מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהגוי02/06/2013
שלום דר בן 30 ללא בעיות רפאיות . מזה חצי שנה אני מתלונן על כאבים בחזה ורק מצד שמואל וממש מהלב. באוקטובר שעבר עברתי אקו לב ומאמץ שהיו תקנים . בדיקת דם תקינה . אך הכאבים באים והולכים. הרופא הקרדיולוג שלי מגיע פעם כן ושנה לא.. הרופא אמר לי שהכל הבדיקות תקינות . אך הכאב בא לחצי שעה ואיפלו שעה ומקרין לכל יד שמואל ורגל והולך. לציין זה מכפיד שאני אוכל ארוחה כבידה. אין לי שומנים אני גובה 193 משקל 97. עובד עבודה מאוד פיזית. אנא ממך עזור לי אני לא מוצא שום פתרון לבעיה שלי . לציין יש לי גם עצירות לפעמים .בעט כאב בחזה הדופק תקין 60 או 65 . שלשום שלחו אותנו תעשות מהעבודה לעשות בדיקת מאמץ במכבי חיפה יצא שהכל תקין רק לא אמרתי לרופא שיש לי כאבים בחזה . ולציין גם כשאני שותה מים אני מרגיש את המים עוברים דרך הכאב ולפעמיים לא.אנא ממך מה לעשות איזה בדיקה מיפוי לב ? צינתור אבחנתי??? אכן אני מאוד מוטרד מאוד מאוכזב מכל הרופאים שלא לוקחים כלום ברצינות ... אם יש לך הצעה דר תגיד לי . אפילו דרך המייל שלי תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד''ר אריאל פינקלשטיין03/06/2013גוי שלום.
לפי הסיפור שלך, לא נשמע שהכאב שעליו אתה מתלונן מקורו בלב. כאב שמקורו מן הלב ממוקם בד"כ למרכז החזה, הינו בעל אופי לוחץ, הוא מופיע במאמץ ומוקל במנוחה, ויבוא לידי ביטוי ברוב המקרים במבחן מאמץ או באקו לב במאמץ. פרט לך, כאב ממקור לבבי המבטא היצרות בכלי הדם של הלב, כמעט ולא יתכן בגבר בן 30 ללא ריבוי גורמי סיכון וסיפור משפחתי מרשים לקיום מחלת לב כלילית. לא יעלה על דעת לבצע לאדם כמוך צנתור לב אבחנתי רק על סמך התלונות שאתה מתאר, למיפוי לב יש יכולת ניבוי וגילוי שאינה שונה מזו של אקו לב במאמץ.
לפי הסיפור שלך, יתכן הרבה יותר שמקור הכאב הינו במערכת העיכול, ושט תחתונה או קיבה עליונה. הייתי מייעץ לך להתייעץ עם מומחה למערכת העיכול (גסטרואנטרולוג).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תותח
גוי04/06/2013תודה תותח, כל אני אעשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)