מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לייזר לרוזציאהיעל10/05/2009
אני סובלת מרוזציאה מס' שנים.
ניסיתי טיפול ב-IPL ולייזר שהעלימו כמעט לחלוטין את המחלה.
לי אישית לא היו שום תופעות לוואי מהטיפולים (כוויות או צלקות למשל).
הבעיה היחידה היא שהטיפולים האלה מאד מאד יקרים!!! (טיפול לייזר בודד יכול לעלות 800 ש"ח).
ממליצה לכם לנסות ולראות בעצמכם אם זה עוזר לכם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי שמח ליצור קשר איתך
יוסי הגנן11/05/2009ושתציעי לי גם לטפל באותו רופא שטיפל בך
אשמח שתצרי קשר או שתשאירי לי פון
052-8727296 יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר + IPL
יעל17/05/2009אני עברתי סדרת טיפולים ב-IPL ששיפרה את מצב הרוזציאה.
בנוסף שילבתי מס' טיפולי לייזר אצל ד"ר לפידות במדיקל סנטר הרצליה.
שני הטיפולים יקרים מאד!!!
לייזר יותר ספציפי לכלי דם ויותר חזק מה-IPL כך שאולי עדיף להתמקד בו...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל ראשית תודה על היחס
יוסי הגנן17/05/2009רציתי לישאול אותך איך זה ניראה אחרי הלייזר??
ואם יש תופעות לוואי תוך כמה זמן זה עובר?
מה עלות טיפול לייזר?
אני מבקש מימך מכל בקשה יש מצב שאת יכולה ליצור איתי קשר ??
052-8727296 אני מאוד מאוד אשמח אם תעני לבקשתי אני מאוד רוצה להתייעץ איתך
אם תירצי יעוץ בעינייני גינה אני מעצב אשמח גם לתת לך אם תיצטרכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
יוסי הגנן13/05/2009אשמח מאוד שיהיה אפשרי ליצור קשר איתך
כי אני חסר אונים כבר שנתיים לגבי הרוזציאה שמיתבטאת בנימי דם בולטים
אני אשמח לישאול אותך שאלות לגבי הטיפול שעברת כי אני מאוד רוצה פשוט לחיות מחדש"
לדעת כמה זמן הטיפול ומהו התהליך עד ההחלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל איפה עשית תני לנו את הכתובת
מירב20/05/2009בבקשה אני כל כך סובלת מיזה נימאס לי לשים כל כך הרבה מייק אפפפ הפלא שלי 052-5096434
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל תעזרי לנו
יוסי הגנן26/05/2009תתני לנו אינפורמציה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
דנה04/06/2011שלום
תודה על ההודעה, אני מחפשת מקום ללייזר בישראל בשביל הרוזצייה שלי, איפה עשית את הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.שלום08/05/2009
לפני שנה בערך התחילה לי אדמומיות על העור.
מדובר באדמומיות באזור הלחיים (ממש על עצמות הלחיים) לא חזקה (כמו מישהו שהיה בשמש)
ולפעמים יש לי באותו מקום גם פצעונים קטנים.
הלכתי לפני שבוע לרופא עור שאיבחן רוזיצאה קלה מאד. הוא נתן לי אנטיביוטיקה מינוציקלין למשך חודש (אמר שאיני חייבת כי המצב ממש קל, רק אם אני רוצה..) וגל רוזקס למרוח כשיש פצעים.
שאלות:
1. האם אצל כולם התחילה ככה המחלה והחמירה או שיש כאלה שהיא מופיעה אצלם בצורה קלה בלבד ונשארת ככה?
2. האם יש אנשים שזה עובר להם באיזשהו שלב או שזה לכל החיים?
3. לא כ"כ הבנתי..האם מטרת האנטיביוטיקה והג'ל היא להעביר את המחלה או רק לטפל נקודתית בפצעים המופיעים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום!
09/05/2009שלום וברוכה הבאה לפורום!
רוזציאה זו מחלת עור כרונית, (עד שימצאו דרך להחלים ממנה...נשאר אופטימיים :)
המתחילה בהדרגה בהסמקות שבאות וחולפות ולאחר מכן עור הפנים נהיה אדמדם באופן קבוע (חלק מהתופעות הן: פצעונים, נימי דם, סימנים, רגישות גדולה לחום/קור עז, אי סבילות לשמש).
החדשות הטובות הן שככל העולים על המחלה מוקדם יותר, (כמו במצב שלך), כך ניתן לעצור את התפתחותה, ובגלל שזו מחלה כרונית, רצוי לשים את המשחה (רוזקס) כל יום (פעם 1 עד 3 פעמים ביום) ולא רק כשמופיעים פצעים (אנטיביוטיקה נועדה לעצירת הפצעים, רוזקס נועדה להפחתת האדמומיות. שני אלו נועדו לטפל במחלה ולא על מנת לעצור אותה).
לא מספיק לשים משחות, צריך גם להמנע מהדברים שמחמירים רוזציאה (ככל הניתן או לעשותם במינון נמוך):
חשיפה לשמש, חום עז/קור עז, פעילות גופנית מאומצת מידי (אפשר לעשות כושר אבל לסירוגין, לא אימון אינטנסיבי של שעתיים אלא 20-30 דק' כל פעם, אני למשל רוכבת על אופניים- גם כושר וגם רוח קרירה בפנים),
להמנע ממקלחות חמות, סאונה, מאכלים חריפים, אלכוהול, לחץ נפשי (מומלץ לכולם...)
וכמובן יש את הדברים הסובייקטיבים שתרגישי לבד שלא טובים לך (למשל מאכלים מסויימים)
אני בטוחה שיש דרך להחלים מרוזציאה רק שעדיין לא התנסיתי בכך בעצמי...ועדיין אין מושג מהי...
כמובן שרק רופא עור מוסמך לתת חוות דעת לגבי משחות/כדורים ודרכי טיפול במחלה,
אני ממליצה על פרופ' רוני ווף בבית חולים קפלן, טל: 08-9441327
שיהיה בהצלחה! ואשמח לשמוע ממך שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך נשמה
יוסי הגנן11/05/2009נעים מאוד יוסי טוב שהגעת לכאן שהבעיה אצלך רק התחילה
כי אין רוזציאה קלה מאמי
זה רק מחמיר מניסיון וזה באמת מפחיד וחסר אונים
אני מציע לך שתלכי לרופא מומחה כדי שיציע לך
טיפול למניעת חומרת המחלה האכזרית הזאת מניסיון אישי
וכמובן תימנעי מהגורמים שמחמירים את המחלה וזה השמש פעילות מאומצת אוכל חריף אלכוהול
אני מקווה שעזרתי לך כי במילחמה יומיומית עם המחלה המטונפת הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)ליאל30/04/2009סיימתי ראקוטן לפני כשנה וחצי ושמתי לב כשאני שותה משקאות חריפים שהמזגן פועל על חום וכשאני נמצאת בשמש אפילו שנייה אחת עור הפנים נהיה אדום וכול בית החזה נהיה אדום ושורף האם תופעה זאת נקראת רוזציאה והאם יש דרך לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי ליאל
05/05/2009בוקר טוב, ברוכה הבאה!
לחולי רוזציאה אכן יש את התופעות האלו שתארת, אך תצטרכי לקבל איבחון אצל רופא עור על מנת שתהיי בטוחה.
אני ממליצה על פרופ' רוני וולף בבית חולים קפלן, טל: 08-9441327
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה מאודיוסי הגנן24/04/2009מה הקשר בין הסמקות בנקל למחלת הרוזציאה??
הכוונה האם יש קשר לנזק שההסמקות גורמות למחלה או האם המחלה עצמה היא ניקראת רוזציאה
אני מאוד אשמח אם אדע את האינפורמציה הזאת
ואם כן מה הנזק שגורמות ההסמקות?? האם יש קשר להתרחבות הנימים?? אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי יוסי הגנן
26/04/2009הסמקה חריפה בחולה רוזציאה, עלולה להחריף את מצב המחלה (זה מאוד אינווידואלי לכל אחד, ההחרפה לא מתרחשת מייד, תלוי בעוצמת ההסמקה ומשך הזמן. אם אחרי הסמקה חריפה מקררים את המקום מייד (עם קרח עטוף בשקית ומגבת או מזגן), רוב הסיכויים שהמחלה לא תחריף).
לא כל אדם שמסמיק חולה ברוזציאה! גם אנשים שלא חולים במחלה מסמיקים לפעמים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יוסי הגנן
06/05/2009קבוצת התמיכה נפתחת בקרוב באיזור המרכז,
תשאיר לי שם וטלפון, לאימל:
[email protected]
ואחזור אליך עם פרטים מדוייקים יותר.
(כמובן שהפרטים ישארו חסויים)
המון הצלחה! אשמח לראותך בקבוצה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה בברכה ל קבוצת תמיכה
יוסי הגנן16/05/2009052-8727296 תעדכני אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יוסי הגנן
24/05/2009בוקר טוב!
אני שמחה שהחלטת להצטרף לקבוצה!
כרגע יש שתי נשים שמעוניינות להצטרף ואתה.
לצערי שניים שהתעניינו בקבוצה התחרטו,
כשיהיו יותר אנשים בקבוצה אוכל לקדם את העניין.
שיהיה שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חייבת שתעזרו לי דחחוווףףףף
מירב20/05/2009איפה עושים את הטיפולי לייזר הללו ? אני כבר הרבה זמן מחפשת מקום טוב ובטוח הפלא שלי 052-5096434
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אדע?!מיקי כץ18/04/2009שלום, אני בחור בן 28. לפני כחודש נעקצתי ע"י פשפשים (או משהו דומה) בידיים ומעט בפנים. טופלתי בכדורים נוגדי אלרגיה ובסטרואידים (שמרחתי גם על אזור הפנים). לאחר כשבועיים הגירודים עברו, אך החלה להופיע צריבה באזורים שונים בפנים, כולל אזור העפעפיים (כיום, בעיקר אזור זה הוא הבעייתי). אזור האף וסביבתו אדמומיים לסירוגין, אך אין כל סימן לפצעים מוגלתיים (אם כי הנקבוביות מלאות). הייתי אצל שני רופאי עור שלא איבחנו רוזצאה, אך אני עדיין סקפטי. המצב הכניס אותי למתח נפשי אדיר, ובגדול, לא מאפשר לי לעשות כלום! האם ייתכן שרופא עור לא עלה על הבעיה מיידית? האם ייתכן מצב בו שבועיים מאז התחילה הצריבה והאדמומיות, כאשר אין הופעת פצעים, עדיין יעיד על רוזצאה? אנא עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום מיקי
19/04/2009כמובן שרק רופא עור מוסמך לאבחן רוזציאה, אני ממליצה על פרופ' רוני וולף שבבית חולים קפלן, טל' מרפאה- 08-9441327.
אם כל זה קרה לפני כחודש, אני מניחה שזה קשור לעקיצה והטיפול שעברת (כמובן שאני לא יכולה לדעת במאה אחוז).
הסבר מקוצר על התפתחות הרוזציאה-
רוזציאה מתפתחת בשלבים, בשלב הראשון מופיעות הסמקות חריפות לסירוגין- לפתע מופיעות, לעיתים נשארות לכמה ימים ופתאום עוברות, מתחילה רגישות לחום/שמש, (יכול לקחת תקופה ארוכה, כ-מספר חודשים) בשלב הבא ההסמקה והאדמומיות נהפכות קבועות על הפנים.
כמובן שאצל כל חולה רוזציאה המחלה נראת בצורה שונה, לחלק יש רק נימי דם/סימנים/פצעונים או הכל ביחד /חלק מהתופעות.
לכן קשה לומר אם יש לך רוזציאה או שזה קשור לעקיצות ולטיפול בהן.
אני ממליצה לנסות לקבל חוות דעת נוספת.
מאחלת לך בריאות ושיהיה בהצלחה!
אשמח אם תעדכן אותי
שיהיה שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי תקשיב מניסיון
יוסי הגנן19/04/2009הרופאים לא מודעים תמיד לטעויות שלהם
תלך לרופא מומחה או בכיר שיתן לך הבחנה מיקצועית אומנם זה יעלה לך יקר אבל זה שווה למען השקט הנפשי שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אלידליוסי הגנן17/04/2009הילה האם הישתמשת באלידל כ3 שנים כל ערב???
ככה אמרת לי??
בלי הפסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי יוסי הגנן
19/04/2009שמתי לכמה חודשים ואז עשיתי הפסקה לכשבועיים בערך, לא שימוש רצוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה שאלהיוסי הגנן08/04/2009רציתי לדעת למה ללא כל סיבה
אני מסמיק ובכלל שאני עם אנשים אני מסמיק ללא כל סיבה
השאלה איך אפשר לישלוט על זה?.???
או אם יש לזה פיתרון גשמי או רוחני??
אם יש טיפים מה לעשות אשמח לדעת מה גורם לי להסמיק ללא כל סיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראלידל
אלי11/04/2009אתה לא יכול לשלוט בזה, אבל רצוי לנסות אלידל קרם, לי זה מאוד עזר ואני מכיר אנשים נוספים שזה מאוד עזר להם.
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלידל קרם
עומר12/04/2009המשחה מאוד עוזרת, בעיקר למניעת התפרצויות מיותרות..
כל כמה זמן רצוי לעשות הפסקה מהמשחה ולכמה ימים להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב עומר
13/04/2009רופא העור שלי טוען שאין בעיה להשתמש במשחת אלידל, כל עוד שמים קצת.
אך מכיוון שקראתי על המשחה, החלטתי לעשות הפסקה כל חודשיים בערך למשך כשבועיים, מכיוון שלא מצאתי נתונים בנושא, זו ההחלטה שהגעתי אליה, זה לא מדעי.
ממה שקראתי כדאי להמנע מלמרוח את המשחה בעקביות, כלומר לא כל יום.
זה המאמר שקראתי על אלידל:
http://www.fda.gov/bbs/topics/ANSWERS/2005/ANS01343.html
שיהיה חג שמח ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלי..
לאלי..17/04/2009אלי..
כמה זמן אתה משתמש באלידל והאם גם לך יש הטבות והחמרות במריחת המשחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלידל
אלי17/04/2009עד עכשיו זיהיתי רק הטבות, אני משתמש בה כ- 3 חודשים, רק כאשר יש התפרצות, חושב להקפיד למרוח מעט. שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הילהרונן08/04/2009רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור איתך קשר בצורה קצת יותר אישית (לדוגמת אימייל) ואם אפשר לקבל פרטים לגבי מפגשי התמיכה שאתם מקיימים אחת לשבוע. ניסיתי לחפש בפורום אך לא מצאתי מידע על כך.
בתודה. רונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקבוצת תמיכה
13/04/2009בוקר טוב רונן
לגבי קבוצת התמיכה-
מיועדת לגברים ונשים החולים במחלת הרוזציאה, אין הגבלת גיל.
הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, בהנחיית פסיכולוג שיקומי.
הקבוצה תפתח כשיהיו מספיק אנשים שיהיו מוכנים להפגש באותו האיזור.
אני אעשה בדיקה מחודשת עם האנשים שהתעניינו בקבוצה ונבדוק אם הם עדיין רוצים להשתתף בה.
האם תהיה מוכן להגיע למרכז?
לגבי האימל:
[email protected]
המשך יום טוב וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין, אני גר במרכז.
רונן13/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב רונן
14/04/2009תשלח אלי אימל לכתובת:
[email protected]
וכשתהיה תשובה מהאנשים לגבי הקבוצה, אחזור אליך לאימל עם פרטים יותר מדוייקים.
שיהיה המשך יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רונן
06/05/2009קבוצת התמיכה נפתחת בקרוב באיזור המרכז,
תשאיר לי שם וטלפון, לאימל:
[email protected]
ואחזור אליך עם פרטים מדוייקים יותר.
(כמובן שהפרטים ישארו חסויים)
המון הצלחה! אשמח לראותך בקבוצה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם אלידל ושמשאלי08/04/2009מרחתי כרגיל קרם אלידל על הפנים ויצאתי לשמש. שמתי לב שכתוב במספר מקומות לא להיחשף לשמש לאחר מריחת קרם אלידל. האם יכול להיות שגרמתי נזק ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבוקר טוב אלי
13/04/2009בוקר טוב אלי
תצטרך להפנות את השאלה אל רופא עור או בפורום מחלות עור ומין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה חג אביב שמחיוסי הגנן07/04/2009ולכל חברי הפורום מי יתן
ולכל אחד מהאנשים פה
יהיה תמיד מאושר ובריא ולך הילה שוב
תודה על הכל שיהיה חג פסח שמח וכשר מימני יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחג שמח!
07/04/2009תודה! שיהיה גם לך חג שמח!
אושר, בריאות, אהבה, חיים מלאים ושמחים!
וגם לכל חברי הפורום, חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודע מה לעשותיוסי הגנן30/03/2009אני רוצה לחזור לאימונים לפיתוח הגוף
האם בכך הרוזציאה תתגבר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכושר ורוזציאה
01/04/2009הי יוסי
אתה יכול לעשות כושר, אך עם הפסקות בין אימון לאימון:
25 דק' אימון והפסקה של כ-10 דקות מנוחה ושוב 25 דק' אימון והפסקה.
אתה תרגיש אם משקל מסויים קשה לך מידיי, אולי עדיף להרים משקל נמוך יותר עם חזרות רבות יותר, על מנת שלא לעשות מאמץ גדול מידיי שעלול להחמיר את המחלה.
כמובן שהחדר צריך להיות קר מאוד, אם קר לך בגוף אז תלבש משהו ארוך (הרי רק הפנים רגישות לחום).
אני לא חושבת שבגלל המחלה בעור הפנים צריל להזניח את שאר הגוף, להפך, כושר עושה טוב, פשוט צריך לעשות כושר עם הפסקות, במקום קר וללא מאמץ גדול מידיי (לכל אחד זה אינדווידואלי) .
אני מצאתי למשל שאופניים באוויר הפתוח עושה לי טוב (כמובן בערב או ביום כשקריר/נעים בחוץ).
בהצלחה! ותהנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה נימאס לייוסי הגנן24/03/2009דיי נימאס לי מהאדמומיות והנימים
לא יודע מה לעשות יש מיפגש של פסיכולוג שיקומי?
אני חושב שאני לא אמצא אהבה ביגלל זה אני דלוק על מישהי בחדר כושר
וירד לי הביטחון העצמי לדבר איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי יוסי הגנן
26/03/2009לגבי קבוצת התמיכה- אין עדיין מספיק אנשים שרוצים להפגש באותו האזור.
אם תכנס לפורום באנגלית (כולל בפורום הזה), תראה שיש הרבה גברים (ונשים), שחולים במחלה ומצאו אהבה.
אני חושבת שאם היא מוצאת חן בעיניך, אז אין שום סיבה שהמחלה תעצור אותך מלהתחיל איתה, מהניסיון שלי, גיליתי שחברים ובני זוג, מקבלים אותי ביחד עם המחלה שלי אפילו יותר בקלות ממה שהיה נדמה לי.
אם תסתכל על זוגות שאתה מכיר, אני בטוחה שתראה שהם לא מושלמים, אם במחלה, אם באופי, מראה וכו'.
אנשים לא אוהבים אותך כי אתה מושלם בעיניהם, אלא פשוט כי הם רואים את המעלות שלך יותר מאשר את החסרונות שלך, כי הם מרגישים טוב עם עצמם כשהם בסביבה שלך,
(כמובן שהסיבות של כל אחד ואחת הן מגוונות ואינדבידואליות, אבל בעיני אלו הן הסיבות העיקריות).
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב על לייזר לנימיםיוסי הגנן24/03/2009מה דעתך בנושא את בבקשה יכולה לברר לי בנושא הזה כי כל הרופאים הבכירים המליצו לי כולל רוני יוולף אזאשמח לקבל אינפורמציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי יוסי הגנן
26/03/2009אני לא ניסיתי טיפול לייזר, כל מה שאני יודעת זה מה שנאמר לי מרופא העור שלי, שזה סיכון.
שקראתי על זה בעבר, קראתי דיעות סותרות.
אני לא יכולה להחליט בשבילך, תצטרך לסמוך על תחושת הבטן שלך, על ההמלצות של הרופאים והידע שצברת לגבי זה, תנסה לחקור על זה באינטרנט, תאסוף ידע על זה ואז תחליט.
תבקש מהרופאים שהמליצו לך לעשות טיפול לייזר איפה הכי כדאי לעשות את הטיפול.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם הגנהיוסי הגנן23/03/2009האם יש קרם הגנה שהוא סוגר 100 אחוז נגד השמה שהוא גם קרם פנים וגם מייקאפ?? אם יש אשמח ליקנות מהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבוקר טוב יוסי
23/03/2009ככל הידוע לי אין קרם הגנה שמגן מהשמש ב- 100% (אפשר פשוט לא להיות מתחת לשמש בכלל...:-) או לכבוש כובע רחב שוליים).
בתשובה הקודמת כתבתי לך בהרחבה על מייקאפים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך עצה גדולהיוסי הגנן22/03/2009איך להעלים את הנימים??.? איזה פיתרון הכי טוב? אלידל עוזר?? מייקאפ?? מה דעתך על שיזוף מלאכותי עוזר??? יש פיתרון טוב?? אם כן מהו?.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבוקר טוב יוסי
23/03/2009אלידל אכן מונע (במידה) מנימים חדשים לעלות.
מייק אפ זו הדרך הטובה ביותר להסתיר נימים או אדמומיות בפנים.
עד לפני כמה זמן השתמשתי במייק אפ של קלרינס + פודרה, (אנשים העירו לי שהמייק אפ לא נראה כ"כ טבעי עלי ובמיוחד כשהייתי תחת תאורת פלורוסנט, המייקאפ נראה כמסכה ) אז שיניתי למייק אפ של LANCOME, אני חייבת לציין שהשינוי הוא עצום! הפסקתי לשים פודרה, שמתי שכבה דקה של המייק אפ החדש וזה נראה כמעט טבעי לגמרי (גם בתאורת פלורוסנט, העור נראה מעולה).
אולי גם אתה תנסה לשים מייק אפ? אבל תמרח שכבה דקה מאוד, זה צריך להספיק (תנסה עד שתמצא את החברה המתאימה לך).
מה שאני משתמשת זה:
TEINT IDOL ULTRA
זה מייקאפ נטול שומן, עם הגנה מהשמש (הגנה דיי חלשה רק SPA 10) אבל יש ל- LANCOM מייקאפים עם קרם לחות, אז אתה יכול לנסות, תבקש מהדיילת שתנסה למרוח עליך ולהתאים לך את המייקאפ שהכי יתאים לך, גם בצבע וגם במרקם.
שמתי לב שהמייקאפ עוזר לי להתמודד עם חום יותר טוב, אולי גם לך זה יכול לעזור.
שיהיה בהצלחה! ואני אשמח לעזור עוד אם תצטרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאןבחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)