מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום מהאף כאבי ראש והתקרחותאליאור28/09/2012
שלום,
שמי אליאור ואני חייל,בחודשיים האחרונים התחלתי לשרת במקום בו אני נחשף לקרינה גבוהה ושמתי לב שהתחילה לי התקרחות קלה , דימום מהאף באופן קבוע ולעיתים גם כאבי ראש. האם יש קשר בין הדברים והאם יש צורך לבדוק את זה רפואית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני משאיר לד"ר וולף להתיחס לצד
רם דישון28/09/2012הרפואי, אך אני מציע לך לרכוש מכשיר זול ולבדוק את רמת הקרינה במקום בו אתה משרת. פרטים והמלצות- בדוא"ל פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר לקרינה, וצריך לבדוק רפואית
ד``ר דני וולף29/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מארון חשמלאלון25/09/2012
האם כדאי להזמין טכנאי לבדיקת קרינה מארון חשמל, חדר השינה שלי צמוד לקיר שמפריד את הארון חשמל והמיטה ממש צמודה לקיר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מארון חשמל - תגובה
רם דישון25/09/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אלון25/09/2012כדאי להזמין מישהו שיבדוק או שכבר באותו מחיר עדיף לקנות את המכשיר ולבדוק בעצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה - תגובה
רם דישון25/09/2012השיקול שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעון דיגיטלי שפועל על בטריהרועי25/09/2012
שלום,
האם שעון דיגיטלי שפועל על בטריה פולט קרינה?
אם זה משנה, לא משמש כשעון מעורר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שעון דיגיטלי שפועל על בטריה - תגובה
רם דישון25/09/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהדד24/09/2012
שלום
כמורה שאלתי היא: האם בזמן שיעור שבו 30 טבלטים דלוקים, ישנה רמת קרינה היכולה לפגוע בי?
שאלה נוספת האם לאחר כיבוי המכשירים, עדיין ישנה קרינה הנשארת בחדר ועלולה להזיק.
אודה על תשובתך
דד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה - תגובה
רם דישון24/09/20121. אם המחשבים פועלים, אבל ללא תקשורת אלחוטית- אין בעיה. אם יש תקשורת אלחוטית- מאד לא מומלץ. ראי הנחיות משרד החינוך בנושא שאמורות להיות מופצות בימים אלו.
2. מכשיר כבוי לא מקרין כלל, והקרינה אינה נשארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משנאי מול הביתavichay24/09/2012
שלום
לפני מספר שנים בדקנו את הקרינה שמגיעה משנאי שנמצא ברחוב בסמוך לבית ולחצר שאנחנו שוכרים
בשעת השיא בקיץ (8:00 בערב) הקרינה עמדה בסלון ובחדר הילדים על 1.9 מיליגאוס - שם השהייה בפרקים גבוהים
בחדר המשחקים 2.2 מיליגאוס
בחצר על 3.9 מיליגאוס (שהייה בפרקים נמוכים)
האם הממצאים הללו צריכים להטריד אותי ?
האם מדידה חד פעמית היא מספקת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה משנאי מול הבית - תגובה
רם דישון24/09/2012הערכים גבוליים, אבל ניתן לחיות אתם.
הייתי ממליץ למדוד שוב, כי יתכן שהצריכה הכללית של החשמל (ואיתה גם הקרינה) עלתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שאלות-תודה.לימור24/09/2012
1. האם מיקרוגל סגור שאינו מחובר לחשמל פולט קרינה?
2. מול הבית שלנו יש בניין ובו "חדר משאבות" - האם דבר כזה פולט קרינה?
3. בשביל העפר בו אני מתאמנת בריצה ישנם עמודי ברזל בגובה מטר וחצי הצבועים באדום לבן, כל חצי קילומטר בערך ישנה קבוצה כזאת (או בודד) עד אחת מהקבוצות ראיתי שכתוב "זהירות סיב אופטי", האם מדובר במשהו הפולט קירנה ועלי להתרחק מהם? אם כן מה המרחק המומלץ?
שוב-תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
3 שאלות-תודה. - תגובה
רם דישון24/09/20121. לא.
2. תלוי אם המשאבות עובדות או לא. אם הן פועלות- כדאי למדוד.
3. אין שום סיכון מסיב אופטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המשאבות
לימור24/09/2012ידוע לך באילו משאבות מדובר?
הדלת שם נעולה.
המרחק אלינו הוא כ20 מטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון-המרחק הינו כ-10 מטרים.
לימור24/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון-המרחק הינו כ-10 מטרים. - תגובה
רם דישון25/09/2012אין לי מושג. צר לי. תשובתי עומדת בעינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממתקני גישה אלחוטייםסיגל24/09/2012
אני חושבת לעבור לגור בדירה שבמרחק של 300 מטר ממנה יש מתקן גישה אלחוטי בעוצמה של 21.657, במרחק 400 מטר יש אנטנת תורן על הגג בעוצמה של 1.849 ובמרחק של 450 מטרים יש עוד אנטנת תורן בעוצמה של 6. בנוסף, במרחק 250 מטר בהקמה עוד שני מתקני גישה אלחוטיים שאין נתונים לגביהם.
האם המידע הזה מספיק כדי לא לעבור לדירה?
בתודה רבה על התשובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממתקני גישה אלחוטיים - תגובה
רם דישון24/09/2012במרחקים כאלו אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגן של שקד שלישילי23/09/2012
שלום, בתנו בת 4.5 נשלחה לצילום רנטגן של שקד שלישי. האם חשיפה בגיל כה צעיר מהווה בעיה? אנו יודעים שיש חלופה לצילום (סיב אופטי) שפחות נעימה. האם החשיפה לקרינה אינה מומלצת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני משאיר לד"ר וולף לענות,
רם דישון24/09/2012אבל מניסיון אישי הפתרון של סיב אופטי הרבה פחות נעימה, במיוחד לילד קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רנטגן של שקד שלישי - תגובה
ד``ר דני וולף25/09/2012"צילום שקד שלישי" הקרינה מזערית, כמו צילום חזה, ולבעיה הזאת הוא הדרך הסבירה ביותר, שכן סיב אופטי לילדה בגיל הזה איננו פיקניק, וכרוך גם כן בסיכוני פציעה ובסיכונים אחרים. לילד שלי עשיתי גם כן צילום שקד שלישי כשהיה בגיל הזה.
חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מקוי מתחאורי23/09/2012
שלום רב,
בבית הספר היסודי בו לומדים ילדיי נערכה בדיקת קרינה עקב קוי מתח ברחוב.
בכיתה של בני נתקבלו ערכים כדלקמן:
צפיפות השטף המגנטי 1.62mG, מרחק מקווי המתח 5 מ', גובה ביחס לקו מתח גבוה 2-, גובה ביחס לקו מתח נמוך 2.
האם נראה לכם בעייתי?
תודה מראש,
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מקוי מתח - תגובה
רם דישון23/09/2012לא בעייתי- מתחת לסף של 2 מיליגאוס. בנוסף, החשיפה איננה רצופה אלא מספר שעות ביום בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת מכשיר לבדקת קרינה עצמאיתדינה23/09/2012
שלום רב,
האם יש טעם לרכוש מכשיר למדידת קרינה סלולרית ו/או אלקטרומגנטית לאדם מן השורה שאין לו ידע מוקדם בתחום?
עד כמה שימוש במכשירים אלה מורכב?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכישה - המשך התעניינות
מיטל23/09/2012שלום,
רציתי רק לדעת האם קרינה סלולרית ואלקטרומגנטית נמדדות באותו מכשיר ובאותן יחידות או שצריך לרכוש שני מכשירים שונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רכישה - המשך התעניינות - תגובה
רם דישון23/09/2012אלו תחומים שונים, דורשים שני מכשירים נפרדים אך יש מכשירים משולבים שיודעים למדוד את שני התחומים. פרטים נוספים- בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רכישת מכשיר לבדקת קרינה עצמאית - תגובה
רם דישון23/09/2012המכשירים הפשוטים קוראים בעזרת נוריות צבעוניות- ירוקות, צהובות ואדומות. אין צורך בידע מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה חשמליתנירית22/09/2012
שלום. אנחנו בטיול בחווה באוסטריה. מעבר לאגם ומעל ההרים אני רואה קו מתח עליון ועל. במדידה שערכתי בלילה ערכי הקרינה נעים בין שתיים לשמונה מימשתמהכל כצנ מיליגאוס. וזה. משתנה כל הזמן כלומר כל דקה. אנחנו פה עשרה לילות. עם ילדה. בבבת שלוש. לעזוב את המקום? האם נראה לכם מזיק? גג הבית קומה מעלינו מחובר. לרןמתח. נמוך. האם זה מזה? למה זה משתנה כל הזמן
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה חשמלית - תגובה
רם דישון22/09/2012השדה מקו מתח עליון יורד לרכים אפסיים במרחק שאת מתארת (מעבר לאגם, מעל להרים).
ערכי הקרינה נובעים ממשהו בבית, ולא יהיה אחראי להניח מהיכן היא נובעת, מאחר ומדובר במדינה זרה שאינני מכיר את החוקים בה.
אין סיכון משהיה של מספר ימים בערכים כאלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלישה מפלאפוןמוטי22/09/2012
שלום רב,
הפלאפון פולט יותר קרינה בעת גלישה באינטרנט של החברה המפעילה או בגלישה באמצעות WIFI ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלישה מפלאפון - תגובה
רם דישון22/09/2012ב-WIFI פחות (טווח של כמה מטרים לעומת טווח של מאות מטרים ויותר בסלולר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה רדיואקטיביתאפרת22/09/2012
שלום רב,
רציתי לדעת האם יש סכנה כלשהי להשתמש במוצרים שיוצרו ביפן בעקבות דליפת הכור הגריעיני שהייתה שם?
ובפירוט קיבלנו שם מתנות של בגדים ותיקים לילדים - האם עדיף לא להשתמש בזה? או שאין כלל בעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - שאלה
אפרת22/09/2012רציתי רק לחדד שהתיקים משמשים כתיקי גן לילדים לאחסון בגדים, אוכל ושתיה.
אם במקרה יש לזה חשיבות.
שוב תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה...
אפרת23/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתגובה... - תגובה
רם דישון23/09/2012קשה מאד לדעת.
1. בדקי את מקור המוצרים- האם הם היו קרובים לפוקושימה או לא?
2. בדקי במשרד התמ"ת האם הם מבצעים בדיקות למוצרי יבוא מיפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון...
אפרת23/09/2012שלום רב,
בדקתי שוב בתגיות - יש שני מוצרים שכתוב made ine vietnam וכן made in Thailand .
אני מניחה שזה בסדר - הרי לא מעט מהמוצרים בארץ מקורם כזה..
שאר המוצרים לא רשום כלום - האם עדיף לא לקחת סיכון? כל המוצרים נקנו במזרח- תאילנד , אבל לא ביפן ( טעות שלי).בכל אופן מקום ייצורם לא ידוע.
אשמח לתשובה לסגירת נושא זה.
תודה וגמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון... - תגובה
רם דישון23/09/2012השיקול הוא שלך בלבד. קשה לי להאמין שהמוצרים הללו היו אי פעם ביפן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו..
אפרת23/09/2012אוקי... תודה
לידע כללי רציתי לדעת -
1)האם מוצר שמקורו מאזור נגוע "ספוג" קרינה ראדיואקטיבית?
2) האם זמן השליחה של המוצר (מרגע ייצורו) הקרינה לא מתפוגגת ?
3) האם כביסה של מוצר כזה לא מורידה את הקרינה?
4) ומה בכלל יכול להיות נזק משימוש במוצר שיש בו רמות קרינה מסוימות?
5) ומנגיעה חד פעמית?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ... אשמח לתשובות לשאלות האחרונות
אפרת24/09/2012אני מודעת ששאלתי הרבה על הנושא - אבל אשמח תשבות בכל זאת לסיום הנושא הזה מבחינתי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי ... אשמח לתשובות לשאלות האחרונות - תגובה
רם דישון25/09/2012מחוץ לתחום הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורה חסכונית בהברגהדור22/09/2012
שלום וחתימה טובה,
1. מה זה אומר אם יש נורה חסכונית חדשה שיש בה אור רק בתחילת בצינורית ואין אור בהמשך הצינורית? האם זה אומר שהנורה לא הכי תקינה? האם זה אומר שהנורה אולי קצת מקרינה?
2. לאיזה יצרן יש נורות חסכוניות עם קצה מכוסה (שזה אמור למנוע קרינה) שהן אמינות? היכן אפשר להשיג בגוש דן מחיר לא יקר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נורה חסכונית בהברגה - תגובה
רם דישון22/09/20121. זה אומר שהנורה אינה תקינה. אין משמעות לקרינה, כי בלאו הכי היא אינה מפיצה אור.
2. אין קשר בין הקרינה לקצה המכוסה.
3. איננו מפיצים מידע מסחרי כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרם וחברים- לגבי נורה חסכונית
דור22/09/2012רם וחברים שלום,
1. הנורה מפיצה אור אך רק בחלק מן הצינורית (בחלק הקרוב להברגה). מה דעתך על כך? מה זה אומר?
2. נאמר שאם האור שונה לאורך הצינורית- יש חשש לקרינה. מה דעתךן?
3. נאמר שהקצה של הצינורית הקרוב להברגה- טוב שיהיה מכוסה כי זה מפחית סיכון לקרינה ביחס לנורות עם קצה לא מכוסה (כפי שמופיע בתמונה המצורפת).. מה דעתך?
תודה!
רם וחברים- לגבי נורה חסכונית - תגובה
רם דישון22/09/2012אינני מבין- האם תשובתי לא היתה ברורה?
אם אתה מחפש תשובות של גולשים אחרים- בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מינימלי מאנטנה מסוג מיקרוגלמיקי21/09/2012
שלום רב,
אני מתגורר בחו"ל במסגרת העבודה ומעוניין לשכור בית פרטי, במרחק של 1100 מ' מהבית קיימת אנטנה סלולרית ענקית מסוג מיקרוגל, אני די חושש לשכור ואיני יודע את השפעתה על הסביבה וגם את המרחק המינימלי והבטוח מהאנטנה הזאת, אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי הערכה או לפחות לומר לי אם 1100 מ' מספיקים במרחק מינילי ובטוח מקרינה.
צירפתי תמונה של האנטנה.
תודה מראש
מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרחק מינימלי מאנטנה מסוג מיקרוגל - תגובה
רם דישון21/09/2012נא שלח בפרטי תמונה ברזולוציה גבוהה של התורן שצולמה ממרחק קצר יותר.
בנוסף, הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר מדידה זול ולמדוד לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מינימלי מאנטנת מיקרוגל
מיקי22/09/2012תודה על תגובתך המהירה.
מצרף תמונה שצולמה מקרוב יותר, מאוד מקווה שזה יספיק.
לגבי רכישת מכשיר מדידה זול, האם תוכל תוכל בבקשה להמליץ על מכשיר מדידה לאנטנות סלולריות?
תודה ושבוע טוב
מיקי
מרחק מינימלי מאנטנת מיקרוגל - תגובה
רם דישון22/09/2012ביקשתי להעביר תמונה ברזולוציה גבוהה בדוא"ל פרטי. מקווה שברור.
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)