הפרעת קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קצב
    דניאלה ק.
    12/09/2011

לאבא שלי היתה הפרעת קצב לפני שלוש שנים, בעקבותיה השתילו לו דפיברילטור. מאז הוא נהיה ממש פריק של מזון בריא, הרבה יותר ממה שהוא היה פעם - וגם לפני זה הוא היה מקפיד על תזונה בריאה (דלת שומן, מינימום כולסטרול, הרבה ירקות וכו').

הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין הפרעת קצב לבין תזונה והאם יש השפעה משמעותית על הלב כאשר אדם אוכל כמעט רק ירקות וקטניות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קצב

הוספת תגובה

• הפרעת קצב - תגובה

ד''ר טובי רסין
    13/09/2011

לדניאלה
    הפרעות קצב בעטין משתילים דפיברילטור( זה למעשה כל המידע שמסרת) יכולה להיות עקב בעיה אנטומית במערכת ההולכה החשמלית ובמקרה כזה כל דיאטה או כל ניסיון לשמירת הבריאות על ידי אורח חיים נכון לא יועיל לעניין הפרעות הקצב אך בהחלט ימנע בעיות לבביות נוספות או שהפרעת הקצב יכולה להיות משנית למחלת כלי דם של עורקי הלב ובמקרה כזה אורח חיים נכון בהחלט יכול למנוע אירועים נוספים.

ללא כל קשר לסיבה אני יכול להגיד לך שני דברים:
    א. אורח חיים נכון תמיד טוב לבריאות ולא רק לבריאות הלב אבל גם.
    ב. העובדה שחלפו שלו שנים ללא הפרעת קצב מלמדת כי אביך מטופל נכון וכי הצפי לעתיד מצוין.

בברכת שנה טובה ובריאה.
    טובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו