טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 32 משקל 78 עשיתי בדיקות מקיפות בחודש 06/11 אקו לב, בדיקת ארגומטריה,ובדיקות דם, ובדיקת אקו לב במאמץ. שהכול ברוך ה יצא תקין. את הבדיקות האלו ביקשתי מרופא המשפחה לאחר חרדה גדולה שאבי ואחי עם גורמי סיכון רבים מאוד עברו צינטורי לב ללא התקף לב. אני שומר על התזונה נכונה ואני לא מעשן. אני רוכב על אופני כושר כול יום כחצי שעה. השאלה שמטרידה אותי היא האם יכולים להיות שינויים בעורקי הלב בזמן קצר ובתוך כמה זמן בשביל שאני יחזור שוב על הכול הבדיקות הנ"ל?? אני שואל את השאלה הזאת מדאגה!!
תודה על הכול!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר