מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה הממוקמת בקרבת הבניין שלנוחן20/03/2022
שלום בדירה שאנחנו עוברים אליה יש אנטנה ממרחק של כ600-700 מטרים ומלפנים הבניין שלנו יש 2 בניינים זה לצד זה שלמעשה חוסמים את הטווח ראיה של האנטנה. האם זה בטוח מבחינת קרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על פי התאור שלך, נראה בטוח.
רם דישון20/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק ביטחון מבחינת קרינהליטל14/03/2022
שלום,
רציתי לשאול מה מרחק הביטחון מבחינת קרינה מאנטנה קטנה NETIS שעוזרת לקלוט WI FI כמו שניתן לראות בתמונה המצורפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרחק הביטחון הוא שני מטר
רם דישון14/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה קטנה של netix שעוזרת לקלוט wifi
ליטל14/03/2022ממה שהבנתי האנטנה רק קולטת ולא משדרת
זה גם יוצר קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה קטנה Netis שמחוברת למסך
ליטל14/03/2022ממה שהבנתי האנטנה רק קולטת WiFi ולא משדרת
זה גם יוצר קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה קטנה שמחוברת למסך מחשב
ליטל14/03/2022ממה שהבנתי האנטנה שמחוברת למסך רק קולות WiFi ולא משדרת
זה גם יוצר קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה קטנה שמחוברת למסך מחשב
ליטל14/03/2022הכוונה בהודעה הקודמת שהאנטנה רק קולטת ולא משדרת
האם היא גם פולטת קרינה?
ואם כן מה מרחק הביטחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה של ה wireless adapter
ליטל14/03/2022
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תקשורת ויי פיי היא תמיד דו כיוונית.
רם דישון14/03/2022עד כמה שהצלחתי להבין, המתאם הזה משדר קצת יותר חזק מראוטר רגיל לכן מרחק הבטיחות יותר גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאם רשת אלחוטי
ליטל14/03/2022הוא מתחבר למסך של מחשב נייח כדי שאפשר יהיה לקלוט wifi
אז מה לדעתך מרחק הביטחון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאם רשת אלחוטית
ליטל14/03/2022ממה שהבנתי זה נקרא דונגל ומשמש שמקלט
מהו מרחק הביטחון מבחינת קרינה לדעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאחר והוא מתחבר למחשב נייד, מרחק הביטחון הוא כמה שיותר כל עוד התוכן על המסך נראה היטב.
רם דישון17/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאם רשת אלחוטי
ליטל17/03/2022הוא מחובר למחשב נייח
אז מרחק הביטחון משתנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא. נשאר אותו הדבר.
רם דישון20/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאם רשת
ליטל20/03/2022כשהמחשב מכובה shut down יש גם קרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאם רשת
ליטל20/03/2022הכוונה כשהמחשב מכובה ב shut down יש קרינה מהמתאם רשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אינני בטוח. השאלה היא כאשר מכבים את המחשב, האם ספק הכוח שלו נשאר חי. זאת אפשר לדעת רק על סמך מדידה.
רם דישון21/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאם רשת
ליטל25/03/2022הכוונה ב shut down שאם רוצים להדליק אולו צריך לעשות הפעלה מחדש
וגם אם כן לדעתך זה אותו מרחק ביטחון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרוב לוודאי שכשמכבים את המחשב לגמרי, אין כל קרינה.
רם דישון26/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דודי שמש על הגג מעל חדר שינהיעל10/03/2022
שלום , האם דודי שמש וקולטים על הגג מעל חדר השינה מהווים סכנת קרינה. ישנם 6 דוודים וקולטים. תודה
אין שום סיכון.
רם דישון10/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימום מתכת במיקרוגל ונגעתי בזהעדן06/03/2022
היי, חיממתי משהו בצלחת מתכת במיקרוגל (לא ידעתי שאסור:/
אחרי כמה שניות נהיה חור קטן בדלת של המיקרוגל זה ממש נמס,
המשכתי לחמם אחרי זה כמה פעמים לכמה שניות וכשנגעתי בצלחת קיבלתי זרמים ביד אני יודעת שזאת היתה טעות וזרקתי את המיקרוגל, יש סכנה בריאותית? אני אמורה לדאוג ליד שלי? כרגע אני לא מרגישה כלום..
תודה על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לך לא קרה כלום. טוב שזרקת את המיקרוגל- אין להשתמש בו לאחר שיש חור בדלת.
רם דישון07/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבלי חשמל מול המרפסתאמנון03/03/2022
היי, עד כמה מסוכן המצאותם של כבלי החשמל האלה העוברים מול הבניין? (מצ"ב תמונה). מהו המרחק הבטוח שיש לשמור מהם? תודה
על פי התמונה אין בעיה.
רם דישון06/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטת תינוק מעבר לקיר טלוויזיה, מחשב וראוטרNoa03/03/2022
היי, אשמח בבקשה לדעת אם בעייתי למקם מיטת תינוק מעבר לקיר (בלוקים) שיש בו שקעי חשמל אליו מחוברים באופן קבוע לפטופ,טלוויזית LCD וראוטר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לענות מחוסר נתונים. אני ממליץ לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד במיטת התינוק.
רם דישון03/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד לשאלה
Noa03/03/2022תודה על המענה המהיר. מדובר בדירה בבניה ולכן לא ניתן למדוד. השאלה היא האם כדאי לשנות תוכניות חשמל ומראש למקם את שקעי החשמל וכל המכשירים על קיר אחר בסלון. תודה
כן. כדאי.
רם דישון06/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמידה ליד לוח חשמל גדולשירה02/03/2022
היי
בני בן ה3 היה בחוג במתנס
יצא שעמד בצמידות (לראש) ליד לוח חשמל גדול של האולם במשך כמה דקות.
אני מאוד מודאגת, איזה נזק נגרם?
מדובר בלוח גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחשיפה קצרה וחד פעמית אין שום סיכון.
רם דישון03/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכשירים סלולארייםמשה02/03/2022
היי,
האם אתה יודע להצליץ על מקור נאמן שמציג ערכי קרינה ממכשירים סלולאריים? מעוניין לעשות בחירה מושכלת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שום השוואה אינה אמינה. הסיבות:
רם דישון03/03/2022ההספק המירבי שהמכשירים מסוגלים להוציא הנם דומים. מאידך, ההספר הממשי בכל רגע נתון תלוי במרחק מהאנטנה הקרובה של החברה הסלולרית שלך, כך שהפרמטר הזה אינו חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אין לזה משמעות? לא משנה מה אבחר?
משה03/03/2022זה בעצם תלוי בכמה קליטה תהיה לי ברגע נתון? ועדיף שכמה שיותר?
נכון.
רם דישון06/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק בטוח ממכשיר רנטגןענת02/03/2022
שלום רב,
אם אני מלווה קרוב משפחה לקליניקה של רופא שיניים בה מצלמים אותו מספר צילומי רנטגן דנטליים, מהו המרחק הבטוח שאני צריכה לעמוד בו בכדי לא להיחשף לקרינה מאותו מכשיר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נסי להיות בחדר ההמתנה בזמן הצילום. יש מיגון.
רם דישון03/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת קרינה ממכשיר רנטגן בסמוך אלי
ענת03/03/2022תודה על תשובתך.
וכשאני עוברת טיפול שיניים בעצמי ובחדר הסמוך, במרחק כמטר וחצי מכיסא הטיפולים שלי (וכשיש קיר מפריד), ישנה מכונת רנטגן שמצלמת מטופלים אחרים, האם הקרינה המגיעה אלי משמעותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במפורש לא מסוכנת.
רם דישון06/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו כח חשמל ואטמורעדי02/03/2022
שלום, רציתי לברר לגבי קו כח חשמל (עבור אטמור) שעובר מהארון חשמל מחוץ לדירתי, דרך חדר שישן בו תינוק. האם הקו פולט קרינה? מה המרחק שצריך להרחיק ממיטת התינוק?
ולגבי האטמור במקלחת, הבנתי שהוא זולל חשמל. מה המרחק שיש לשמור ממנו בזמן המקלחת? מדובר באישה בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה מידע
עדי02/03/2022בשל ההספק הגבוה שהמכשיר צורך, צריך לחבר אותו בקו חשמל עבה ישירות ללוח החשמל. זה מה שכתוב באתר מדרג לגבי מכשיר האטמור.
אשמח לתשובתך לשאלותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין סיכון כי זמן ההפעלה של האטמור קצר (מספר דקות).
רם דישון03/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו כח חשמל ואטמורעדי02/03/2022
שלום, רציתי לברר לגבי קו כח חשמל (עבור אטמור) שעובר מהארון חשמל מחוץ לדירתי, דרך חדר שישן בו תינוק. האם הקו פולט קרינה? מה המרחק שצריך להרחיק ממיטת התינוק?
ולגבי האטמור במקלחת, הבנתי שהוא זולל חשמל. מה המרחק שיש לשמור ממנו בזמן המקלחת? מדובר באישה בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה מידע
עדי02/03/2022בשל ההספק הגבוה שהמכשיר צורך, צריך לחבר אותו בקו חשמל עבה ישירות ללוח החשמל. זה מה שכתוב באתר מדרג לגבי מכשיר האטמור.
אשמח לתשובתך לשאלותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בסביבת מיטת תינוקasma02/03/2022
שלום
הבאתי מד קרינה למדוד בחדרי השינה כי אנחנו קומה אחרונה ומעל הגג כל מזגני הבניין
בסביבה של המיטות רשם לי 0.2 אני מניחה שזה במילגאוס.
התינוקת למשל שם 12 שעות במיטה בערך מהן 10 בלילה. שזו הקרינה בערך כל הזמן
גבוהה? תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מניח שהיחידות הן מיקרוטסלה (בדקי שנית), ובכל מקרה זה תקין.
רם דישון03/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לקרינה טרנספורמטורשלום01/03/2022
אתמול שכבתי במרחק 15 מ' מטרנספומטור לאחר מכן כשעה לאחר מכן קיבלתי כאבי גב תחתון איך אני יכול לבדוק אם נחשפתי לקרינה .וחצי לפנות . תודה
איזה טרנספורמטור? מה ההספק שלו? אם זה טרנספורמטור ביתי, אין סיכון.
רם דישון01/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מדיבור בנייד ורגישות יתראביהו26/02/2022
שלום
רוב הזמן אני מדבר ברמקול אבל כל פעם שאני מדבר באוזן יש תוך חצי דקה כאבים בצד של הראש ובאוזן.. פעם אחת גם הרגשתי ממש זץ מאוד כואב בראש..
האם יכול להיות פלאפון לא תקין שמוציא הרבה קרינה?
והאם זה תסמין שדורש בירור רפואי כלשהו? אולי צילום?
יכול להיןת שאני רגיש לזה מאוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שאתה רגיש לקרינה במידה נמוכה
רם דישון28/02/20221. לפי התאור הקצר שלך נראה שאתה רגיש לקרינה במידה נמוכה.
2. הפלאפון לא יכול להוציא קרינה מעבר למה שמתוכנן. אם הוא לא יהיה תקין- הוא יוציא פחות קרינה.
3. המלצתי- לדבר בנייד כמה שפחות. להשתמש באוזניות אויר, עדיפות שניה- אוזניות רגילות, עדיפות שלישית- רמקול. הסיבה היא שיתכן שהרגישות לקרינה תתגבר, ואת זה כדאי מאד למנוע ככל האפשר. מידע מפורט תוכל למצוא באתר norad4u.
4. אין היום בירור רפואי שיכול לאבחן רגישות לקרינה, אבל כמו שכתבתי- התסמינים שרשמת מעידים על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
אביהו04/03/2022בבירור רפואי אני מתכוון לודא שלא התפתח שם משהו כמו גידול.. כי בפעם האחרונה שדיברתי הכאב המשיך ללוות אותי ביומיים שאחרי..
ותודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גידול מתפתח לאורך שנים רבות.
רם דישון06/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו ועמוד חשמל ליד מגרש לבניהיעקב24/02/2022
היי, אני בתהליך רכישת מגרש
בקרבת מגרש יש קו ועמוד חשמל , לפי מפ"ת התב"ע זה קו מתח גבוה
לפי המפות מקצה המגרש ועד לקו והעמוד כ- 30 מטר
יש מה לחשוש מהשפעת הקרינה?
תודה
הייתי ממליץ לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד בקצה המגרש
רם דישון25/02/2022קשה לי לענות. מצד אחד הייתי ממליץ לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד בקצה המגרש. זה יתן מושג על הסיכון. אבל מצד שני, כרגע השטח פתוח ויתכן שבעתיד האזור יאוכלס ואז הזרם והקרינה יעלו. לשיקולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו המרחק בטוח מקו החשמל הזה
יעקב27/02/2022תודה על המענה,
קיימת אפשרות לבחור מגרשים מרוחקים יותר מהקו .
מהו הטווח בו כבר אין חשש?
יש מכשיר מדידה ספציפי שמומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מרחק בטוח הוא 50 מטרים
רם דישון28/02/20221. מרחק בטוח- 50 מטרים.
2. המכשיר המומלץ הוא הקורנט. ראה באתר norad4u.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)