מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת גז ראדוןאורי01/11/2012
הי,
אנחנו מתגוררים בקומת קרקע במושב (חלק מהבית היה מקלט).
אנחנו מעוניינים לבצע בדיקת גז ראדון בבית.
הבנו שצריך לשים גלאים ל-3 חודשים בבית בכל אחד מהחדרים.
רציתי לשאול: האם הגלאים הנ"ל לבדיקת גז הראדון, מסוכנים לאישה בהריון. כלומר, האם זה שהם פועלים 3 חודשים במהלך הריון, זה מסוכן?
על מה פועלים גלאים אלו?
תודה,
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גז ראדון - תגובה
ד``ר דני וולף03/11/2012הגלאים לא קורנים כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעלי ילדים עם תאורת לד בסוליהמיכל31/10/2012
שלום לחברי הפורום,
יש כיום בשוק נעלי ילדים עם מנורות לד בסוליית הנעל או בגוף הנעל כך שבעת הדריכה הנורות נדלקות ומהבהבות. רציתי לדעת האם הנורות מקרינות ו/או מהוות סכנה כלשהיא?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מיכל31/10/2012הכוונה ב"קרינה" או "סכנה" מתייחסת כמובן לנועל אותן ולא לסביבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום קרינה
ד``ר דני וולף31/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילומי שינייםגדי30/10/2012
שלום עשיתי היום 2 צילומי נשך (לא דיגיטליים) ואחרי זה צילום פנורמי דיגיטלי
הרופא אמר שחייבים לבצע כדי לראות מה קורה בפה לפני התחלת טיפול
האם זה תקין ולא מסכן לבצע את הצילומים האלה אחד אחרי השני?
ומה לגבי זה שצילומי הנשך לא היו דיגיטלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילומי שיניים - תגובה
ד``ר דני וולף31/10/2012זה תקין וקרינה מזערית לחלוטין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר ואינפרה אדוםדד29/10/2012
שלום
אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים.
אשמח אם תוכל לענות לי לגבי הורדת שיער בלייזר או באינפרה, האם בטיפולים אלו יש נזק מבחינת קרינה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לייזר ואינפרה אדום - תגובה
רם דישון29/10/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידת קרינה מאוזניותגדי29/10/2012
שלום,
רשמתי הודעה לפני מספר ימים בנוגע לדיבורית חוטית ורמת הקרינה שהיא מוציאה
לקחתי יוזמה ולקחתי מספר סטים של אוזניות, ובאמת ברובם רמת הקרינה עלתה לרמה כתומה-כתומה גבוהה, דווקא בסט המקורי שמגיע עם הפלאפון שלי רמת הקרינה לא עלתה כלל, וזו אוזניה סטנדרטית לגמרי, מה שונה בה שהקרינה לא עוברת לאוזן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדידת קרינה מאוזניות - תגובה
רם דישון29/10/2012אין לי מושג.
עד שלא אראה את הניסוי במו עיני, לא אוכל לחוות דעה.
למשל, מה היתה הצורה בה הונח כבל האוזניות יחסית למכשיר? איך אתה מבטיח שמה שהמכשיר מראה הוא מהאוזניות ולא מהנייד?
כמו שכבר כתבתי, מדידה זו ההיא אחת המסובכות שאני מכיר. מדידה אמינה דורשת תא חסר הד. מחיר שימוש בו עולה משהו כמו $5000 ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות אויר vs אוזניות אויר BTאשר29/10/2012
שלום רב
אני מתלבט האם לרכוש אזניות אויר שחיבורן בחוט באורך מלא או שמא אוזניות שחיבורן לטלפון הוא באמצעות Bluetooth.
בראשונות חוט המתכת מסתיים כ-20 ס"מ מראש ומתחילה שפופרת האויר. כלומר החוט מוליך קרינה עד לנקודה זו. כמו כן, לא ניתן להרחיק את הפלאפון יותר מאורך החוט, כמטר אחד.
הסוג השני מצויד ב Bluetooth שמיקומו באיזור החזה (כשהאוזניות תלויות מהאוזנים), יוצא שאין הולכה של קרינה מהסלולאר דרך חוט מתכת, אך יש קרינה מה BT. כמו כן ניתן להתרחק מהמכשיר לכמה מטרים.
אז מה עדיף?
1 - להוליך קרינה דרך חוט האוזניות עד כ-20 ס"מ מהראש ולהמצא כמטר מהמכשיר.
או
2 - לא להוליך קרינה דרך חוט, להמצא כמה מטרים מהמכשיר, אך לקבל קרינה מה BT על החזה.
תודה על התייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוזניות אויר vs אוזניות אויר BT - תגובה
רם דישון29/10/2012אולי זה נשמע מוזר, אך התשובה תלויה במרחק מהאנטנה הסלולרית הקרובה. אם הנייד קרוב לאנטנה, הספק השידור נמוך ואז החוטית עדיפה. אם הנייד רחוק- הספק השידור גבוה ואז ה-BT עדיפה.
בכל מקרה ההבדל קטן מאד. קנה לפי המחיר והנוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, המשך
אשר30/10/2012יש אנטנה במרחק של כ-80 מ' והיא מהצד השני, לא מצד החלון (בדרך אל האנטנה יש כמה דירות כולל לפחות 6-7 קירות אם בקו ישר + הבדל גובה של 20 מ' (האנטנה נמונה יותר).
הקליטה גרועה מאוד של אורנג' (שאני אותותו עוזב, עובדת רק בחלון וגם זה בקושי) ודי טובה של סלקום (2 סימים על אותו מכשיר אז זה תלוי נטו בחברה) ולא מתנתק גם אם באמצע הבית. על הגג קליטה טובה זהה לשתיהן.
עד כמה מזיקה קרינת BT ליד הלב, שמעתי את ד"ר נקמטסו (הממציא היפני המפורסם) אומר שקרינה ליד הלב משפיעה על התכווצויות שריר הלב, שגם פועלות על חשמל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר, כשהפלאפון פועל במצב BT
אשר30/10/2012הוא פולט גם הוא קרינת BT, אצלי זה באיזור המפשעה. האם זו קרינה חזקה, האם זה מזיק לאברי הרבייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד דבר, כשהפלאפון פועל במצב BT - תגובה
רם דישון30/10/2012רצוי לא להחזיק את הפלאפון בכיס קדמי (בגלל שידור הסלולר ולא בגלל ה-BT). הקרינה לא מגיעה ללב בגלל אפקט הקרום (חפש ברשת Skin Effect).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון לבן של בזקשירה29/10/2012
ברצוני לדעת האם ארון לבן של חברת בזק
השוכן סמוך מאוד לדירתי עלול לפלוט קרינה מסוכנת?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארון לבן של בזק - תגובה
רם דישון29/10/2012לא. זו סה"כ קופסת חיבורים של טלפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- homeplugשלום29/10/2012
מהן סכנות הקרינה מציוד homeplug ? - ברשותי יחידות קטנות של חברת EDUP המעבירות תקשורת אינטרנט בין מחשבים על רשת החשמל בבית.
במפרט מופיע כי הן משמשות כמודם בתחום תדרים 2-28MHz.
ידוע לי כי עוצמות גבוהות קרוב ל- DC מסוכנות.
מה לגבי הציוד הנ"ל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
homeplug - תגובה
רם דישון29/10/2012הקרינה מציוד כזה נמוכה מאד כיוון שהאותות עוברים על גבי המוליכים ולא באויר. להערכתי אין סיכון.
שים לב שתחום התדרים הזה אינו מכוסה ע"י רוב מכשירי המדידה הנפוצים (אם תרצה למדוד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיר משותף עם ארון חשמל קומתיאבי29/10/2012
שלום וברכה אני לפני קניית דירה חדשה מקבלן שנת בנייה 2012 בבניין של 9 קומות ארבע דיירים בקומה. רציתי לשאול שאלה בקשר לארון חשמל קומתי יש בדירה שאני מעוניין לקנות קיר משותף עם שני ארונות חשמל קומתיים ארון אחד שיש בו 4 מוניים תלת פאזים 3*25 אמפר כל מונה ובצמוד אליו עוד ארון שמכיל 2 קופסאות של חשמל עם כבלים ירוקים שמזינים את המונים בקומה ,וגם ממשיכים לעלות ולרדת בין שאר קומות הבניין(מצורפת תמונה של הארון והחוטים)יש לציין שהקיר המשותף עם הארונות חשמל הקומתי זה שירותיים ומקלחת שנמצאים בחדר ההורים אורך חדר השירותים והמקלחת הוא 240 ס"מ ולאחר חדר השירותים והמקלחת מתחיל חדר השינה של ההורים.
מצורפת תמונה של הארון חשמל עם הקופסאות והחוטים בצמוד אליו נמצא הארון עם ה4 מונים.
האם הדבר מסוכן? האם הדבר מהווה בעיה?
האם ישנה בעיה לקנות את הדירה?
מה הייתם עושים במקומי בסיטאוצייה כזאת?
תודה רבה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיר משותף עם ארון חשמל קומתי - תגובה
רם דישון29/10/2012מאחר והמרחק לחדר השינה הוא 2.40 מ', נראה שאין בעיה. סמוך ללוח כזה קרוב לודאי שיהיה שדה חזק, אבל במרחק כזה הוא יורד חזק מאד. מאחר ובשירותים ובמקלחת שוהים זמן קצר, אינני רואה בעיה.
אם יש בנין סמוך בתצורה דומה, הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר ולמדוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממ"דליאת29/10/2012
האם מסוכן לישון בממ"ד, שנמצא בקומה 8?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממ"ד - תגובה
ד``ר דני וולף29/10/2012לא מסוכן, רצוי לאוורר היטב ולשאוב (לא לטאטא) אבק לעתים קרובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות אנטנות בבית סמוך לבית שלישלמה28/10/2012
שלום
בבית שלידי יש בגג ( זה בעצם קומה שישית ) חוות אנטנות , אני גר במרחק של 15 מטר קו אוירי מהבנין אולם בקומה ראשונה ( על עמודים ) .
שלחו לי ממשרד איכות הסביבה נתונים על כל האנטנות,וזויות השידור וכו' ורציתי לדעת אם יש סכנה בבית שלי ,
אני זוכר שקראתי לפני כמה זמן ( ועכשיו אני לא מוצא את ההודעה) שאני יכול לשלוח אליכם את הנתונים ותוכלו להגיד לי אם אני/הבית שלי בסיכון.
אשמח לדעת איך אני יכול לקבל את חוות דעתכם .
תודה מראש
שלמה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוות אנטנות בבית סמוך לבית שלי - תגובה
רם דישון28/10/2012ראשית, האם יש בדירתך חלון ממנו ניתן לראות לפחות אנטנה אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן , יש שני חדרים
שלמה29/10/2012שמהחלונות שלהם ניתן לראות את האנטנות ,
האנטנות נמצאות בזווית של 75-80 מעלות מהחלונות לכיוון למעלה .
אני חייב לציין שכדי "להקדים רפואה למכה" כיסיתי את שני החלונות האלו ברשת יתושים ממתכת ליתר ביטחון .
מצרף לך תמונה מחדר אחד , החדר השני נמצא 5 מטר מערבה ( ימינה בתמונה ) .
תודה רבה
שלמה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן , יש שני חדרים - תגובה
רם דישון29/10/2012ראשית, טוב עשית.
שנית, על פי התמונה קרוב לוודאי שאין בעיה, בגלל הפרש הגבהים.
אני ממליץ לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי . . .
שלמה02/11/2012תודה רבה .
עשיתי בדיקה , הזמנתי את מלר"ז , באו אליי ביום חמישי אחה"צ , בדקו בכל הדירה ויצא שהכל תקין .
אולם הבדיקה היתה רגעית , בא , מדד כחצי שעה , הכל בסדר .
השאלה : האם לקנות מכשיר מדידה לאורך זמן או שהבדיקה הזו מספקת ???
תודה רבה
שלמה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדקתי . . . - תגובה
רם דישון02/11/2012באיזה יום ובאיזו שעה נערכה המדידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה
שלמה04/11/2012הבדיקה נערכה ביום חמישי בשעה 15:15 עד בערך השעה 15:45 .
תודה
שלמה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבדיקה - תגובה
רם דישון04/11/2012זו שעה סבירה למדידה. הייתי מסתפק בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה , עזרתם לי מאוד .
שלמה05/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיול בשדה בקרבת מתקנים סלולריםשרית28/10/2012
יצאנו לטיול שבת בשדות ( אני בעלי ושתי ילדות 9 ו-5 )היו שם 3 מתקני שידור סלולרים - אלו עם המבנה הקטן שצמוד אליהם - אני מניחה שהוא מכיל מקור חשמל לאנטנות ואת כל החוטים שלו. רוב הזמן היינו במרחק של כ-200 מטר לפחות מהמתקנים אך בשלב מסויים התקרבנו מאוד לאחד המתקנים (מטר שניים מהמתקן). אני נחרדתי והתרחקנו משם. כל הטיול בשדות האלו ערך כשעתיים . האם זו שהייה שעלולה לגרום נזק לילדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיול בשדה בקרבת מתקנים סלולרים - תגובה
ד``ר דני וולף28/10/2012חשיפה חד פעמית לא גורמת שום נזק, ובוודאי שלא חשיפה כל כך מזערית כשלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, תארתי לעצמי אבל
ציפ28/10/2012רציתי להיות בטוחה (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה מרחק מהאוזן ניתן לדבר ללא חששליאת27/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
20 ס"מ
ד``ר דני וולף28/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בנייד-כאבי ראש ואובדן זיכרון?גלי27/10/2012
שלום
רציתי לדעת האם שימוש בטלפון סלולרי עלול לגרום לכאבי ראש ואובדן זיכרון?
יש לי כאבי ראש מדי פעם , מדי פעם חלקם נמשכים שעות
בנוסף, מדי פעם אני מרגישה שאני שוכחת כל מיני דברים שאנשים אמרו לי או שאני אמרתי לאחרים, שוכחת לעשות דברים שרציתי לעשות... יש לציין שיש לי אמא שלא השתמשה בחייה בסלולאר והיא סובלת מהתפתחות מחלת האלצהיימר, כך שאיני יודעת אם יש קשר בין המקרה שלי לסלולאר או שבעיית הזיכרון היא משפחתית.
אשמח לקבל תשובה
תודה
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בנייד-כאבי ראש ואובדן זיכרון? - תגובה
ד``ר דני וולף28/10/2012התופעות שהזכרת אם הם בגלל הסלולר, הם הפיכות, ואמורות לחלוף לאחר זמן קצר, ימים או שבועות. אם את כבר סובלת מזה, ואם יש לך סיפור משפחתי, למה את צריכה להיות בדילמה?!?!?!?!?! פשוט הפסיקי לדבר בפלאפון בלי הגנה מתאימה!!! זה יעזור גם בלי התנאים המיוחדים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חב' אוזניות אוויר מומלצתגלי27/10/2012
שלום לכם,
נושא הקרינה הסלולארית מאוד מדאיג אותי ולכן רציתי לשאול אם אוזניות אוויר רגילות או בלוטוס אינן מעבירות כלל קרינה או שהן מעבירות קרינה מעטה?
בנוסף, ברצוני לרכוש אוזניות מסוג זה אך איני יודעת איזה סוג ושל איזו חברה לרכוש.
אני רוצה לוודא שאני קונה אוזניות אמתיות וטובות ולא סתם זיוף.
על איזו חברה אתם ממליצים ואיפה ניתן לרכוש את האוזניות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חב' אוזניות אוויר מומלצת - תגובה
רם דישון27/10/20121. מזערית ביותר.
2. המוצר פשוט, ולא ידוע לי על זיופים. בנוסף, הפורום אינו מפרסם מידע מסחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)