מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מסלול הליכה בחדר כושרזיווה19/07/2012
הי, האם הליכה. ריצה במתקני מכון כושר משך 40 דק ליום, ארבע פעמים בשבוע חושף לקרינה מסוכנת וכדאי לצמצם זמן או לשקול הפסקת שימוש במתקן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מסלול הליכה בחדר כושר - תגובה
רם דישון19/07/2012אין שום בעיה. שכח מהנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחדל בריאותירותם18/07/2012
האם העובדה שעכשיו רובם עוברים לדבר בסלולר לא הגבלה
אינה מחדל בריאותי?
משתמע מכך שלא רק שאנשים ידברו יותר ממה שדברו עד כה
אלה שגם שמעלי על כאלה שאומרים שינתקו את קו הבזק שבביתם
כי יש להם שיחות חינם בסלולר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחדל בריאותי - תגובה
רם דישון18/07/2012אין לנו (מנהלי הפורום) מנדט על תבונה.
אנחנו משתדלים ככל יכולתנו לגרום לציבור להמעיט בשיחות סלולריות ככל האפשר.
אנו מקדישים מזמננו להופיע בכל פורום ולהטיף לשימוש מושכל בסלולר ולהורדת סף החשיפה בארץ, בכנסת וברשויות מקומיות.
כל תהליכי החיים מבוססים על העברה של אותות חשמליים, לכן סביר להניח שלחשמל מבחוץ (שאנו קוראים לו "קרינה") יש השפעה על תהליכים שונים בגוף החי. לנו אין ספק בכך.
כמה, איך ולמה- עדיין לא הכל ברור. אנו בתחלת הדרך להבנת ההשפעה של הקרינה על גוף האדם. בעוד עשור או שניים נדע יותר.
אם יש אנשים שחושבים שאנו מגזימים ואין בסלולר כל סכנה- יבושם להם. ימים יגידו מי צדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלפון נייד מדגם ישןאני17/07/2012
שלום,
יש לי נייד מדגם ישן (מלפני כ- 6 שנים)האם הוא פולט יותר קרינה מדגמים חדישים? אציין שאני מדברת כמה דק ביום בלבד (אתמול אבל דיברתי כ- 10 דק ואח"כ הרגשתי כאב באזניים ולכן השאלה אם כדאי להחליפו)
כמו כן, האם מודם של מחשב פולט קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מטלפון נייד מדגם ישן - תגובה
רם דישון17/07/20121. נא צייני את שם הדגם והיצר של הטלפוןן.
2. מודם המחובר למחשב בעזרת כבל לא פולט קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אני17/07/2012מוטורולה c168
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
רם דישון17/07/2012אין הבדל בינו לבין אחרים מבחינת הקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
אני17/07/2012מצאתי את העלון שהיה עם המכשיר- כתוב שם שהsar הוא 0.86. באינטרנט לעומת זאת רשום לגבי הדגם הזה שהsar הוא 1.17
מה דעתך כעת?
האם הדגמים החדשים יותר הם לא עם פחות קרינה (אציין שאני משתמשת בנייד לשיחה כמה דק ביום בלבד, אתמול חרגתי ממנהגי וקיבלתי שיחה של 10דק.. והראש עדיין כואב לי ולכן הדאגה. מכל מקום הטלפון גם מאוד ישן ואולי הגיעה העת להחליף אותו)
והאם שכששולחים מסרון- יש גם קרינה מהמכשיר וכדאי להרחיק מהגוף?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד תגובה - תגובה
רם דישון18/07/2012דעתי לא השתנתה.
הערך הזה מתייחס לספיגה של אנרגיה ברקמה דמוית ראש כאשר ההספק הוא מירבי, מצב שבפועל הוא נדיר מאד (רק במעליות או מקומות דומים וסגורים).
מכשיר ישן משדר בדרך כלל כמו מכשיר חדש. ההבדל זניח, ואם כבר- הוא ישדר פחות ולא יותר.
משיחות של כמה דקות ביום הסיכון זניח. אם תשתמשי באזניה- תפחיתי אותו כמעט לאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשב ניידבת 1917/07/2012
שלום רב,
אני משתמשת כבר קרוב לחמש שנים במחשב נייד ומאז ומתמיד אני שמה אותו על הבטן או הברכיים.
בעבר כששאלתי אמרו לי שזה לא מסוכן אך לאחרונה הבנתי שזה מאד לא מומלץ..
רציתי לדעת האם הזקתי לעצמי באופן בלתי הפיך?והאם יכול להיות שהכאבים שלי בבטן התחתונה הם תוצאה של זה(עשיתי אולטרהסאונד והכל תקין).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשב נייד - תגובה
ד``ר דני וולף18/07/2012אין שום נזק, הכאבים הם לא מזה, ייתכן עלייה מזערית בסיכון לסרטן, אם בכלל, שזה זניח לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל צמוד לביתניב הראל16/07/2012
לפורום שלום,
אנחנו בחיפוש אחר בית ליד ברצלונה, ומצאנו אחד מאוד נחמד אם בעיה אחת - יש קו מתח (מצורפת תמונה) ליד הבית.
המקומיים טוענים שהקו הוא עם מתח נמוך ולראיה יש בחצר הבית בריכה שאושרה ע"י העיריה, בנוסף הם טוענים שהקו עובר מעל גן ילדים ולא נמצא מסוכן.
למרות האמור לעיל המודעות של הספרדים מאוד נמוכה ושביקשנו למצוא מודדי קרינה, אף אחד לא ידע על מה אנחנו מדברים.
דבר אחרון, הייתה מדבקת QR שלאחר שסרקתי עם הטלפון הגעתי לאתר בו כתוב 110 KV.
Jשמח לקבל את חוות דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עמוד חשמל צמוד לבית - תגובה
רם דישון16/07/2012חפשו דירה אחרת. קצר ולעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמל ביתיגלי16/07/2012
שלום,
במקום עבודתי אני יושבת עם הגב לקיר גבס שמעברו השני תלוי ארון חשמל בגודל של ארון חשמל ביתי.
המרחק בו אני יושבת מהארון הוא כחצי מטר.
רציתי לדעת האם המרחק הזה מספיק או שיש לשבת במרחק גדול יותר.
תודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארון חשמל ביתי - תגובה
רם דישון16/07/2012עדיף להרחיק למטר, או לחילופין למדוד ואז להחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממקרראינה15/07/2012
שלום רב
מהו מרחק שנחשב בטוח להצבת שולחן כתיבה מחלק האחורי של המקרר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממקרר - תגובה
רם דישון15/07/2012חצי מטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה אלקטרומגנטית ברחובאדי14/07/2012
שלום רב,
ברחוב בו אנו גרים עובר כבל מתח גבוה של חברת החשמל. במשך היום הקרינה הנמדדת כאשר עומדים מתחתיו נעה סביב 7 מיליגאוס, ובאורח מוזר כאשר מתקרבים לרצפה (ולא למעלה לכיוון הכבל עצמו) הקרינה עולה לאיזור 13.
שמנו לב שבכל יום למשך כשעתיים, באיזור השעה 22:30, הקרינה עולה משמעותית ומתחת לכבל נמדדים כ-17 מיליגאוס ועל הרצפה כ-30. מצב זה קיים לאורך חלק נכבד מהרחוב, אבל רק בצד בו עובר כבל המתח (במדרכה בצד השני המדידה נמוכה בהרבה). בהמשך הרחוב הרמות מגיעות אף ל-30 מתחת לכבל ו-50 על המדרכה, באותן השעות של ה"פיק".
העניין הוא, שבאותן שעתיים גם הקרינה אצלנו בתוך הבית עולה ונמדדים בכל רחבי הבית בין 2 ל-6 מיליגאוס, כשבמשך היום רק 0.5-1.5.
א. האם הקרינה המגיעה מהרחוב היא מצב תקין?
ב. האם שעתיים ביום עם רמות קרינה בין 2-6 בבית מהוות סיכון לילדינו הקטנים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה אלקטרומגנטית ברחוב - תגובה
רם דישון14/07/2012א. אינני יודע האם זה מצב תקין, אך זה נובע מכבלים תת קרקעיים שונים.
ב. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- electricיעל13/07/2012
מה המשמעות של בקריאה אלקטריק שנמדדת בוולט למטר במכשיר הטריפילד? האייפד למשל על מצב טיסה אין כלל קרינה אלקטרומגנטית אך במצב ELECTRIC יש שדה של כ150 וולט למטר.
האם יש לכך משמעות? (הבנתי שזה מייצג מתח ולא זרם, האם כך הדבר?)
מכשירי מסך ומכשירים לא מוארקים מראים קריאה גבוהה של שדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
electric - תגובה
רם דישון14/07/2012המשמעות היא וולט למטר- זו יחידה אחרת למדידת שדה אלקטרומגנטי.
150 וולט למטר נראה לי גבוה מאד. בדוק שוב את הסקלה.
לגבי קריאות של מכשירים שונים- יתכן שהמכשיר רגיש לכל מיני תדרים אחרים שנפלטים מהם.
קצרה היריעה כאן מלהסביר את כל העקרונות הפיזיקליים של השדה האלקטרומגנטי. לשם כך יש לחבוש את ספסל הלימודים לשנים ארוכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי שוב
יעל14/07/2012ברגע שהמסך באייפד או בסמארטפון דולק, המכשיר ורק בזוית עומדת מראה קרינה של 30 וולט למטר, מצד שני בסקאלה של מיליגאוס לא מראה קרינה כלל. אם מדובר באותה קרינה, איך זה יתכן?
כך גם לגבי שקעים ומטענים. לעומת זאת מכשירים רבים מוארקים מראים קריאה גבוהה במיליגאוס ושום קרינה בוולט למטר.
האם מכך עלי להסיק שמסכי מגע גם במצב טיסה מסוכנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתחושתי זה מודד חשמל סטטי
יעל14/07/2012כיוון שגם במשחקי סוללות המד קופץ כשעל אלקטריק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לתחושתי זה מודד חשמל סטטי - תגובה
רם דישון15/07/2012אינני יכול לענות מבלי שאחזיק את המודד בידי ואערוך בעצמי את המדידות.
נראה לי שכדאי שתקרא בעיון את ספר ההוראות- אתה מערבב בין תדרים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה סלולריתנירית13/07/2012
שלום
אנו מעוניינים לקנות דירה פנטסטית. יש ברשותי מכשיר של קורנט ed-7. על המדרכה באזור הדירה וברחוב אין כלל קרינה (ירוק ראשון יציב). אולם בדירה יש ירוק שני- שלישי וקרוב לחלונות כתום- ראשון, שני, שלישי. מה דעתכם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה סלולרית - תגובה
רם דישון13/07/2012פני בדוא"ל פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה נייד הריוןשיר12/07/2012
שלום אני בחודש שביעי
דיברתי היום 30 דקות בנייד ללא אוזניה
עד כמה זה מסוכן?
האם זה מסוכן לעוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה נייד הריון - תגובה
ד``ר דני וולף15/07/2012לא מסוכן אם חד פעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבורית חוטית רגילהגדי12/07/2012
שלום,
יצא לי לראות תשובות סותרות על נושא הדיבורית החוטית הרגילה
יצא לי היום לדבר סה"כ כ45 דקות בפלאפון, מתוכם כ-5 דקות ללא דיבורית (צמוד לאוזן) ו-40 דקות עם הדיבורית המקורית שמגיעה עם המכשיר.
האם בדיבור עם הדיבורית יש בעיית קרינה? האם קרינה עוברת דרך האוזניות?
דיבורית חוטית רגילה - תגובה
רם דישון12/07/20121. אני מבין שב"דיבורית" הכוונה היא לאוזניה של המכשיר.
2. בכל מקרה האוזניה עדיפה על דיבור צמוד לאוזן.
3. יש טענה שהחוט של האוזניה משמש כאנטנה ומוביל מעט (אני מדגיש- מעט, והכוונה היא הרבה פחות מאשר בדיבור צמוד לאוזן) קרינה ישירות לאוזן. מדידה שתאשר טענה זו הנה מורכבת מאד, ולא ידוע לי על גוף בלתי תלוי שהשקיע כמה אלפי דולרים על מדידה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
גדי12/07/2012אני מדבר על האוזניות של המכשיר עם המיקרופון המובנה כלומר דיבורית חוטית
השאלה היא האם דיבור של 45 דקות (מצטבר) עם דיבורית חוטית הוא משהו סביר כמו דיבור 5 דקות ללא דיבורית או שבכל זאת מדובר על זמן ארוך ובעייתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן - תגובה
רם דישון12/07/2012דיבור בדיבורית במשך 45 דקות הוא הרבה פחות מאשר 5 דקות ללא דיבורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות
גדי12/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגברמיקה11/07/2012
התקינו לנו במשרד על התקרה מגבר קליטה מכיוון ששיחות הסלקום התנתקו לנו.\
האם מכשיר זה פולט קרינה ?
מגבר - תגובה
רם דישון11/07/2012כן. שמרו מרחק של מטר ממנו. נראה שעל התקרה זה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קו מתח גבוה ליד הדירה- מסוכן ?מיכל מ11/07/2012
שלום!
חושבת לשכור דירה במקום נחמד, אממא ליד החדר של התינוק שלי
יש משהו שנראה כמו קו מתח גבוה
הבעלים של הדירה אמר שהוא בדק וזה בסדר.
בתור התחלה, מצרפת תמונה ואשמח לדעת האם יש סכנה או שלא.
הדירה היא בקומה ראשונה, מול העמוד חשמל שבתמונה.
תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם קו מתח גבוה ליד הדירה- מסוכן ? - תגובה
רם דישון11/07/2012זה נראה קו מתח נמוך (לא חשוב מה כתוב על השלט), שאין ממנו סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית- תודה- שנית שאלה נוספת
מיכל מ11/07/2012לידע כללי- איך אני יכולה לדעת (לפעם הבאה ובכלל) שמדובר בקו מתח נמוך,
מה הפרמטרים החיצוניים של זה ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראשית- תודה- שנית שאלה נוספת - תגובה
רם דישון11/07/2012לפי גודל ומספר המבדדים (ה"צלחות" בין הכבלים והעמוד). במתח גבוה הם גדולים יותר ורבים יותר. תראי אותם בדרך כלל על עמודים הנושאים שנאים. פשוט בפעם הבאה שתהיי בחוץ- הרימי את הראש ותוכלי להבחין בהבדל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה בקרינה בשעות קבועותאדי11/07/2012
שלום רב,
בבדיקות חוזרות גילינו כי בכל יום, בין השעות 23:00 ל-00:30 בלילה, ישנה עלייה כללית ברמת הקרינה הנמדדת בכל רחבי הבית שלנו, כולל בגינה. אם במשך היום הקרינה נעה בין 0.5-1.5, בשעות אלו נמדדות רמות קרינה של 2.5-6 מיליגאוס, באופן קבוע.
כל מיני ניסיונות שלנו במהלך השעה וחצי הללו לכבות ולהדליק מכשירי חשמל מרכזיים בבית לא שינו את רמת הקרינה.
יש לציין כי קרוב לבית יש קו מתח גבוה של חברת החשמל, וכשעמדנו מתחתיו בזמן ה"פיק" מדדנו 17 מיליגאוס, ולאחר ירידת הקרינה נמדדו שם 7 מיליגאוס.
ממה זה יכול לנבוע? האם קשור לחברת החשמל? האם שעה וחצי של קרינה גבוהה בכל יום, בזמן שהילדים ישנים, נחשבת לרמה גבוהה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליה בקרינה בשעות קבועות - תגובה
רם דישון11/07/2012הגיוני שהקפיצה קשורה לקו המתח הגבוה של חברת החשמל.
לגבי הסיכון- יענה עמיתי ד"ר וולף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)