מידע לגבי צינטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע לגבי צינטור
    אלה
    08/01/2012

אימי עברה מיפוי לב והרופא שלח אותה מיד לצינטור, ב22 עברה צינטור אבחנתי הצינטור הדגים 99%היצרות בLAD נסיון של הכנסת בלון 1.2 מ"מ נכשל כמו כן הודגמו עוד הצרויות המלצת הצינטור היתה לבצע צינטור נוסף עם רוטבלטור או CABG.רצינו להעבירה למרכז רפואי מסוים אולם לא קיבלנו טופס 17 לכך בנתיים אימי הצטננה שיעול ונזלת ללא עלית חם .שחררו אותה הביתה והרופא משפחה התחיל לה אנטביוטיקה .עכשיו שמענו שיש מיכשור ממש חדש מעין סטנד שעוזר בפתיחת היצרות ושהוא יותר בטיחותי מהרוטבלטור השאלה שלי האם המידע הזה נכון ?אפשר הסבר?האם התנהלות שלנו סבירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע לגבי צינטור

הוספת תגובה

• מידע לגבי צינטור - תגובה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    08/01/2012

אלה שלום.
    לא ברור לי על איזה מיכשור את מדברת, אבל כדי לענות לך על השאלה, אני חייב לראות את סרט הצנתור. אם את מעוניינת בכך, תבקשי את סרט הצנתור של אמך (הדיסק, אותו ברוב המקומות כמו אצלינו באיכילוב את מקבלת בכל מקרה יחד עם דו"ח הצנתור, או במקומות מסויימים דורשים ערבון עבור קבלתו או קנייתו), ותביאי לי אותו לאיכילוב לצורך צפייה. במידה ואת מעוניינת, תתקשרי אלי (052-4266855). מיותר לציין כי הייעוץ הוא ללא תשלום. אין צורך גם בטופס 17 או כל התחייבות אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו