מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינטוריעקב03/05/2012
האים , אפשרי שאדם שהייה ספורטאי פעיל ואף בצמרת השחיינים בארץ במשך כל חייו ,[היום אני בן 74] יגלו לו רישרוש בלב מילידה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינטור - תגובה
ד''ר טובי רסין06/05/2012לא נעים להגיד אבל ברפואה הכל אפשרי. מאידך אתה בוודאי מתייחס לאחד המקרים השכיחים הקיימים בקרדיולוגיה המתייחס למום הלב השכיח ביותר שהוא מסתם אורטלי דו צניפי. המום קיים באחוז אחד מהאוכלוסיה והוא חסר כל משמעות ברובם המוחלט של אלה הנולדים איתו עד גיל שישים שבעים בערך אז מופיעה איוושה והצרות של המסתם המחייבת טיפול ניתוחי.
לא ציינת פרטים ואני לא ידוע בדיוק למה אתה מתכוון אבל הדוגמא הנ''ל מתארת מצב דומה לזה אליו אתה מתייחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינתור
יעקב06/05/2012נתת לי פה , הסבר שאף רופה לא נתן לי .מאוד התפלאתי , כשאמרו לי שיש לי רישרוש בלב , ועוד מלידה ! כפי שציינתי , אני בן 74 , עושק בצלילה חופשית בעיקר , הדופק שלי הוא בין 50 לבין 56 .לחץ דם , 128 \ 78 .איני מרגיש שום עייפות לאחר מאמץ , וכשאני יוצא לים לצלילות , אני שוהה במים , לפחות 3 שעות ,ובעומקים שבין 8 מ' לבין 15 מ' .אני צריך לשנות את אורח החיים ?או להנשיך כרגיל . בתודה . יענקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)