טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה ד"ר יקר על התשובה והיחס!! האם גם על אקו לב במאמץ ובדיקת מאמץ אני צריך לחזור כול שנה עליו? או האם רק על בדיקות הדם אני צריך לחזור כול שנה? כאמור אני בן 32
שוב תודה על הכול!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדיקות ארגומטריה ואקו לב במאמץ כדאי שיבוצעו על פי דרישה במקרה של תסמינים מחשידים אחרת יעילותן מוטלת בספק. ניתן לבצע בדיקת מאמץ אחת לשנה כבדיקת סקר אבל יש ויכוח בספרות הרפואית על כדאיות הבדיקה שבכל מקרה לא מזיקה.
בדיקות דם כדאי לבצע לעיתים קרובות יותר כמו שציינתי לאור הרקע המשפחתי פעם בשנה. טובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר