מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תלמידים בכיתת ממ"ד וריכוז גז ראדוןד``ר דני וולף23/08/2012
שלום רב,
ילדינו בני ה- 7 עתידים ללמוד בשנת הלימודים הנוכחית בכיתת ממ"ד בק' 2. ידוע שהריכוז הגבוה ביותר של גז ראדון הוא בקרקע אולם מבירור שערכנו עולה כי גז הראדון עולה גם דרך הקירות והצינורות למעלה ועשוי להצטבר בכיתת הממ"ד במידה והיא לא מאווררת ו/או לא נשאב בה אבק.
למרות זאת, טוענים בביה"ס ובעירייה (ר"ג) כי "הובהר מעל לכל ספק כי אין גז ראדון בממ"ד עילי, אלא רק במרתפים ומקלטים מתחת לאדמה. זהו גז מעמקים ואין לו שום דרך להגיע לקומה השנייה! (זהו גז כבד שאינו עולה למעלה)".
האם אכן כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דולגתי...
מאיה24/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולגתי
זמיר שליט"א29/08/2012ראי תגובה שנדפסה משום מה יותר למטה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא לבצע בדיקה אם קיים חשש ?
משה רם24/08/2012בנוסף, מצאתי באתר "גלית" את הקטע הבא :
"בממ"ד לעומת זאת, הבנוי כולו מבטון המקור לראדון הוא בעיקר בבטון עצמו. זו הסיבה שריכוזים חריגים התגלו בממ"דים גם בדירות בקומות גבוהות. הממ"ד נבנה כחדר אטום לצורך מטרות ביטחוניות אולם, קצב תחלופת האוויר בממ"ד במצב סגור הוא אפסי ולכן כל אטום של ראדון הנפלט מהבטון לחלל הממ"ד נשאר בו עד לדעיכתו הרדיואקטיבית לאחר מספר ימים. בממ"ד סגור ריכוז הגז הולך ועולה עד שמגיע לערכים גבוהים העלולים להיות מסוכנים לבריאות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא לבצע בדיקה אם קיים חשש ? - תגובה
ד``ר דני וולף24/08/2012נכון שבטון קורן קרינה רדיואקטיבית, גם קרינת אלפה, ולא רק רדון, ונכון שהממד בנוי כדי שיהיה אטום, אולם יחד עם זאת, ניתן ואף חייבים לאוורר את הכיתה ברוב שעות היום, וגם בשעות הלילש כשאין לימודים, ולשאוב אבק מהרצפה, ואז ניתן לשהות בה. כמות החומר הרדיואקטיבי בממ"דים החדשים מבוקרת ולא גבוהה.
בקיצור, אם ממד חדש, (בעשר השנים האחרונות), אם מאוורר היטב, אם בקומה שנייה אין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וולף- משהו קטן נוסף
מאיה25/08/2012בטעות כתבתי שהממ"ד בקומה השניה. למעשה, הוא בקומה הראשונה.
הממ"ד גם לא נבנה בעשר שנים האחרונות, הוא בן לפחות 15 שנים.
לצערנו, הממ"ד לא נבדק ואם אני מבינה נכון- בדיקת ראדון אורכת זמן- בין שלושה חודשים לשנה- אזי כבר אין זמן לבצעה קודם לתחילת הלימודים, אבל בהנחה שהבדיקה תהא תקינה, עדיין, אם אני מבינה נכון יש בעיה לשכן תלמידים שם לאורך זמן כי זה מצריך שתי פעולות מצטברות- האחת- לאוורר באופן קבוע והשנייה לשאוב אבק בקביעות. סביר להניח, שבכיתת לימוד שמפעילים בה מזגן לא יאווררו את הכיתה, במיוחד כי היא גם לא מסורגת וגם לא ישאבו בשואב אלא יטאטאו.
בנסיבות אלו- האם ילדים שישהו בממ"ד הנ"ל משך שנה שלמה לא יפגעו כתוצאה מגז הראדון והקרינה?
בתודה גדולה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולגתי...
מאיה26/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה חשובה
מאיה29/08/2012בהמשך לשאלות לעיל (אשמח לקבל גם את תשובתכם לשאלה תחת הכותרת "משהו קטן נוסף" ושאלה אחרונה בנושא-
בכיתת הממ"ד המדוברת התקינו שתי ונטות- האם הונטות אמורות למשוך אוויר החוצה או להכניס אוויר פנימה כדי ליצור לחץ אוויר על מנת לגרום לחלקיקי הגז להידבק לקירות (??)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר נוסף
מאיה29/08/2012אמרו לנו- נציג איכה"ס מטעם העירייה- מר סורין סולמון- שצריך ליצור לחץ של אוויר בתוך כיתת הממ"ד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלמידים בכיתת ממ"ד - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א29/08/2012זה נכון, הראדון הוא גז כבד, ונמצא למטה. הוא דועך לאיזוטופים שגם הם כבדים, שחלקם יציבים, נצמדים לחלקיקי אבק, ושוקעים לרצפה.
הם לא מטפסים למעלה.
עם שאיבה טובה של האוויר עם וונטות,, ושאיבת הרצפה, או רחיצתה, מסלקים את הסיכון.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה- האם הונטות צריכות לשאוב
מאיה29/08/2012האוויר החוצה או להכניס אוויר פנימה כדי ליצור לחץ אוויר בתוך כיתת הממ"ד כפי שאמר לנו מר סורין סלומון?
ותודה ענקית על העזרה!!
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה- האם הונטות צריכות לשאוב - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א31/08/2012שאיבה של ונטה ממקום נמוך, תיטיב לסלק את הראדון שהוא גז כבד. מאידך, דחיפת אוויר פנימה, והחלון גבוה, לא בטוח שתוציא את הגז הכבד דרך החלון.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח של צבעאודי23/08/2012
צבעו את הסלון בבית שלי, וגרתי שמה איזה שבוע(לפני שעברתי להורים שלי).
הדירה מאוד קטנה, וכל פעם שהייתי עובר ליד הסלון הייתי מריח ריח חזק של הצביעה.
הדירה לא אווררה במשך השבוע, כי היא נמצאת באיזור הדרום ונורא חם אם פותחים חלונות, אז כל הזמן דולק המזגן.
האם הדבר יכול היה לגרום נזק כלשהו לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריח של צבע - תגובה
רם דישון23/08/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגולותאבי23/08/2012
רציתי לשאול האם סנטף שבונים על פרגולות הוא באמת מונע קרינה. זאת אומרת שרשום עליו שהוא מונע קרינת UV אבל באמת אם אני אשב מתחת לכסא של פרגולה, האם אני לא אשתזף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרגולות - תגובה
רם דישון23/08/2012מחוץ לתחום הפורום. תנסה פעם ותדע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת פרגולות
אהרון לוי25/08/2012פרגולות - גם אותי מעניינת השאלה לגבי קרינה שיכולה להיוווצר תחת פרגולות שיש בהן סנטף, המגן מפני UV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת..התפספסתי אתמול..ניבה23/08/2012
מחר כניסה לבית חדש, עפ המלצתך הראוטר יעמוד בקצה הסלון כ5 מטרים מאזור הישיבה. הנקודה בקיר ממנה הוא יוצא נמצאת כחצי מטר מאחת הספות (העברנו את הראוטר לצד השני עם חוט מאריך), האם הסידור הזה סביר או שעיקר הקרינה נמצאת בחיבור ולא בראוטר עצמו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה נוספת..התפספסתי אתמול.. - תגובה
רם דישון23/08/2012בסדר גמור. הקרינה היא מהראוטר ולא מהחיבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה סלולרית-דחוף בבקשהמיטל23/08/2012
שלום רב,
יש לי שאלה דחופה.
הגענו אחהצ לשורש צימרים ירוק בהר.
שמתי לב שיש כאן אנטנה סלולרית גבוהה במרחק עשרות מחרים
בלבד מהצימר והבריכה.
האם שהיה של ארבע ימים כאנ עלולה להיות מסוכנת
לילדים קטנים ואישה בהריונ?
האם מומלץ לעזוב?
בבדיקה של קובץ אתרי שידור פעילים מצאתי שנים
שיכולים להתאים :
תורני קרקע אחד 4.5 מיקרו ואט לסמר , 26% מס
החשיפה המותר והשני 0.1, 0.01% בהתאמה.
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה סלולרית-דחוף בבקשה - תגובה
רם דישון23/08/2012שהיה של ארבעה ימים אינה מסוכנת כלל, מה גם ששהאנטנה במרחק עשרות מטרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמדות שירות לקוחות, קרינה?יעלי22/08/2012
היי, אני עובדת בשירות לקוחות בתוך חדר די גדול עם המון עמדות צמודות אחת לשניה בעלות מחשבים וטלפונים שפועלים 24 שעות. האם יש קרינה במקום? ומה הרמה? האם כדאי לעזוב בעקבות זאת?
עמדות שירות לקוחות, קרינה? - תגובה
רם דישון22/08/2012רק מדידה בפועל תוכל לתת מענה לשאלה זו. אם המחשבים והטלפונים אינם אלחוטיים, סביר שקרינת הרדיו תהיה נמוכה. לגבי השדה המגנטי חייבים למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בפנים
יעלי22/08/2012איך ניתן למדוד?
בתודה,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה
יעלי22/08/2012אמנם הטלפונים אינם אלחוטיים, אך קראתי פה שכאשר המחשבים פועלים כל הזמן אז הם כן פולטים קרינה ברמה גבוהה. האם בכל זאת יש איזשהו סיכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה בפנים - תגובה
רם דישון22/08/2012או להזמין מודד או לרכוש מכשיר פשוט ולמדוד לבד. יש מכשירים עם נוריות בצבעים שונים ופשוטים מאד להפעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרוגללימור22/08/2012
האם מקרוגל פולט קירנה גם שאינו מחובר לחשמל?
מקרוגל - תגובה
רם דישון22/08/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת מעבר דירה שאלה נוספתלי22/08/2012
תודה על התשובה המהירה, אנחנו כרגע בהתקנת הראוטר בסלון,השקע נמצא כחצי מטר מאחת הספות והראוטר עצמו יהיה בקצה השני של הסלון כחמישה וחצי מטר מאזור הישיבה. האם סביר?
לקראת מעבר דירה שאלה נוספת - תגובה
רם דישון23/08/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת מעבר דירה..שאלות חשובותלי22/08/2012
שלום, בשנים האחרונות מודעת מאוד לסכנות הקרינה ומנסה למזער נזקים לפחות בסביבה הקרובה של בנותיי ושלי למרות הרמות הגבה של בעלי שטוען שאני קיצונית.....
כל פעם "צץ" משהו חדש..עוברים לבית חדש, בדקנו שאין קווי מתח גבוה/אנטנות סלולריות באזור. משתמשים בטלפון קווי.
עכשיו לענייני אנטרנט אלחוטי - בעלי חייב להשתמש במחשב נייד בשביל העבודה גם בבית למה לשים לב? למיקום הראוטר? לא ככ ברור לי הנושא..ראיתי שבבתי ספר רוצים לאסור שימוש ברשת אלחוטית..מה ההמלצות לשימוש בבית? מיקום ראוטר בפינה של סלון גדול תקינה?
הבנות יכולות להשתמש במחשב הנייד כשהוא בסמוך אליהן ולא על הרגליים?
תודה, לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת מעבר דירה..שאלות חשובות - תגובה
רם דישון22/08/2012התשובה לכל השאלות היא חיובית.
מקמו את הראוטר במרחק מטר מכם. פינה של סלון גדול נשמע הגיוני.
הבנות יכולות להשתמש בנייד כל עוד הוא לא יהיה על ברכיהן.
הבעיה בבתי ספר היא שכל המחשבים של כל התלמידים משדרים כל הזמן, כך שכולם חשופים לקרינה מצרפית גבוהה. מצב זה לא קיים בבית עם מחשב או שניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר אלחוטישלמה21/08/2012
במשך כשנתיים ישנתי כאשר בחדר לידי ראוטר אלחוטי פעיל. ביני לבין הראוטר היה קיר וארון ומרחק של 70 לפחות. הראוטר היה מונח על הריצפה מאחורי הקיר אך מעליו בגובה מטר היה חלון שחיבר בין החדרים.
הבנתי מתשובות שנתנו בפורום בעבר כי הקיר סופג חלק רב מקרינת הWIFI. האם אני צריך לחשוש או שסביר להניח כי הקיר ספג את מירב הקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראוטר אלחוטי - תגובה
רם דישון21/08/2012אכן סביר להניח שהקיר ספג את רוב הקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממיר של יס...שלמה20/08/2012
ברשותי ממיר של חברת יס בשם יס מקס HD
לאחר כשנתיים של שימוש הופתעתי לגלות בתפריט הממיר אופציה של "יס סטרימר".
למיטב הבנתי אין למכשיר אנטנה כלשהיא.
האם יש משדר בתוך הממיר? האם הוא מפיץ קרינה?
אציין כי לא חוברה ע"י החברה שום חומרה נוספת למייר (לפחות לא חיצונית) וכן אין לי בבית ראוטר אלחוטי.
תודה. נתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי....
שלמה20/08/2012אנו ישנים במרחק של כ2 מטרים מהממיר. גם אם הממיר משדר האם מרחק זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי תשובה מחברת יס.
שלמה21/08/2012ע"פ תשובתם אין מרכיב אלחוטי או סלולרי כלל בממיר. גם את שירות הסטרימר הממיר מקבל דרך חוטים.
על כן אנו יכולים להיות סמוכים ובטוחים שהממיר אינו פולט קרינת WIFI או סלולרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה סביבתית מ-wifilee20/08/2012
שלום רב
שאלתי היא לגבי wifi . אני מבינה שיש אפשרות קליטה מהרשת האלחוטית גם כשאני נמצאת בביתי, ולשכנים סביבי יש רשת אלחוטית.
שאלתי , מהי מידת הקרינה כשנמצאים בבית? וכן מה ניתן לעשות כדי לא להנזק
מקרינה בסביבתי (בבית וגם בחוץ כמו באוטובוס וכו')?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה סביבתית מ-wifi - תגובה
רם דישון20/08/2012הקרינה מהראוטרים של השכנים זניחה. הבעיה היא בשידור של המחשב שלך. אל תניחי אותו על הברכיים ושמרי את המסך במרחק קריאה (לא קרוב מדי לראש).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלישה בWIFIשלמה20/08/2012
הבנתי כי עלי לשמור על מרחק של מטר מהראוטר.
1. האם המחשב בשעת גלישה אלחוטית מפיץ גם כן קרינה?
כרגע הפסקתי לגלוש באופן אלחוטי ועברתי לגלישה קווית בלבד.שאלותי נובעות מחשש כי הכפתור במחשב מכבה את האופציה האלחוטית אך לא את המתאם האלחוטי.
2. כיצד אדע כי הכפתור במחשב הנייד שמבטל את הגלישה הסלולרית באמת מכבה את הקרינה לגמרי? האם בדקת זאת בעבר? האם יש דרך בטוחה לדעת כי האופציה האלחוטית מבוטלת לגמרי במחשב הנייד?
3. בנוסף כאשר הגלישה נעשית באופן קווי ולא דרך המתאם האלחוטי אך המתאם האלחוטי פתוח ואינו מחובר לרשת האם יש קרינה? (למרות שלא מועבר מידע בדרך האלחוטית?)
לתשובתכם אודה.
נתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלישה בWIFI - תגובה
ד``ר דני וולף20/08/2012ברגע שאת מבטלת את הגלישה האלחוטית בלוח הבקרה מתאמי רשת אין עוד קרינה אלחוטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גז ראדון במרתף עם חלונות גדוליםארטור וולף20/08/2012
שלום,
אני חושב ברצינות לגור שנה במרתף עם חלונות גדולים.
אני רוצה לדעת:
א. כיצד מודדים גז ראדון?
ב. אני מתכוון לשאוב ביום יום כפי שהומלץ בפורום, מה הסכנות הבריאותיות שנשקפות לי? מה חומרת הסכנות?
ג. האם יש דברים נוספים שניתן לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבנתי גם
ארטור וולף20/08/2012הבנתי גם שלא כדי להפעיל מזגן ומאוורר ועדיף להיות בחדר כמה שפחות?
אני אצטרך לישון שם.
אז אני אשמח לדעת מה חומרת הסכנות ומה עוד אפשר לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שימוש ב-WIFI ביתי מסוכן?ישראל19/08/2012
שלום
אני משתמש בדירתי הצנועה ב-WIFI שנמצא בתוך ממ"ד.
1. האם הדבר מסוכן? ועד כמה?
2. האם הייתם ממליצים להביא בודק קרינה שיבדוק?
3. האם אפשר לבדוק זאת לבד?
4. מישהו יודע מה הפתרון החלופי במידה ואני מחבר מודם קווי ולא ראוטר.
תודה
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם שימוש ב-WIFI ביתי מסוכן? - תגובה
רם דישון19/08/20121. יש לשמור עלמרחק של מטר מהראוטר.
2. אין צורך.
3. כנ"ל.
4. מודם קוי עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)