מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרדילוקמשה08/11/2012
שלום
אני אחרי התקף לב כ 9 חודשים אני מקבל אפינט וקרדילוק 2.5
היום אין לי לחץ דם גבוה התייצב כבר כמה חודשים אני חייב לקבל קרדילוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדילוק - תגובה
ד''ר טובי רסין11/11/2012על פניו לחץ הדם התייצב עם הטיפול בקרדילוק ולכן כבר מנקודת מבט זו לא כדאי להפסיקו. קרדילוק היא תרופה לאיזון לחץ דם אך גם לטיפול במחלת לב כליליתץ. במקרה שלך אתה מקבל אותו כנראה משתי הסיבות. האיגוד האמריקאי לקרדיולוגיה ממליץ כי כל החולים לאחר אוטם יטופלו על ידי קרדילוק דומיו למשך שנתיים. הסיבה היחידה להפסיקו היא אם יש תופעות לוואי.
לסיכום. לחץ הדם שלך מאוזן ככל הנראה בזככות הקרדילוק בין היתר וגם ללא קשר לבעית לחץ דם בשל האוטם שעברת וההגנה שקרדילוק נותן לאחר אוטם מומלץ שתמשיך את הטיפול אלא אם כן יש תופעות לוואי.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדילוק - תגובה
ד''ר טובי רסין27/03/2014העקרון כן. תופעות הלוואי של קרדילוק כוללות ירידת לחץ דם וירידת קצב הלב. הפסקת ולחץ הדם כמו גם קצב הלב השתפרו.
למה בעקרון? ולא באופן מוחלט. חולים המטופלים עם קרדילוק ועקב כך יש להם קצב לב ירוד ולחץ דם מעט נמוך אך הם אתסמיניים כלומר לא סובלים מעייפות , חולשה , סחרחרות וכו לא חייבים להפסיק את הקרדילוק ואם הוא חיוני להם ניתן להמשיך אותו.
במקרה שלך אוטם שריר הלב לפני 10 שנים ללא אירועים מאז לא מחייב המשך טיפול בקרדילוק בכל מחיר ולכן טוב שהפסקת אך אנא דווח לכך לרופא המשפחה או לקרדיולוג המטפל.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)