מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צנתור דרך הצוואריוסי26/04/2013
אחותי בת 53 וצריכה לעבור צנתור בגלל יתר לחץ דם ריאתי ואי ספיקת לב, רגליה נפוחות ולכן אמרו לה שהיא לא יכולה לעבור צנתור דרך המפשעה כי לא ניתן לקחת עורק מהרגל???אני חשבתי שלוקחים עורק מהרגל רק בניתוח מעקפים???
כמוכן אמרו לה שיצנתרו אותה מהצוואר? האם ההליך הזה יותר מסוכן? החלמה קשה או קלה לעומת הרגל? האם נצבר מספיק נסיון בהליך הזה???האם ניתן דרך ההליך הזה להכניס בלון/סטנט???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יוסי
מפוחדדת26/04/2013אני ממש לא רופאה. והסיפור שלי קצת שונה,אני בת 29 ועברתי צינתור בו הוכנסה לי מטרייה (זה כמו מסננת/סטנט) לווריד מרכזי בגוף -היא הוכנסה לי דרך הצוואר- זה היה בהרדמה מקומית,וטשטוש-שבו הייתי ערה, ההרדמה המקומית קצת לא נעימה 5 שניות וזהו! לא הרגשתי כלום מלבד פתיחת המטרייה-(במקרה שלי) הליך של 15-20 דק'. שמו לי תחבושת לחץ, זה קצת לא נעים בצוואר אחריי ההליך אבל באמת שלא נורא. מקווה שקצת עזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנתור דרך הצוואר - תגובה
ד''ר אריאל פינקלשטיין28/04/2013יוסי שלום.
צנתור של חולים עם יתר לחץ דם ריאתי הינו צנתור שונה בתכלית מצנתור "רגיל" המיועד לבדיקת העורקים הכליליים. את הצנתור הזה עושים במרכזים מסויימים של אי ספיקת לב, דרך הצוואר, יש לכך נסיון רב, והסיכון אינו גדול יותר מצנתור רגיל. אין כל כוונה בצנתור כזה להכניס בלון או סטנט. ההחלמה כמו בצנתור רגיל. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)