מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכםטלי15/08/2012
סבא שלי בן 83 עבר כבר 6 צינתורים. בצינתור האחרון הוא קיבל מכתב שחרור מבית החולים, בו צויין להפתעתנו הרבה כי "הנ"ל עבר כבר 4-5 צינתורים". האם בבית החולים לא מצויין כמה צינתורים בן אדם עבר? האם אי אפשר לשאול את המשפחה? איזו מן קביעה רפואית זאת "4-5" האם אין חשיבות למספר הצינתורים המדוייק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכם - תגובה
ד''ר טובי רסין16/08/2012אתה בהחלט צודק.
יש לעשות כל מאמץ להגיע לרישום מדויק ככל האפשר של הרקע הרפואי. מאידך בחלק גדול מהמקרים אין תיעוד מלא על כל הצנתורים. חלקם לעיתים מבוצע במוסדות שונים.
אין לי את תהיעוד המלא של דו''ח הצנתור אך לעיתים העובדה שהמטופל עבר מספר צנתורים מספק כדי להעביר את המסר שיש לו מחלה כלילית טרשתית מואצת ( לכן הצנתורים החוזרים) במקרה כזה למספר הצנתורים המדויק אין חשיבות אלא רק למספר הכללי וממצאי הצנתור האחרון.
מעבר לכך יש לי שאלה.
למה אתה לא שואל אותם בבית החולים בו בוצע הצנתור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת? לא חשנו בנוח.... חבל
טלי23/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)