רכבות הרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכבות הרים
    עדית של מתן
    16/03/2012

שלום רב,
    אני בן שלושים וביולי השנה עברתי התקף לב ובעקבותיו צנתור ע"י ד"ר גואטה.
    בצנתור הוכנס סטנט BMS ל Marginal באקו 45% EF עם אקינזיה פרוסטרו - אינפריורית.

לאחר ביקור ובדיקת אקו אצל הרופא המומחה בקופת החולים נאמר לי שמקטע פליטה מוארך של חדר שמאל גדול מ 55% ותפקוד גלובלי חדרי תקין + המלצה להמשך טיפול ושיקום.

שאלתי היא, במידה ופירטתי את מצבי ברמה שמאפשרת זו.
    האם קיים סיכון לעלות על רכבות הרים ? [אני ואשתי נוסעים לטיול שאחת התחנות היא פארק שעשועים גדול בדרום גרמניה]

הרופא אמר שהוא לא רואה כל בעיה אך במבט חטוף באתרי פארקי השעשועים רשום שהעלייה למתקנים אסורה לאנשים עם בעיות לב.

מה המלצתכם ?

תודה מראש,
    מתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכבות הרים

הוספת תגובה

• רכבות הרים - תגובה

ד''ר טובי רסין
    18/03/2012

אין חשש לפחות לא מבחינת הסליל התומך לעלות על מתקני השעשועים כולל רכבות הרים וכו. הסליל לא עלול לזוז מהמקום מאידך האזהרה היא גלובלית לכל חולי הלב כי המתח עלול לגרום לתעוקת חזה או החמרת אי ספיקת לב בחולי לב.
    הבדיקות האחרונות שציינת מלמדות כי אתה לא בסכנה כזו ואם הקרדיולוג שלך שמכיר אותך מאשר לך אני בהחלט מצטרף לדעתו ( להבדיל ממנו אני מדבר באופן כללי ואילו הוא מתייחס פרטנית למצבך).
    סעו תהנה.
    טובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !!!

עדית של מתן
    18/03/2012

כיף לקרוא וכיף לסוע בתחושה שהכל מותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכבות הרים - תגובה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    18/03/2012

מתן שלום.
    מכייון שתפקוד הלב שלך חזר כמעט לנורמה, ומתוך הנחה שד"ר גואטה לא הישאיר היצרויות נוספות בלתי מטופלות (ומתוך היכרות רבת שנים איתו אני משוכנע בכך), אתה יכול לעלות לרכבות הרים ככל שרק תרצה, אלא אם כן אתה מאלה שממש פוחדים ולא סובלים את החוויה, ואז זה לא מומלץ ללא כל קשר למחלת הלב שלך...
    בהצלחה ובהנאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתכם המהירה

MAtAN
    18/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו