צינטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינטור
    יעקב
    03/05/2012

האים , אפשרי שאדם שהייה ספורטאי פעיל ואף בצמרת השחיינים בארץ במשך כל חייו ,[היום אני בן 74] יגלו לו רישרוש בלב מילידה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינטור

הוספת תגובה

• צינטור - תגובה

ד''ר טובי רסין
    06/05/2012

לא נעים להגיד אבל ברפואה הכל אפשרי. מאידך אתה בוודאי מתייחס לאחד המקרים השכיחים הקיימים בקרדיולוגיה המתייחס למום הלב השכיח ביותר שהוא מסתם אורטלי דו צניפי. המום קיים באחוז אחד מהאוכלוסיה והוא חסר כל משמעות ברובם המוחלט של אלה הנולדים איתו עד גיל שישים שבעים בערך אז מופיעה איוושה והצרות של המסתם המחייבת טיפול ניתוחי.

לא ציינת פרטים ואני לא ידוע בדיוק למה אתה מתכוון אבל הדוגמא הנ''ל מתארת מצב דומה לזה אליו אתה מתייחס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינתור

יעקב
    06/05/2012

נתת לי פה , הסבר שאף רופה לא נתן לי .מאוד התפלאתי , כשאמרו לי שיש לי רישרוש בלב , ועוד מלידה ! כפי שציינתי , אני בן 74 , עושק בצלילה חופשית בעיקר , הדופק שלי הוא בין 50 לבין 56 .לחץ דם , 128 \ 78 .איני מרגיש שום עייפות לאחר מאמץ , וכשאני יוצא לים לצלילות , אני שוהה במים , לפחות 3 שעות ,ובעומקים שבין 8 מ' לבין 15 מ' .אני צריך לשנות את אורח החיים ?או להנשיך כרגיל . בתודה . יענקלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו