מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך בקשר לזיעהטל24/07/2009
הרי זיעה זה מים ומינרלים שאינם רעלים אז אם את טוענת שזה משפיעה על בריאות השיערה אפשר לקבל הסבר מפורט כי זה ממש חשוב ליי תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיעה
קארין אלבכרי28/07/2009טל שלום,
זיעה אשר נשארת זמן רב על הקרקפת בתוספת גורמים סביבתיים נוספים כגון פיח/עשן יוצרת מרבץ טוקסינים(רעלים) אשר סותמים את נקבוביות השערה ויכולים להשפיע על איכות השורש וצמיחתו.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו שיער נסוגיעל22/07/2009
היי . יש לי מצח גבוה ורציתי לשאול האם יש אפשרות לעבור השתלת שיער על מנת להשתיל שיער בתחילת המצח שיקטין לי את המצח??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קו שיער נסוג
ד``ר ברנרדו פינקל16/08/2009שלום יעל,
זה בהחלט אפשרי ואף עם תוצאות יפות מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מדאיגה. בן 16.נדב20/07/2009
צהוריים טובים.
מאז פסח (לפני כ3 חודשים) התחלתי להחליק את השיער עם מחליק קרמי. לקחתי יעוץ לפני ונאמר לי שהמחליק רק שורף את השיער ולא עושה נשירה. לאחרונה הבחנתי בדילול משמעותי של השיער שלי מאשר היה לפני שבועיים.
על מנת לא לשרוף את השיער יותר מדי אני עושה מחליק פעם ב3-4 ימים ומכך גם חופף פעם ב3-4 ימים.
אני לא משתמש בתכשירים לשיער מלבד שמפו ומרכך לעיתים.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
נדב20/07/2009השיער הטבעי שלי הוא עבה ושומני, מתולתל וליפתי. לפני פעולת ההמחליק היו לי שערות רבות.
אני חושב שהנשירה היא עקב קורס שעברתי בו לא חפפתי את השיער במשך חמישה ימים עקב תנאי הגיינה נוראים, יתכן כי בגלל זה נשר לי השיער בצורה חד פעמית ואם אני אמשיך לעשות מחליק קרמי באופן סדיר של כל 4-3 ימים ולחפוף פעם ב3-4 + מסיכה לשיער השיער רק ישתקם והנשירה בעצם הפסיקה?
תודה רבה,
נדב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה מדאיגה
קארין אלבכרי21/07/2009נדב שלום,
חום גבוה בתדירות גבוהה מזיק לשערה.
רצוי להשתמש במחליק בתדירות נמוכה.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יותר שהוא מזיק, אך שאלתי אחרת
נדב22/07/2009שאלתי מה אני יכול לעשות עכשיו על מנת לחזק את השיער ולמנוע נשירה ושיער דליל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערמלי20/07/2009
שלום,
האם זה נכון שהנשירה פוחתת כשמסתפרים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער ותספורת
קארין אלבכרי21/07/2009מלי שלום,
אין קשר בין תספורת להפחתת הנשירה מכיוון שגוף השערה הוא אבר "מת" ושורשי השיער חיים בשכבות העמוקות של העור.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערטל19/07/2009
שלום אני חייב לדעת אם אני נמצא 6 שעות כל יום בחניון תת קרקעי שורה תחתונה כל ה-6 שעות אני מזיעהה בשיערות, בכל הגוף מן הסתם השאלה שלי האם זה גורם לנשירההה שיער? האם יש תשובה חד משמעית ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
קארין אלבכרי21/07/2009טל שלום,
זיעה מוגברת היא אכן אחד הגורמים המשפיעים על בריאות השיער,אך סביר שאינו הגורם העיקרי במקרה שלך.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול ונשירת שיערגל18/07/2009
אני מזריקה הורמון דקפפטיל להפריה חוץ גופית במשך כשבועיים וכמו כן צבעתי את השיער 3 פעמים במשך חודשיים, כרגע ראיתי שהשיער שלי הדלדל באיזור המצח האם זה קשור להורמונים או לצביעה? האם זה יחלוף? ברצוני לציין שהציפורניים שלי חזקות מאוד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול ונשירת שיער
קארין אלבכרי20/07/2009גל שלום,
דילול בחלק העליון יכול להצביע על דילול שיער בעל רקע הורמונלי.
ישנו קשר ישיר בין שינויים הורמונליים לדילול שיער בדומה לנשירה לאחר לידה או בגיל המעבר.
יש צורך לחזק את שורשי השיער בכדי להקטין את ההשפעה.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לחזק שורשי השיער?
גל20/07/2009בהמשך לשאלתי ולתשובתך מ19.7 אני מעוניינת לדעת איך לחזק את שורשי השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לחזק שורשי השיער?
קארין אלבכרי21/07/2009גל שלום,
חיזוק השורשים נעשה בטיפול מקומי(חיצוני) לעור הקרקפת בטכניקה מקצועית ובתוספי תזונה מתאימים.הכל בהתאמה אישית ע"פ תוצאות הדיאגנוסטיקה.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מדאיגה מאודמיכל ערב18/07/2009
בת 46 בריאה , לפני שנתיים עשיתי בארה"ב החלקה ברזילאית (עם אחותי)במספרה מסודרת ונהנתי משיער חלק תקופה. כמה חודשים אחרי התחלתנו לסבול מנשירה חמורה ואיבדנו כחצי מנפח השיער . בדיקות הדם הרגילות לא מצביעות על בעיה (B 12 ). מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה מדאיגה מאוד
קארין אלבכרי20/07/2009מיכל שלום,
יתכן מאוד שהשיער שלך הושפע מפעילות כימית שעבר ויתכן שישנם גורמים נוספים שהשפיעו עליו כגון:חוסר בזרימת דם לקרקפת,חוסר איזון הומונלי,מתח רגשי ועוד.
בכדי לתת לך פתרון נחוצה דיאגנוזה של הבעיה.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיעראלמוני16/07/2009
ד"ר פינקל שלום
יש לי מפרצים ואני מעוניין לעבור השתלת שיער בשיטת ה FUE
הבנתי שצריך לספר את שיער לאורך של חצי מילימטר
ד"ר אני ממש לא רוצה להסתפר ורציתי לשאול אם אפשר גם בלי להסתפר
הבנתי שהסיבה שצריך להסתפר זה כדי שהיה קל לרופא להוציא את השיער זאות אומרת שזה אפשרי להשתיל בשיטה זו עם שיער ארוך אבל מכביד על הרופא(כמות העבודה)
ולכן רציתי לשאול אם בכל זאות אפשר לו להסתפר ונגיד במקום זה על מנת להקל לעשות את זה בכמה מפגשים
ובנוסף כמובן אני אשלם בהתאם (מעבר למחיר ) מפני שזה עבודב קשה יותר
תודה רבה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה טובה! ואני מצטרף אלייה
חסויי9616/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל16/08/2009שלום אלמוני,
זה אפשרי. כפי שציינת, זה דורש מספר פגישות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער (לד"ר פינקל)אלמוני16/07/2009
ד"ר שלום אני מאוד מצטער על אורך השאלה זה פשוט נורא חשוב לי
יש לי נשירה באיזור המפרצים ואני נוטל פרופסיה כבר במשך 4 וחצי חודשים
ואני חושב שעד עכשיו זה לא משפיע
יש לי שיער ארוך ובאיזור שסמוך למפרצים שנוצרו יש לי שיער באורך 5 ס"מ בערך שהפסיק לצמוח (זה איזור שכבר השיערות נשרו בו וצמחו בו שיערות בעובי תקין אבל לא מתארכות יותר מ 5 ס"מ ולאחר מכן הם ינשרו ותיצמח במקומם שיערה קצרה יותר - אני יודע שאיזור זה כבר מושפע מ DHT בגלל שיש לי שיער ארוך)
כשאני ישן למחרת בבוקר אני מוצא בערך 6 שיערות בארוכים קצרים (3-5)ס"מ ולכן אני יודע שאילו שיערות שנשרו בגלל DHT ולא מנשירה טבעית ותקינה
כאשר אני מעביר יד באיזור המפרצים אני מוציא 1 -3 שיערות (קצרות)
וכך אני יודע שעדיין קיימת לי נשירת שיער
אני חייב לציין שיש לי גם בוודאות נשירה מכלל הראש בגלל מחסור של ויטמין B12 (זה נשירה שקיימת לי כבר 4 שנים אבל בה לא נוצרו איזורים קרחים אולי קצת דילול באיזור שסמוך לאוזן - כאשר באתי לרופא משפחה בגלל הנשירה הגנטית הוא מצא אצלי חוסר בB12 (כמות של 200)
בנוסף אני חייב לציין שאני בלחץ מטורף שנמשך כבר 5 חודשים שנובע בעיקר בגלל נשירת השיער
ד"ר אני מבקש פה את עזרתך ועצתך
איך אוכל לדעת שהפרופסיה עוזרת כי אני כבר די מבולבל כי יש לי גם נשירה גנטית וגם נשירה בגלל מחסור ב B12 ׁ(אני מטפל בזה באמצעות זריקות שאני צריך לעשות במשך חצי שינה - אני עכשיו בחודש השלישי)
ויש לי ככול הנראה נשירה בגלל לחץ ובנוסף יש את הנשירה התקינה של השיער (נשירה טבעית)
ד"ר אני מאוד אודה לך אם תעניק לי תשובה מפורטת
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער (לד"ר פינקל)
ד``ר ברנרדו פינקל16/08/2009שלום אלמוני,
הטיפול בפרופסיה מתייחס לנשירה על רקע גנטי. באופן עקרוני, יש לטפל לתקופה של לפחות כחצי שנה בפרופסיה טרם ניתן לקבוע את יעילות הטיפול. בנוסף, במקרה שלך, רק לאחר איזון רמת ה B12 ואיזון המצב הרגשי, ניתן יהיה לקבוע סופית אם הטיפול בפרופסיה יעיל עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר פינקל - השתלמות בחו"ל עד ל 15.8ד``ר ברנרדו פינקל15/07/2009
שלום,
עקב נסיעתי להשתלמות בחו"ל, לא אוכל לענות לשאלות הגולשים בפורום עד לחזרתי ב15.8.09.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכפול זקיקים
ניר16/07/2009שלום!
אני בן 19 ושמעתי כי הינך מבצע השתלות שיער בשיטת שכפול זקיקים.
ורציתי לדעת האם ניתן לבצע את זה בריסים וגבות דלילים (זאת אומרת לקחת שיער מהגבה\ריס לשכפל ולהשתיל וכך בעצם השיערות הם לא נלקחות מהראש אלא מהגבה\ריס עצמם).
האם הפרוצדורה הזאת קיימת ואם כן התוצאת טבעיות ויפות?
ומה טווח המחיר בבקשה.
תודה על התייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש
אלמוני01/09/2009ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת זקיקיםאלמוני12/07/2009
ברצוני לשאול לגבי הכפלת זקיקים - הבנתי שהסיכוי של ההצלחה של זה עומד על בין 50 ל 70 אחוז
ושאלתי היא נגיד שרק לצורך העניין הרופא מוציא שיערה אחת מאיזור תורם וחותך אותה בצורה לא טובה (שלא ניתן לשכפל אותה)
האם כל הזקיק נהרס כלומר מצב יותר גרוע מההתחלה או שרק לא ניתן לשכפל (ויצא מזה רק שיערה אחת )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלת זקיקים
ד``ר ברנרדו פינקל15/07/2009שלום רון,
אחוזי ההצלחה מתייחסים לחיתוך ולא לשיטה. לגבי השיטה, התהליך מורכב וחדשני - הינך מוזמן לקבוע פגישת ייעוץ במרפאתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוטס HR לשיער דליל שלא צומחליאור11/07/2009
היי,
אני בת 22 ושיערי לא אורך כבר מעל שנה, הוא יחסית די בריא, קצת פגום ויבש אבל לא רציני.
הומלץ לי ע"י רוקחת בסופרפארם להשתמש ברוטס HR הטבליות, ולא באבץ כיון שאין לי חוסר באבץ בגוף וזה עלול לגרום לנזקים.
רציתי לשאול האם הרוטס אמור לזרז את גדילת השיער? תוך כמה זמן יש שינוי? והאם יש לטבליות נזקים?
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוטס לשיער דליל
קארין אלבכרי13/07/2009ליאור שלום,
רוטס הינו תוסף תזונה המכיל ויטמינים ומינרלים החיוניים לבריאות השיער.
התוסף יכול לעזור במידה והסיבה לנשירה היא חסרים תזונתיים.
לפי תאורך בעית השיער היא ביובש ובחוסר חיוניות ולכן הוא אינו מתארך ונשבר.
ישנם מגוון תכשירים טבעייםהמזינים את השיער ומחזקים אותו.
בברכה,קארין אלבכרי טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערמירי11/07/2009
שלום,
בת 25 ,ילדתי לפני חמישה חודשים, כבר כשלושה שבועות אני סובלת מנשירה מאוד קשה.
עשיתי את כל בדיקות הדם האפשריות והכל יצא תקין.
איך אני יכולה לדעת מה הסיבה לנשירה והאם יש אפשרויות טיפול, אני ממש מפחדת להישאר קירחת.
יש לציין כי חודש אחרי לידה היתה לי גם נשירה אבל פחות קשה ותוך שבועיים הסתיימה.
אודה לתשובתך בהקדם, אני מאוד לחוצה .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
קארין אלבכרי13/07/2009ליה שלום,
ע"פ תאור מצבך,הסיבה לנשירה כנראה קשורה לשינויים ההורמונלים שחווית.
בזמן ההריון ישנה עליה בהורמוני המין הנשיים(אסטרוגן,פרוגסטרון) אשר תורמים לבריאות השיער.לעומת זאת לאחר הלידה רמת הורמונים אלו פוחתת ומספר גדול של זקיקי שיער עוברים למצב של נשירה.
למרות הנשירה החזקה בהחלט ניתן לעודד ולשפר את הצמיחה ולמנוע את תהליך הדילול של שערך ע"י טיפול מתאים.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזקי מחליק שיער קרמיטליה09/07/2009
האם הוא מזיק לשיער. בהשוואה, למשל, למייבשי השיער- מה עדיף מהזווית הבריאותית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקי מחליק שיער קרמי
קארין אלבכרי13/07/2009טליה שלום,
נזקי חום כמו חימום יתר עם מייבש שיער או מחליק שיער עלול לגרום לאידוי מולקולות המים בגוף השיערה ומכאן לייבוש ושבירה.
מומלץ להשתמש במכשירים בעלי וסת חום(כמו במייבש שיער) ולהשתמש בחום המינימלי הדרוש.וכמו כן להשתדל לקצר עד כמה שניתן את משך החשיפה של השערה לחום המכשיר.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית הייר קליניק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קטע בזקן ללא שיער...אריאל07/07/2009
שלום,
אז לפני כחודש וחצי שמתי לב לעיגול בזקן ללא שיער, הוא בערך ברדיוס של ס"מ וחצי
הייתי אצל רופאת עור (לפני כחודש) שאמרה שזו בעיה ידועה ותעבור תוך מספר שבועות.
בינתיים זה לא עבר, ואני חושד שזה אלופסיה. אבל השיער בראש שלי מלא.
אני חושב שבשבוע-שבועיים האחרונים אני שם לב לקבוצת שיערות לבנות ועדינות באיזור. (כאשר קודם לא היו בכלל שיערות שם). האם אלו חדשות טובות? תוך כמה זמן אם כן זה אמור להתמלא חזרה? אני בלחצים איומים מהתופעה... האם כדאי להשתמש במשחות?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי קטע בזקן ללא שיער...
ד``ר ברנרדו פינקל11/07/2009שלום אריאל,
הרופאה צדקה. כפי ששמת לב יש סימני התאוששות של השיער. צריך רק סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)