מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שני צינתורים.אדי19/02/2013
עברתי צינתור בשנת 2010 ואת השני ב-2011. אני מבקש מכם לבדוק אפשרות ולשים את האצבע, גם באחוזים , האם קיים קשר לסוג עבודתי ולהתנהלות שהתקיימה במשך 5 שנים במקום עבודתי , לכך שחליתי בליבי. עבדתי כמחסנאי בסניף מזון כאשר אני עובד ללא לאות במחסן ובחנות. סוחב גורר מפרק משטחים במיוחד שתייה. הבעיה הייתה בקבלת הספקים/נהגים. הסניף ממקום במועצה מקומית, אבן יהודה בתוך הקניון. כאשר היו מגיעים משאיות הם חנו בפתחי הבתים בכניסה לחניון של הקניון, ועל הכביש הראשי. מצב זה הביא אותי לריבים עד לכמעט אלימות ביני לבין הנהגים, השכנים, המועצה וכן משטרת ישראל. מצב זה נמשך 4 שנים יום יום שעה שעה. עד לצינתור הראשון. לאחר הצינתור שבתי לאותה עבודה ולאחר שנה צינתור שני. אני מבקש לציין שיש לי חרדות מאז ילדותי מפני משטרה וכן מאלימות. אנה התייחסותכם לשאלותיי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני צינתורים. - תגובה
ד''ר טובי רסין19/02/2013אתה שואל שאלה שבספרות הרפואית אין עליה תשובה חד משמעית. נכון להיום קיימת הסכמה כמעט גורפת שדחק ( סטרס) מתמשך כמו זה אותו אתה מתאר לא גורם למחלות לב. הגורמים העיקריים למחלת לב כוללים יתר לחץ דם, עישון , שומני דם, סוכרת וסיפור משפחתי מובהק של מחלת לב כלילית. לא כתבת דבר אם אתה סובל מגורמים אלה וחבל.
בספרות הרפואית יש הסכמה כי אירוע חריג של סטרס נפשי גבוה או סרטס גופני יכול להגרום להתקף לב באדם שכבר מלכתחילה יש לו מחלת לב .
מאידך יש קבוצת מיעוט שמאמינה כי דחק (סטרס) נפשי מתמשך ובעיקר תסכול עלול לגרום למחלת לב. הבעיה שהרשויות כלומר ביטוח לאומי ומשרד הבטחון והכי חשוב בתי המשפט לא מכירים בכך שעבודה בתנאי לחץ מתמשך כמו זו אותה אתה עושה גורמת למחלת לב . כלומר גם אם תפנה לבית הדין רוב הסיכויים ( מעל 90% ) שתפסיד בתביעה? מניסיוני בתחום לא מוכרים לי מקרים בהם אלה שהגישו תביעה דומה לשלך ניצחו.
טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)