מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלויקס , אפנוטין ותרופות nsidדניאל24/10/2011
שלום, אני בן 42 ואני מקבל פלויקס עקב אירוע מוחי כתוצאה ככל הנראה ממפרצת בלב. כמו כן אני מקבל אפנוטין בגלל התקפים אפלפטיים בעקבות ניתוח מוח.
מצב בריאותי שפיר באופן כללי, ואני לוקח רק עוד זנטק בשל ריפלוקס. בנוסף לכך אינני זקוק לכל תרופה נוספת.
עקב דלקת וכאבים בשיניים רשם לי הרופא היום תרופה לכאבים ממשפחה התרופות הNSID, וגם אנטיביוטיקה.
השאלה שלי: קראתי שיש בעיה עם השילוב של התרופה הזו נגד הכאבים יחד עם הפלויקס וגם יחד אם האפנוטין. האם זה נכון? האם אסור לי לקחת אותה, או שבמינון מסוים אפשר? כנ"ל ביחד עם הפלויקס.
שאלה נוספת, האם יש סוגי אנטיביוטיקה שאסור לי לקחת יחד עם שתי התרופות הללו?
בתדה מראש,
דניאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלויקס , אפנוטין ותרופות nsid - תגובה
ד''ר טובי רסין25/10/2011לדניאל
פלביקס ניתן לקחת בשילוב עם אנטיביוטיקה או עם תרופות ממשפחת NSAID אם כי תתכן השפעה משולבת שלהם על הטסיות אבל היות ושילוב של אספירין ופלביקרס מותר ניתן באופן לא כרוני לקבל גם שילוב של פלביקס ו NSAID. בתיק מצוין כי אתה סובל גם מרפלוקס ומטופל בזנטק. תרופות מקבוצת NSAID עלולות להחמיר צרבות והשפעת חומצה על הקיבה והושט.
לגבי אפנוטין צר לי אך אין לי מספיק ניסיון עם התרופה. למיטב ידיעתי אין תגובה צולבת עם NSAID אך זהו דבר שאתה צריך לבדוק עם הנוירולוג שלך.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)