כאבים בלב- דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בלב- דחוף בבקשה
    אנונימית
    12/05/2013

שלום:
    אני בת 28 עם הפרעת הולכה מוביץ 1 (וונקבך) והיה לי אירוע של svt במיון שבגללו אושפזתי- לפני הכל רציתי לציין שהייתי מעשנת 10 שנים לצערי, במהלך האשפוז סבלתי מכאבי תופת בצד שמאל של החזה ושום משככי כאבים לא עזרו- הבעיה היא שמאז הכאבים לא עוברים (כמעט חודשיים)- הם אולי פחות חזקים אבל הם פשוט לא עוברים- אין כמעט יום שאין לי כאבים-
    הבדיקות שעשיתי הם..... eps שלא הראתה משהו מסוכן- כלומר הפרעות מסוכנות
    הולטר- הראה מוביץ 1 ושינויי בקטע ST כנראה מדובר ב- high take off
    אקו לב- תקין, בדיקת מאמץ- תקינה,
    בדיקות דם במיון- פעם אחת היה טרופונין גבולי ועשו לי שוב פעם ויצא אותו דבר ושחררו אותי - אני כבר מפחדת שיש לי אנגינה- אני לא יודעת מה עוד ניתן לעשות כדי לפתור את זה- כמו כן הכאבים הם בזמן מנוחה ללא קשר לנשימות, מאמץ,אוכל או תנוחה מסוימת- מה נראה לכם לפי הנתונים שזה משהו מהעורקים ואיזה בדיקות עוד אני יכולה לעשות כי הרופאים בקופת חולים לא רוצים לתת לי בדיקות שיש בהם קרינה או צנתור אבחנתי ולא יודעים עדיין את הסיבה ובינתיים אני ממשיכה לסבול...
    ואני ממש מפחדת שזה אזהרה שהגוף מאותת
    המון תודה על כל עזרה אני ממש אובדת עצות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בלב- דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• כאבים בלב- דחוף בבקשה - תגובה

ד''ר אריאל פינקלשטיין
    12/05/2013

אסתי שלום.
    הכאב שאת מתארת הינו כאב מאד לא טיפוסי לכאב המופיע עקב היצרות בעורקים הכליליים, מאידך, את הבירור שאת צריכה לעשות, יש לעשות במסגרת מרפאה להפרעות קצב, משום שהבעיה האובייקטיבית היחידה שיש לכך כעת הינה הפרעת קצב מסוג MOBITZ I, שבאופן עקרוני אינה מסוג הפרעות הקצב המסוכנות, אך דורשות בירור, שאותו כפי שהבנתי כבר עשית. בכל מקרה, אני לא הכתובת הנכונה להתייעץ איתה בקשר לבעיות הכאב שלך. זה כמעט בוודאות לא נובע מחסימות בעורקי הלב, שהשם המקצועי שלה הוא אנגינה פקטוריס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנונימית
    12/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו