מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוד בנושא סוגים של אוזניות אויראיילה20/10/2012
מה ההבדל בין אוזניות אויר ואוזניות אויר בלוטוס? והכי חשוב, מה מעביר הכי פחות קרינה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד בנושא סוגים של אוזניות אויר - תגובה
ד``ר דני וולף20/10/2012שתיהן מצוינות, בלי קרינה, בלוטוס עם צינור אויר אפילו יותר טובה, אבל לשתי האוזניות אין קרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בקרבת עמוד מתח גבוהסיגל19/10/2012
מבקשת לשאול מהו סוג עמוד מתח הגבוה שבתמונה. ומהן מגבלות הבניה(בית מגורים) בקרבתו.מהם המרחקים המומלצים? האם יש סכנת קרינה מהשנאי?
מצרפת תמונה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנייה בקרבת עמוד מתח גבוה - תגובה
רם דישון20/10/2012זהו עמוד של 22 קילווולט.
המרחק המומלץ ממנו הוא 50 מטר. השנאי שלו והקוים המתחברים אליו קורנים, לכן טווח הבטחון הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בנייה בקרבת עמוד מתח גבוה - תגובה - תגובה
רם דישון20/10/2012הכוונה לקוים העיליים.
התחתיים הם שלמתח נמוך (220 וולט).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנאי?
סיגל20/10/2012תודה.
מבחינת השנאי יש איזו שהיא מגבלת התקרבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיגנו אותי במאה מילגרם מטר ממניאני19/10/2012
כבר קרוב לשנה ועשרה חודשים אני מתלוננת על סיפטומים מפחידים מאוד שמורגשים בראד בגרון ובחזה ותחושת סיחרור מתמדת וכאבי ראש מפחידים כל יום כל שעה הרופאים פטרו אותי שסה פסיכולוגי ואני שאין לי בעיה להודות וללכת לטיפול פסיכולוכי סרבתי להאמין שהסבל הנוראי הזה שנמשך כל יום כל שעה גם במצבים שמחים לא האמנתי שזה נפשי והנה אתמול גילה לי אחד העובדים ששמו מטר מהמשר שלי חמש משדרים של ווי פאיי שפועלים בעוצמה של 100 מילגרם כשפתחתח את ההזמנה גיליתי שהתקינו את זה בדיוק באותו תאריך שזה קרה לי עם הסחרחורת המפחידה הראשונה שנמשכה מספר שעות. שגילו את התאריך והתלונות שלי פירקוו את זה אבל מה זה אומר 100 מילגרם מה יקרה איתי האם הספטומים יעלמו עכשיו האם נגרם לי נזק נוראי האם הקרינה הזו ממש ממש גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגיאות כתיב ממקלדת לא נוחה
אני19/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישבתי במשרד כל יום במשך תשע שעות
אני19/10/2012והמשדרים במשך שנה ועשרה חודשים מעל דלת המשרד שלי שעשוייה מעץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגתם עליי? תענו לי בבקשה
אני20/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה דילגתם עליי? תענו לי בבקשה - תגובה
רם דישון20/10/2012מה קורה כשאת עוזבת את העבודה? בבית? בימי חופש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אני20/10/2012במשך השנה ועשרה חודשים היה לי כל הזמן מהבוקר עד הלילה עם הקלה בשבת בחופשות פסח וסוכות זה הקל לקראת היום הרביעי של החופש אך לא נעלם לגמריי והחודש האחרון זה פעם ראשונה שלקחתי חופש שך שלושה שבועות וכעבור חמישה ימים זה נעלם לגמריי והייתי בטוחה שזה מאחריי ואז חזרתי לעבודה וביום הראשון התחיל קצת ווביום אחריי קצת יותר וביום החמישי לעבודה זה החמיר מאוד מאוד וברגע שפירקו את קופסת המשדרים היתה הקלה של חמישים אחוז האן הקרינה של 100 גבוהה מאוד לבן אדם שיושב מטר מזה במשך כמעט שנתיים? אשמח אם תכיד לי כלל מה אתה חושב על כל מה שרשמתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
רם דישון20/10/2012הקרינה אינה מסוכנת. הא ראיה שהתסמינים נעלמים לאחר כמה ימים לא קרינה.
את סובלת כנראה מרגישות קלה לקרינה (לו הרגישות היתה קשה יותר- היית סובלת בכל רגע שמישהו היה משוחח בנייד בקרבתך).
אני ממליץ לך לרכוש מכשיר מדידה, ולהשתדל לא לשהות במקומות בהם הקרינה גבוהה במקצת מהמינימום של המכשיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף20/10/2012לא כל כך הבנתי את נתוני הקרינה, האם מדובר ב- WI-FI עם כזו קרינה חזקה? כך או כך אני מצטרף לדברי ידידי המלומד, ורוצה רק לחזק, כי נראה לי שבנוסף לנזקים הבריאותיים החולפים לחלוטין אחת הבעיות כרגע היא הפחד, החרדה, ואי הוודאות. אז ככה, התסמינים השונים הם הפיכים לחלוטין, עם הפסקת הקרינה, ולא משאירים שום נזק בריאותי ארוך טווח. ואם את רגישה לקרינה, מה שלא נראה סביר, אז פשוט תרגישי בכך, וכאמור, החשש הוא שבאופן פסיכולוגי יצוצו לך אותם התסמינים, שבזמנו היו אמיתיים, ולא פסיכולוגיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה פחד רק לפני יןמיים גליתי.
אני20/10/2012הסיפטומים היו קיימים שנה ועשרה חודשים לא יידעתי בכלל שתקעו לי את המשדרים הללו כל הזמן שאלתי את עצמי מה זה התחושות האלו לא היה שום פחד כנ לא חשבתי על קרינה רק לפני יומיים גילו לי שהתקינו לי את גוש הקרינה הזה מעל דלת המשרד שלי לא ידעתי בכלל מה זה הקופסא הזו חשבתי ארון תקשורת כי אני לא מבינה בזה כלום ואז בדקתי בהזמנות מתי התקינו אותה וזה היה בול בתאריך לפני שנה ועשרה חודשים ששם הסבל שלי התחיל ובנוסף אני כן מרכידה כאהי ראש חזקים כל פעם שמישהו מדליק פלאפון אבל רציתי לשאול אמרו לי שהקרינה מהקופסא היא 100 אם הפלאפון ממוצע הוא 1.3 סאר אז מה זה 100 למה התכוונו זה יותר מקרינה של פלאפןן? פי 100 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזה פחד רק לפני יןמיים גליתי. - תגובה
רם דישון20/10/2012את מערבבת מידות שונות של דברים שונים. הקופסה משדרת בהספק סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הסבלנות
אני20/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרוגלדני18/10/2012
שלום,
היום חלפתי בסמוך (20-30 ס"מ) למיקרוגל עובד ולאחר מכן הייתי במרחק של כחצי מטר-שלושתרבעי מטר למשך כ-20-30 שניות, הייתי עסוק במשהו ולא שמתי לב לכך, רק לאחר שהוא סיים ושמעתי את הצפצוף הבנתי שעבד, האם מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקרוגל - תגובה
רם דישון18/10/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממ"דלימור17/10/2012
האם ממ"ד לאחר 10 שנים (יש בו חלון) יכול עדיין להוות איזשהו סיכון?
הממ"ד בקומת קרקע וכן בקומה 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממ"ד - תגובה
רם דישון17/10/2012אין משמעות לגיל הממד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה ההמלצה הבטיחותית?
לימור18/10/2012לבצע בדיקת ראדון בכל מקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בעייתי?לימור17/10/2012
האם בעייתי לתת לילד לישון בצמוד לקיר עם שקעים כאלו?
2 התמונות צולמו ב-2 חדרים נפרדים.
(כמובן שלגבי המתג האמצעי נדאג לכסות אותו בבטחה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה 2
לימור17/10/2012
תמונה 2 - תגובה
רם דישון17/10/2012אין שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התשובה מתייחסתת ל-2 התמונות?
לימור18/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם התשובה מתייחסתת ל-2 התמונות? - תגובה
רם דישון18/10/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! פורום נהדר !!
לימור18/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית ספר עם לפטופים..אחיש17/10/2012
שלום אני לומדת בבית ספר עם לפטופים, ואני מאוד בלחץ שאני יחלה בסרטן או משהו.... אין לי הרבה חברים ככה שאני רוב היום בלפטופ... העם יש סיכוי גדול יותר מאחרים שאני יחלה בסרטן? כמה שעות אתם ממליצים ביום להיות ככה שזה יותר בריא? אתם יכולים להרגיע אותי?
בת 13* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בית ספר עם לפטופים.. - תגובה
רם דישון17/10/20121. אל תניחי את הלפטופ על הברכיים אלא על שולחן.
2. דאגי שבבית הספר המחשבים יהיו מחוברים לרשת בחיבור חוטי ולא אלחוטי. ארגני את הוריך וועד ההורים.
אם תקפידי עלשני כללים אלו- סיכוייך לחלות נמוכים מאד. רצוי גם לתת דגש יותר חזק על פעילות חברתית ולא-מחשבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממחשבים ניידיםמלאכי17/10/2012
שלום. יש מישהי שנמצאת בכיתה עם לפטופים במשך שעות הלימודים. עד כמה זה מסוכן, מה ניתן לעשות בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממחשבים ניידים - תגובה
רם דישון17/10/2012עניתי בנפרד. אינני זקוק לשליחים בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקן גישה אלחוטיתלילי17/10/2012
שלום,
הסתכלתי בשאלות הקבועות ולא מצאתי התייחסות למתקן גישה אלחוטית.
אני רוצה לרכוש בית ויש שני מתקני גישה אלחוטית מהבית אחד במרחק 80 מטר, כתוב באתר מדלן שהקרינה היא 0.8 ואחד במרחק 110 מטר שכתוב שעצמת הקרינה פחות מ2. האם זה מסוכן? איך ניתן לבדוק? נכנסתי לאתר של המשרד להגנת הסביבה ולא מצאתי את המתקנים הללו במפת האנטנות הסלולריות.
אודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקן גישה אלחוטית - תגובה
רם דישון17/10/2012רכוש מכשיר מדידה ומדוד לבד. הנתונים שסיפקת הם בעלי ערך דל להערכת הסיכון.
פרטים- במייל פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף? או לא עדיף כללאודי17/10/2012
בני בן הארבע אוהב משחקי מחשב.
שאלתי היא מה פחות מסוכן אם בכלל.? לשחק במחשב הנייח כשהוא מחובר לראוטר באופן קווי.?
או לשחק באייפון שלי? (גלקסי 2)
כיום אני נמנע מלתת לו לשחק בכלל.
אגב, האם נכונה השמועה שאייפון וגלקסי הם פחות מקרינים ממכשירים ניידים פשוטים?
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה עדיף? או לא עדיף כלל - תגובה
רם דישון17/10/2012עדיף מחשב מחובר לראוטר בקוי. האייפון משדר יותר מהיתר, בניגוד לשמועה. לגבי הגלקסי - אינני יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר בממדאודי16/10/2012
האם ראוטר שמותקן בממד הוא מסוכן יותר מאשר בחדר רגיל?
ראוטר בממד - תגובה
רם דישון17/10/2012לא. לחדרים שמחוץ לממד הוא מסוכן פחות. בתוך הממד הוא כמו בכל חדר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לראוטר אלחוטיאודי16/10/2012
א. האם במידה ויש לי בבית ראוטר אלחוטי והמחשב הנייח מחובר אליו באופן חוטי, כאשר אני לא משלם לחברה המספקת אפשרות לשימוש אלחוטי (השימוש כרוך בתשלום)
זאת אומרת אני משתמש בו רק למחשב אחד! האם זו קרינה בכל מקרה? האם היא משולה לחיבור מחשב לממיר חוטי רגיל?.
ב. האם כשאני מכבה את הראוטר אין קרינה?
ג. האם אני יכול להיחשף לקרינה מראוטר אלחוטי של השכנים שלי ? ואם כן האם זו קרינה מסוכנת ?
אודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנוגע לראוטר אלחוטי - תגובה
רם דישון17/10/2012קרוב לוודאי שאין קרינה כלל. כמו ממיר חוטי רגיל.
הקריה מהראוטר של השכנים חלשה מאד ואינה מסוכנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבור דר' וולףתמי16/10/2012
ענית לי לגבי השאלה על הגן שישנים בממד.
הגננת אמרה שבגלל שזה בית חדש אין בעיה. זה נכון?
בנוסף יש לי אפשרות לבקש שישן מחוץ לממד האם זה מספיק או שכל המבנה בגלל שהוא קרקע בעייתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבור דר' וולף - תגובה
ד``ר דני וולף17/10/2012רמת הרדון הנפלטת מהקרקע לתוך הבתים צמודי הקרקע, תלויה מאוד באזור המגורים. יחד עם זאת, בממד שאיננו מאוורר, יש לו גם את הרדון הנפלט מקירותיו עשויי הבטון, וגם את קרינת הקרקע, והאיוורור מטבע הדברים אינו טוב כך שבכל מקרה כדאי למדוד. מחוץ לממד המצב יותר טוב, ו....שוב תלוי באזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש מומלץ בפלאפוןגדי15/10/2012
שלום,
מזה תקופה ארוכה שאני משתמש באוזניות (רגילות) כשאני מדבר בפלאפון ומניח את הפלאפון במרחק מסויים לידי (חצי מטר-שלושתרבעי מטר), יצא לי למדוד את הקרינה ממרחקים אלה וראיתי שבצדדים מסויימים של המכשיר (זה משתנה בהתאם לצד המדידה) הקרינה ממשיכה להיות גבוהה גם במרחק של יותר מחצי מטר! מה עליי לעשות? יש לציין שעשיתי ביומיים האחרונים 2 שיחות של 20 דק כל אחת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק להבהיר
גדי15/10/20121 שכשאני לא מדבר בפלאפון הפלאפון לא נמצא קרוב אליי, הכוונה שהוא לצידי זה רק בעת השיחות.
2. ב-2 השיחות שעשיתי הפלאפון היה במרחק של בערך חצי מטר מהגוף, שלושתרבעי מטר מהראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק להבהיר - תגובה
רם דישון16/10/2012מאירוע חד פעמי אין סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאופן כללי?
דני16/10/2012לפי צורת השימוש שלי בפלאפון שתיארתי בהודעה?
מה בנוגע לקרינה שממשכיה להגיע גם למרחק של חצי מטר ויותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ובאופן כללי? - תגובה
רם דישון16/10/2012צורת השימוש שלך סבירה.
מה היא בדיוק קרינה חזקה? זה מושג יחסי. בדרך כלל במרחק חצי מטר היא מספיק חלשה מלגרום נזק.
ככלל, אנו מטיפים להמעיט בשימוש בסלולרי עד כמה שניתן, גם אם לכאורה אין סיכון. עדיף להזהר מאשר להצטער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמו שרשמתי - תגובה
רם דישון16/10/2012הקריאה סבירה- כנראה שהיית רחוק יחסית מתחנת בסיס (אנטנה). דאג להניח את הנייד כך שצד זה יהיה רחוק ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי15/10/2012
שלום רב,
רציתי לדעת לגבי בדיקת מיפוי עצמות (המתבצעת עם חומר ניגוד כמובן). לפני למעלה מעשר שנים בצעתי בגין בעיה אחרת לגמרי בדיקה כזו, וכעת יתכן שאצטרך שוב. האם זה שאני אעבור מיפוי עצמות בשנית מסוכן לבריאותי? ושאלה נוספת: האם לאחר בדיקה כזו מותר מיד לנסות להכנס להריון. ושאלה נוספת: האם זה יכול לגרום לפגיעה בפריון או לפגיעה טרטולוגית בעובר. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דני וולף17/10/2012מיפוי עצמות היא בדיקה עם קרינה מייננת, וכמות הקרינה המייננת שהגוף סופג מצטברת, ואין זה משנה אם מדובר במיפוי עצמות, או בצילום, או ב- CT, או קרינה קוסמית או קרינה בזמן טיסה של שעות.
הסיכון של כל בדיקה כזו מצויין בשאלה קבועה 22. כל בדיקה בפני עצמה הסיכון אפסי, וכדאי להמעיט בבדיקות עם קרינה מייננת, אולם אין שום צורך לעורר חששות ופחדים, גם אם עברתם יותר מכמה בדיקות כאלו.
אין פגיעה בפריון, ואני הייתי מחכה שבוע עד לכניסה להיריון בלי לחשוב פעמיים, ובלי סיבה כולשהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
טלי17/10/2012רבה!
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)