מבקשת פירוש לאקו במאמץ:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת פירוש לאקו במאמץ:
    שלי
    01/09/2011

הודגם שיפור גלובלי ואיזורי בתפקוד החדר השמאלי במאמץ בינוני-נמוך ובדופק לא בתחום המטרה.
    ?
    אבחנה:non conclusive stress echocardiography study
    מאחר ולא הושכ דופק המטרה
    עוד כתוב:
    קצב סינוס,לא נצפו צניחות st משמעותיות.

מה פירוש התוצאות? יש מקום לדאגה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת פירוש לאקו במאמץ:

הוספת תגובה

• מבקשת פירוש לאקו במאמץ: - תגובה

ד''ר טובי רסין
    04/09/2011

ממצאי הבדיקה מלמדים כי תפקוד הלב תקין במנוחה ומשתפר במאמץ שביצעת. כלומר אין כל סמנים לבעייה לבבית. הבדיקה הוגדרה כ''לא פסקנית'' היות ולא הצלחת להשלים את המאמץ עד קצב לב מקסימלי אבל זה כבר עניין של כושר גופני ולא של בעיה לבבית.
    טובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אין לך מושג כמה הקלת עליי חזרתי

שלי
    04/09/2011

לנשום. רופא המשפחה התקשר אליי למחרת!! הבדיקה ואמר לפקידה שלו שתגיד לי מיד ללכת ולעשות מיפוי לב. כמעט נפלתי מהכיסא. מאותו הרגע פשוט נרגשתי רק דקירות בחזה, תחושת מועקה ומה לא... כל מה שקשור לאירוע לבבי. הרגשתי שמסתירים ממני משהו, אחרת מה פתאום הוא שולח לי הודעה למחרת ללכת ולהזמין תור למיפוי-לב? נכון שבזמן האחרון הרגשתי מועקה בחזה והתלוננתי על עייפות...אבל מכאן ועד למיפוי-לב, חשתי שזה משהו כמו הסוף מתקרב :))
    טוב, עשית לי את היום. נרגעתי. אולי יש משהו אחר ולא לבבי שגורם לי לתחושת העייפות מנפאוזה (גיל55) נימול בידיים ותחושה של חולשה חזקה שמתפשטת מהכתפיים לכפות הידיים. עד כדי שאני מרגישה צורך להתכופף ,כאילו הידיים נופלות לי. רופא המשפחה (שאני מעריכה אותו מאוד למרות כל מה שיהיה) מיד אמר לי ,זה הלב". נו, אני כמובן לקחתי את זה קשה מידיי.
    בכל אופן, תודה לכם שאתם כאן.
    אם יש לך ד,ר כיוון אחר או השערה אפילו דימיונית לאיזה כיוון שייכת העייפות ותחושת החולשה בידיים, אשמח לשמוע. מבטיחה שלאמאקח את זה ללב :))
    תודה
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו