהו בלי מחשבה ואני ממש חרדה לתינוקת שלי
אתמול בשעה 6 בערב בערך הכנסתי סיר לתוך המיקרוגל ולאחר 3 דק' היה ריח שרוף , הוצאתי את הסיר ובעלי צרח וצווח עלי על מה שעשיתי ואז הוא אמר שגרמתי סרטן לתינוקת שלי. היא היתה במטבח בזמן הזה והארון של המיקרוגל היה פתוח. בדר"כ אני סוגרת את הארון כדי למנוע קרינה והפעם השארתי אותו פתוח בלי לשים לב. אחרי שעה, בשעה 7 בערך משהו כזה אולי פחות או יותר ,היא אמרה לי שהיא לא מרגישה טוב ושכואב לה העורף והראש. אח"כ אכלה קצת ואז נכנסנו למיטה והיא לא הייתה רגועה, עדיין התלוננה ואז נרדמה קצת וב- 11 בלילה הקיאה את נשמתה ומאז הקיאה שוב בלילה. הבוקר לא אכלה , עדיין מתלוננת על הכאב הזה.
שאלתי:1) האם חס וחלילה זה קשור למה שקרה?
2)האם הסיר גורם לקרינה חזקה עד כדי סרטן- זה פעל 3 דק' במיקרוגל ואת התכולה של האוכל זרקתי
3)מה הסכנה שיכולה להיגרם כי הכנסתי את הסיר למיקרוגל? עשוי ממתכת
4)האם אני יכולה לגרום לה לסרטן חלילה מחשיפה חד פעמית
אני ממש בלחץ
בבקשה מכם
תודה רבה
בכבוד רב
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשאיר לד"ר וולף להוסיף,
רם דישון28/04/2013אבל לא גרמת לשום סרטן ולשום נעליים. אם המיקרוגל היה סגור, שום קרינה לא דלפה החוצה. שום נזק לאדם לא נגרם, בוודאות.
מה שכן, יתכן שהמיקרוגל נפגע. יש לבדוק אם הצבע בתוכו תקין ואם הדלת נסגרת היטב. אם התשובה לשתי שאלות אלה חיובית- אפשר להמשיך להשתמש בו (בתנאי כמובן שהריח נמוג). אם הצבע נחרך או הדלת התעקמה- הייתי קונה חדש.
אני חוזר שוב: שום נזק לאיש לא נגרם. נקודה.
יתכן שהתגובה של התינוקת שלך היא לריח של המזון שנשרף, או שאינה קשורה כלל לאירוע זה. דרך אגב, הדלת של הארון (לא של המיקרוגל) כמעט ואינה מונעת את הקרינה. בכל מקרה מה שדולף מהמיקרוגל הוא חלש מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא בחרדה נוראית - תגובה
ד``ר דני וולף29/04/2013מצטרף ומחזק את דברי המהנדס רם דישון. ו..... עם מהנדס כזה לא צריך רופא....כבר אמרתי???
קודם כל הקרינה בפועל הייתה 3 דקות בלבד. שאר הזמן, השעה שהייתם במטבח הייתה שעה של איכות עם הילדה בלי שום קרינה!!!! כי ברגע שהמיקרוגל לא עובד אין יותר קרינה. זה שהסיר היה שם, וזה שהוצאת את הסיר, זה לא גורם לקרינה כלל.
שנית הקרינה שהייתה מהמיקרו (במרחק של מטר או יותר, כנראה) היא בטלה בשישים, ועוצמתה זניחה לגמרי ולא משנה עם סיר, או בלעדיו, ולא משנה אם הדלת פתוחה או לא, וגם לא משנה אם הוצאת את הסיר או לא. הסיר לא מקרין ולא מעביר קרינה כמו גם שום דבר אחר. לדעתי, כאבי הראש וההקאות לא קשורים כלל לעניין, וזה צרוף מקרים בלבד.
בנוסף, גם לו באופן תיאורטי בלבד, היו כל סימני המחלה קשורים לקרינה, אין לזה שום קשר לסרטן, ומ- 3 דק' קרינה לא נוצר סרטן.
כך או כך, תירגעי, בקשי מבעליך שירגע, ויתנצל על הכעס שכעס עליך בלא סיבה.
מקוה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעשי קליטה מהפלאפון ליד מכשירי חשמלורד27/04/2013
שלום,
אני משתדלת להיות עם הסמארטפון על מצב 2G ולא 3G כדי להמעיט טיפה בקרינה ולחסוך סוללה. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני שמה את הפךאפון שלי ליד הרמקולים אז מידי פעם נשמעים מהם הרעשים של חיפוש קליטה כפי שהיה קורה במכשירים הישניים יותר. כאשר אני מתחברת לאינטרנט ועוברת למצב 3G ועושה את זה בקרבת הרמקולים גם יש את הרעשים האלו.
1. האם זה אומר שהפלאפון שלי מקרין יותר מפלאפונים אחרים? כי לבן זוגי יש אייפון ואצלו זה לא קורה ככל ששמתי לב. אני לא מדברת על הבדלים קטנים- אלא שממש הפלאפון שלי מקרין בצורה משמעותיית וחזקרה הרבה יותר מהשאר.
2. האם יכול להיות שכבר לא שווה להעביר בין 2G ל3G כי המעבר עצמו דורש חיפוש קליטה גדול שיוצר קרינה הרבה יותר גדולה מאשר שהייה תמידית במצב 3G ?
תודה,
ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רעשי קליטה מהפלאפון ליד מכשירי חשמל - תגובה
רם דישון27/04/2013כל המכשירים משדרים בהספק מירבי דומה. ההספק בפועל תלוי בין היתר במרחק מהאנטנה הקרובה. יתכן שבן זוגך מנוי של חברה אחרת, והמרחק לאנטנה של החברה שלו שונה משלך, ודי בכך כדי לשנות את הספק השידור אצלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מארונות חשמל דירתייםשירה25/04/2013
אנו עומדים לרכוש דירה שעוד לא בנוייה ולכן לא ניתן לבדוק אם יש קרינה מארונות החשמל.
ארון אחד ממוקם בפרוזדור בכניסה לחדר, ורחוק כמטר מהכניסה.
ארון נוסף ממוקם בדירה הסמוכה כעשרים ס"מ מהקיר הגובל עם החדר המיועד להיות חדר ילדים ומטבע הדברים הם ישנו בלילה בחדר וגם ישהו בו למשחקים וכד'.
האם קיימת סכנת קרינה במצב המתואר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מארונות חשמל דירתיים - תגובה
ד``ר דני וולף25/04/2013קשה להגיד, אני מקווה שתהיה הארקה נכונה, ובכל מקרה תצטרכו למדוד ולשים את מיטת הילדים בקיר הנגדי לקיר שמאחוריו ארון חשמל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שירה25/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין קרינה ובעיות בטלפוןנויה25/04/2013
בימים האחרונים יש לי בעיה עם הכרטיס זיכרון של הנייד שלי- הsd. מה שפוגע לי בדברים שונים ששמרתי בפלאפון. אני לא חושבת שזה קשור אבל רק רציתי לוודא: האם נזק בsd של הנייד יכול להיות מושפע או לחילופין להשפיע על הקרינה של הנייד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
ד``ר דני וולף25/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגן קרינה לסלולריגל25/04/2013
שלום,שתי שאלות לי בבקשה:
1.האם יש תועלת מוכחת במגיני הקרינה לטלפונים הסלולריים (דוגמת CELL LA VIE או CELLSAFE)? ע"פ הפרסומים יש בהם להפחית הקרינה ב94-98%? אם אכן כך נראה קצת תמוה שלא הפכו לתוספת חובה לסמארטפונים.
2. האם יש חשש מגלישה באינטרנט באייפון תוך כדי אחיזת תינוק? (המכשיר במרחק של כ30 ס"מ מגופו)?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מגן קרינה לסלולרי - תגובה
רם דישון25/04/20131. או שהם אכן מפחיתים את הקרינה, ואז הם מרעים את הקליטה, או שהם אינם יעילים. עד שלא יצא מישהו עם הסבר טכני שיניח את דעתי, לא אוכל להמליץ עליהם.
2. לא מומלץ. נקודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנהizhak2725/04/2013
היי
בסמוך לחלון חדר השינה בביתי התקינו אנטנה (10 מטרים מהחלון)על גג רעפים
בבניין השייך לעיריה כששאלתי לפשר האנטנה נעניתי שמדובר באנטנה ששייכת למערכת ההשקיה בגינה הסמוכה לביתי
הייתי מבקש לדעת אם יש חשש לקרינה
תודה
שלומי
מצ"ב תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה - תגובה
ד``ר דני וולף25/04/2013לא נראה לי אמיתי, שבשביל מערכת השקיה בגינה צריך להקים אנטנות.
לי זה נראה יותר כאנטנה של מכשירי קשר או מירס שהיו קיימים פעם.
א. תמשיכו לחקור, כי התשובה לא נראית נכונה.
ב. אם אתם מודדים את הקרינה עלולה להיות לכם בעיה כי אינכם יודעים באיזה תדר למדוד.
ג. תותח העל שלנו המהנדס רם דישון בחופשה קצרה, כשיחזור נשמע מה יש לו להרחיב בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנטנה - תגובה - תגובה
רם דישון25/04/2013יש הגיון, אבל יש לי כמה שאלות:
-האם הגינה ציבורית? אם כן, יתכן שההשקיה מופעלת מרחוק. לא הייתי פוסל אפשרות זו.
- אם כן, לשם מה שתי אנטנות? אחת אמורה להספיק! בדוק שוב בעיריה.
-בכל מקרה זו לא אנטנה סלולרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה -המשך
izhak2728/04/2013היי
בררתי בעירייה מדובר בבקר השקיה לכלל הגינות בעיר שמצריך אנטנה אחת בשביל לקלוט והשניה לשלוח
השאלה שלי אם מבחינת המיקום שלה(כ10 מטרים מחלון חדר השינה של ילדיי)יש לי מה לחשוש מקרינה למרות שכמובן לא מדובר באנטנה סלולרית
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנטנה -המשך - תגובה
רם דישון28/04/2013בדוק בעיריה כל כמה זמן המערכת שולחת. זה יתן לנו מושג על רמת הסיכון.
הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה המשך
izhak2729/04/2013עדיין אין לי תשובה בעניין מתי התדרים נשלחים פניתי לחברה המתקינה אך לא חזרו אליי.האם אפשר לשכור מכשיר מדידה כזה ליום?האם יש הבדל בן מכשירי המדידה בן מדידת קרינה באנטנה מסוג זה לאנטנה כדוגמת סלולרי?האם ידוע לך על אדם שמשכיר ציוד זה?עליי לבדוק את הקרינה אך ורק כשהיא שולחת תדרים נכון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנטנה המשך - תגובה
רם דישון29/04/2013נכון, ויש כאן בעיה שיתכן שהמכשירים הפשוטים לא רגישים לתדר בו מדובר. חזור אלי כאשר תהיה לך תשובה מהחברה המתקינה. שאל אותם גם באיזה תדר השידור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת GPSטל23/04/2013
שלום
אני מעוניין לדעת האם קרינה של מכשיר GPS היא מסוכנת
אני שואל משום שאני רוצה לקנות לכלבה שלי קולר עם קולטן GPS למקרה שהיא תלך לאיבוד. מן הסתם זה יעבוד כל הזמן וזה צמוד לראש, ככה שמאוד חשוב לי לדעת האם זו קרינה מסוכנת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת GPS - תגובה
ד``ר דני וולף24/04/2013אין לי נתונים מדויקים על המשדר שאתה מדבר אליו, אבל אני מניח שאם הוא משדר כל הזמן לבסיסים מרוחקים, הוא בוודאי עלול להיות מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)