שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מפוחדדת
    24/04/2013

אולי אני לא נמצאת בפורום הנכון, אבל...לא מצאתי פורום שעונים בו "בכלי דם" יש לי בווריד ivc מטרייה, לפני כ-13 ימים ניסו להוציאה (מכיוון שהתרומבוס שהיה לי בווריד השחלתי התמוסס כבר) לא הצליחו להוציא את המטרייה ואני נאלצת לחיות איתה (בתקווה עד 120) שאלתי היא לגביי "תסחיף אוויר" קראתי היכנשהו שבצינתורים וורידים או עורקיים עלול להתרחש "תסחיף אוויר" שאלתי היא, האם התסחיף קורה מיד עם ביצוע הפעולה הפולשנית, או שהאם אני נמצאת עדיין בסיכון (שוב, לאחר 13 ימים) .האם יש סימנים מקדימים לכך שבועות אוויר מסתובבת בגוף..אשמח אם תאירו את עיניי.תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

מפוחדדת
    24/04/2013

את הצינתור להכנסת המטרייה עשיתי דרך הצוואר (פינקו אותי) ואת ניסיון ההוצאה עשו במפשעה ...... ועוד שאלה אני חודשיים אחרי לידה ואני בת 29- ביצעתי אקו לב(מתוך פחד שהמטרייה פגעה לי בלב, איכשהו, אני חרדתית) לפני כשבועיים וחצי וטרם הגיעה אליי תשובה (מקווה שאם יש משהו לא תקין שיודיעו לי), אני נושאת את בתי התינוקת על מנשא- ובגבי סוחבת תיק . האם ייתכן שאחוש כאבים (לאו דווקא בנשיאת כל הדברים יחדיו) באיזור בית החזה,הגב, ואיזור מפתח הלב...כאב לא מוסבר ללא קשיי נשימה וכו'..האם ייתכן והאקו תקין שמדובר בכאבי שרירים/שלד?? האם אני יכולה להסתמך על האקו שביצעתי לפני כשבועיים וחצי??? (אגב, חוצמזה בריאה ופעילה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו