מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדידת קרינה רציפהיפעת10/03/2013
שלום רב,
מודד מוסמך מדד אצלי בבית קרינה של 1.2 מיליגאוס.
עקב חשש שלי שהקרינה עלולה להשתנות בשעות שונות הוא הציע לעשות ניטור
האם יש סכנת קרינת בבדיקת הניטור?
כדאי שהילדים - כולל תינוק קטן - ישהו מחוץ לבית בזמן הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידת קרינה רציפה - תגובה
ד``ר דני וולף11/03/2013המדידה בכלל לא פולטת קרינה. השאלה אם יש צורך בבדיקה רציפה או שמספיק למדוד כמה פעמים ביום בשעות שונות זו כבר שאלה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרוגלהדס10/03/2013
שלום רב,
יש לי קערת פירות מעל המיקרוגל,
האם יש מניעה למיקום זה מבחינת קרינה?
בברכה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרוגל - תגובה
ד``ר דני וולף11/03/2013לא אין שום בעיית קרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימום בקעריות פלסטיק במיקרוגל לתינושני10/03/2013
שלום,
בגן של התינוק שלי מחמים לילדים אוכל במיקרוגל בקעריות פלסטיק ישנות (צבעוניות שכאלו) שבהם הם גם אוכלים את אותו אוכל שחומם.
האם יש בכך סיכון ?
תודה, שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימום בקעריות פלסטיק במיקרוגל לתינו - תגובה
ד``ר דני וולף11/03/2013קשה להגיד, בכל מקרה מאוד לא רצוי לחמם בצלוחיות פלסטיק שלא נועדו לחימום במיקרו, כי הם עלולים לשחרר חומרים רעילים.
הייתי מציע מכל הבחינות להגיש ולחמם את האוכל בצלחות חד פעמיות שמותר לחמם במיקרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר + אנטנה במרחק של 2 מטר משולחןאיתי10/03/2013
שלום רב,
התקינו ראוטר WIFI של חברת HP + אנטנת הגברה במרחק של 2 מטר משולחן העבודה
שלי.
אני יושב על שולחן זה 9 שעות מתוכן בערך 6 שעות נטו.
אגב מדובר בחלל אופן ספייס גדול עם מערכת איוורור סגורה עם חלונות סגורים באופן תמידי.
האם צריך לדאוג לגבי רמת הקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוטר + אנטנה במרחק של 2 מטר משולחן - תגובה
ד``ר דני וולף11/03/2013לפי נתונים אילו קשה להגיד. כדאי למדוד את הקרינה בזמן שיא ליד מיקומך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שקעים חשמליים ומטענים מסוכניםאביב09/03/2013
בתמונה מתואר המיטה שאני ישן בה(למעלה) ולמטה ידיד... היינו רוצים לדעת האם במקרה הזה שהשקעים והמטענים שמחוברים לידנו- במיוחד ליד הררש מסוכן שאנו ישנים... איפה שאני ישן מפריד בין השקע 20 סמ מזרן וכרית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם שקעים חשמליים ומטענים מסוכנים - תגובה
רם דישון09/03/201320 ס"מ קרוב מדי.
המזרן והכרית אינם משפיעים כלל- הם שקופים לקרינה.
דאג להרחיק את המטענים מהמיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיבוי ראוטר בלילהאלי08/03/2013
שלום רב.
האם מומלץ לכבות ראוטר אלחוטי בשעות הלילה?פשוט שמתי לב שגם יחסית רחוק מהראוטר יש לי קליטה ואז חשבתי לעצמי "וואו,הדבר זה בטח פולט מלא קרינה".
כמו כן האם מומלץ להיות כמה שיותר קרובים לראוטר כשגולשים אלחוטי?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיבוי ראוטר בלילה - תגובה
רם דישון08/03/20131. כן, מומלץ לכבות את הראוטר בלילה. אין הגיון להשאיר את השידור ללא צורך כל הלילה.
2. לא. עדיף להמצא במרחק בינוני- לא קרוב מדי על מנת לא לחטוף את קרינת הראורטר,ולא רחוק מדי על מנת להבטיח תקשורת טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותאלי08/03/2013
שלום רציתי לשאול כמה דברים,
1)שמעתי שאם מגדירים בסלולרי בהגדרות רשת במקום "מצב כפול" רק GSM זה חוסך סוללה ויותר חשוב-מפחית קרינה. רציתי לשאול אם זה נכון ואם כן האם נכון לכל מקום? לצורך העניין אני גר ביישוב קטן ויש אנטנות סלולריות בקצה היישוב. במשך היום אני בעבודה במרכז. ניסיתי להיות במצב הזה כמה ימים ולא הרגשתי שום בעיות קליטה.
2)אני נוהג לשים בלילה את הסלולרי במצב "לא מקוון".האם זה באמת פולט פחות קרינה או שכדאי לכבות את המכשיר לגמרי בלילה?ניתן לבצע שיחות חירום במצב זה עד כמה שאני מבין (הסים נשאר בפנים כמובן).
3)שמעתי שבזמן הטעינה של הסלולרי הוא פולט קרינה. בכל מקרה צריך להתרחק מטר לפי מה שקראתי פה, השאלה אם הקרינה נפלטת מהמטען או מהמכשיר כדי לדעת ממה בדיוק להתרחק (זה משנה לי כי אם השקע והמטען ממש מעל ראשי אך הכבל ארוך דיו ואני שם את המכשיר מטר בערך מעל הראש,האם זה עוזר או שהקרינה יוצאת מהמטען עצמו).
4)אם המכשיר סיים להיטען לאחר שעתיים לדוגמה ונשאר מחובר לשקע עוד כמה שעות,הקרינה ממשיכה להיפלט?
5)ושאלה אחרונה,אולי טיפשית אבל אני רוצה להיות בטוח,לאחר הוצאת המכשיר מהמטען,הם נשאר זכר לקרינה בחדר או שהיא נעלמת ישר?
תודה מראש ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות - תגובה
רם דישון08/03/20131. כן, זה חוסך קצת קרינה כי בלאו הכי המכשיר רוב הזמן בקליטה. הקרינה באה במתקף (פולס) קצר של מספר שניות כל מספר דקות. אם במצב כפול נדרשים שני שידורים כאלו- הרווחנו אחד.
2. בדוק בהוראות המכשיר מה המשמעות של "לא מקוון". אם אינני טועה, הוא עדיין ימשיך לשדר את המתקף הנ"ל, רק שכל תעבורת האינטרנט תיפסק. אני הייתי מעדיף להרחיק את המכשיר מטר ממך ולא להתעסק אתו כל יום.
3. מי שפולט קרינה הוא המטען.
4. הקרינה ממשיכה גם לאחר סיום הטעינה.
5. קרינת המטען נפסקת מיידית עם ניתוקו מהשקע. בחדר לא נשאר זכר ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רק הבהרה קטנה
אלי09/03/2013אם המכשיר מטר ממני (בלילה ובכלל) אין שום בעיה מבחינת קרינה גם אם לא מעבירים למצב לא מקוון/טיסה?וזה משנה אם הוא מטר מעל הראש(על מדף מעל המיטה לצורך העניין) או שחייבים מטר לצדדים(למשל על שולחן שצמוד לקיר בצד השני של החדר)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה רק הבהרה קטנה - תגובה
רם דישון09/03/2013כן, במרחק מטר הקרינה יורדת מאד, ואין צורך לעבור למצב טיסה.
לא משנה באיזה כיוון מודדים את המטר. מעל הראש גם טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת דירה לאחר בדיקת קרינהשלומי06/03/2013
שלום רב
אני לפני רכישת דרה על עמודים שבמרחק 4 מ'' מחדר השינה ממוקם פילר חשמל של הבנין. עקב חשש מקרינה הזמנתי בדיקה (שבוצעה בשעה 18:00 ע"י מודד מוסמך אבל זה לא קיץ שכולם עם מזגנים). להלן ממצאים של הבדיקה: בפילר עצמו נמדדה קרינה של כ40MG ולאחר התרחקות של כ-3 מטר הקרינה ירדה ל-2MG בממוצע מתחת לחדר השינה ובחדר שינה עצמו היא נעה בין 1.8MG ל 1.5MG בממוצע השאלה היא עד כמה חשיפה ארוכה (שינה) בשעות עומס יכולה להעלות את רמת הקרינה והאם זה הגיוני שהקרינה פחתה ב3 מטרים מ40 ל 2...מצורפת תמונה של הפילר מול חלון השינה.
בנוסף צמוד לחדר לסלון ממוקם הפילר בלובי הדירתי שבו נמדדה קרינה גבוהה אך בסלון ובמטבח עומד על ממוצע 2MG בשאר הדרים המדדים עמדו על 0.5-0.9 אשמח לדעת האם הטווחים האלה הם תקינים ולאיזו עלייה באחוז הקרינה אני עלול להחשף לה בשעות פעילות של עומס.
אין לי בעייה לשלוח את הדוח למייל פרטי, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רכישת דירה לאחר בדיקת קרינה - תגובה
רם דישון07/03/2013כל מה שמתחת ל-2 מיליגאוס נחשב תקין. אני מאמין גם שבלילה השדה יורד עוד יותר כי הצריכה יורדת.
כן, הגיוני שהקריאה ירדה מ-40 ל-2 מיליגאוס במרחק של 3 מטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפון נייד עם נרתיק רד-בלוקרמשה05/03/2013
שלום,
1.קניתי מחברה ישראלית נרתיק עור לנייד שיש בתוכו מעין מגנט.
כתוב על הנרתיק באנגלית- "רד-בלוקר".
האם הוא מגן מפני קרינה?
2. קניתי מאותה חברה מן דף מגנטי להדבקה על המיקרוגל.
האם זה יעיל?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלפון נייד עם נרתיק רד-בלוקר - תגובה
רם דישון05/03/20131. לא הצלחתי למצוא פרטים על המוצר, לכן אינני יכול להביע דעה. בקש מהמוכר את דוח הבדיקה (היצרן כותב באתרו שהנרתיק נבדק ע"י מעבדות מוסמכות!) והעבר אלי לעיון.
2. כנ"ל. שלח לפחות צילום של הדף, רצוי בפרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפון קווי נטויזן VOBמשה05/03/2013
אם יש לנו 5 נקודות של טלפון קווי נטויזן VOB ואנחנו מכבים את הראוטר- האם יש קרינה? מה עוצמתה? האם היא קצת מסוכנת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלפון קווי נטויזן VOB - תגובה
רם דישון05/03/2013אינני מכיר את המערכת הזו.
אם הטלפון קוי- אין קרינה. אם אלחוטי- יש לשמור מרחק של מטר מהאנטנ ומהבסיס. אין חשיבות למספר השלוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למר דישון בתודה - תגובה
רם דישון06/03/2013Now you are talking business...
לשאלתך:
על פי מיטב הבנתי, הנט-בוקס אמור לשדר כמו טלפון אלחוטי, דהיינו חייב לשדר כל הזמן. אמנם בעוצמה לא גבוהה, אבל כל הזמן. אם אתה יכול להרחיק אותו לפחות שני מטר מבני הבית- ניתן לחיות עם זה.
לגבי הראוטר- תקן N הוא בהספק גבוה יותר מהרגיל, ובא לאפשר כיסוי לטווחים יותר גדולים. לא מומלץ.
נקודה נוספת לא ברורה לי:
בנט בוקס יש אפשרות לחבר שני קוי טלפון חוטיים. אני מניח, לפי מה שאמרו לך, שהוא משדר גם כמו טלפון אלחוטי. בשביל מה אתה צריך את זה? אני הייתי מחפש פתרון ללא השידור הזה, שנראה לי שאינך זקוק לו כלל!
בהנחה שבכוונתך לכבות את ה-WIFI, הייתי מבקש מנטויז'ן פתרון שאינו משדר כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה סלולארית ברכבנתי04/03/2013
קראתי את ההתיחסויות לגבי נושא הקרינה ברכב.
1. אני מבינה שאנטנה חיצונית היא עדיפה אבל במקרה שמותקנת דיבורית Bluetooth , האם הקרינה הנפלטת מהדיבורית היא גדולה משמעותית אם הדיבורית פתוחה כל הזמן, כלומר, נדלקת עם ההתנעה של הרכב ואין אפשרות לכבות אותה? מדובר במכונית משפחתית, 2 ילדים יושבים מאחור.
זו דיבורית המסופקת כחלק מחבילה ברכישת סמארטפון של סלקום, כך שאין לנו אפשרות בחירה של הסוג.
2. האם נכון שהקרינה במצב המתנה של Bluetooth קטנה משמעותית מהקרינה של הטלפון במצב המתנה?
3. האם כדאי להתעקש על אפשרות לכיבוי ה- Bluetooth והדלקתו רק כשיש צורך בשימוש בדיבורית או שההבדל בקרינה הוא זניח ?
4. האם בנסיעה במכונית עדיף שימוש בדיבורית Bluetooth או דיבור מהרמקול של המכשיר , או דרך אוזניה חוטית ? האם אין ה- Bluetooth מוסיף קרינה למצב שהוא מלכתחילה בעייתי (מכשיר סלולארי ברכב) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה סלולארית ברכב - תגובה
רם דישון04/03/2013הקרינה ממערכת הבלותות' היא זניחה, לכן אין משמעות לעובדה שהיא מופעלת כל הזמן.
אין הבדל גדול בין שימוש באוזניה חוטית או בלותות'. הבעיה, כפי שציינת בצדק, היא הנייד עצמו המשדר חזק בזמן שיחה בתוך הרכב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה סלולארית ברכב
נתי04/03/2013תודה על התגובה.
אם מניחים שקרינת ה- bluetooth בזמן תקשורת פעילה זניחה לקרינת טלפון בזמן שיחה , עדיין יש להתייחס למצב המתנה - ללא שיחה.
אם מניחים שברוב זמן הנסיעה לא מדברים בטלפון, והטלפון פולט קרינה ברמות של המתנה (ולא שיחה) - האם ניתן לומר עדיין שהקרינה של הדיבורית שפועלת ללא הפסק היא זניחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה סלולארית ברכב - תגובה
רם דישון04/03/2013הטלפון -בזמן המתנה- משדר מספר שניות בכל מספר דקות. אם הוא אינו קרוב לגוף, אינני רואה בזה סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בטוח להשתמש בפלאפון עם נרתיק ?פלוני03/03/2013
פלאפון שמכוסה בנרתיק שמונח במותן, האם בטוח בשימוש ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם בטוח להשתמש בפלאפון עם נרתיק ? - תגובה
רם דישון03/03/2013הנרתיק אינו מוסיף ואינו גורע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות MRI CTשאלה03/03/2013
שלום
רציתי לדעת בבקשה שני דברים,
אינני מבין בתחום אז אולי יש טעויות בשאלה
בדיקת MRI הינה בדיקה על שדה מגנטי, קרינה סלולרית זה מאותו הדבר
אז למה בדיקת MRI נחשבת לא מסוכנת שזו בדיקת שדה מגנטי
ואם עברתי בשנתיים 5 בדיקות MRI
2 בראש ו3 בגב
ו3 בדיקות סיטי
2 חזה צוואר שרק אחד עם חומר ניגוד
ו 1 מערות האף
מה הסכנות.. האם יש לי דרך לנקות או להפחית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות MRI CT - תגובה
רם דישון03/03/2013יש הבדל תהומי בין השדה המגנטי של ה- MRI לבין קרינה סלולרית, למרות ששניהם עוסקים בתופעה פיסיקלית דומה.
אין דרך להחזיר את מה שהיה או לנקות את הגוף. אם עברת בדיקות CT אלו (בשאר אין סיכון)- מן הסתם הדבר היה חשוב ועדיף מאשר לא לבצע את הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה אחרונה בבקשה
שאלה03/03/2013הבנתי, אז אם אדרש לעבור שוב בדיקת CT
האם עלי להתעקש לעבור בדיקת MRI בגלל שעברתי 3 CT לאחרונה
ובנוסף תודה רבה על המענה לכל השאלות ששאלתי כאן !!!!!!!!!!!!!
ועל המענה הזריז, הפורום עובד נפלא, תודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ושאלה אחרונה בבקשה - תגובה
רם דישון03/03/2013כן, מומלץ לבקש בדיקת MRI במקרה כזה. השאלה היא האם היא עונה על הדרישות- כי אלו שתי בדיקות עם מאפיינים שונים ולמטרות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גלי מכשירי אזעקה בבית מסוכניםבני03/03/2013
אני מתכונן לחבר מכשיר אזעקה ולהפעיל אותו כל לילה אפילו שאנחנו בבית.
האם מכשירי אעזקה בבית יש להם קרינה? והגלים שלהם מסוכנים לילדים בבית?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם גלי מכשירי אזעקה בבית מסוכנים - תגובה
רם דישון09/03/2013תלוי אילו גלאים.
האינפרא אדומים אינם מסוכנים. הבעיה היא שתנועה קלה ביותר בלילה עלולה להפעיל את האזעקה.
אם האזעקה אינה אזעקת נפח אלא מבוססת על מוליכים- אין שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזון שצמוד בתיק למכשיר סלולרי פתוחחיים03/03/2013
האם הקרינה ממכשיר סלולרי פתוח יכולה לעבור למזון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזון שצמוד בתיק למכשיר סלולרי פתוח - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א03/03/2013לא ! הסר דאגה מליבך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)